Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Middelaar - 12305 keer gelezen
Toen Karl vroeg in de zondagavond thuiskwam, waren zijn ouders er nog niet. Daar was hij blij om, want hij zat te vol van alles wat hij deze dagen had meegemaakt. Op zijn kamer wou hij zich eerst bij een pornofilmpje aftrekken, zoals hij vaak even deed als hij in zijn ‘hol’ kwam, maar het wou niet. Hij probeerde het na te rekenen. Precies kon hij het niet meer nagaan, maar hij was van vrijdagavond tot vanmiddag zeker 13 keer klaargekomen, misschien wel 15 keer. Het was gewoon op. Terwijl hij wat in zijn bureaula rommelde, kwam hij een dagboek tegen waar hij jaren geleden wel eens wat in geschreven had. Er waren maar een stuk of tien bladzijden beschreven. Hij bladerde ze door. Het waren wat korte kinderopmerkingen, de meeste met potlood geschreven. Onder het laatste stukje (konijn Alfred had zomaar dood in zijn hok gelegen) zette hij met een balpen een dikke streep. Hij sloeg de bladzijde om en schreef op het linkerblad in grote letters: ’24-25-26 mei 2002. Ik ben MAN geworden.’ Op het rechterblad schreef hij in zijn gewone handschrift: ‘Wies Snijder heeft mij ontmaagd. Dat was fantastisch. Ik ben verliefd op Steven. Dat wil niet zeggen dat ik homo ben, want ik vind een kut lekkerder om te neuken dan een kont. Maar ik vind Steven geweldig, en daarom neuk ik hem graag en pijp hem graag en láát me graag door hem pijpen en neuken. Tante Wies is heel aardig, en ze is aardig geil. En ik ben minstens 13 keer klaargekomen in drie dagen. En het allermooist was dat Steven en ik samen, gelijkertijd, tante Wies in haar kut geneukt hebben.’
Hij legde het dagboek terug in de la en ging naar beneden om een blikje cola te pakken. Gelijk kwamen zijn ouders thuis.
‘Hai mam, pap. Was het leuk in Utrecht?’
‘We hebben genoten!’ antwoordde zijn moeder, en ze vertelde honderduit over hun weekendje samen uit. Dat was lang geleden, dat ze samen een weekend op stap waren geweest. Zijn vader bracht een koffer naar boven en had daar kennelijk nog iets te doen, want hij kwam niet weer beneden.
‘En hoe was jouw weekend bij Steven?’
‘Fantastisch! We zijn nog naar het stadsmuseum geweest. Ik dacht dat dat niks zou zijn, maar het was heel gaaf.’
‘Leuk… en verder?’ vroeg zijn moeder argeloos.
Hoe het kwam, wist hij niet, maar ineens moest hij blozen, en wist hij niet wat hij zeggen moest. Hij kwam niet verder dan een ‘we hebben van alles gedaan’.
Zijn moeder merkte haarscherp op dat er ‘iets’ was, maar ze zweeg wijselijk. Karl hervond zijn woorden en had het over ‘een film gekeken’ en ‘wat spelletjes gedaan’. Ze gingen vroeg naar bed: iedereen was naar eigen zeggen moe.

De dinsdag daarop was Hanne, Karls moeder, op de overloop en ze had een stukje cellotape nodig. Karl was naar school. Misschien heeft Karl wel een rolletje in zijn bureaula, dacht ze. Toen ze de la opende, viel haar oog op een dagboek. Ze maakte het klusje waar ze dat cellotape voor nodig had af, en zette haar werkzaamheden voort. Na een kwartiertje speelde het dagboek weer in haar op, en ze dacht terug aan dat vreemde moment zondagavond. Ze werd op een intuïtieve manier nieuwsgierig en ze liep naar Karls kamer. Ze pakte het dagboek. Nee, dat kon ze niet maken. Ze hoorde zich niet in Karls privézaken te begeven. Ze legde het boek terug. Maar even later zat ze toch het boekje door te bladeren. Ze was min of meer geschokt. Las ze dat goed? Stond daar wat er stond?

Twee avonden later zaten zij en Karl bij de tv, Menno was boven op zijn werkkamer. Karl zapte langs de netten, nergens wat te zien natuurlijk.
‘Zou je de tv uit willen doen, Karl? Ik zou graag even met je willen praten.’
Karl deed de tv uit. Hij voelde zich onzeker en bloosde. Hij had de hele week aan zijn seksweekend gedacht. Steven en hij hadden het al over een vervolg gehad. Misschien konden ze het komend weekend wéér…, maar ja, hoe dat te brengen zonder zich te verraden? Zou zijn moeder iets aan hem gemerkt hebben?
‘Is er wat?’ vroeg hij.
‘Misschien niks,’ zei zijn moeder, ‘maar ik heb het gevoel dat je sinds dit weekend veranderd bent. Het is net of je volwassener bent geworden. Ik wil niet dat je je overvallen voelt, maar is er een vriendinnetje in het spel? Als je niks zeggen wilt, okay, maar ik moet bekennen dat ik wel wat nieuwsgierig ben. Mag ik iets weten? Of vergis ik me?’
In Karl zijn hoofd was het plotseling chaos. Ontkennen kon nauwelijks, want hij had een kop als een biet en kon niet uit zijn woorden komen. Zijn moeder zou nooit geloven dat er ‘niets’ was. Moest hij álles vertellen, of de helft? En dan: welke helft? Die van Wies, of die van Steven? Of moest hij gewoon een vriendinnetje verzinnen?
‘Joh, vergeet m’n vraag maar. Ik ben er te vroeg mee. Ik merk het wel. Moeders weten heus wel wat jongens van jouw leeftijd zoal overkomen kan. Ik neem aan dat er een vriendinnetje in het spel is, en laat ik ’s raden: jullie hebben voor het eerst gevreeën. Nee, zeg maar niks… Als het zo is: gefeliciteerd! Maar denken jullie wel om voorbehoedmiddelen?’
‘Mam, ik wil je best wat vertellen, maar ik ben er niet uit wat. Het is allemaal een beetje anders dan je denkt. Ik wil er graag eerst nog wat over na denken. Daar was ik al mee bezig, want ik wou je al vragen of ik dit weekend weer naar Steven mag.’
‘Is die nog bij zijn tante?’
‘Ja.’
‘En weet die waar jij, waar jullie mee bezig zijn?’
‘Ja.’
‘Nou ja, ik kan je wel willen vasthouden, maar op jullie leeftijd heb je ruimte nodig voor experiment. Je past goed op jezelf, hè?’
Yes! juichte Karl inwendig.
Mijn tijd komt, sprak Hanne zichzelf stilletjes toe, laat die jongen eerst maar eens flink de smaak te pakken krijgen.

Die zondagavond wilde Karl vroeg naar bed. Hij was moe. Dat klopte, want het was een uitputtend weekend geweest…
‘Dan kruip je lekker in bed, joh,’ zei Hanne. ‘Ik kom je straks nog even onderstoppen. Okay?’
Menno was op pad en zou pas heel laat terugkomen; ze besloot tot een rechtstreekse aanpak. Ze had twee opties: Steven en Wies. Ze begreep dat de lijn Wies haar het dichtst bij haar doel bracht. Ze douchte zich en gleed naakt in haar ochtendjas. Ze sidderde van verlangen en geilheid. Ze ging op de rand van zijn bed zitten en streek haar hand door zijn haar. Karl was nog klaarwakker. Ze keken elkaar liefdevol in de ogen.
‘Ik heb veel aan je gedacht deze dagen. Moeders willen hun kinderen graag doorgronden, je moet het me maar niet kwalijk nemen. Als je niks wilt zeggen, okay, maar ik ga toch zeggen wat ik denk. Als ik mij niet vergis, vrijen Steven en jij met die tante Wies. Heb ik gelijk?’
Karl keek van haar weg en kreeg een kop als een boei. Hij zweeg. Zijn moeder aaide om zijn gezicht, liet haar hand over zijn blote borst en buik glijden tot ze bij de rand van zijn short was. Ze legde haar hand op zijn geslacht. Ze voelde door de stof heen dat zijn piemel begon te groeien.
‘Heb ik gelijk?’
‘Ja.’
Ze stond op, liet haar ochtendjas van zich afglijden en vroeg of hij een beetje wilde opschuiven. Dat deed hij gewillig. Ze sloeg het dekbed terug en deed hem zijn short uit. Toen stapte ze bij hem in bed.
‘Ik wil even zo dicht bij je zijn als kan. Wil je me alsjeblieft strelen? Raak me alsjeblieft overal aan!’
‘Maar…’
‘Stil maar, zeg niks. Streel me. Ik wil graag dat je diep in me dringt en me volspuit, als je tenminste nog sperma over hebt. Denk niet na. Doe! Ik hou zoveel van je.’
Ze rook naar zeep. Ze was zo zacht. Hij streek langs haar borsten, haar buik, haar armen, haar benen. Ze nam zijn hand en bracht die naar haar kut. Hij streelde over haar venusheuvel, gleed met zijn wijsvinger tussen haar schaamlippen door (Wat was ze nat!), masseerde haar klit.
Zij streelde hem. Ze lag bij een mán, wat leek hij al ervaren. Ze omvatte zijn lul en bewoog op en neer. Ze dirigeerde hem op zich. Ze deed haar benen wat wijd, en daar gleed hij bij haar binnen.
‘Wat heb je een heerlijke kut, mam.’
‘Wat heb je een heerlijke stijve, joh.’
‘Je moet wel wat geduld hebben, want ik ben vandaag al een paar keer klaar gekomen. Ik weet niet of ik nog wel kán spuiten. Maar het is heel fijn daar in jou.’
Ze bewogen in een trage pas-de-deux. Zijn moeder leek heel even ‘tot stilstand’ te komen, maar ineens gaf ze weer mee. Ze zuchtte diep.
‘Oh kerel, ik kom zo fijn klaar. Wat is dit lang geleden. Ga door, ik wil nog een keer zo’n hoogtepunt.’
Neukend en beffend bracht hij haar zelfs vier keer tot een orgasme; zelf kwam hij één keer klaar en spoot drie stralen sperma in de kut van zijn moeder. Daar had ze zelf om gevraagd, toch?

Toen ze uitgevreeën waren, lagen ze loom tegen elkaar aan. Mama vertelde. Papa en zij vrijden al jaren niet meer. Zijn vader had er geen zin meer in, en langzaamaan was hij tot het besef gekomen dat hij waarschijnlijk homo was. Mama was nog altijd stapelgek op haar Menno, en accepteerde dat hij zijn eigen seksuele weg zocht. Maar ze miste de seks enorm. Ze kon er niet toe komen vreemd te gaan, hoewel Menno daar geen enkele moeite mee zou hebben. Maar nu Karl seksueel rijp was, had ze haar kans gegrepen. Ze spraken af dat ze voortaan met elkaar zouden vrijen als ze daar zin in hadden. Ze dommelden tegen elkaar aan in. Pas toen Menno thuiskwam en hen met elkaar in bed vond, werden ze wakker. Hanne zoende Karl nog een keer en liep naakt naar de ouderlijke slaapkamer.

Een paar nachten later werd Karl om een uur of twee wakker. Hij voelde naast zich, maar zijn moeder lag er niet meer. Hij had een nare smaak in de mond. Dat is een nadeel van dat beffen, dacht hij. Maar verder was zijn herinnering aan de avond zoet. Wat was zijn moeder een verrukkelijke vrijster. Ze was minstens zo geil als tante Wies van Steven, maar eigenlijk was zijn moeder veel liever, warmer. Wat een geweldige bofkont was hij de laatste weken. Welke jongen van zijn leeftijd neukte zoveel en zo lekker en had zo’n fantastische vriend als hij? Tante Wies, Steven, Kamin, zijn moeder, hij had inmiddels een behoorlijke ervaring. Als hij eerlijk was, neukte hij het liefst Steven. Als die op zijn rug lag, zijn lul diep in Stevens kont, zijn hand om de paal van Steven, en als ze elkaar dan aankeken. De andere drie waren er voor de seks, op Steven was hij verliefd… Verdomme daar groeide zijn lul alweer. Seks is nooit genoeg, dacht hij.

Hij ging een blikje cola drinken om zijn nare smaak weg te spoelen. Halverwege de trap hield hij in. Er was kennelijk nog iemand beneden. Hij keek door een kier van de kamerdeur. Zijn vader zat in het donker achter de laptop en werd blauwachtig beschenen door het beeldschermlicht. Karl zag hem schuin van achteren/opzij. Hij was naakt, had zijn hand om zijn lul en bewoog traag. Op het beeldscherm waren twee jonge jongens aan het zoenen; ze wreven elkaars lullen. Waarschijnlijk een Youporn-gayfilmpje. Karl sloop heel zacht naar zijn vader toe. Hij ging achter hem staan. Zijn vader had het niet door. Karl zag hoe de ene jongen de andere neukte op dezelfde manier als waarop hij Steven het liefst nam. Net als zijn vader bewoog hij zijn hand langs zijn lul. Hij liet zijn lul los en legde heel zacht zijn hand op zijn vaders schouder. Deze schrok hevig, maar Karl sprak heel rustig:
‘Schrik niet pa. Ik ben het, Karl. Ik kijk al even met je mee. Wat een mooi filmpje, hè?’
‘God kerel, je laat me schrikken. Ik eh, eh, …’ Zijn vader leek helemaal van slag.
‘Zeg maar niks pa, ik vind het prima. Ik vind het prachtig om naar te kijken.’
‘Homoseks? Vind jij dat prachtig? Ik dacht dat jij helemaal ‘straight’ was. Mama is er heel blij mee dat jij mijn rol naar haar toe overneemt. Begrijp me goed, ik ben blij dat ze weer aan haar trekken komt, maar ik had bij jou geen homobelangstelling verwacht.’
Het filmpje brak af en sprong naar de replay-knop. De lul van zijn vader was weer helemaal slap geworden.
‘Nee paps, ik vind alle seks mooi, homo of hetero, het maakt me niks uit. Weet je dat ik ook al wel eens met een jongen geneukt heb?’
‘Dan ben je me verdomme nog vóór ook. Ik heb nog nooit gedurfd om het echt te doen. Dit soort filmpjes, daar is het bij gebleven.’
Karl handelde volkomen intuïtief. Hij ging op zijn knieën zitten en boog zich naar zijn vaders lul. Hij nam hem in zijn mond en sabbelde erop. De lul werd snel harder.
‘Jongen, dit kan toch niet…’ zei hij, maar hij liet het zich echt wel gebeuren. Karl pijpte rustig door. De lul van zijn vader was niet zo groot als die van Steven. Na een tijdje liet hij hem vakkundig diep in zijn slokpijp glijden. Zijn vader steunde hevig.
‘Oh jongen, oh kerel, oh Karl, dit is…, dit is…, oh, ik kom…, ik…’
Karl liet de lul snel terugglijden in zijn mond. Zijn vader spoot, en spoot, en spoot. Het leek niet op te houden. Hij slikte een deel door en hield een deel in zijn mond. Zijn vader had zijn lul teruggetrokken. Karl maakte zijn vader duidelijk op de bank te gaan liggen, op zijn buik. Hij begreep hem meteen en deed zoals gevraagd. Karl spuugde zijn vaders sperma in zijn bilnaad en wreef zijn keiharde lul door het spul. Hij zette zijn lul tegen zijn vaders aars en duwde er zacht tegen aan. Hij herhaalde de beweging een aantal keren en drong enigszins naar binnen, glijdend in zijn vaders eigen sperma. En toen, in één keer duwde hij door. Zijn vader hield even de adem in, en liet het allemaal gewoon gebeuren. Pas toen hij flink door neukte, begon de man te kreunen. En zoals bijna altijd, spoot Karl drie keer, deze keer diep in zijn vaders darm.
‘Ontmaagd door mijn eigen zoon.’
‘Tot je dienst, pa.’
‘We moeten zo maar naar bed. Ik zou ook wel eens bij jou willen slapen, als je het goed vindt.’
‘Dan moet je me één ding beloven: ik wil vannacht wakker worden omdat je me in m’n kont neukt. Dat ga je doen…’
‘Ik beloof het.’
Maar toen ze één keer in bed lagen, had zijn vader meteen al zin. Hij had ergens al een tubetje glijmiddel vandaan gehaald.
‘Ga eens op je buik liggen. Ik ben zo zenuwachtig. Dit wordt de eerste keer dat ik anaal ga neuken.’
‘Heb je mama nooit zo genomen?’
‘Nee. Ik weet niet waarom, maar ik heb haar nooit anaal geneukt.’
‘Dus dan ontmaagd ik jou vannacht drievoudig? Allemachtig!’
‘Nou, tweevoudig, want je moeder heeft me wel eens gepijpt. Ik wil niets ten nadele van haar zeggen, maar eerlijk gezegd doe jij dat beter.
Zijn vader spoot wat glijmiddel in Karls bilnaad en vingerde hem. Maar al heel gauw voelde hij zijn vaders lul tegen zijn aars. Hij gleed soepel naar binnen. Zijn vader woelde met zijn hand door zijn haar, streek over zijn rug, en neukte met trage bewegingen in de kont van zijn zoon. Het leek wel een uur te duren. Beiden zwegen, ademden hoorbaar, maar zwegen. Trage bewegingen, een zalig gevoel. En opeens, zomaar, hete stralen sperma diep in hem. Zijn vader trok zich niet terug, bleef op hem liggen. Hij voelde de lul verslappen. Zijn vaders lichaam dekte hem toe, leek het wel, en hij gleed in een droomloze slaap. Zo merkte hij niet dat zijn vader huilde. Een diep geluk overspoelde de man. Dít was zijn bestemming. Eindelijk.

‘We moeten maar een rooster maken wie Karl mag gebruiken,’ zei mama met een uitgestreken gezicht. Het was een grapje natuurlijk, maar in de praktijk kwam het er toch haast op neer, al merkte Karl niet veel van de besprekingen. Hij merkte het doordat hij ’s avonds bijvoorbeeld insliep nadat hij met zijn moeder geneukt had, om dan ’s morgens wakker te worden doordat zijn vader hem in zijn kont paalde. Er hing een verliefdheidssfeer in huize Borgesius.

Op zondagmorgen werd Karl wakker naast zijn moeder. Ze zoenden en speelden stoeiend met elkaars lijven. Karl werd geiler en geiler, Hanne net zo. En ja hoor, daar wierp Karl zijn moeder op haar rug, duwde haar benen uit elkaar en legde zich tussen haar benen. Hij drong heerlijk in haar kut binnen. Zonder dat ze het gemerkt hadden, had Menno het gestoei gadegeslagen. Nu ze neukten, liep hij (‘Oh sorry, ik wist niet dat ik stoorde…’) binnen met glazen sinaasappelsap. De twee negeerden hem min of meer, maar Menno deed zijn short uit en met een glorieuze erectie stelde hij zich achter het vrijende stel op. Hij spoot wat glijmiddel in Karls bilspleet en nog geen halve minuut later neukte hij zijn zoon, die zijn moeder neukte. Ieder moedigde ieder aan, het was een lieve lust. Menno zoende over de schouder van Karl zijn Hanne heftig.
‘Wat een zoon hebben we! Een fantastische middelaar tussen ons, Menno. Kom Karl, spuit me vol! Ik kom, ik ko-om…’
En ze duizelde in een gigantisch orgasme. Haar kut werd zo nat en bewoog zo heftig dat Karl ook klaar kwam. Drie, vier keer spoot hij in haar. Daarbij kneep hij zijn billen zo samen dat Menno ook tot zijn hoogtepunt geraakte. Hij voelde hoe hij vijf, zes, zeven keer levenssap spoot in de jongen die uit zulk levenssap voortgekomen was. Wat een ervaring!

Een dik uur later zaten ze te lunchen.
‘Overmorgen word ik zestien. Ik wil een heel speciaal verjaardagscadeau. Kijk eens…’
Hij pakte de laptop en surfte naar Youporn. In het zoekvakje typte hij ‘double pussy creampie’ in, en hij startte het filmpje. Hoevaak had hij dat inmiddels al wel niet bekeken, maar weer raakte hij opgewonden. Je keek de vrouw even zo prachtig in haar kut. Dan werd ze geneukt. Het grijze balkje onderaan toonde dat het filmpje snel oplaadde. Hij klikte het midden van het balkje aan. Het filmpje schoot naar het moment dat de twee lullen net in haar kut zaten. Hij klikte op volledig beeld. Z’n vader en moeder keken aandachtig, maar ook met wat ongeloof.
‘Allemachtig,’ zei Menno, ‘dat dat kan.’
‘En het is zo lekker, pa,’het is zo verdomd lekker. De nauwte van de kut, de hardheid van de andere lul; dit is het mooiste neuken dat ik ken. Dit wil ik graag op mijn verjaardag.’
‘Dan ga jij dat krijgen op jouw verjaardag, niet dan, Menno?’
‘Dit is te gek, mensen, dit kan niet, gewoon in een gezin…’
‘Pa, we zitten in een verhaal, de lezers staan al klaar met hun hand om hun lul, of een dildootje in hun kut. Ze wíllen dit. Ze willen soppen, net als ik. En jij. En mama.’

Zestien was hij geworden vandaag. En hij lag onder. Zijn moeder schoof met haar kut over zijn paal. Ze hadden elkaar met z’n drieën al helemaal opgegeild.
‘Happy birthday to you, happy birthday to you,’ zong ze hem toe.
‘Van harte gefeliciteerd, zoon. Je wou dit speciale cadeau, nou, daar komt-ie.’ En hij drong ineens bij de lul van Karl de kut van zijn vrouw binnen. Hoe lang was dat geleden? Het voelde verdomde fijn met die harde staaf van Karl erbij. Hoe het kwam wist hij niet, maar hij kwam vrijwel meteen klaar. Hij wist het tot één keer spuiten te dimmen door het neuken tot stilstand te brengen. Karl zijn lul glipte eruit, een sliert sperma mee naar buiten nemend.
‘Ojee, dit gaat te snel, pa. Wacht, ik kom weer binnen.’
‘Oh mannen, wat een fantastisch duo zijn jullie. Wat voelt dit lekker vol.’
Ze zwegen alle drie, concentreerden zich ieder op de eigen taak. Hanne probeerde hen zo diep mogelijk te houden. Karl en Menno wreven hun lansen zo stevig als ze konden langs elkaar. Menno bewerkte ondertussen ook de klit van Hanne, die een eerste, mild orgasme bereikte. Haar kut vloeide. De mannen werden onstuimiger.
‘Ik kan het niet lang meer uitstellen,’ zei Karl.
‘Kom maar jongen, ik ga ook weer spuiten,’ reageerde Menno.
Hannes kut pulseerde van de overweldigende climax die ze bereikte. Karl spoot drie, vier keer. En Menno was weer de grootleverancier die hij ook eerder bleek te zijn. De lullen gleden uit de kut en er vloeide een stroom sperma naar buiten.
‘Alsjeblieft, zoon, dit was je verjaardagscadeau,’ zei Hanne. Ze gaf Karl een zoen.
Menno pakte Karl aan weerszijden van z’n hoofd, en drukte hem een warme zoen op de mond. Hij zei niets, maar zijn ogen spraken boekdelen.
‘Ik moet zo naar school,’ zei Karl gelaten. ‘Maar dit is het mooiste verjaardagscadeau dat ik ooit gekregen heb.’


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners