Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Rit Naar De Camping - 42877 keer gelezen
"Dat is balen" hoorde ik mijn vader zeggen. Mijn moeder reageerde nauwelijks. Met ons drieën stonden we te kijken naar de caravan die kapot was. "Lekker bezig" zei m'n moeder, ik kon een grinnik niet onderdrukken. Ze keek me aan en zei "niet dan?" Ik knikte ja. Mijn vader hing inmiddels aan de lijn met het ANWB steunpunt. Rustig stonden we te luisteren wat pa allemaal aan het vertellen was. "Oke" hoorde ik en begreep dat hij klaar was. Hij draaide richting ons en zei "we kunnen hier blijven wachten, er komt binnen een uur een sleepauto die ons naar de camping brengt. Daar worden we verder geholpen met de caravan".

Ik stapte in en dacht terug aan het begin van de vakantie die al vroeg was begonnen omdat ik was geslaagd voor mijn vwo diploma. Door de weeks werkte ik bij de super in de buurt en kon zo rustig nadenken over thuis, m'n moeder, m'n vader en andere dingen van het leven.
Mijn vader vond ik maar een saaie slappe zak, hij was niet groot, eerder klein, niet breed.
Soms dacht ik dat hij nog geen deuk in een pakje boter kon slaan. Elke dag ging hij op z'n fiets naar kantoor, precies om 8uur elke ochtend ging hij de deur uit met de aktetas in z'n hand. Als ik hem zo zag gaan dacht ik altijd laat mij a.u.b. nooit zo worden. Elke dag de zelfde routine. Hij kwam thuis, pakte de krant en ging lezen. Mijn moeder had om 6uur 's avonds het eten klaar. Na het eten eventjes oogjes dicht, om 8 uur het journaal daarna weer het krantje of een tv programma tot 10 uur en dan op bed slapen en de volgend ochtend 7 uur opstaan.

Ik gruwde ervan, mijn moeder daarentegen vond ik liever. Ik had gelukkig een goed contact met haar, we praatten veel samen, vooral de laatste paar jaar en meestal als pa al op bed lag. We konden veel tegen elkaar zeggen, ik over meisjes, zij over pa en haar vriendinnen. Echt gelukkig in haar huwelijk was ze niet maar ze had het geaccepteerd. Vaak zei ze dat ze blij was mij als zoon te hebben omdat ze het anders nooit vol zou kunnen houden met hem. En zeker gescheiden was.

Toen de vakantie eraan kwam opperde mijn vader dat ze weer naar de camping gingen. We zaten net aan tafel te eten. "Dan zonder mij pa" zei ik en keek tegelijk naar ma. Ik zag aan de angst in haar blik dat zij 4 weken alleen met hem zou moeten zijn. Ik lachte en vertelde verder dat we elk jaar naar dezelfde camping gingen, al meer dan 10 jaar en zei "Ik ken daar elke boom, struik en huis. Elk jaar komen daar dezelfde mensen dezelfde dingen doen. Nee pa, niet voor mij. Ik wil best met jullie op vakantie maar dan naar een andere plaats en een andere camping. Mijn moeder viel me bij want de gedachte om 4 weken alleen met hem te zijn maakte haar niet blij. Met mij erbij had ze tenminste nog aanspraak. Dus met 2 tegen 1 gingen we naar een andere camping. Mijn moeder en ik zouden het verder regelen. Pa zorgde dat de caravan in orde zou komen.
Hoofdstuk 2

Mark! dacht ze, eigenlijk een rustige lieve jongen die helemaal niet op John leek, eerder leek hij op haar vader. Een tinteling gierde door haar heen, de gedachte aan haar vader maakte haar weer helemaal warm. Ze voelde het het kriebelen in haar onderbuik. Die ene avond waarop ze haar vader in zijn volle glorie had kunnen bekijken zonder dat hij het wist. De omvang van haar vaders neukstaaf had ze toen groot gevonden, maar ja, wat wil je van een meisje zonder enige ervaring.
Eigenlijk was seks heel belangrijk voor haar. Van John moest ze het niet hebben, die ene keer in de 2 weken op zaterdagavond waren totaal voorspelbaar geworden. Zij pijpte hem, hij befte haar en gleed daarna haar warme natte grotje in totdat hij klaar kwam en zij fakete dat ze ook klaar kwam. John viel daarna als een blok in slaap. Zij had gelukkig nog een tarzan die nooit weigerde zolang er batterijen in zaten.
Weer ging er een siddering door haar heen, de kriebel werd sterker. Haar vader was een grote sterke man geweest die veel van seks hield, wat zij vroeger goed had gezien en gemerkt. Straks eerst even met tarzan spelen dacht ze. Maar in een flits ging het door haar heen dat ze hem vergeten was mee te nemen. 4 weken zonder tarzan, hoe kwam ze die door? Kon het nog erger worden?

John keek naar zijn vrouw en dacht Sophie is toch heel anders dan Emma. Sophie was z'n jongere collega die sinds kort tegenover hem was komen werken. Zij werkte al een tijdje bij hem op de kamer maar nu zaten ze tegenover elkaar. Wat hij wel heel aangenaam vond. Ze had een lieve lach en een zacht rond gezicht met mooie blauwe ogen. Haar korte blonde haren glinsterden in de zon als die op haar viel.
Hij voelde zich weer helemaal opgelaten worden bij de gedachte aan haar. Was hij nou verliefd geworden op haar? Hij liet de laatste weken de revue passeren. Ze raakte hem per ongeluk aan met haar voeten hoewel het leek dat zij steeds vaker samen aan het voetje vrijen waren.
Ook bij de printer had zij steeds vaker fysiek contact gezocht. De laatste keer had ze het zo geregeld dat zij tegen hem aankwam en met haar billen langs zijn pik bleef glijden. Die meteen in de houding ging staan wat zij had gevoeld. Lachend en met pretlichtjes in haar ogen was ze teruggelopen, verbluft was hij blijven staan.
Onbewust gleed hij met z'n hand over z'n pik. Met zijn 16 bij 5 cm vond hij dat hij niet te klagen had, althans hij hoorde Emma nooit over dat hij te klein of te dun was. Hij voelde hoe z'n pik weer in slagorde kwam. Als hij die toch eens kon delen met Sophie.
Hij voelde zich geil worden bij de gedachte dat zij z'n pik in haar mond liet glijden en haar tong over z'n eikel ging. En dat hij haar gaatjes kon opvullen en haar grote borsten kon kneden en zachtjes aan haar tepels draaien. Haar tepels priemden vaak door haar bloes heen als zij naar hem zat te kijken was hem opgevallen. Zij moest minstens een D cup hebben, in ieder geval waren ze groter dan de borsten van Emma.
Weer keek hij naar z'n vrouw, alleen haar omvang was groter dan Sophie. Het leek of Emma een bbw-er was geworden, nee Sophie was beslist niet mollig.
Hij hoopte dat Sophie haar kutje zou scheren. Man wat hield hij van beffen van kale poesjes. Emma schoor alleen de bikini lijn wat ook wel goed te beffen was. Hij zou Sophie helemaal stuk beffen als hij de kans kreeg.
Hoofdstuk 3

Tuut tuut, het rauwe geluid van een claxon haalde hen alle drie uit hun gedachten. De sleepwagen was gearriveerd. Een dikke vettige chauffeur stapte uit en begon z'n handen met z'n boeren zakdoek droog te wrijven. Wat een boer dacht Mark terwijl zijn vader erop afstapte. Zijn moeder kwam naast hem staan en zei zachtjes "wat een boer" en zag dat haar man maar bleef praten met die boer.
Mark begreep weinig van het Frans dat ze spraken. Hij had deze taal altijd al moeilijk gevonden. Hij keek naar de oplegger en zag dat er nog een auto op stond met een Nederlands kenteken. Vaag zag hij de mensen achterin de oplegger.
Z'n vader wenkte naar hem. Hij liep er heen en samen liepen ze naar de kapotte caravan. De deur van de caravan ging open, de chauffeur zei iets, pa knikte begrijpend. "Mark, de koffers gaan er uit onthoud je dat?" Samen liepen ze terug naar z'n moeder.

Bij Emma aangekomen begon pa te vertellen. De caravan kan op de trailer achter de oplegger en onze auto kan op de oplegger achter de andere auto. Maar in de caravan liggen koffers die moeten eruit en de skibox moet ook van het dak anders past de auto niet. Pa pauzeerde even om adem te halen. Maar dat is niet alles. Er is nog 1 zitplaats in de oplegger. En kijkend naar Emma: niet een ruime zitplaats. Dat zal ma niet leuk vinden dacht Mark en zag de bui al hangen. Hij liet z'n ogen vallen op z'n moeder. Het klopt ze is niet mager maar ook niet dik, eigenlijk lekker mollig. Ze ziet er goed uit dacht hij, klein en stevig. Wat hij het allermooiste vond waren de rondingen van haar kont, hij kon er uren naar kijken. Maar ze blijft m'n moeder dacht hij
Hij hield van stevige kontjes, groot, klein het was voor hem om het even als hij er aan mocht voelen en strelen.

"Aarde aan Mark" hoorde hij z'n moeder zeggen "wat denk jij er van". Hij schrok op van z'n dagdroom. "Waarvan ?" was zijn vraag. "Hoe dit te gaan oplossen". "Simpel" zei Mark "Pa in de oplegger en ma en ik in de caravan".
"Dat kan nou net niet" reageerde z'n vader boos "heb je wel geluisterd? Er mag niks in de caravan liggen als deze op de trailer staat".
"Oh, tja dan denk ik aan het volgende. Pa gaat in de oplegger en ma en ik in de auto of mag dat ook niet".
"Dat mag wel maar waar laat je dan de koffers en de skybox?"
"Ook in de auto, die is groot genoeg". zei ik
"Het zou kunnen" zei John
"Heb ik nog wat te zeggen?" vroeg Emma "ik weet niet of ik dat wil in de auto op de oplegger".
"Kom op ma durf je niet meer met mij in 1 auto ben je bang dat ik je bijt"
"Nee dat is het niet en dat weet je ook wel. Het is… ach laat ook maar, kom laten we kijken hoe we het plan gaan uitvoeren".

Samen met mijn moeder en de chauffeur haalden we de koffers uit de caravan. Ik kon regelmatig een geile blik zien van de chauffeur naar m'n moeder toe wat zij niet in de gaten had. Pa stond intussen de skybox te demonteren van het dak. Al gauw bleek dat er maar 1 plaatsje was om te zitten op de achterbank waar je niet veel ruimte had. En nu, dacht ik, wat doen we nu?
Hoofdstuk 4

John kwam er bij staan en mompelde dat wij bij elkaar op schoot moesten gaan zitten. Nou zei ik dat denk ik ook. Emma bleef stil maar dacht dat wordt een lange rit. Ineens kreeg ik een ingeving. "Pa" zei ik "als we de skybox op de voorbank leggen met de stoelen zover mogelijk naar voren en deze koffer opzij schuiven dan komt er in het midden een groter plaatsje vrij. Alleen moet jij deze koffer dan pas in de auto zetten als ma en ik er in zitten. We krijgen dan meer beenruimte voor ons beide".
Het idee dat m'n moeder straks met haar ferme billen op mij zou gaan zitten deed mij al watertanden. Ook kon ik dan met m'n handen haar billen aanraken en strelen, zogenaamd per ongeluk. Mijn pik begon gelijk te groeien en stootte tegen m'n boxershort aan. Gelukkig had niemand het in de gaten.

Mijn moeder bekeek de situatie en dacht daar heeft Mark wel gelijk in. "Maar hoelang moeten we zo zitten?" vroeg ze aan John. "Ik denk zo'n 2 uurtjes dus dat valt wel mee lieverd".
Nou 2 uurtjes met Mark doorbrengen is geen ramp dacht ze, op z'n schoot dat is wel raar.
Ze kon zich niet heugen dat zij op z'n schoot had gezeten. Wel op de schoot van haar vader op zondagochtend. Ook toen ze al ouder werd mocht ze van papa op schoot. Papa vond dat altijd fijn want ze kon niet stil zitten, ze wipte en draaide altijd heen en weer al pratend. Ze sidderde weer bij die herinnering. Ze voelde haar tepels hard worden want papa kriebelde dan haar rug en buik en borst. Toen ze borsten kreeg bleef papa haar daar kriebelen en vaak gleden zijn handen over haar borsten, die werden dan ook steevast gemasseerd. Als haar tepels er stijf van werden dan rolde hij ze tussen zijn duim en wijsvinger wat haar een heerlijk gevoel bezorgde.
Vaak voelde zij door haar pyjamabroek heen het kloppen van iets hards, wat het heerlijk gevoel alleen maar versterkte.
Ze begon zich opgewonden te voelen en voelde dat ze natter werd. Och hoe stom had ze kunnen zijn door haar tarzan te vergeten.

'Nou zijn jullie zover dan kunnen we verder" De chauffeur maakte aanstalten om terug te gaan. "Zal ik maar als eerste gaan" zei Mark "dan kan jij hierna op mij plaatsnemen en rijden we samen verder".
Mijn moeder keek me strak aan “jij bent zeker de leukste thuis” was haar reactie.
"Nou schiet op" zeurde mijn vader. Mijn moeder nam plaats op mijn schoot terwijl mijn vader de koffer plaatste en de deur sloot. Hierdoor werden we flink aan de omgeving onttrokken en werd het een stuk donkerder om ons heen.
"Je bent toch niet bang in het donker" zei ik. Voordat mijn moeder kon reageren hoorde we pa roepen "gaat het goed zo, ja, dan gaan we op weg. Klop even op het raam want jullie zijn moeilijk te zien".
Mijn moeder draaide zich om en stak haar hand uit met de duim omhoog.
"Mooi" riep m'n vader "dan gaan we op weg."
Even later voelde en hoorde ik dat de motor werd gestart en reden we weg.
Hoofdstuk 5

Het is wel raar zo te zitten met mijn moeder op mijn schoot. Ze zat met haar benen wijd over mijn benen, ik kon haar warmte en blote huid voelen op mijn blote huid. Onze benen stonden tegen elkaar aangeleund. Gelukkig hadden we wat meer ruimte gekregen en kon mijn moeder naar voren en achteren bewegen. Dat deed ze ook en terwijl dat gebeurde wreef haar kont over mijn pik die gelijk begon te steigeren. Daar ik alleen een boxershort droeg had mijn pik weinig weerstand om fier overeind te gaan staan.
Kloppend kwam mijn pik omhoog tegen de kont van mijn moeder aan. Met een rood hoofd dacht ik wat moet mijn moeder wel niet denken. Weer bewoog mijn moeder naar achter, mijn pik gleed over haar kont naar voren en kwam bij mijn moeders kutje terecht. Mijn moeder bleef rustig zitten. Plots schoot ik omhoog omdat we over een hobbel reden. Ik voelde hoe mijn pik hierdoor een stukje naar binnen schoof en terugkwam. Mijn moeder kreunde toen dat gebeurde en even later weer. Bij elke bobbel in de weg gebeurde dit. Ik kon haar hitte goed voelen als ze neerkwam. Bij een volgende hobbel voelde ik dat mijn moeder bij het neerkomen extra naar beneden stootte. Of had ik het me maar verbeeld? Weer een hobbel. Zie je wel dacht ik en weer voelde ik het.
Als reactie hierop begon ik me extra omhoog te stoten. Door de dunne stof van mijn short voelde ik hoe nat mijn moeder was geworden. Hoe dieper ik kon hoe natter zij werd en hoe dieper de kreunen werden. Man wat voelde dit lekker, gruwelijk lekker. Ik hield het bijna niet meer. Straks kom ik nog klaar dacht ik en voelde dat de druk al aardig aan het opbouwen was. Ineens hield alles op en bleef mijn moeder rustig zitten alsof ze gedachten had kunnen lezen.

Wat Mark niet wist was dat zijn moeder was klaargekomen, zo intens, dat had ze al heel lang niet meer zo ervaren. Ze voelde nog steeds de harde pik van haar zoon tegen haar lipjes drukken. Dat kwam later wel, die zakt vanzelf dacht ze. Eerst moet ze bijkomen van deze ervaring.
Ze dacht terug hoe zij de harde pik voelde in het begin tegen haar kont aan. In eerste instantie wou ze boos worden, maar iets in haar hield dat tegen. Er kwam een lust bij haar naar boven. Als ik eerst naar voren leun en dan naar achter, dan komt z'n pik tussen mijn lipjes terecht dacht ze. Behoedzaam manoeuvreerde ze zich zo dat z'n pik op de juiste plek kwam.
Ineens gebeurde wat ze stiekem had gehoopt. Doordat er over een hobbel gereden werd schot z'n pik in en uit haar. Elektriciteit schoot door haar heen, een overweldigend gevoel was dat. Weer werd er over een hobbel gereden, nog meer elektriciteit, alles kwam in 1 punt samen bij haar klitje.
Ze werd heet en geil, hoe meer hobbels er kwamen hoe heter en geiler ze werd. Hierdoor ging ze feller en dieper naar beneden stoten. Mark begreep de boodschap dacht ze want hij ging ook meer naar boven stoten. Bij elke stoot voelde ze hoe z'n harde pik dieper bij haar naar binnen gleed. Het maakte haar gek van geilheid, dit had ze nog nooit ervaren. Haar orgasme kwam als een explosie zo heftig en overweldigend. Dat kende ze niet, of toch?

Ze moest aan haar vader denken op een zondagochtend. Ze had op zijn schoot gezeten zonder een broekje aan. Terwijl haar vader haar aan het kriebelen was en aan haar borsten voelde, voelde zij ineens een warme harde paal tegen haar kutje aankomen. Angstig keek ze naar haar vader, "is goed" hoorde zij hem zeggen, "gewoon genieten" fluisterde hij zachtjes in haar oor. Haar vader begon aan haar tepels te draaien, het heerlijke gevoel nam de angst weg, ze kon zich aan haar vader geven.
De warme paal kwam zachtjes bij haar naar binnen, heel langzaam, beetje voor beetje .
Wat een zalig gevoel gaf het. Ze draaide zich om naar papa toe om alles nog beter te voelen. Papa deed haar truitje omhoog en begon een een tepel van haar te zuigen, wat het heerlijke gevoel alleen meer deed opzwiepen.
Opnieuw voelde zij een harde paal weer zachtjes naar binnen dringen. Heel langzaam gleed ie in en uit haar. Ze wilde die paal dieper voelen dan dat het nu ging, maar papa hield dit tegen. "later" zei hij met een schorre stem.
Ze voelde haar vaders vinger over haar gevoelige klitje glijden. Wat er toen gebeurde was ongelooflijk, ze kreeg haar eerste orgasme, heerlijk en intens. Terwijl dit gebeurde voelde zij een warme straal in haar komen, en nog een, en nog een. Ze hoorde haar vader grommen en hijgen. De stralen bleven komen. Versuft viel ze tegen haar vader aan. Ze hoorde nog een plop en voelde dat de pik van haar vader uit haar gleed. Een siddering gleed door haar heen

Ze werd zich weer bewust van de harde pik die tegen haar lipjes aan gleed. Het was de pik van haar zoon, nog steeds stond deze fier overeind. Ze werd er weer geil en heet van, maar nu zou het anders gaan had ze voor zichzelf besloten.
Het werd wel heel stil ineens vond Mark. Wat was er gebeurd, zou ze boos zijn of erger nog? Hij kon het zich niet voorstellen.
Zijn harde pik bleef maar stijf. Hij ging even verzitten om z'n pik meer ruimte te geven. Ook kon hij z'n pik nu door zijngulp bevrijden. Dat voelde al beter. Het warme harde vlees voelde de hete en natte kutsappen van z'n moeder. Haar korte jurk en slipje zaten er wel tussen maar dat hinderde Mark niet. Juist door de hitte die z'n moeders kutje uitstraalde bleef z'n pik strak en stijf. Eindelijk kwam er beweging bij z'n moeder. Hij voelde dat ze omhoog kwam en haar jurk omhoog deed. Daarna ging haar slipje uit. Mark kon het niet geloven, z'n harde pik klopte tegen z'n moeders natte en hete kut. Hij zag hoe z'n moeder naar hem toe draaide en keek in haar gezicht. Dat stond blij en gelukkig
" 'T is goed" hoorde hij haar fluisteren "gewoon genieten".
Hij wist niet wat er zou gaan gebeuren maar hij begreep wel dat hij zich kon geven.
Ma had intussen haar borsten ontbloot die hij gretig in z'n handen nam. Hij begon aan een tepel te zuigen. Ineens voelde hij de hete en natte kut van z'n moeder om zijn pik glijden
en langzaam gleed hij naar binnen. Oef wat was ze nauw, z'n harde pik vulde z'n moeders kutje in het geheel, terwijl z'n pik er nog niet eens helemaal in zat.
"Mam wat ben je nat en heet."
Hij voelde hoe de heupen van z'n moeder begonnen te bewegen. Zijn pik gleed in en uit haar. Wat een ongelooflijk gevoel was dat.
Hij moest mee bewegen op het ritme van zijn moeder, steeds sneller en feller. Het kreunen van zijn moeder werd luider en luider.
Mark voelde dat hij ging klaarkomen. "Wat heerlijk, ga door mama" kreunde hij.
Hij voelde van alles komen opborrelen en ineens was daar de ontlading. Met grote kracht spoot hij in zijn moeders hete en natte kutje. Hij voelde nu ook het orgasme van z'n moeder. Samen kwamen ze klaar, intens en warm en overweldigend.

Uitgeput viel ze tegen Mark aan. Hij sloot haar in z'n stevige en brede armen en kuste haar voorhoofd.
Toen ze weer op adem was gekomen voelde ze dat zijn pik weliswaar slap maar nog wel in haar kutje zat. Genietend keek ze naar Mark.
Hij had zijn ogen gesloten maar van z'n gezicht was af te lezen dat hij ook genoten had.
Hij ademende rustig alsof hij in slaap was gevallen. Het viel haar nu pas op hoe mannelijk hij was geworden. Ze liet haar hand over z'n borst glijden en naar beneden. Wat een stevige spieren dacht ze, ook zijn armen voelden hard en stevig aan. Weer liet ze haar hand over z'n borst en buik glijden Ze kon er geen weerstand aan bieden en eigenlijk wilde ze dat ook niet. Door het strelen voelde ze Marks pik weer groeien in haar. Ze legde haar handen op Marks borst neer. Haar vingers gleden over zijn tepels. De harde puntjes rolden zachtjes tussen haar vingers door. Intussen begon ze zachtjes te rijden. Ze voelde Marks dikke pik diep in haar gaan. Langzaam begon ze het tempo op te voeren. De hitte en wellust begonnen toe te nemen, haar kut werd natter en heter.
Plots voelde ze de handen van Mark op haar billen. Hij duwde haar elke keer met kracht naar voren zodat haar klitje over Mark zijn lul wreef wat haar nog vuriger maakte. Het gevoel van Marks dikke pik, soppend in haar brandende kutje, en het wrijven over haar klitje gaven haar het gevoel dat ze weer zou gaan klaar komen.
Ook Mark begon sneller te stoten. Zijn handen knepen haar billen zowat fijn toen ze Mark voelde klaarkomen. Dit was teveel voor haar. Met een lage kreet, diep uit haar binnenste kwam ze klaar. Het leek even of ze haar bewustzijn zou gaan verliezen. Langzaam ebde het gevoel weg en kwam de realiteit tot haar terug.
Ze voelde hoe Marks pik uit haar gleed. Ze keek op naar het gezicht van haar zoon. Deze lag nog na te genieten met gesloten ogen. Ze wist niet wat ze moest zeggen of doen. Het enige wat ze kon doen was haar slipje weer aantrekken en haar jurk omlaag doen en terug draaien naar de eerste positie.
1001 gedachten schoten door haar heen, verward over wat er gebeurd was.

Hoofdstuk 6

Ook Mark voelde zich verward. Voorzichtig deed hij z'n boxershort goed als of er niks was gebeurd. Hoewel hij het heerlijk had gevonden en eigenlijk stiekem naar meer verlangde, wist hij niet hoe z'n moeder zou reageren.
Hij hoopte dat hij de komende vakantieweken nog meer van z'n moeder kon gaan genieten.

Emma had haar houding weer terug. Ze wist niet wat Mark zou doen maar ze had schandalig genoten. Hier kon John echt niet aan tippen. Spijt had ze niet, ze was 3 keer klaargekomen dat was met John nog nooit gebeurd.
Ze wou Mark's pik vaker diep in haar kutje voelen. We zullen hier toch over moeten praten dacht ze. Het was veel te lekker om dit op te geven. Ze hoopte vurig dat Mark er ook zo over dacht. Ze vond het niet meer erg dat ze tarzan was vergeten.

Met een ruk stonden ze plotseling stil en viel er een stilte. Even later ging de deur open.
"Hoe was de rit?" vroeg John. Tegelijk zeiden ze "heerlijk". "Ik heb heerlijk gereden" zei Emma, ik zou die rit best nog wel eens willen doen en ze keek hoopvol naar Mark.
Mark zag haar blik en een zucht van verlichting ging door hem heen. Dit was voor hem de bevestiging die hij nodig had. "Ja ma ik kan wel vaker zo rijden" was zijn antwoord.
John keek hen beide aan en begon uit te laden.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners