Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Fotoshoot - 18202 keer gelezen

Deel 1. Het voorspel.

Linda wist niet wat ze ermee aan moest. Aan de ene kant vond ze het hartstikke leuk, maar aan de andere kant had ze er moeite mee om zich op die manier te laten fotograferen. Ze was namelijk enigszins verlegen van aard en het idee dat een fotograaf haar van alle kanten zou gaan fotograferen, trok haar dan ook niet zo aan. Haar zoon Jeroen van zestien had er duidelijk minder moeite mee. Want toen haar zus had gebeld dat ze een fotoshoot had gewonnen met een prijsvraag in het plaatselijke dorpsblad, had Jeroen meteen enthousiast gereageerd op het voorstel van Claudia. Claudia had namelijk aan Jeroen en Linda aangeboden om samen met haar naar die fotograaf te gaan, voor een mooi stel foto’s.

Nu stond ze dan ook een beetje vertwijfeld in de grote spiegel van haar slaapkamer naar haar eigen spiegelbeeld te staren. Ze had haar halflange blonde haar in een verzorgde staart gedraaid, haar make up wel een beetje stylisch opgebracht. Een wat gedekt zwart jurkje aangetrokken waardoor haar enigszins hangende tieten wat gecamoufleerd werden en ook een paar nylonkousen aangetrokken en ook haar zwarte schoentjes met een halfhoog hakje aangedaan. Ze vond van zichzelf dat ze er zo wel mee door kon, maar haar twijfelende aard, maakte haar toch weer wat besluiteloos.

Jeroen stond nu beneden aan de trap naar haar te roepen. “Mam, mahham… tante Claudia staat voor de deur, kom je?” Zuchtend pakte Linda de weekendtas met kleding van het bed en liep even later de trap af. “Ppffwwhhh…” floot Jeroen nu naar zijn moeder. “Mam, je ziet er fantastisch uit.” Glimlachend nam Linda het compliment van haar zoon in ontvangst en besloot er maar het beste van te maken.

Buiten stond inderdaad de felgroene wagen van haar zus voor de deur. Jeroen hield galant de deur voor zijn moeder open en tijdens het instappen trok de jurk van Linda wat op, waardoor Jeroen nog net de rand van haar nylonkousen kon zien. Wauw, dacht Jeroen meteen. Ze heeft zich echt goed opgetut, waarna hij zelf achterin de auto ging zitten. De deur dichttrok, zijn gordel omdeed en toen zei: “Hallo tante, wat ziet u er ook goed uit.”

Claudia glimlachte via de binnenspiegel terug naar haar neefje en bedankte hem voor het compliment, waarbij ze onbewust haar borsten een beetje vooruit stak. Voor zover Jeroen het kon zien had tante Claudia een rokje aan, echter geen nylonkousen, maar had ze blote benen daaronder en haar bovenlichaam was verstopt in een soort van haltershirtje, waarin haar weelderige tieten goed uitkwamen. Als Jeroen vanaf de achterbank zich een beetje naar voren boog, zogenaamd met wat losse opmerkingen om de conversatie wat op gang te houden, dan kon hij de spleet tussen haar tieten zowat tot aan haar navel toe bewonderen.

Na een poosje reed Claudia een landweggetje op en tussen de bomen door zagen ze wat verderop een oud boerderijtje staan. Aan de ene kant waar de zon haar stralen over het rieten dak heen wierp, werd het licht wat gefilterd door de hoge bomen die daar stonden. Claudia reed naar de zijkant van die boerderij en parkeerde haar auto naast de stal. Voor die stal zat een vriendelijk uitziende man op een bankje en met een professionele camera op zijn schoot. Shit, dacht Linda. Het begint nu meteen al.

De man legde zijn camera naast hem neer, stond op, liep toen naar de auto en opende het portier voor Linda. Een hand uitstekend naar Linda hielp hij haar nu de auto uit. Linda keek de man aan en stelde zich toen voor. “Hallo, ik ben Linda, de vijftigjarige zus van Claudia,” floepte ze er wat zenuwachtig uit. De man schoot hierop een beetje in de lach en stelde zich nu ook voor. “Nou, hallo Linda, de vijftigjarige zus. Ik ben Martin, de tweeënveertigjarige fotograaf.” De manier waarop Martin dit nu zei, deed Linda een beetje lachen en ze besefte dat ze zich wel heel erg gespannen gedroeg.

Martin liep nu om de wagen heen en hielp ook Claudia de wagen uit en stelde zich ook aan haar voor. Nadat ook Jeroen was uitgestapt, stelde Martin zich ook aan hem voor en nodigde ze uit om binnen te komen, zodat we wat op hun gemak kwamen tijdens het drinken van een kop koffie. Binnen in de boerderij liepen ze door een gang heen, waarin een drietal deuren open stonden en tijdens het langslopen, wierpen ze alle drie een nieuwsgierige blik in elke kamer. Iedere kamer had een andere kleur, waardoor er in elke kamer dan ook een aparte sfeer hing. In de grote woonkeuken gingen ze aan een brede houten tafel zitten en schonk Martin koffie in, alleen wilde Jeroen liever thee hebben, die hij dan ook kreeg.

Tijdens het drinken stelde Martin het verloop van de sessie voor, vroeg toen of ze nog voorkeuren hadden voor een bepaalde stijl of belichting. De toch wel wat preutse Linda voelde zich door de warme uitstraling van Martin wat meer op haar gemak en liet het allemaal over zich heen komen. De twee jaar jongere Claudia was altijd al wat gemakkelijker geweest en voelde wel voor wat stijlvolle glamour foto’s. Eventueel zelfs een beetje gewaagd, wat haar meteen een opgetrokken wenkbrauw van Linda opleverde. En Jeroen zat er bij en keek er naar.

Na de koffie begeleidde Martin het stel naar de eerste kamer, waarin in beide hoeken een kamerscherm stond. In het midden van de achterwand, stond een groot projectiescherm vanaf de grond tot aan het plafond. Ook hingen overal lampen en reflectieplaten om het licht daar te krijgen waar Martin het wilde hebben. Ook niet onbelangrijk was het statief waarop een flinke camera zat. “Nou,” stelde Martin nu voor. “Ik zou graag eerst van Claudia een serie willen maken en daarna komen Linda en Jeroen dan aan de beurt.

Zo gezegd, zo gedaan. Claudia zette haar tas met kleren achter het kamerscherm neer, controleerde zichzelf nog even in de manshoge spiegel aan de achterwand en kwam toen weer te voorschijn. Resoluut stapte Claudia achter het scherm vandaan en keek Martin vragend aan. Die had ondertussen wat lampen aangedaan, een poef en een krukje neergezet in het midden van de kamer, waar je nu duidelijk de concentratie van het licht kon waarnemen. Martin ging achter zijn camera staan en vroeg aan Claudia om met haar benen aan een kant van dat krukje plaats te nemen.

Door de hoogte van dat krukje waren de benen van Claudia licht gebogen en waardoor haar rokje wat omhoog kroop en daardoor tot halverwege haar gebruinde dijen kwam. Martin kwam nu op haar af, pakte haar bij haar bovenlichaam beet, draaide haar een beetje naar voren en vroeg toen aan haar of ze haar onderlichaam nog wat verder opzij wilde draaien. Door deze houding spande de bloes van Claudia zich een beetje, wat als gevolg had dat er nu wat spanning op haar knoopjes kwamen te staan. Hierdoor ook werden haar borsten extra geaccentueerd en door het kleine kiertje van haar bloes, drukten haar tieten zich tegen de stof aan naar buiten.Martin liep nu snel terug naar zijn statief en al spelend met de afstandbediening van de belichting, schoot hij nu de ene na de andere foto van Claudia. Op verzoek van Martin hielp Jeroen een beetje met de diverse houdingen van zijn tante. En op de een of andere manier liet Jeroen zijn handen altijd daar komen, waar hij dan de huid van zijn tante voelde. Ook Claudia ontging dit niet en er kroop dan ook een blos van opwinding over haar gezicht heen. Na die eerste serie van Claudia was Linda aan de beurt. Martin zette daarvoor een ander krukje neer, een soort van verhoogd kamelenzadel.

Linda liep erop af en ging kuis met haar benen over elkaar zitten. Ook nu weer op aanwijzingen van Martin hielp Jeroen zijn moeder met de verschillende poses, waarbij hij steeds gemakkelijker omging met het lichamelijke contact dat hij zo nu ook met zijn moeder had. Na deze serie was het de bedoeling dat de beide zussen samen op de plaat gezet zouden worden. Het krukje ging dan ook weg en kwamen nu een soort houten kisten en pallets voor in de plaats. Ook nu werd er door Martin weer om bepaalde standjes gevraagd om maar een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen.

Martin wilde een soort van portret met Linda en Claudia samen. Hiervoor moesten ze met hun wangen tegen elkaar aan staan, maar door de positie bij die kratten drukten ze hun tieten stevig tegen elkaar en vooral Linda had hier duidelijk veel moeite mee. Na een half uurtje foto’s maken laste Martin nu een pauze in, want zowel Claudia als haar oudere zus hadden nu een kleur van opwinding op hun gezicht gekregen. En ook jawel, bij Jeroen was de uiting van opwinding nu duidelijk in zijn broek te zien.

Op voorstel van Martin zouden er nu opnames in de stal gemaakt worden, omdat er daar wat meer ruimte was en mede door de stoffige lucht daar een mooi sfeervol plaatje ontstond. Nadat ze in de stal aankwamen werden de beide vrouwen naar de daar staande kleedschermen gebracht en verzocht hij hun de daar aanwezige kleding aan te trekken. Jeroen bleef discreet bij Martin staan, terwijl Linda en Claudia zich nu achter het brede scherm terugtrokken.

Zachtjes fluisterde Linda: “Ik ga me hier niet omkleden, hoor Claudia.” Maar terwijl ze dat zei, had Claudia haar bloes al losgemaakt en liet ze haar rok langs haar benen naar beneden glijden. “Kom op muts,” zei Claudia. “We zijn hier onder elkaar,” en pakte de rits van haar zus haar jurk beet en trok deze naar beneden. Ook Linda stond nu in haar beha en slipje. “Wauw meid, je ziet er nog goed uit,” complimenteerde Claudia haar zus nu en de blos die over de wangen van Linda trok, sprak dan ook boekdelen.

Er lag een soort van fluweel geborduurd rijgkorset en een zwart korset. Daarnaast stonden wat verschillende laarsjes en hoog gehakte schoentjes in diverse maten. Verder hingen er ook een aantal klokrokken en galajurken aan een rek. Claudia pakte meteen het fluwelen korset op, hield het voor zich en zei toen tegen haar zus dat dit prachtig zou staan.

Linda sputterde nog steeds tegen. Haar preutse aard liet niet toe dat ze zich zomaar in haar blootje zou zetten, maar ook nu weer was Claudia heel resoluut en klikte de sluiting van de beha van Linda los. De romige tieten van Linda golfden hierdoor naar buiten en verschrikt hield die nu haar handen voor haar borsten en bedekte ze zo haar lange, puntige tepels. Glunderend pakte Claudia het zwarte korset, draaide het los en sloeg het toen om het bovenlichaam van Linda heen. Een beetje omslachtig gleden de handen van Linda van haar tieten af om meteen dat korset er overheen te schuiven.

Ondertussen had Claudia zonder schroom haar beha uitgetrokken en zwaaide ze haar zware borsten in de halve cups van dat fluwelen korset. “Jeroen! Jeroen!” riep Claudia nu. “Wil je me even komen helpen met rijgen?” Jeroen kwam om het scherm heen gelopen en zag zijn tante Claudia daar nu staan in een rood, fluwelen korset, waar haar tieten een flink stuk bovenuit kwamen en zijn moeder daarnaast stond te worstelen met een onwillige haaksluiting van een zwart korset.

Jeroen pakte het haakje uit de hand van zijn moeder en gespte de haakjes vervolgens ineen. Over zijn moeders schouders heen kon hij in de grote spiegel aan de achterwand zijn moeder haar tieten nu in de cups zien zakken en zijn lul werd zo mogelijk nog stijver dan hij zelf ooit voor mogelijk had gehouden. “Nou Jeroen, maak vast en staar niet zo!” snauwde Linda, ondertussen zoveel mogelijk haar lichaam uit het zicht van de spiegel draaiend. Claudia glimlachte nu naar Jeroen en gaf hem een geile knipoog. “Help je moeder maar eerst en misschien kun je daarna ook mijn achterkant vastmaken,” zei ze nu tegen hem.

Na een poosje waren allebei de vrouwen ingesnoerd en Jeroen kon intussen zijn ogen niet van die twee vrouwen afhouden. Wauw, dacht hij dan ook. Zijn dit nu mijn moeder en tante. Bij Claudia zag hij namelijk geen haartje tussen het kruis van haar slipje vandaan komen, maar voordat hij naar zijn moeder kon kijken, was deze al achter het scherm vandaan gekomen en liep ze naar Martin toe. Daar had Martin intussen een drietal camera’s op verschillende plekken in de stal geplaatst en hij liet Jeroen nu op diverse plaatsen staan voor wat opnames.

Martin vroeg nu aan Jeroen om zijn schoenen en sokken uit te doen. Ook zijn T shirt moest uit en zijn linnen broekspijpen tot halverwege zijn kuiten op te rollen. Zo maakte Martin nog een paar plaatjes. Linda en Claudia keken vanachter Martin mee in de zoeker van de lens en complimenteerden hem nu met zijn geweldige kijk op het licht en de poses waarin hij Jeroen steeds weer plaatste. Nu was Linda weer aan de beurt. Duidelijk ongemakkelijk werd ze door Martin bij een paal in de stal neergezet en met haar benen een beetje gespreid, moest ze zo van hem gaan staan. Hierdoor liet het fluwelen zonlicht een spoor van stof tussen haar benen door schijnen.

Door nu met de diverse camera’s te spelen maakte Martin een optimaal gebruik van de contouren van Linda. Tijdens deze sessie vroeg Martin of Claudia er ook weer bij kwam en daar stonden nu twee vrouwen van tegen de vijftig in een ontzettend wulpse houding tegenover elkaar. En ook nu weer vroeg Martin aan Jeroen om hem een beetje te assisteren bij het zoeken van de juiste houding. Jeroen liet zich dat geen tweede keer zeggen en snelde dan ook te hulp.Tijdens een van deze poses moest Linda een beetje voorover buigen, terwijl Claudia wat schuin achter haar tegen de stalpaal moest leunen. Zonder dat Linda er erg in had, glipte hierdoor haar linkertepel uit het korset en Martin zag meteen zijn kans schoon en klikte er een hele serie van. Pas toen Martin aan Jeroen vroeg om zijn moeder te helpen, kreeg Linda het door en met een rood hoofd wilde ze zich omdraaien. Echter Jeroen was al zo dichtbij dat Linda pardoes haar tieten tegen zijn wang aandrukte. Preuts wilde ze zich dan ook omdraaien, maar nu kwam Claudia er ook bij.

“Kom op zus, dan maken we wel even in orde en gaan dan weer verder.” Met een hoogrode kleur van ongemak liet Linda toe dat Claudia haar tieten vastpakte, wat aan de cups van het korset trok en haar tieten er weer op de goede plek instopte. Ook van deze hele actie maakte Martin nu een serie foto’s. Totaal ongemakkelijk wilde Linda dat er een einde aankwam. “Ik vind het niet zo leuk, hoor Claudia!” snauwde ze haar zus nu toe. “Och, kom op mam,” zei Jeroen. “Het gaat best goed en je ziet er echt fantastisch uit,” smeekte Jeroen nu bijna tegen haar.

Even later had Martin een antieke boereneettafel in het midden van de stal gezet, met daarop een ouderwets eetservies en vroeg hij aan Linda en Claudia of ze achter het andere scherm nu de veldkleding wilde aantrekken. Opgelucht liep Linda naar dat scherm toe, maar bij het zien van die veldkleding had ze toch opnieuw haar bedenkingen. Claudia maakte er geen punt van, maar vond het toch wel jammer dat ze hierdoor het korset weer uit moest trekken. Ze vond zich er zo sexy in en babbelde ondertussen honderduit tegen haar zus om haar zoveel mogelijk op haar gemak te stellen intussen.

Claudia gleed uit haar korset, pakte die korte broek. Zo’n afgeknipte spijkerbroek en waarvan de achterkant tot halverwege de billen was weggeknipt en trok deze nu aan. Verder trok Claudia alleen een diep uitgesneden haltershirtje aan, waarvan de armsgaten tot halverwege haar borsten waren in geknipt. Toen ook Linda een soortgelijk broekje en shirtje aan had getrokken, deden ze nu van die halfhoge rijglaarsjes aan en het plaatje was nu helemaal compleet.

Terwijl ze zich nu zo samen in die hele grote spiegel bekeken, trof hun toch wel het verschil dat ze zussen waren. Linda was iets fijner gebouwd en haar tieten stonden ook wat hoger in het shirtje, maar haar lange tepels staken als flinke punten door de stof heen. Claudia was iets voller van lichaam, wat dan ook aan de volheid van haar tieten te zien was. De tepels van Claudia waren niet zo lang, maar wel lekker dik. Verder was de uitstraling van de twee zussen heel energiek. Linda had duidelijk veel moeite met deze kleding. Claudia drong er echter bij haar zus op aan dat ze nog nooit zo’n kans hadden gehad en dat ze nu ook op zijn mooist waren.

Jeroen kwam nu ook even achter het scherm en sprak bewonderende woorden tegen de beide vrouwen en uiteindelijk liet Linda zich dan ook overhalen en terwijl ze achter Jeroen en Claudia aanliep, voelde ze haar tieten schommelen en met een zijdelingse blik in de spiegel zag ze haar shirtje op en neer dansen met elke stap die ze nu deed. Aan die keukentafel stonden van die ouderwetse stoelen met van die rieten zittingen en ook spijlachtige rugleuningen. Martin dirigeerde de vrouwen weer in allerlei standjes en knipte er met zijn toestellen driftig op los.

Op een bepaald moment vroeg Martin of Jeroen achter zijn tante wilde gaan staan en over haar schouder heen een mok op tafel wilde zetten. Jeroen pakte een mok uit de servieskast, liep om de tafel heen, leunde met zijn linkerhand wat achter de schouder van Claudia en wilde zich toen over haar andere heen bukken. Waarschijnlijk door de stoffige ondergrond verloor Jeroen opeens zijn evenwicht. Hij liet die mok los en om zijn glijdende beweging op te vangen, leunde hij daarbij wat meer op de schouder van zijn tante.

Claudia voelde Jeroen wegglijden en draaide zich een beetje om, om hem op te vangen, waardoor Jeroen nu met zijn rechterhand over zijn tante gleed en hij die precies achter de wijde opening van haar shirtje haakte en hij met zijn hand daar naar binnen schoot en vol zijn tante daar nu bij haar tiet pakte en vervolgens haar shirtje half uitscheurde. Claudia deed hierover niet moeilijk. Ze glimlachte en zei: “Zo jongen, dat was even schrikken.” En ze hield de hand van Jeroen zo nog even op haar tiet, om hem even later pas weer uit haar shirtje te halen. Jeroen voelde hierdoor de volheid van zijn tante haar tiet en zijn toch al niet al te kleine lul werd nog harder.

Martin genoot intussen enorm van deze rommelige situatie en maakte zodoende de ene na de andere foto. Linda zag intussen hoe haar zoon uitgleed, waardoor hij pardoes met zijn hand bij haar zus het shirtje ingleed en er vervolgens daar een scheur in ontstond en ze stond op om Jeroen een handje te helpen. Ondertussen stond Jeroen alweer recht en keek zijn om de tafel heen gelopen moeder aan. “Sorry mam, ik gleed uit. Ik deed het toch niet expres.”Linda die nog steeds niet op haar gemak was in deze outfit, wilde zich nu gaan omkleden, maar Claudia zei op een heel besliste toon tegen haar: “Kom op zus, we gaan gewoon door. We zijn toch onder elkaar en er kan niets gebeuren.” Vervolgens stond Claudia weer op, liep naar Linda toe, pakte haar bij de achterkant van haar spijkerbroekje beet en tilde Linda daaraan op. De naad van dat spijkerbroekje trok nu een dikke streep door het midden van het kutje van Linda en zij schrok nu meer van deze actie dan dat het werkelijk pijn deed.

Gedwee liet Linda zich dan ook door haar jongere zus op de stoel aan de andere kant van de tafel neerzetten, waarbij die neergaande beweging zo sterk was dat de tieten van Linda daarbij heftig op en neer schudden. Vanwege het schurende gevoel van die broeknaad in haar spleet, kon Linda even niet goed stil zitten en liet hierdoor haar tieten nog meer bewegen. Martin zei nu tegen Jeroen dat hij zijn moeder stil wilde hebben, waarbij Jeroen toen de stoute schoenen aantrok en achter zijn moeder ging staan en wel zo dat zijn kruis ter hoogte van haar nek zat en drukte zich daarmee nu door de spijlen van de rugleuning heen tegen haar rug aan.

Linda voelde opeens een harde bobbel in haar nek en ook tegelijk de handen van haar zoon om haar tieten komen. “Zo mam, Martin wil graag wat foto’s maken, dus zit eens even stil,” zei Jeroen op ferme toon tegen haar. Claudia keek van verbazing even op toen hij dat zei, ze glimlachte vervolgens naar Jeroen en gaf hem een compliment voor zijn kordate optreden. Gesterkt door de opmerking van zijn tante, liet Jeroen zijn handen nog even liggen op die heerlijke, puntige tepels van zijn moeder en liet deze knoppen zelfs nog even tussen zijn vingertoppen doorrollen.

Linda was hier even perplex door en wist zich ook even geen houding te geven, mede doordat haar eigen zus Jeroen nu zo steunde. Claudia had er nu echt zin in gekregen en besloot er dan ook een feestje van te maken. “Je blijft zitten zus!” snauwde ze Linda dan ook toe, waardoor die nu verschrikt gehoorzaamde. Claudia liep nu ook weer om de tafel heen en ging pal achter Jeroen staan, legde achter zijn rug heen, haar handen op de zijne en kneedde zo de omhoog staande tieten van haar zus.

Martin liep intussen snel heen en weer tussen de verschillende camera’s en schoot hele geheugenkaarten vol. Claudia haalde nu haar rechterhand van haar zus haar borst af en nam daarbij meteen de hand van Jeroen mee. Claudia drukte de hand van Jeroen nu tegen het kruisje van haar hotpants aan en liet hem vervolgens los. Jeroen kwam echter al snel bij van zijn verbazing en begon het kutje van zijn tante door het broekje heen te kneden. Zijn linkerhand lag nog steeds op de linkertiet van zijn moeder en hij kneedde die tiet nu met zijn volle hand. Linda probeerde zich uit deze situatie te redden en schoof daarom haar stoel wat achteruit en probeerde vervolgens op te staan.

“Niks daarvan,” besloot Claudia, die zich haar jeugd nu herinnerde, waarin ze samen met haar zus nog wel eens gezamenlijk masturbeerden. Want op dit moment was Claudia al behoorlijk geil geworden van dit alles en ze knipoogde nu naar Martin met de vraag of hij niet wat handdoeken had. Martin knikte hierop naar Jeroen en toen in de richting van de kamerschermen. Jeroen glipte dan ook snel tussen de beide zussen weg en liep met een gigantische bobbel in zijn broek, was het intussen wel duidelijk voor Claudia en Martin dat ook Jeroen van dit alles behoorlijk geil was geworden.

Hij liep nu naar die schermen, rommelde daar wat in een van de verkleedkisten en kwam terug met drie grote badlakens. Deze badlakens hadden precies dezelfde uitstraling als de hele schuur. Stoffig, versleten, maar wel schoon. Claudia sloeg er twee uit en legde die vervolgens over de tafel heen om daarna haar zus weer bij haar tieten te pakken en trok Linda toen wat omhoog. Ook draaide ze haar een beetje om en drukte Linda toen met haar rug tegen die tafel aan. Zo zachtjes dat alleen Linda het op dat moment kon horen, fluisterde Claudia nu tegen haar: “Denk eens terug aan onze puberteit en laat je gaan.”

Linda begreep eerst niet goed wat Claudia precies bedoelde, maar toen Claudia opeens haar hand op het kutje van Linda legde, kwamen bij haar de herinneringen aan vroeger ook weer boven.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners