Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Fotoshoot 2 - 10182 keer gelezen
“Ik wil dit niet Claudia. Jeroen is erbij en het is al zolang geleden,” zo begon Linda dan ook. Midden in haar volgende zin echter gleed de mond van Claudia over de mond van haar zus heen en smoorde zo het weerwoord van Linda. Toen Linda ook nog eens het puntje van de tong van Claudia tegen haar lippen voelde komen, hield ze op met tegenstribbelen, ook al doordat ze merkte dat haar kutje hierdoor nat begon te worden. En toch… met Jeroen erbij wilde ze dit eigenlijk niet. Dat woordje eigenlijk bleef dan ook bij haar in haar hoofd zitten, terwijl ze toch nog even tegengas gaf.

Claudia drukte Linda wat verder tegen de tafelrand aan, zodat die nu wel wat achterover moest buigen en ze liet zich uiteindelijk met haar rug op die opengevouwen handdoek duwen. Martin gaf Jeroen nu een knipoog en riep hem bij zich, terwijl Claudia met haar hand in het broekspijpje van Linda gleed. Martin fluisterde snel wat in het oor van Jeroen, waarop die instemmend grinnikte. Jeroen liep weer naar zijn tante toe, boog zich over haar rug heen, pakte vervolgens onder haar armen door haar dikke tieten beet en fluisterde toen tegen haar wat Martin aan hem gevraagd had in haar oor.

Haar tieten weer loslatend keek hij vervolgens Claudia aan en haar brede glimlach sprak boekdelen. Linda werd nu door Claudia dwars over de tafel gelegd. Jeroen liep hierop naar het hoofdeinde, keek nog even naar Martin en boog toen zijn hoofd naar de lippen van zijn moeder. Terwijl hij zijn tong over haar lippen liet glijden, mompelde hij: “Relax mam, het wordt hartstikke mooi.” Linda voelde intussen hoe Claudia over haar kutje wreef door het kruis van haar hotpants en toen daarbij de dikke naad ervan over haar kutje gleed, schoot er opeens een onmachtige genotscheut door haar lichaam heen.

Nog steeds in haar achterhoofd de gedachte hebbend, dat haar zoon erbij was, zorgde dat Linda hierop wat timide reageerde. Linda probeerde ondertussen weer op te staan en zei nu tegen Claudia dat er toch foto’s gemaakt moesten worden, intussen haar hoofd van de lippen van Jeroen wegdraaiend. “Okay,” zei Claudia hierop en Martin stelde hun nu voor om wat badkleding aan te trekken. Claudia en Jeroen hielpen hierop Linda weer van de tafel af en de beide vrouwen liepen weer naar de kamerschermen toe.

Eenmaal achter dat scherm was Claudia alweer snel uit haar kleren en vond in een van de verkleedkisten ook een afdeling bikini’s. “Goh Linda, kijk eens, dat zijn mooie setjes,” zei Claudia, waarop ze nu een soort van glimmend zwart tangaslipje met een bovenstukje van twee kleine driehoekjes aan een koordje naar haar zus omhoog hield. Linda vond ook dat nu weer allemaal veel te klein, maar haar zus stapte al snel in dat setje.

Het topje was haar eigenlijk te klein, zodat de dikke tieten van Claudia er aan de zijkanten een beetje uitpuilden. Al bukkend naar een ander gevalletje, zei ze nu tegen Linda: “Kom op zus, ik wordt hier zo opgewonden van. Het is net alsof we weer boven in onze kamer zijn en op ontdekkingreis zijn.” Preuts liet Linda haar hoofd een beetje zakken en stamelde: “Vind je nu echt dat we dit aan moeten trekken, zo met Jeroen erbij?” “Maar natuurlijk,” zei Claudia. “Die knul is inmiddels groot genoeg.”

Linda stapte dan ook in een felgroen zijden tangaslipje en trok eenzelfde bovenstukje aan. In de spiegel keek een volwassen rijpe vrouw met een wulps lichaam terug naar Linda. “Zie je nou wel,” zei Claudia. “Je ziet er goddelijk uit, laten we gaan.” Terwijl ze weer achter het scherm vandaan kwamen, maakte Martin meteen een serie van die twee op hem toelopende vrouwen. Het was dan ook een bijzonder mooi uitzicht dat ze hem boden. Linda met haar puntige tepels drukkend door dat groene topje van haar heen en Claudia die nu in dat stemmige zwart gekleed was.

Martin had intussen met de hulp van Jeroen de tafel aan de kant geschoven en er een surfplank met een zei voor in de plaats gezet. Martin wilde dat Linda aan de ene kant van het zeil ging staan en Claudia aan de andere kant. Ze moesten beiden met een been op die plank staan, de mast vasthouden en dan allebei een beetje naar buiten buigen. Bij zowel Linda als bij Claudia begonnen hierdoor hun borsten door de zwaartekracht aardig wat buiten het topje te hangen, waarop Martin aan Jeroen vroeg om de boel weer goed te doen.

De beide vrouwen moesten daarbij hun pose vasthouden en Jeroen deed eerst de borst van Claudia weer terug en liep toen naar zijn moeder toe. Vertwijfeld keek Linda haar zoon aan, maar met een glimlach om zijn lippen, fluisterde hij haar toe: “Het komt wel goed mam. Martin heeft al heel veel mooie foto’s van je gemaakt.” En meteen daarop pakte hij de borst van zijn moeder beet en deed het lapje stof weer goed. In weerwil van haar tegenzin, voelde Linda zich toch wel wat opgewonden worden en haar gezicht verraadde dat door nu een rode blos aan te nemen. Zoals de meeste vrouwen trouwens die opgewonden raakten, kroop ook bij Linda die kleur door tot op haar beide borsten.

Martin zag het gebeuren en door nu wat met het licht te spelen, maakte hij dan ook de mooiste foto’s. Ook bij Claudia kwam die kleur op haar borsten, alleen bij haar trok die kleur helemaal door tot in de piepkleine cups van het bikinitopje dat ze droeg. Op verzoek van Martin haalde Jeroen nu die surfplank weg en schoof er vervolgens een salontafel voor in de plaats. Het was zo’n ouderwets soort salontafel op van die bolle pootjes en bekleed met dat antieke, warm rood gekleurde leer met van die knoopjes die op een regelmatige afstand van elkaar zaten.

Nu wilde Martin eerst een serie van Jeroen maken, die nog steeds in zijn strandbroek met opgerolde pijpen en ontbloot bovenlichaam rondliep. In verschillende standjes liet Martin Jeroen plaatsnemen, met de mededeling naar Linda en Claudia om goed op te letten, omdat ze zo dadelijk diezelfde standjes aan moesten nemen. Toen Jeroen op zijn zijde lag op die tafel, met een hand onder zijn hoofd geplaatst, wilde Martin dat Claudia er nu bij kwam.

Jeroen schoof wat naar achteren en zijn tante gleed voor hem langs het bekleedde tafeltje op. Door de beweging echter schoof het minuscule topje weer van zijn plaats, waarop Jeroen er als de kippen bij was op dat te corrigeren. En ook nu hield Jeroen de tieten van zijn tante weer net even iets te lang en te stevig vast. Claudia leunde met een arm om het tafeltje en draaide haar bovenlichaam wat naar Jeroen toe en weer glipte er hierdoor een van haar tieten uit het topje. Jeroen boog zijn hoofd wat en likte nu met zijn lange tong even over de dikke tepel van Claudia heen. Martin zag het allemaal gebeuren en klikte er dan ook snel wat foto’s van.Op verzoek van Martin moest Jeroen nu van het tafeltje afkomen dirigeerde hij nu Linda, die nu een hoogrode blos op haar konen had, naar haar zus toe. De bedoeling was dat de beide vrouwen nu aan weerszijden van dat tafeltje met hun hoofd lagen, zodat hierdoor hun middel het kruispunt van die tafel werd en dat Claudia hierdoor tussen de benen van haar zus door naar de lens van de camera keek. Doordat ze nu zo heel dicht tegen elkaar aanlagen, drukte het hoofd van Claudia bijna tegen de dijen van Linda aan, waardoor ze dan ook recht tegen het kruis van haar zus aankeek.

“Zo meid,” zei Claudia. “Je hebt het wel naar je zin hè? Ik zie namelijk een nat plekje in je broekje zitten.” Linda kneep meteen verschrikt haar dijen tegen elkaar aan, maar Claudia was net even iets sneller en drukte haar hoofd ertussen. Door deze beweging dreigde Linda haar evenwicht echter te verliezen en draaide dan ook bruusk haar bovenlichaam, waardoor er nu ook bij haar weer een tepel te zien was.

Jeroen hoorde nog net wat zijn tante zei en kwam naar het tafeltje gelopen, eigenlijk precies op tijd om de draaiende beweging van zijn moeder op te vangen. Hij kon dan ook net zijn moeder onder haar armen vastpakken, waarbij hij nu ook haar andere borst uit het topje van haar bikini liet glijden. “Jezus ma,” zei hij. “Wat ben jij aan het stumperen zeg.” Waarop Linda een zo mogelijk nog roder gezicht kreeg toen haar zoon dat zei. Claudia had intussen haar hoofd naar het kutje van Linda geschoven en drukte haar open mond pardoes over het natte plekje in het kruis van Linda.

Doordat er nu teveel verschillende bewegingen tegelijk gebeurden, kwam de bovenlip van Claudia met een smak tegen het klitje van Linda een en meteen trok er bij Linda een genotscheut door haar onderlichaam heen. Claudia zag hierdoor haar kans schoon en trok het felgroene slipje van Linda een beetje opzij en liet toen haar tong zo breed mogelijk door het kutje van Linda heen glijden. Linda reageerde hierop met een kreun en haast als vanzelf gleed haar onderlichaam in een genotskramp. Jeroen die zag hoe zijn moeder reageerde op de tong van haar zus, pakte hierop de lange tepels van Linda tussen zijn vingers, rolde ze heen en weer en genoot intussen van het uitzicht dat die twee zussen aan zijn ogen boden.

Claudia knikte al likkend naar Jeroen, met haar ogen daarbij uitdrukkelijk op zijn lul gericht. Toch nog met enige schroom, het was tenslotte nog steeds zijn moeder, knoopte hij zijn broek los, trok de rits van zijn gulp naar beneden en liet toen zijn broek zakken. Claudia draaide haar lichaam nu een beetje naar de achterkant van het tafeltje, zodat Martin nu alle ruimte kreeg om zijn plaatjes te maken en terwijl ze nog steeds het kutje van haar zus likte, pakte ze nu de recht opstaande lul van haar neefje beet. Jeroen was inmiddels al zo geil geworden dat er al een flinke klodder voorvocht uit zijn eikel lekte.

Door die rukkende hand van zijn tante droop er een hele straal geil uit zijn pisgaatje en die geildraad kwam nu precies over het gezicht van zijn moeder heen gedropen. Linda wilde nu haar gezicht schoon wrijven, maar Jeroen pakte haar handen beet en bracht deze naar de dikke tieten van haar zus toe. Linda voelde zich ondanks alle preutsheid nu toch wel goed geil worden en liet het dus maar gebeuren. Claudia zag wat Jeroen deed en instemmend knikte ze. Jeroen liet hierop de handen van zijn moeder los en Claudia liet zijn lul los. Claudia draaide haar lichaam nog wat meer en lag nu met haar tangaslipje vlak boven de mond van Linda.

Jeroen bedacht zich geen moment. Hij trok de lussen uit het broekje en deed zo het lapje stof tussen de benen van zijn tante verdwijnen. Haar stevige billen staken naar boven en al knedend pakte Jeroen nu die stevige reet van haar beet. Tussen de benen van zijn tante stappend, spreidde hij haar benen, pakte vervolgens het hoofd van zijn moeder beet en duwde dat tegen het kutje van Claudia aan. Linda liet zich hierop gaan en terwijl ze haar tong in het kutje van Claudia stak, keek ze omhoog langs haar volle billen, recht tegen de keiharde snikkel van Jeroen aan. Zo van onderaf was het een heel geil gezicht en Linda begon dan ook een beetje het besef van de situatie kwijt te raken.

Er lag dan ook een ervaren vrouw aan haar klitje te zuigen, die precies wist waar al die lekkere plekjes zaten. Ook voelde Linda nu hoe Claudia een vinger in haar gaatje liet glijden, precies over haar meest gevoelige plekje. Hete scheuten trokken nu dan ook door haar kutje heen en Linda liet even haar gedachten naar haar pubertijd terugglijden toen ze samen met Claudia op haar bed hun eerste ervaringen met elkaar deelden en ook opdeden. Linda liet nu haar eigen tong door het kutje van Claudia glijden en herkende die fris zoete smaak van haar kutsap.

Claudia voelde hoe Linda haar grotje verkende en met een arm steunend op de rand van het tafeltje, zodat ze al likkend toch wat tong en vingers in haar kutje kon proppen, probeerde ze met haar andere hand nu een tepel van haar zus te pakken te krijgen. Jeroen zag het voor zijn ogen allemaal gebeuren en zijn nu op hoogspanning staande lul had intussen een paarse eikel gekregen. Zachtjes het hoofd van zijn moeder wat naar beneden duwend, deed hij nu een stapje naar voren, zette toen zijn lul tegen de natte spleet van zijn tante aan en duwde zijn snoeiharde lul zachtjes bij haar binnen. Linda voelde aan haar lippen dat Jeroen zijn lul in de hete scheur van Claudia schoof en liet pardoes haar tong langs zijn harde stam glijden.Jeroen kreeg van die extra warme tong die hem nu stimuleerde een extra aanval van geilheid en drukte zijn lul nu helemaal in de hete kut van Claudia. Doordat hij daarbij wijdbeens boven zijn moeder stond, schoof zijn balzak telkens langs het gezicht van Linda, terwijl hij dan in en uit het kutje van Claudia gleed. Linda voelde zijn harige ballen dan kriebelen over haar neus en liet haar hoofd nu een beetje zakken. Haar nek lag nu op het randje van de tafel, zodat haar hoofd achterover van het tafeltje afhing. Terwijl Jeroen zijn tante nu stevig begon te neuken, drukte Claudia drie vingers diep in de kut van Linda en al duwend probeerde ze er nu ook nog eens haar pink bij te krijgen.

Heftig kreunend liet Linda het allemaal over zich heen komen. De ballen van haar zoon zwaaiden voor haar ogen heen en weer en er trok nu een waterval van sidderingen langs haar ruggengraat van genot. De bekken van Linda bokten nu omhoog tegen de mond van Claudia aan en drukte zo haar klitje nog steviger tegen de tong van haar zus aan. Jeroen trok nu ook een steeds sneller tempo en stootte heftig zijn lul in de kut van Claudia en voelde hoe zijn orgasme steeds dichterbij begon te komen. Wild kneedde hij dan ook de volle reet van zijn tante en toen hij naar beneden keek, zag hij nu het hoofd van zijn moeder een beetje achterover hangen, waardoor haar mond als vanzelf een stukje open stond.

Na nog een paar diepe stoten te hebben gedaan, trok hij zijn lul nu terug uit de kut van Claudia, deed een klein stapje terug en propte toen pardoes zijn lul in de half openstaande mond van Linda. Perplex door deze beweging van haar zoon deed Linda precies wat Jeroen lekker vond. Al slikkend zoog Linda zijn eikel in haar mond en met haar tong gleed ze daarbij precies over dat zachte plekje vlak onder zijn eikel. Met een schok en een kreet van genot drukte Jeroen zijn lul nu tot aan zijn ballen toe in de keel van zijn moeder en voelde hoe de braakneigingen van zijn moeder nu als hete scheuten door zijn hele lul trokken.

Jeroen trok nu zijn lul weer uit haar mond en gleed vervolgens met hernieuwde kracht de hete hete kut van Claudia weer in. Dit was toch wel een machtig gevoel. Na weer een paar stoten in de krampende kut te hebben gedaan, liet hij nu zijn lul weer in het keelgat van Linda verdwijnen. Jeroen pakte het hoofd van zijn moeder beet en drukte zijn lul weer tot aan zijn ballen, diep in haar keel. Na een paar stoten in haar keel geneukt te hebben, propte hij zijn lul weer diep in die knijpkut van Claudia. Zo ging het nog een paar keer zo door.

Even het zuigen van de mond van zijn moeder, dan even het niets voelen en dan die hitte van die kut van zijn tante, dat alles deed Jeroen nu zo geil worden dat hij zijn orgasme niet lang meer kon tegenhouden. Nadat hij zijn lul weer uit de mond van Linda had gehaald en opnieuw de kut van Claudia binnen gleed, begon zijn onderlichaam te branden. Zijn ballen werden heet en ook zijn lul werd nu nog wat dikker. In een razend tempo mishandelde zijn lul nu die dikke opgezwollen schaamlippen van Claudia en gleden de handen van Jeroen nu van haar reet naar haar volle tieten toe.

Claudia voelde de lul van Jeroen dikker worden en kneep nu extra hard met haar kutspieren, waardoor ze iedere stoot van hem nog dieper in zich voelde komen. Wild van de ontstane hitte in haar kutje drukte ze haar duim nu ook in de natte kut van Linda en probeerde nu zo haar hele hand daar naar binnen te krijgen. Linda voelde hierdoor haar kut nu zo opgerekt worden en van geiligheid begon ze aan de dikke kittelaar van Claudia te zuigen. Vlak boven haar neus gleed in een moordend tempo die lul van haar zoon uit de kut van haar zus en door die heftige stoten van hem, spetterde het kutvocht over haar gezicht heen.

Naar adem happend door die volheid die nu in haar kut zat, voelde Linda dat ze ging klaarkomen. Heftig bokkend met haar onderlichaam gooide ze nu haar kut tegen de vuist neukende hand van Claudia aan en de gloed van genot trok nu vanuit haar buik, via haar venusheuvel, dwars door haar kittelaar heen. Hijgend naar adem kwam Linda klaar. Het uitschreeuwend in de hete, natte kut van haar zus kwam Linda nu heftig klaar. Hete golven kutsap welden nu langs de pols van Claudia naar buiten en het volgende moment voelde Claudia nu pijnscheuten in haar erecte tepels.

Linda had in pure wellust de tieten van Claudia vastgegrepen en rolde haar dikke tietknoppen nu door haar vingers heen. Hierdoor kwamen er bij Claudia precies die extra prikkels die zij zo nodig had en mede door de stampende dikke lul van Jeroen in haar kut begon zij nu ook klaar te komen. Jeroen hoorde zijn moeder brullen, meteen gevolgd door het bokkende onderlichaam van haar. De kut van zijn tante begon nu ook nog harder in zijn lul te knijpen en ook bij hem kwam het nu los. In de extasekrampen van het orgasme van Claudia spoot hij even later de inhoud van zijn balzak diep in de geile kut van haar.Hete stralen van zijn geil vulden nu haar baarmoeder en druipend van het zweet gleed zijn lichaam nu een klein stukje onderuit. Heftig kreunend ontving Claudia zo het sperma van haar neefje en dit gevoel deed haar kutje nog meer knijpen en krampen. Claudia liet heel langzaam haar hand weer uit de kut van Linda glijden en probeerde intussen de golf kutsap die hierdoor mee kwam met haar mond op te vangen. Het meeste liep echter tussen de bilnaad van Linda door op het tafeltje. Jeroen rechtte zijn rug een beetje en liet zijn lul langzaam uit de kut van Claudia glijden.

Wat naar beneden kijkend zag hij de schaamlippen van zijn tante een beetje mee uitrekken en toen zijn eikel als laatste uit haar gleed, golfde het sperma dat hij er net had in gespoten over het gezicht van zijn moeder heen. Linda lag nog steeds met gesloten ogen en wijd geopende mond nog wat na te hijgen toen zij die vloed geil van haar zoon over haar gezicht voelde lopen. Terwijl ze haar ogen open deed, zag ze nog net het laatste straaltje geil uit de kut van Claudia lopen en dat druppelde nu precies tussen haar ogen. Met haar gezicht dat onder het kutsap van haar zus en van het geil van haar zoon zat, kwam Linda langzaam weer een beetje tot zichzelf.

Claudia kwam ook kreunend overeind en Jeroen hielp zijn moeder om ook weer recht te gaan zitten. Blozend van schaamte, maar toch ook van genot dat ze hierdoor had gekregen, pakte Linda een handdoek en wilde haar gezicht af gaan vegen, maar Claudia ging op het tafeltje naast haar zitten, pakte vervolgens het hoofd van Linda tussen haar handen en zoende haar zus nu vol op haar mond. De zilte smaak van dat verse jongenssperma, vermengd met haar eigen kutgeil deed de schaamlippen van Claudia weer enigszins opzwellen.

Haar zus zachtjes masserend over haar puntige, lange tepels, zuchtte Claudia toen: “En grote zus van me, je hebt wel een stevige neukers groot gebracht zeg. Het is dat ik je beter ken, want anders zou ik nog bijna denken dat jij het hem allemaal zelf hebt bijgebracht.” Waarop Linda nu met verschrikte grote ogen hier tegen al wilde gaan protesteren, maar dat door haar zus glimlachend met haar mond werd gesmoord. Pas toen keken ze alle drie weer naar Martin. Ze waren hem een beetje vergeten door hun bezigheden.

Martin stond met een rood en zeer opgewonden gezicht nog steeds bij zijn camera’s. Ondanks het feit dat hij waarschijnlijk wel eens meer van dit soort foto’s had gemaakt, viel het zowel Claudia als Linda op dat er in het kruis van zijn broek ook een behoorlijke grote natte plek zat.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners