Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Hond Uitlaten - 35073 keer gelezen
Al een poosje vermoedde Laura dat ze verdwaald was, maar hoe verder ze liep, hoe zekerder ze was dat ze hier nog nooit geweest was. Na een ruzie met haar moeder was ze boos met haar hond gaan wandelen, en ze had niet op de weg gelet, en diep in boosheid en gedachten verzonken was ze nu behoorlijk verdwaald geraakt. Waarom waren haar ouders dan ook zo streng?, ondanks dat ze Laura al zeventien was mocht ze geen vriendje, mocht ze nooit eens uit, en controleerde haar ouders alles. Ze wist dat haar zus Annet van negentien wel een vriendje had, maar door alle ruzie die zij thuis al gehad had over vriendjes, had ze dit niet tegen haar ouders verteld, en ging ze steeds stiekem naar hem toe. Haar jongere zusje Tamara van vijftien jaar was erg jong voor haar leeftijd, en dacht nog niet over jongens, maar ook zij zou in de toekomst ook wel ruzie krijgen over dit onderwerp. Natuurlijk had Laura op school wel eens een vriendje gehad, had ze wel eens in het parkje staan zoenen, had er wel eens een jongen aan haar borstjes gezeten, maar door de invloed van haar ouders had ze de jongens nooit verder laten gaan, en daarna was het meestal snel uit. Ook nu was ze stiekem verliefd op een jongen van school, maar echt werk van hem durfde ze niet te maken, want als haar ouders het te weten kwamen………., of als de jongen meer wilde dan ze van haar ouders mocht,…..of durfde ze zelf nog niet zo? Helemaal suf gepraat was het meisje over slechte jongens, alle jongens wilde volgens haar moeder direct met haar naar bed, en als dat gebeurd was gingen ze snel naar de volgende meid, of je werd zwanger van hem, of je kreeg een soa, of………..

Ineens schrok Laura, ver voor haar liep een jongen en een meisje met hun armen om elkaar heen geslagen, en om de drie stappen kuste ze elkaar, en aan het figuur te zien was het meisje haar zus Annet!!! Toen ze goed keek zag ze dat ze dezelfde jas aanhad, dat ze hetzelfde liep, en toen ze bij een stoplicht wat dichterbij kwam zag ze dat het inderdaad haar oudere zus was. Een beetje nieuwsgierig volgde Laura het stelletje op grote afstand, en ze zag dat de twee richting het natuurgebied liepen. Met grote hekken was het natuurgebied afgezet zodat niemand in dat gebied kon komen, maar tot verbazing van Laura liepen die twee recht op het hek af. Even zochten ze iets, en toen glipte de jongen door een gat in het hek en hield het gat open voor Annet. Snel glipte ook Annet door het gat, en op een drafje rende de twee verliefde naar de beschermende struiken. Toen Laura de twee niet meer zag wachtte ze nog even, en sloop toen ook naar het hek. Omdat ze wist dat er een gat in het hek zat kon ze het vinden, maar het was zo goed gecamoufleerd dat ze hem anders nooit gevonden had. Een beetje opgewonden door het feit dat ze haar zus bespioneerde bond ze haar hond vast aan het hek, en glipte ook door het gat. Na even rennen en zoeken zag ze in de verte Annet en haar vriend lopen, en op flinke afstand volgde Laura de twee door de bosjes, over paadjes, en door een stuk duingebied. Soms was Laura de twee even kwijt, maar steeds ontdekte ze weer waar ze liepen, en het was duidelijk dat Annet en haar vriendje hier niemand verwachtte, en ze keken niet één keer om. Steeds stonden de twee even stil, en zoenden elkaar dan hartstochtelijk, en terwijl ze liepen lag regelmatig de hand van de jongen op de billen van Annet! Ineens zag Laura de twee niet meer, en op handen en knieën sloop ze door de struiken van het duingebied op zoek naar de twee. Wat ze verwachtte te zien wist ze niet, en eigenlijk wist ze dat ze haar zus niet zo mocht begluren, maar de spanning van haar zus begluren was sterker dan haar geweten, en stil kroop ze verder. Boven op de duin aangekomen hoorde ze iets onder haar, een meter of zes van haar af, een soort hoog gegiechel. Dat was Annet, ze herkende de hoge lach van haar direct, en nog voorzichtiger ging ze op haar knieën zitten en keek over een struikje heen.
Haar hart stond bijna stil toen ze op zes meter van haar af haar zus zag liggen in een met gras begroeide kuil. De jongen lag half over haar heen, en de twee zoenden heftig, en zijn hand lag stelend op haar borst. Even wist Laura niet wat ze moest doen; duidelijk was dat de dingen die Annet en haar vriend hier gingen doen niet voor háár ogen bedoeld waren. Maar het zien van die handelingen waar zij zo van droomde, en de dingen die absoluut niet mochten van haar moeder leken haar te verlammen en ze besloot nog heel even te blijven kijken. Door de stilte van de natuur hoorde ze ieder woord van de twee verliefde mensen, en behalve wat vogels, en soms een vliegtuig, hoorde ze haar zus en haar vriendje fluisteren, zuchten, praten, kreunen, en Laura maakte zichzelf wijs dat ze niet meer weg kon, omdat haar zus zou dat kunnen horen. Zachtjes ging ze op haar handen en knieën iets naar voren, en zag nog net dat Annet haar spijkerbroek uit trok. Wouw, die durft, dacht Laura, en zag Annet daarna ook haar shirt uit doen, “kan je er zo bij?”, hoorde Laura haar zus zeggen, en in haar slipje en bh lag het meisje op haar rug in het malse gras. Ga ik eens proberen, hoorde Laura de jongen gevat antwoorden, en nieuwsgierig deed ze haar hoofd nog iets hoger. Ze moest oppassen want de jongen lag zo dat als hij opkeek hij haar kon zien, en even dacht Laura ook dat hij in een flits naar haar keek. Het voordeel was wel dat ze zo goed kon zien wat de jongen allemaal deed met haar zus, en al snel zag ze de hand van de jongen in het slipje van Annet verdwijnen. Goed zo lieverd, je kutje heb je kaal gemaakt, precies zoals ik vroeg, en Laura zag de hand in het slipje bewegen. Ritmisch bewoog de hand in het slipje, en met haar ogen dicht lag Annet te genieten.

“Zo”, hoorde Laura de jongen zeggen, “die is nu wel nat genoeg, ik zal mijn tong eens lekker langs je kale, geile schaamlipjes laten glijden”, en hij begon het slipje van Annet van haar billen te trekken. Stomverbaasd hoorde Laura de jongen aan, en keek toe hoe hij het slipje, en daarna ook de bh van Annet uitdeed. Helemaal naakt zag Laura haar zus plat op het malse gras liggen, genietend van de zon op haar naakte huid, en de likkende tong van haar vriendje tussen haar benen. Haar borsten waren stevig, en haar tepels waren duidelijk hard, en aan het zuchten hoorde Laura dat haar zus het likken heerlijk vond. Bijna vanzelf gleed de hand van Laura onder haar rokje, en automatisch begon ze zichzelf te strelen, eerst voorzichtig over haar slipje, maar al snel schoof haar hand in haar slipje. Vingerend keek ze naar de beffende jongen, en zag ze haar zus ineens als haar grote zus, die dingen durfde wat zij niet durfde! Weer leek het alsof de jongen uit zijn ooghoeken even snel haar kant op keer, maar ook nu zal het wel toeval geweest zijn. Het ademend van Annet werd duidelijker hoorbaar, het werd zuchten, het werd kreunen, en al snel kwam Annet met een hoge gil klaar. Schokkend lag ze in het gras, en riep allemaal geile dingen, woorden waarvan Laura nooit gedacht had dat ze die van haar zus zou horen: ik kom, ik kom, ooo,…nog even….dan pijp…..oooo, ….ik je,…oooo., aaaaa,…of wil……oooo,….je liever…..oooo….neuken? Voorzichtig vingerde Laura haar eigen kutje, maar ze kon er slecht bij, en zachtjes schoof ze iets naar achteren en trok geluidloos haar slipje uit. Het slipje deed ze in haar zak, en heel langzaam deed ze haar hoofd weer omhoog om te kijken.

Ze zag nu dat de jongen op zijn rug lag, en dat de nog steeds naakte Annet het knoopje van zijn broek opendeed, en zijn rits naar beneden trok. Haar hand verdween in zijn broek, en toen haalde ze de grote, stijve plasser van de jongen naar buiten. Ineens hoorde ze Annet tegen de stijve plasser zeggen: zo, zat jij zo krap?, kom je weer lekker bij mij?, lekker in mijn mondje?, en lekker in mijn hete kutje?, en zag Laura dat haar mond om de stijve plasser ging. Zo ziet pijpen er dus uit, mompelde Laura al vingerend zachtjes voor zich uit, en zag de plasser van de jongen steeds verder in haar zusjes mond verdwijnen. De jongen lag plat op zijn rug te genieten van de mond en tong van Annet, en zijn hoofd was in de richting van Laura gedraaid. Gelukkig had hij zijn ogen dicht (dacht Laura dom en naïef), en het zeventien jarige meisje voelde haar kutje samenkrampen van spanning, genot, en geilheid. Ze kon er niets aan doen, en fel en heftig kwam ze zo zachtjes mogelijk klaar, en ze liet zich zacht schokkend achterover in het gras vallen. Trillend, en zacht steunend verwerkte ze haar fantastische, allesvergetende orgasme, en half bewusteloos lag ze nog even na te genieten. Ineens hoorde een harde stem vlak naast haar: zo vuile voyeur, ons een beetje afgluren hé, en dat al heel de tijd, kom maar eens mee, en een sterke hand trok Laura omhoog. De vriend van Annet stond ineens naast de heftig geschrokken Laura, en omhoog kijkend zag ze zijn boze gezicht, maar ook zijn open broek, en zijn ondertussen halfharde plasser.
Annet schrok toen ze haar vriend ineens op zag springen en ruw zijn hete pik uit haar mond trok, en wegsprintte, en wachtte verbaast wat er aan de hand was. Ze hoorde hem tegen iemand praten, en zag toen dat hij iemand vast had, ze werden begluurd! Toen de gluurder omhooggetrokken werd door haar vriend zag ze dat het een meisje was, en zag toen wie het was: Laura, jij???, riep ze, en verbaasd keek ze haar zusje aan. Sorry Annet, ik wilde eerst niet kijken….., en toen maar even…., en toen durfde ik niet meer terug, stamelde het betrapte kind. Ken je haar?, riep de vriend verbaast naar Annet, ik had ze onderweg al achter ons aan zien sluipen, en haar zien vingeren terwijl ze ons begluurde, kijk maar, en triomfantelijk tilde hij het rokje van Laura op en liet Annet het blote kutje zien. Kijk, haar slipje steekt nog uit haar zak, en ik wachtte tot ze klaarkwam zodat ik ze gemakkelijk kon vangen, kijk, van geilheid kan ze nog niet lopen! Ja, dat is mijn jongere zusje, stamelde Annet verlegen en geschokt. Verlegen keek Laura naar de vriend van Annet, dan naar Annet zelf, en dan naar de halfstijve plasser van de jongen, en bleef daar iets te lang naar kijken. Kijk Bram, ze heeft meer belangstelling voor je lul dan voor ons, wat moeten we nou met haar? Ik weet wel wat, lachte Bram gemeen, van mij mag ze hem zien, en voelen, en slikken, en diep van binnen voelen, moet ze maar niet gluren! Ja, maar Bram…..het is toch… mijn zusje…..ze kan toch niet…..zomaar met ons…nee jo…dat is toch raar? Bram zag twijfel diep in de ogen van zijn vriendin, en besefte dat hij nu zomaar ineens kans had met twee zusjes de avond van zijn leven te hebben, nu of nooit!!!

Kom op, begon Bram, ze heeft duidelijk belangstelling voor sex, ze vingert als een wilde, en heeft straf verdiend door ons zo te begluren, ja hoor, ze doet mee!! Annet stond heftig te twijfelen, het was haar zusje,….die haar wel begluurde,….en dan haar vriend,….die haar zusje wilde nemen,….en zoals ze de gehoorzame Laura kon, moest dat haar ontmaagding worden. Zelf was Annet al jaren seksueel actief, en had ze altijd smoesjes gemaakt tegen haar ouders, of er ruzie voor over gehad, om haar behoeftes te vervullen, maar aan sex had ze nooit gebrek gehad! Maar Laura, nee, die durfde niet tegen haar ouders in te gaan, en had zeker nog een onontgonnen kutje! Bram voelde nog steeds de twijfel van Annet, en begon haar over te halen: kom op, ze mag er best bij zitten, en vanaf de eerste rij toekijken, en als ze durft mag ze “best een handje helpen”. Annet moest lachen om deze woordspeling, en bekeek haar verlegen zusje een goed; eigenlijk is het raar, sex hebben waar je zus bij is, maar…spannend leek het haar wel, en toen Bram merkte dat ze niet meer tegen was zei hij een beetje dwingend: “ok, kom op”, en duwde de meisjes naar de kuil waar hij net nog lag te genieten. Het was een vreemd gezicht, de naakte Annet staande op het gras, en Bram ernaast met zijn broek nog open en zijn lul zichtbaar eruit, en Laura die alleen maar haar slipje onder haar rokje miste. Annet was over haar twijfels heen, ze had al een paar keer sex gehad met meerdere mensen in dezelfde kamer in het huis van Bram, en nu leek dit haar ook wel een uitdaging. Ze keek naar Laura, en zag haar zusje heftig geschrokken, maar ook wel nieuwsgierig naast Bram staan, en het meisje durfde van schaamte zeker niet tegen te stribbelen. Ze was zo geschrokken en in de war van alles wat ze gezien had, en hoe ze er nu bij stond, dat het leek of ze gewillig alles zou toelaten wat Bram en zij zouden verzinnen.

Annet liep naar Laura toe en ging voor haar staan, ok zusje, je wilde zien wat we deden, en nu mag je meespelen, maar geen woord hierover thuis!, ok?, en zachtjes aaide Annet het gezicht van haar zusje. Ze veegde de lange haren van Laura naar achteren, en gleed toen met haar handen naar beneden, de vingers gingen naar het bovenste knoopje van haar overhemd, en die was snel open. Verder gleden de vingers, en het tweede knoopje was ook al snel open. Moeiteloos knoopte Annet het overhemd van haar zusje verder open, en trok hem toen van haar schouders. Het warme zonlicht scheen op haar naakte schouders, en ze voelde achter haar de behendige vingers van Bram. Handig haakte hij haar rokje los, en vanzelf schoof het ding langs haar heupen, langs haar knieën, en lag al snel op de grond. Met een snelle beweging haakte Bram ook haar bh los, en helemaal naakt stond het jonge meisje verlegen tussen Bram en Annet in. Mag ik ook,….gaan jullie,….jullie gaan toch niet,….ik ben nog,….stotterde Laura ineens, en haar zus zei: rustig maar, we snappen dat je wilde gluren, we snappen dat je nieuwsgierig bent, en we weten dat je nog maagd bent, en Bram zal zachtjes doen en je pijnloos van je vliesje afhelpen. Bram slikte toen hij hoorde dat deze prachtige, zeventien jarige schoonheid nog maagd was, en hij juichte inwendig dat hij dit meisje mocht inwijden. Met een paar bewegingen deed ook hij zijn kleren uit, en zo stonden ze alle drie naakt in deze mooie omgeving, heerlijk op het zachte gras, en in de warme zon.
Bram stond nog steeds achter Laura, en met zijn handen om haar heen pakte hij haar borsten, mmmm, lekkere speentjes, en hij kneedde haar jonge, strakke tietjes. Hhiiii, giechelde Laura opeens, ik voel jouw harde plasser tegen mijn billen, maar haar zus verbeterde haar direct: nee zusje, kleine jongetjes hebben een plasser, dit heet een pik, of lul, of knots, of paal, maar geen plasser, draai je maar eens om. De handen van Bram gleden van haar borsten af toen Laura zich omdraaide, en Annet ging verder: kijk maar, een keiharde pik, klaar voor gebruik, zullen we? Duidelijk nam Annet nu de leiding, en Bram wachtte af wat de zusjes gingen doen, kom, hoorde hij Annet zeggen, op je knieën!, en ook zij ging op haar knieën zitten. Bram genoot van het gezicht, de twee zusje op hun knietjes voor hem, de blonde hoofden vlak bij elkaar, en hun gezicht vlak voor zijn hete paal. Kijk, zo doe je dat, en Annet greep de harde pik, en likte eraan, toen zette ze haar lippen om de eikel en liet hem naar binnen glijden. Ademloos keek Laura hoe haar zus de paal verwerkte, en Annet was een begenadigde pijpslet: ze kon een behoorlijke paal helemaal in haar mond, en keel verwerken, en ook nu deed ze dat, en raakte de kloten van Bram steeds haar kin. Zo pijpte ze even verder en liet toen de pik uit haar mond glijden; zo, nu jij, en helemaal hé!, je ben toch geen watje? Uitnodigend hield ze de lul van Bram voor haar gezicht en zei: kom maar, tong naar buiten, helemaal langs de stam, ja, goed zo, nu over zijn eikel, ja ja, zo gaat hij goed! Snel wende Laura aan het idee, en likte zijn hele stam, zijn eikel, en na aandringen van haar zus ook zijn behaarde ballen. Even liet Annet haar zusje de lul van haar vriendje verkennen, en vond het toen tijd voor de volgende stap: zo zusje, nu het echte werk, maak eens een rondje van je lippen en doe dat rondje maar eens tegen hij eikel, jaaa, goed zo, laat het eikeltje maar eens tussen je lippen komen, jaaa, zo gaat hij goed!, doe maar om je een banaan opeet. Laura liet de grote, geaderde eikel in haar mondje komen, en hoorde haar zus zeggen, kom op, een stukje verder, ja, nu terug, en verder, kom op!, tongetje eromheen draaien, jaa, niet bang zijn!, dieper, en zo liet Laura de pik steeds iets verder in haar mond komen. Na een poosje raakte de eikel haar keelgat, en hoestend liet Laura de paal uit haar mond schieten, kom op zusje, je hoofd wat draaien, door je neus ademen, jaaa, en Laura probeerde het weer. Direct was de hand van Annet tegen haar achterhoofd en toen de eikel weer de keel van Laura raakte riep Annet, jaaa, door je neus ademen, hoofd meer achteroven, en hoestend en kokhalzend liet Laura de paal weer uit haar mond gaan. Steeds moest ze van haar zus het weer proberen, en de hand van Annet drukte steeds iets harder tegen haar achterhoofd, ineens snapte Laura hoe ze haar hoofd moest houden, en de hele knots verdween tussen haar lippen maar mond en keel in. Annet had nu haar handen dwingend om het hoofd van haar zusje en bepaalde zo het tempo en de diepte, en snel en diep pijpte het meisje op een geweldige manier haar eerste pik in haar leven af. Nu ze goed kon pijpen wilde ook Annet haar deel, en om de beurt verwende de zusjes de harde paal. Na een poosje kreunde Bram: oooo, ik kom bijna, ooo, ik kommmmmmm, en snel haalde Annet de lul uit de mond van haar zusje en trok hem verder af Kijk goed zus, hij komt klaar, zijn zaadjes spuit hij zo tegen ons aan, jaaa, kom maar, kom maar geile beer, en aandachtig keek Laura naar haar trekkende zus, en naar de eikel waar zo het zaad uit moest komen. Jaaaaaaaaaaaaa, gilde Bram, en grote klodders zaad schoten tegen de buiken en borsten van de meisjes, en toen Annet bij een van de eerste klodders hard trok en richtte, schoot ze zelfs in het gezicht van Laura
Nagenietend ging Bram tegen een boom zitten, en nog wat suf keek hij naar de zusjes. Zo Lauratje, hoe was dat?, je eerste hete paal tussen je lippen, hier, zo proeft zaad, en pratend veegde Annet een klodder sperma van de wang van Laura naar haar mond. Lekker?, vroeg Annet ondeugend, en keek hoe haar zusje de smaak van verse mannenpap proefde. Verbaast merkte Annet dat het slanke lijfje van haar zus haar boeide, en dacht ze aan haar eerste (en enige) lesbische ervaring met een meisje op één van de sexavondjes bij Bram thuis. Omdat ze allebei nog op hun knieën zaten, met hun gezichten dicht bij elkaar, was het voor Annet simpel om haar lippen op de lippen van Laura te drukken, en verstard liet Laura de tong van haar zus in haar mond toe. Als vanzelf schoven de armen van de meisjes om elkaar heen, en met haar ogen dicht beantwoorde het jonge meisje de tongzoen van haar zus. Stiekem dacht Annet:”dit kon wel eens de tweede lesbische ervaring in mijn leven worden! Zo zoenend, met de armen om elkaar heen, hun tietjes tegen elkaar, de kutjes vlakbij elkaar, genoten de meisjes van elkaar, en minutenlang waren de twee zo bezig. Bram was ondertussen weer helemaal bij gekomen, en kroop naar de meisjes, Annet gebaarde dat hij achter Laura moest gaan zitten, en Laura merkte van dit geluidloze overleg niets. Zachtjes drukte Annet haar zusje nu naar achteren, en al snel raakte haar achterhoofd de brede borst van Bram. Haar hoofd lag tegen zijn navel, aan allebei de kanten van haar lichaam was een mannenbeen, en de begerige handen waren direct op haar tietjes. Heerlijk bewerkte de grote handen de soepele borstjes, en genietend van de mannenhanden merkte Laura niet dat haar zus onderuit schoof. Ineens voelde Laura een vreemd gevoel tussen haar benen en keek ze omlaag, verbaast zag ze hoe Annet met haar hoofd tussen haar benen in lag, en hoe die met haar tong het natte kutje van haar zusje likte.

Nog nooit had Laura iets met sex te maken gehad, alleen wat zoenen en voelen, en nu had ze binnen een uur een man gepijpt, had ze zaad geproefd, werden haar tietjes gemasseerd, en was haar zus haar nu aan het beffen! En dat deze twee nog meer dingen wilden, en zeker met elkaar gingen doen, wist Laura zeker, en diep in haar hart hoopte Laura dat Bram en Annet haar ook daarbij mee lieten doen. Alsof Bram haar gedachten kon lezen hoorde Laura hem fluisteren: geniet maar meisje, laat je maar klaar likken, nu is het een tongetje in je grotje, binnen een uur komt mijn heerlijke, hete paal datzelfde natte grotje heerlijk in, zo door je vliesje heen!, geniet maar meisje. Laura voelde de strelende handen van Bram op haar gevoelige tietjes, de hete tong van Annet in haar kutje, en soms haar tanden zachtjes bijtend in haar schaamlipjes, en ook voelde ze langzaam in haar nek de pik van Bram weer langzaam wakker worden. Voel je hem liefje, hij wordt weer hard, nog even en dan is het zover, in insinuerend liet Bram twee vingers in en uit de mond van Laura gaan. Laura kon niet op tegen deze ervaren mensen, en voor de tweede keer begon haar grotje te tintelen, te krampen, te sidderen, en deze keer hoefde ze niet zachtjes te doen: oooooo, jaaaaa, ik kommmmmmm, gilde ze, en stuiptrekkend lag het jonge ding klaar te komen.

Met een veelbetekenende lach keken Annet en Bram elkaar aan, en voelde hun macht over dit maagdelijke zusje, en met een knipoog trok Annet haar zus omhoog. Tijd voor het echte werk zusje, ga eens boven Bram staan, en Annet zette haar zusje over Bram heen, met aan elke kant van Bram, s heupen een voet, en haar gezicht naar Bram toe. Ok schat, fluisterde Annet, zak maar eens door je knieën, laat je maar zakken, en al snel raakte de knieën van Laura de grond, en waren haar benen ver uit elkaar omdat de heupen van Bram ertussen zaten. Met één hand had Annet de harde pik vast, en richtte de eikel op het wachtende kutje van haar zusje, en al snel raakte de harde eikel de schaamlipjes van het onontgonnen meisje. Lekker hé?, z, n harde eikel tussen je lipjes, geniet maar en ga maar een beetje op en neer. Laat hem maar wat dieper komen, goed zo, bereid hem maar, jaa…wippen maar, kom op, laat je maar zakken op die hete harde lul! Laura dacht even dat die grote, hete eikel nooit in haar krappe kutje zou passen, maar al snel glipte het kopje naar binnen en voelde ze haar kutje gevuld worden met eikel!! Annet ging nu staan en met haar handen op haar schouders drukte ze haar zusje dieper op de grote paal. Ineens duwde ze onverwachts erg hard op haar schouders, en schoot de hele paal diep in haar jonge kutje, een zucht van pijn en genot kwam uit haar mond, en aan haar gezicht was te zien dat ze even pijn had. Ik heb mijn zusje ontmaagd!, ik heb mijn zusje ontmaagd!, riep Annet steeds, en keek trots naar haar net ontmaagde meisje. Die begon net weer op aanwijzing van Bram op en neer te gaan, en al snel bereed het net ontmaagde meisje de grote paal van Bram alsof ze nog nooit iets anders gedaan had. Na een poosje trok Annet haar zus van de hete paal af en zei tegen haar: kom zus, op je knieën naast me, dan neemt Bram ons om de beurt op zijn hondjes! Al snel zaten de zusjes naast elkaar op hun knieën op het gras, met hun hoofd op het gras, en hun kontjes fier omhoog. Om de beurt werden de zusjes gevuld door Bram, en heerlijk schoof de harde paal dan eens door het kutje van Annet, dan weer door die van Laura, en ook het kontje van Laura werd niet vergeten! Dat durfde Annet nog niet, maar ze genoot van de harde lul die steeds haar lijfje opvulde. Meevingeren zus, fluisterde Annet, en neukend en vingerend lagen de zusjes naast elkaar te genieten, en kwamen allebei twee keer heftig klaar. Net toen Bram zijn paal weer in het krappe kutje van Laura stuurde voelde Bram dat hij ook weer klaar ging komen, en riep: daar komt het sletje, heel je kinderkutje ga ik vullen, aaaaa, jaaa, …., ooooo, ik kommmmmmmmm, en trillend spoot hij het zusje van zijn vriendin vol. Hijgend lagen ze even bij te komen, en namen zich voor dit nog veel te herhalen. Toen de relatie van Annet en Bram een paar maanden later uit ging leek het ook wel of Laura dat het ergste vond.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners