Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Hometrainer - 16429 keer gelezen
Is het nu eens uit met dat eeuwige gezeur over je lichaam, je bent gewoon jezelf een minderwaardigheidscomplex aan het aanpraten. Je bent klein ja, nou en... je huid is vrij bleek en er zitten sproetjes op, nou en... dat komt door je ierse bloed. Je hebt kleine tietjes ja, nou en... ze zijn wel lekker stevig. Je bent superslank, eerder wat aan de magere kant, nou en...
Maar jij bent zoveel mooier dan ik met je volslanke gebruinde huid, sputterde ik nog tegen, en...
Hou je nou eens op! Ik ga ook niet iedere keer zeggen dat je zeldzaam mooi lang rood haar hebt en ogen waar iedereen in weg smelt. Je vist gewoon naar complimentjes. Dat haar mag trouwens wel een beetje bijgepunt worden, het hangt zowat over je kont.
Het was terecht dat miin vriendin Els mij op deze manier terecht wees. Ik kende mijn uitstraling, maar had nog altijd een beetje minderwaardig gevoel over mijn lichaam, waarom weet ik eigenlijk niet, ik had er toch al de nodige mannen en vrouwen het hoofd mee op hol gebracht, of waren het toch vooral mijn ogen...
We verlieten de badkamer en kleedden ons aan.
Lucille?
Ja!
Mag ik zo dadelijk je Volvo gebruiken? Ik ga naar mijn zus en die heeft een leuk bureautje voor me en dat kan ik nooit in mijn Golf kwijt.
Ik ga toch niet weg vanmiddag, denk ik, dus neem maar mee.
Tot vanavond dan!
Ik smeet een klapzoen op haar wang en deed de deur achter haar dicht.
Het gebeurt niet zo vaak, maar ik verveelde me die zondagmiddag. Natuurlijk was er genoeg te doen, maar ik had even nergens zin in.. ja vrijen met mijn vriendin... waarom moest die nou opeens weg... Nou ja.. kan gebeuren...
Besluiteloos plofte ik neer in de grote fauteuil, die midden in de kamer stond, recht tegenover de televisie, knipte die aan, zapte alle kanalen door... niks bijzonders. Hoe kon ik me nou vervelen?
Ik verveel me zelden. Er zijn nog altijd de boeken, de dvd's, de cd's... gatverdamme, mijn gedachten gingen met me op de loop hoe deze dag om te krijgen.
Ik rekte me eens uit, geeuwde ongegeneerd, voor zover dat kan als je alleen bent.
Daardoor schoof mijn t-shirt een eind omhoog en mijn hand gleed over mijn blote buik. Mijn vingers maakten kriebelende bewegingen en bewogen zich langzaam omhoog naar mijn tietjes. Ik likte mijn vingers nat en liet ze even later over mijn tepels glijden, herhaalde deze handelingen een paar keer tot ze goed nat en glibberig waren en al aardig rechtop stonden, wreef ze nog eens tussen duim en wijsvinger, gleed met mijn andere hand onder het t-shirt en bewerkte de kleine, maar o zo gevoelige heuveltjes, die weldra schreeuwden om verlost te worden uit dit kledingstuk. Met ontbloot bovenlijf zette ik deze bezigheden voort tot ik ergens in mijn broek ook enigszins nattigheid begon te voelen.
Met de ene hand over mijn tietjes wrijvend en de andere in mijn broek voelend naar mijn kutje en het zich daarin bevindende klitje, begon ik steeds meer te zuchten, te steunen en tegen mezelf te prevelen:
Ik geloof dat ik geil word... geloven? Ik ben geil, oh god, wat zit ik mezelf lekker op te geilen.
Schuif die broek es uit, jij geile trut, wat zit je hier nog met je broek aan?
Een paar tellen later zat ik dan ook in mijn heerlijke nakie te vingeren, mijn vingers telkens nat makend en proevend van mijn eigen sappen...
Godsamme, hoorde ik daar de achterdeur? Sloddervos dat ik ben was ik weer eens vergeten die dicht te doen.
Haastig sprong ik op, deed een greep naar mijn broek en shirt, maar het was al te laat...
Het was twee jaar geleden dat ik zowel mijn oom Alex (inmiddels 45) en zijn zoon Robbie (intussen 18) had geneukt. Niet dat ze het van elkaar wisten, daar was ik zeker van en ook het feit dat ik naakt was, waar ik op zichzelf nooit een probleem mee heb, maar deze situatie was toch wel uitzonderlijk.
Kijk, kijk, zei Alex, een doctorandus in haar nakie, dat zie je ook niet elke dag. Vader en zoon keken elkaar aan en vervolgens naar mij. De manier waarop beiden naar me keken en vervolgens weer naar elkaar... ze begrepen het allebei.
Heb jij dan ook met Lucille... pap...?
Ja, en je houdt je mond tegen je moeder als we goede vrienden willen blijven, dat wil je toch?

Jongens, jongens, van mij hoort niemand iets, niet zo paniekerig, alsof ik zelf niet een beetje paniekerig was op dat moment.
Een triootje met die twee zou ook niet verkeerd zijn, flitste het ineens door me heen, maar om nu zelf daarvoor het initiatief te nemen... en hoe zouden vader en zoon daar tegenover staan?

Een duidelijk zichtbare bobbel in de broek van Alex gaf me iets meer moed. Robbie zag het ook.
Pa toch!
Gezond teken, Robbie, moest jij toch weten, zei ik.

Nog altijd naakt liep ik naar Alex toe en wreef eens speels over de bobbel in zijn broek en keek Robbie daarbij veelbetekenend aan. Hij knikte met zo'n blik van: Van mij mag je.

Ik aarzelde niet langer en begon aan de broekriem van Alex te peuteren, maakte die los en schoof zijn broek naar beneden. Ik liet hem er uit stappen en zittend op mijn knieŽn likte ik aan zijn keiharde paal, terwijl hij zelf zijn trui over zij hoofd uittrok. Uit mijn ooghoeken zag ik dat Robbie ook aanstalten maakte zich uit te kleden, eerst wat aarzelend, maar na een bemoedigend knikje mijnerzijds stond hij een ogenblik later met het geweer in de aanslag achter me en voelde zijn lul over mijn rug wrijven.
Ik zit makkelijk zo, zei ik en liet me op de bank vallen. De twee stonden nu voor me met de lullen recht vooruit. Ik trok dan weer aan de ene en dan weer aan de andere piemel, ze beurtelings in de mond nemend, likkend en zuigend gleed mijn tong over de gladde eikels.
Mmmm, twee van die lekkere dingen heb ik ook niet elke dag, hijgde ik er tussendoor, ze diep in de ogen kijkend.
Het gekreun van vader en zoon, die nu blijkbaar alle remmingen van zich af gooiden, werd luider.
Oh, Lucy... kreet Robbie.
Kom maar jongen, spuit het maar op mijn tong en hield die uitnodigend vooruit, zodat een dikke klodder sperma er pardoes op belandde. Ik slikte de hele boel naar binnen, de restanten die op mijn bovenlip terecht waren gekomen met een vinger eveneens naar binnen werkend.
Alex intussen, trok en trok... ik hielp hem nog een beetje door aan zijn ballen te kietelen, tot ook hij het niet langer hield. Ik sperde mijn mond open om ook zijn lading te ontvangen.
Mijn begerige mondje wijd open ontving zijn kloppende lul en ik voelde het warme goedje achter in mijn keel spuiten, trok me iets terug en liet het lekkere, ietwat zouterige spul door mijn mond rollen om het tenslotte door te slikken.
Even later zat ik tussen beide mannen in. Mijn tietjes werden aan twee kanten bewerkt met handen en tongen. Af en toe tilde een van de twee zijn hoofd op om even lekker met me te lebberen, de tongen glbberig om elkaar heen draaiend en tussendoor voelde ik ook vingers in en uit mijn kut glijden. Mijn eigen vingers vonden mijn klitje.
Robbie liet zich zakken en verdweem met zijn hoofd tussen mijn benen, gleed met zijn tong zachtjes over mijn klitje en had al snel in de gaten dat ik op het punt stond klaar te komen, lebberde nog even door en Alex zocht met zijn tong de mijne.
Robbie hees zichzelf omhoog en duwde zijn weer keihard geworden paal in mijn kletsnatte kut en vrijwel daarna ontplofte ik zowat door het razende orgasme wat door mijn lijf gierde.
En Robbie pompte maar door. Even gleed Alex van me af en ik zag dat zijn lul ook weer in de houding stond.
Aflossing van de wacht, Robbie!
Huh, wat?
Laat je vader ook even neuken!
De ene lul glipte er uit en de andere gleed er in.
Harder, Alex, harder, neuk me, toe...
Ik was nu goed los en de wilde stoten en draaiende bewegingen die ik maakte waren daar het bewijs van, kronkelend, hijgend, steunend, bijna krijsend soms, gilde ik Alex toe: Spuit in mijn kut, spuit dan godver...
Het warme goedje gulpte mijn kut in, wat gepaard ging met een tevreden gebrom van Alex, die ook zichtbaar genoot van deze gang van zaken.
Robbie, kom joh, neem het over, ik wil nog meer...
En ook Robbie wierp zich nogmaals in de strijd. Reeds bij de eerste stoten van hem voelde ik alweer een orgasme aankomen. Deze was zo mogelijk nog heviger dan de vorige en niet zo lang daarna kwam er nog een en nog een...
Proestend, kreunend, hijgend en kleddernat van het zweet liet ik me achterover vallen.

Ik moet even uitblazen, jongens en even piesen en wat drinken. Wat kwamen jullie hier eigenlijk doen, daar heb ik nog niet eens naar gevraagd.
Oh, wij kwamen die home-trainer brengen.
Oh ja, daar had Els naar gevraagd, is ook zo.
Robbie, haal jij even een paar flesjes bier uit de kelder?
Ik vlieg al.
Was dit nou wel zo verstandig, Alex, zo met je zoon?
Ja zeg, Lucille, je bent zelf begonnen en daar zeggen we geen nee tegen en Robbie is wel te vertrouwen, dat weet je ook wel.
Maar ik had nooit gedacht dat jullie met mij samen... ach, laat ook maar...
Ik kwam terug van de wc en zag de beide lekkere jongens op de bank zitten met een flesje bier aan de mond, nam er zelf ook een, liet de inhoud in een keer in mijn mond lopen en boerde eens lekker.
En nu ga ik nog even een paar lullen opkalefateren.
Ik voegde de daad bij het woord en begon beurtelings aan beide, nog slappe pikken te lurken, die onder mijn bekwame handen langzaam omhoog begonnen te steigeren.
Bijna als op afspraak gingen we alle drie staan. Ik hing aan Alex zijn hals, voelde zijn lul in mijn kut binnendringen en de harde paal van Robbie tegen mijn kont. Ik trok mijn kontgaatje wat uit elkaar, deed een greep naar achteren, pakte zijn lul en duwde die tegen mijn sterretje.
Duwen, Robbie!
Hij gaat er niet in!
Jawel, spuwen, joh, spuwen, heel veel spuug!
En langzaam, centimeter voor centimeter gleed hij naar binnen...
Nou, lekkere schatten van me, wie het eerst klaarkomt... zet em op...
Mijn tietjes duwden en wreven tegen de borst van Alex, mijn ene hand tussen onze lichamen in over mijn klit en de andere hand achterwaarts grijpend naar de ballen van Robbie. Het geluid van het gehijg en gekreun uit drie kelen vulde de kamer. Oh, dat heerlijke geile gekreun...
Ik schreeuwde het uit tijdens het denderende orgasme en terwijl dat nog een beetje na-ebde, voelde ik een heleboel nattigheid in mijn kont en hoorde Robbie nog nahijgen toen hij zijn snikkel uit mijn gat haalde. Ik deed een stap achteruit, zakte op mijn knieŽn, schudde en likte aan Alex zijn lul, trok en trok, likte nog eens aan zijn ballen en hield mijn mond uitnodigend open om zijn lading te ontvangen. Die kwam ook even later, al was het maar half in mijn mond, want een gedeelte spoot over mijn tietjes. Ik wreef het weg met mijn hand en bracht het zo goed en zo kwaad als het ging naar mijn mond om de restjes weg te slikken.
Het werd me duidelijk dat de beide mannen nu zo lamgzamerhand ook weg moesten om het thuisfront niet ongerust te maken.
Zeg hoor es, zei ik, het was leuk vandaag, maar ik maak hier geen gewoonte van, dat begrijpen jullie zeker ook wel?
We kwamen alleen maar een home-trainer brengen toch? Verder weten we nergens van. Is er wat gebeurd dan?
Getraind is er in elk geval wel. Tot kijk jongens en nog bedankt voor het brengen van dat ding en ddat andere.
Wat andere? Er is niks gebeurd toch?
Dag lieverds.
Ik plofte neer op de fauteuil, naakt, en nog altijd geil.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners