Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Dierenarts 2 - 11752 keer gelezen
De Dierenarts 2
Dokter Dekker denkt dat de volgende stap moet worden gezet en dat het genootschap moet kunnen profiteren van hun investeringen.
Het is weer druk in de wachtkamer met in zijn hoofd nog steeds de beelden van de geslaagde testen met zijn assistente Marion begon hij aan zijn dagelijkse bezigheden.
Marion zat zoals gewoonlijk bij de ingang in een kantoortje waar ze de telefoon gesprekken beantwoorde en de patiënten zag binnen komen aan het loket kon ze hen nog helpen als ze vragen hebben, het was een brede glas pui dus iedereen die voorbij liep kon haar zien zitten.
De gsm kon nu inmiddels al op grote afstand de codes activeren!
Dokter Dekker kon het niet laten te spelen met zijn assistente ook al zag hij er zelf niets van, hij wist natuurlijk wel wat er gebeurde, terwijl hij bij meneer Peters naar een smerige huid afwijking zat te kijken drukte hij code 2 in voor Marion.
Marion voelde plotseling zeer geile scheuten door haar kutje vibreren, verdorie Harrie was weer bezig wist ze, maar ze kon er niets tegen doen, ze lag met haar hoofd op het bureau haar mond los en ze kreunde zacht, ‘’MMmmmmm huur..mmmmm!’’, en beet op haar tong om het geluid te smoren.
Marion voelde haar klit en kutlipjes opzwellen en het geil uit haar kutje golven maar kwam nog net niet klaar,’’Oh, wat is dit geilllllllll!!’’, fluisterde, ze zacht.
Mevrouw Deters stond voor het loket ze belde en Marion stond nood gedwongen op, ‘’Waar, …waarmee..oohh…kan ik..,ik ik’’, weer een geile scheut door haar kutje, beseft de dokter eigenlijk wel hoe moeilijk hij het haar maakte.
Mevrouw Deters zag Marion verkrampen en trillen, maar had natuurlijk geen idee wat ze aan het doen was, Marion kreunde lichtjes,’’huur,, sorry me..mmmm mevr.. Mevrouw, ..och hhh Deter..s!’’
Dokter Dekker liet haar zeker tien keer bijna klaarkomen en zat met een stijve in zijn broek achter zijn bureau de patiënten te helpen, mevrouw Dekker vroeg aan hem, ‘’Wat is er met u assistente aan de hand?’’
‘’Hoe bedoelt, u?’’, vroeg hij.
‘’Nou ze staat zo te grimassen en te zuchten?’’
Dekker zijn lul stond op ploffen.
Maar ook deze dag kwamen ze weer door.

Marion zei hem wel,’’Harrie dat moet je niet doen met de patiënten erbij!, ik schaam me dood’’
Marion,s slip was drijfnat van al het geil dat er uit haar kut was gelekt door het steeds weer opnieuw bijna klaar komen en plakte aan haar vast, Harrie kon de geile lucht die ze afscheide ruiken.
‘’Vanavond heb ik een belangrijke bijeenkomst en jij zou mij als assistente goed kunnen helpen!’’
Marion vond dat prima.
‘’Vanavond om acht uur bij het Beauty-welness en sport centrum, zij ingang en meld je dan aan via de intercom’’.
Beide gingen nu hun eigen weg.
Dekker kwam thuis en vertelde zijn vrouw dat hij vanavond weer een vergadering had.
‘’Alweer?’’, mopperde ze, ‘’waar gaat dat over? Waarom mag ik dat niet weten!’’
Dekker reageerde niet maar dacht, ach mens zeur toch niet zo en het gaat je geen flikker aan.
Dekker was al om half acht aanwezig en vertelde de leden dat hij van plan was om een demonstratie te laten zien van wat de gsm deed met vrouwen en dat zijn assistente Marion niet wetende dat hij haar voor zijn geile karretje ging spannen de demonstratie zou geven.
Gemompel steeg op in de zaal, ze kende Marion en wisten dat het een verrukkelijk mooie vrouw was, erg lekker om te zien met haar lange zwarte haren.
Acht uur de intercom kraakte, ‘’Hallo? Ik ben er Marion!’’, de deur zoemde en ze hoorde,’’Gaat u maar even naar de wachtkamer, u wordt dan zo opgehaald!’’
Marion gaat de wachtkamer in en net dat ze wil gaan zitten krijgt ze weer een geil gevoel in haar onder lichaam(code 1).
Een camera registreert de beelden, de mannen van het genootschap zien haar trillen, Dekker activeert code 2, ze zien haar ogen weg draaien haar mond gaat iets open ze horen haar kreunen, ze komt bijna klaar, het geil loopt langs haar dijen.
Marion kan het niet laten van geilheid beroert ze haar klit,’’AGGGgggggg mmmm….!’’, ze vingert zich, zachtjes glijden drie vingers in en uit haar kutje, ze kleven van het geil, maar de chip houd zelfs nu ze probeert klaar te komen dit tegen, verdorie dacht ze, toen ze WEER bijna klaar kwam!
Marion keek een beetje rond en zag een deur, de deur waar ze naar binnen was gekomen, beetje vreemd vond ze het wel maar weer een geil scheut door haar kutje en ze was weer afgeleid.
Harrie kwam plotseling binnen en hoorde Marion kreunen,’’mmmmmmmm..oohhhh!’’’
Marion trok snel haar vingers uit haar kut en fatsoeneerde haar slipje en rok, snel veegde ze het geil van haar vingers aan haar blouse.
Harrie zag dat en had binnen pret.
‘’Je bent geil, He!’’, zei hij.
‘’Ja verdorie!, je moet me wel laten klaar komen dit is zo frustrerend!’’
‘’Kom maar mee!’’, ze liepen de deur uit en stonden in de gang, daar was alleen nog maar de buiten deur? Zag Marion wel, ze snapte er niets van, een wachtkamer die alleen maar naar buiten leide?
Dokter Dekker had de gsm nu op code 1 staan hij zag het aan haar gezicht, haar ogen straalde geilheid uit, ze wilde klaar komen dat was duidelijk.
‘’Oké, als je meewerkt dan zal je klaarkomen!’’, hij haalde een zwarte doek uit zijn zak en bond dat Marion om de ogen, haar lange haren liet hij zorgvuldig over het doek heen hangen.
Marion liet hem maar begaan, ze was gewoon te geil.
Marion hoorde wat zoemen, maar ze zag natuurlijk niets, aan het eind van de gang schoof een kast gewoon omhoog en werd een tweede deur zichtbaar, Dekker pakte Marion bij de arm en liep er met haar naar toe en nadat ze binnen waren en de deur weer gesloten werd ging automatisch de kast weer naar beneden.
De leden zagen hen binnen komen, Dekker zette gelijk code 2 aan en Marion kromp van geilheid in elkaar,’’Neeeee, aahh mmm nee niet weer, oohhhhhhhh laat me, laat me klaar komen mmmmmm ik wordt er gek van!’’
‘’Kleed je uit, GEILE HOER!’’, hoorde ze Dekker roepen.
Marion kleed zich uit maakte haar niets meer uit, ze wilde maar een ding en dat was klaar komen!
Marion hoorde opeens een goedkeurend gemompel, ze wist nu dat er meerdere mensen aanwezig waren.
‘’Zo hee, dat ziet er ff lekker uit!’’, hoorde ze, van links, ze stond naakt en ze wist alleen maar haar werkgever, wie waren er nog meer?
De mannen zagen geile glinsterende strepen over haar dijen lopen, haar kutje stond al wat open en de lippen waren behoorlijk gezwollen, ook zagen ze nu de extra grote klit.
Marion bleef kreunen en trillen en kwam BIJNA weer klaar, ze kreeg leren pols boeien om en haar handen op de rug zodat ze niet zelf bij haar kut kon komen en ook niet de blinddoek kon verwijderen.
Marion liet alles maar over zich heen komen, ze was veel te geil.
‘’Zo het hoertje is er klaar voor om flink genomen te worden!’’, hoorde ze Dekker zeggen.
Marion voelde vreemde handen aan haar tieten en diverse handen die haar gezwollen grote dikke klit tussen hun vingers namen, ze werd er gek van.
‘’Zo dat klitje is echt wel een stuk groter!’’, hoorde ze weer iemand anders zeggen.
‘’Geil wijf!’’, schreeuwde er iemand, vingers gleden in haar kut, ze hoorde de man zuchten en even later slobberde hij het geil van zijn vingers en kreeg ze weer een aantal andere vingers in haar kut, ook nu zorgde code 2 ervoor dat ze net niet klaar kwam.
‘’Ik wil KLAARKOMEN??’’, riep ze dan ook, er werd gelachen.
‘’Het geile teefje wil klaar komen!’’, hoorde ze weer iemand anders roepen, er waren duidelijk meerdere mannen wist ze nu wel.
Marion werd ruw betast en staande kreeg ze een pik naar binnen, ze werd stevig geneukt de man hield haar billen stevig vast, de man kwam uiteindelijk kreunend klaar in haar, ‘’Agggggaaaagggg.. Aaagghh..oogghh.., Aaagg. God..mmmmmmm!!!’’, zijn geil spoot in dikke stralen bij haar naar binnen voelde ze, en even later drong er alweer een pik naar binnen, dat ging zo maar door ze raakte de tel kwijt, de ene naar de andere pik drong bij haar naar binnen en kwam kreunend klaar in haar dikke lagen sperma liepen uit haar kut langs haar benen, maar zelf bleef ze maar net niet klaar komen, ze werd op haar schouders naar beneden gedrukt en kreeg een pik tegen haar mond aan die zachtjes tussen haar lippen door gleed en haar daar begon te neuken, ze begreep nu dat ze haar bewust niet lieten klaar komen ze wilde haar scherp en geil houden, de man pompte zijn geil diep in haar mond en ze slikte nu voor de tweede maal sperma.
‘’Prima Dekker dat werkt perfect boven verwachting perfect, is de investering dubbel en dwars waard!’’, hoorde ze.
‘’Zal ik haar nu laten klaar komen?’’, vroeg Harrie.

‘Ja pleas, pleas laat me klaar komen, ben zo geil ik houd dit niet, pleas laat me komen!’’, smeekte ze terwijl ze nog op haar knieën lag.
Dokter Dekker drukte code 3 in en wat de heren toen zagen, ze zagen Marion helemaal verkrampen, ze kon niet bij haar kutje, haar kreunen werd hevig en met een intense brul en vloekend kwam ze enorm klaar,’’HUHUHMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. Huhu, mm OOHHHH ein .. Eindelijk, godverdomme, mmmm oogghhh..!!!’’, het Geil spoot uit haar kut, haar orgasme was zo hevig dat ze echt spoot de klodders geil kletste een meter of twee verder over de vloer, ze lag met haar hoofd nu op de grond haar kutje krampte en het orgasme hield aan, zo hevig was ze nog nooit klaar gekomen.
Marion lag in haar eigen geil te hijgen en te kreunen,’’och wat ,.. Wat is dit lekkerrrrrrr..!!’’

‘’En hoe was dit?’’, vroeg Dekker ‘’hoe kwam dit over!’’
‘’Pffffff..’’, hijgde ze nog ‘’Ik denk dat je hiermee elke vrouw gewoon kan neuken en gebruiken als ze maar klaar mag komen, als ze eenmaal is klaar gekomen zal ze zo vaker willen klaar komen!’’ ‘’en hebben jullie ons hiermee in de hand!’’, ze besefte dat wat ze zei ook voor haar gold, dit was echt mega klaar komen.
Dekker nam haar weer mee deur open, kast automatisch omhoog, en even later stonden ze in de wacht ruimte en verwijderde Dekker de pols boeien en de blinddoek bij Marion en gaf haar haar kleding.
‘’Wij zullen je vaker gaan gebruiken!’’, zei Harrie, ‘’en je moet nu meewerken om meer vrouwen te kunnen chippen!’’
Marion knikte, haar geilheid was nog steeds niet helemaal weg getrokken, haar klit was nog behoorlijk gezwollen.
De volgende dag maakte Marion de eerste uitnodigingen voor de vrouwen en meisjes klaar voor hun jaarlijkse strijkje, in de brief werd gelijk vermeld dat er dit jaar een nieuwe methode werd gebruikt waarbij een kleine ingreep met lichte plaatselijk verdoving voor nodig was! Ze maakte dit op de computer in orde en bracht zelf de brieven naar de brievenbus het was mooi weer dus wat wil je nog meer.
Dekker drukt heel even op code 2 en Marion kreeg buiten op straat een paar enorme trillende geil scheuten door haar kutje, ze verkrampte op straat en kreunde,’’mmmmmm klootzak!!, oohhhhuhuh …mmmm!!’’
Marion was inmiddels bij de brievenbus en gooide ze er in, ze stond met de dijen tegen elkaar gedrukt zich vast te houden aan de brievenbus, en kwam nog net niet klaar, ‘’aahhhhhhhh.. Gotv.. Kl..oot..zakkk?’’
‘’Wat is er mevrouw? Kan ik u ergens meehelpen? Hebt u pijn of zo!’’, vroeg een vriendelijke man, wist hij veel wat die arts met haar uitspookte, liefst wilde ze aan haar kut zitten en zich wild vingeren ook al wist ze wel dat ze niet zou klaar komen, zelfs zich hier buiten ter plekke laten neuken zou niet helpen, hij had haar in haar macht, en wie weet nog meer mannen?
‘’Nee meneer! U kunt mij niet nie..t helpen, aaahhh ..mmmm!’’
Marion haaste zich gauw weer terug naar de praktijk.
‘’Harrie verdorie dat moet je niet doen! Ik sta echt voor gek buiten!’’, Dekker lachte.
‘’Wat een mooie uitvinding He!’’, zei hij.
‘’Mijn vrouw komt zo’’ ‘’die ga ik ook chippen en injecteren!’’
‘’He? U vrouw maar die is toch……?’’
‘’Ja, ze is lelijk en klein en dik en ik neuk haar ook niet, maar dan kan ik haar is haar bek laten houden als ze weer zeurt!’’
‘’O? halasha!’, lachte Marion, ze kende Bertha wel, was een beetje een stug mens.
Bertha kwam binnen, ‘’Hallo Marion ik kom voor het uit strijkje en heb geen zin in wachtten!’’
Bertha kon gelijk door lopen, is toch wel een voordeel dat je man de huisarts is.
Dekker telefoneerde net met zijn vriend Swift de dierenarts hoe die het gisteren vond met Marion en of zo een chip ook bij mannen wat zou doen? In dit geval doelde hij op zijn hond Bruno.
‘’Geen idee, ik wil ,m wel chippen hoor? Kan geen kwaad en als er niets gebeurd verwijderen we het toch! Oké, ze maakten een afspraak en dan zou hij wel een chip meenemen.
Bertha kwam binnen en Dekker verbrak de verbinding, ze kon gelijk haar onderbroek uit trekken en in de stoel plaatsnemen met haar benen in de beugels, de arts keek tegen een vreselijk struik gewas aan.
Marion kwam binnen ter assistentie, de arts frunnikte een slangetje door de haren heen en spoot de koude verdoving vloeistof in haar kut.
‘’KOUD, brrr!’’, mopperde ze.
Het schermpje werd over haar buik geplaatst en Dekker plaatste het speciale chip apparaat boven haar klit en schoot de chip er in.
‘’AU, verdorie!!’’, riep ze, de arts had net niet lang genoeg gewacht tot de verdoving volledig was, hij smeerde wond spray over de kleine insnede en zette even later de injectie naald in haar klit en spoot de groei hormonen er in.
Bertha verliet het pand toen Maria van de Tempel binnen kwam, ze kende elkaar en spraken wat af om ergens een kopje koffie met gebak te gaan nuttigen, Bertha wachtte buiten wel op haar en zat op een bankje in de zon.
Maria kon ook gelijk door lopen, logisch de vrouw van de burgemeester liet je niet wachtten.
Even later lag ze sliploos in de stoel met haar benen in de beugels, ze was dan wel een geblondeerde van 42 jaar, maar ze mocht er wel wezen, ze had zelf een kale kut, ze schoor zich dus glad en kaal.
Dekker wachtte nu wel tot de vloeistof haar kut voldoende had verdoofd, kon hij lekker een tijd naar haar kut kijken, dat arrogante bekakte wijf wilde hij graag op de knieën krijgen.
Het speciale pistool werd boven haar klit gezet en, tik klaar, wondspray er op de injectie naald in haar toch al forse klit, groei hormonen er in en klaar.
Maria trok haar slip weer aan en liep naar buiten
Bertha en Maria liepen al kletsend naar het restaurant, er was er maar een in het stadje dus kwamen ze automatisch bij Kees de boer.
‘’Hallo, dames wat zal het zijn?’’
‘’2 X koffie en een flink stuk slagroom gebak, niet zo een klein stukje als vorige week!’’, mopperde Bertha.
Kees werd gelijk gebeld door Dekker en kreeg te horen dat de dames aan het gebak zaten, ‘’druk eerst code 2 maar in bij dat viswijf van mij!’’, zei hij, lachend.
Kees tikte code Bertha in en daar na 2, Bertha begon op haar stoel te schuiven zag hij, ze kneep haar benen bij elkaar, verdorie wat was dat dan? Ze voelde zich geil worden, haar kut zwol op, dat heb ik nog nooit mee gemaakt, dacht ze, de laatste keer dat zij geil was als er dan al sprake was van geil was wel dertig jaar geleden, ‘’Ai!’’, riep ze, toen er weer een geile scheut door haar kut trok.
‘’Wat is er?’’, vroeg Maria, die haar vriendin zag schuiven op haar stoel.
Bertha kreeg een hoofd als een rode biet, ‘’Ik heb .aahhhh.. Geen idee wat er aan de hand is, mmm.. Ik ga.. Even nn naar het toilet!’’, en weg was ze.
Kees de restaurant eigenaar had op alle toiletten camera, s verborgen, Bertha trok snel haar onderbroek op de enkels ging zitten en stak haar vingers in haar kut, dit was de eerste keer dat ze vingerde, ze schaamde zich dood, hoe kon dat zo maar opeens, de camera registreerde haar gevinger.
Kees drukte code 3 in en Bertha kreeg op het toilet een giga orgasme, ze kwam kreunend op de pot klaar op haar vingers, in het restaurant zat nu Maria op haar stoel te schuiven, ze was niet vies van seks maar deze geil scheuten waren nieuw voor haar.
Maria haastte zich ook snel naar het toilet en zag dat haar klit en kutlippen enorm waren opgezwollen automatisch stak ze drie vingers in haar kut en porkte ze diep naar binnen toen ook daar code 3 inging kwam ze schreeuwend klaar.
Kees kon haar horen schreeuwen, de beide dames werden nog een tijd geplaagd met code 2 en kwamen dus een paar maal net niet klaar na hun enorme orgasme!
Maria wist niet hoe snel ze moest afrekenen en verliet met een rood hoofd het restaurant, even later kwam Bertha en ze zag haar vriendin al een eind verder in de straat lopen, ze keek Kees aan, ‘’Er is al betaald hoor!’’, zei deze met een glimlach.
Kees belde Dekker en vertelde hem dat de chip en de gsm perfect werkte.

De video dvd,tjes bracht hij naar Dekker en ze printen er wat foto’s van af, de beide vrouwen zouden die de volgende dag met een brief er bij in de bus vinden, nu waren er drie vrouwen gechipt en de leden van het genootschap ontvingen de codes van de drie vrouwen via hun computer, de gsm die elk lid had heeft een bereik van 1000 meter wat bijna voldoende was voor het bereik in het stadje, ze konden inprincipe de vrouwen van uit hun luie stoel activeren, maar ja dan zag je daar weer niets van.
Zou pas echt leuk worden als er leuke jonge geile meisjes gechipt zouden zijn, maar dat was een kwestie van even geduld hebben.
Die avond liep Dekker langs het huis van de burgemeester en kon het niet laten om even code 2 in te drukken, Maria die tv zat te kijken en naast haar man op de bank zat voelde zich als door een wesp gestoken toen er geile scheuten door haar kut trokken, ze liep rood aan en zat te schuiven en kneep haar dijen vast tegen elkaar aan.
Karel haar man keek haar aan,’’Wat is er liefje?’’, vroeg hij.
Maria zei niets, ze wist niet wat ze hier nou over moest zeggen, haar slip werd nat en ze kwam bijna klaar, ze hield haar lippen strak op elkaar en beet in haar tong, ‘pff.. Mmm oohhhhhhh..gussie,mm!??’’, kreunde ze zo zacht mogelijk, stond op en liep de gang in en naar boven, ze liet een natte plek achter op het leren bankstel, Karel tipte dat aan en rook er eerst aan en daarna likte hij zijn vinger af, HUH? Dat is geil, zijn Maria zat te soppen in haar geil op de bank net, en er was niet eens wat op tv wat daar de oorzaak van kon zijn, dacht Karel.
Met een groeiende erectie in zijn broek liep hij ook naar boven en even later gleed zijn harde lul in de zeik natte gleuf van zijn vrouwtje.
Dekker die allang weer weg was en de gsm alweer uit had, veroorzaakte wel een wilde verhitte neuk partij en Maria kwam gillend en kreunend klaar op de pik van haar man en stote haar kut wild omhoog om zo diep mogelijk genomen te worden door hem.
Karel wist niet wat hem overkwam, Maria was niet vies van seks maar ze was nu toch wel bezig als een echte hoer, ze smeekte gewoon,’’Dieper, kom op pik van me dieper, mmmmmm’’, en hij spoot maar wat te graag haar kut vol met zijn geil,’’Agghhhhhhhhhhh, mm.. Aaggg!’’, wild stotend leegde hij zijn volle zak in haar.
In dit stadje zou als dat zo door gaat de seks hel los breken!

Einde deel 2 groetjes Angela


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners