Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Zolder - 16572 keer gelezen
Mijn Tante bezit een heel groot en ruim huis net buiten de stad, al vele jaren kom ik er heel graag. Van jongs af was zij mijn favoriete tante, in het begin keek ik niet naar de vrouw maar gewoon naar het grote huis. Als ik er was mocht ik overal komen, en het was zo groot dat ik er uren kon rond lopen. Toen ik wat ouder werd kwam ik er minder omdat het tegenover mijn vriendjes raar stond als ik zei dat ik naar mijn tante ging. Maar ieder moment dat ik alleen was ging ik naar haar toe, in die jaren begon ik te fantaseren over allerlei geheimen die er in het huis waren. Vaak speelde ik er een heel weekend in mijn eentje, mijn tante moest altijd lachen als ze mij dan weer zag na uren in het huis rond gelopen te hebben. Nu moet je niet denken dat het een huis is waar je in kan verdwalen, nee het heeft op de bovenverdieping acht slaapkamers. Een grote badkamer en dan verschillende opbergkasten, op de begane grond zijn vier kamers, een grote keuken en onder het huis ligt een grote kelder. Er is ook een zolder maar daar mag ik niet komen van mijn tante, ze heeft altijd gezegd dat die erg gevaarlijk is. De vloer is niet stevig en meer van dat soort zaken, ik heb haar altijd geloofd en er nooit naar toe gegaan. Wel heeft de zolder in mijn gedachten altijd een grote rol gespeeld in mijn fantasie. De laatste jaren dat ik nu bij mijn tante kom kijk ik vaak met andere ogen naar haar, ze is altijd gekleed in een rok met een bloes erop, kousen en schoenen met een laag hakje. Haar grijs wordende haren heeft ze altijd in een staart op haar rug hangen, ze is de laatste jaren ook een stuk dikker geworden. Ze was vroeger al niet een slanke vrouw maar nu heeft ze een mooie brede kont, en voor de rest is ze goed gezet. Ze is niet zo dat ze echt overal veel te veel heeft maar gewoon lekker breed. De laatste jaren heb ik iedere keer met bewondering naar haar gekeken, na mijn school ben ik gaan werken en woon nog steeds bij mijn ouders. Ik ben nu halverwege de twintig en voel steeds meer seksuele aantrekking tot mijn tante. Ik heb al verschillende malen geprobeerd om onder haar rok te kijken, of haar billen aan te raken. Meestal lukt het niet, maar als ik weer eens naar haar toe ga en zij opent de deur voor mij probeer ik altijd tegen haar aan te lopen. Haar borsten zijn ook lekker groot en al verschillende malen heb ik die tijdens het binnen gaan kunnen raken met mijn lichaam.

Een paar huizen verder als mijn tante woont ook een vrij stevige vrouw waar mijn tante al haar hele leven mee bevriend is. Vaak is zij er ook als ik weer eens bij mijn tante ben, tegenwoordig speel ik niet meer in het huis, maar mijn fantasieën zijn er niet minder op geworden. Dit weekend heb ik afgesproken met mijn tante, ik ga er het weekend heen om wat klusjes te doen. Vaak vraagt ze aan mij of ik die voor haar wil doen, en dat doe ik met heel veel liefde voor haar. Ik weet niet of zij weet dat ze zoveel aantrekkingskracht op mij heeft. In gedachten heb ik het komende weekend alweer verschillende malen beleefd, ik hoop dat het mooi weer is want dan heeft mijn tante vaak een iets kortere rok aan. Op vrijdagavond pak ik mijn spullen en besluit om gelijk naar mijn tante toe te gaan. Ik rijd op mijn gemak naar het huis van tante en parkeer de auto achter het huis. De achterdeur is open en ik loop naar binnen, ik roep ik keer maar krijg geen antwoord. Ik zet mijn tas in de gang en loop zachtjes naar boven, ik hoor niets en ga de overloop op en duw een paar deuren open. Nergens komt een geluid uit een kamer, als ik de slaapkamer van tante open doe blijft het daar ook stil. Ik sluip even verder de kamer in, normaal kom ik hier niet vaak maar nu kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. De kamer ruikt helemaal naar mijn tante, hij is heel netjes opgeruimd. In de hoek staat een ruime stoel en daar liggen een paar kledingstukken in. Als ik bij de stoel ben zie ik dat er ook een slip in ligt, ik pak deze op en druk hem tegen mijn gezicht aan. De geur van mijn tante trekt mijn neus in en ik voel mijn pik hard worden in mijn broek. Als ik het kruis tegen mijn mond druk proef ik haar urine en andere dingen. Ik kom bijna klaar in mijn broek, snel leg ik de slip op de stoel terug en verlaat de kamer.
Op de overloop loop ik langs de deur die naar de zolder gaat, voor het eerst zie ik dat deze een stukje open staat. Ik leg mijn hand op de knop en trek heel voorzichtig de deur een stukje open. Er komt een zwak schijnsel van een lamp via de trap naar beneden, ik hoor ook een paar zachte stemmen. Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn verstand, ik ga tegen de muur gedrukt de trap op. Iedere stap doe ik heel voorzichtig om er voor te zorgen dat er geen treden kraken. Als ik boven aan de trap ben kan ik over de zolder kijken, er is een deur vlak voor mij die half open staat en waar licht achter brand. De stemmen komen ook daarvandaan, ik ga verder de zolder op en kijk door de opening wat er achter de deur is. Er is daar een ruime kamer met een groot bed, tegen de muur staat een hele grote kast. Aan de balken van het dak zie ik allerlei touwen en riemen hangen. Als ik verder de kamer in kijk zie ik de buurvrouw van mijn tante op de grond liggen, ze ligt op een matras en heeft haar armen gespreid op de grond liggen. Mijn tante staat boven haar en is helemaal ontkleed, mijn pik staat gelijk hard in mijn broek, ik trek hem uit mijn broek en begin hem langzaam af te trekken. De buurvrouw ligt naakt op de grond, ze heeft een grote bos haar tussen haar benen. Ik voel mijn zaad met grote schokken een uitweg zoeken, ik bijt op mijn hand en kom hevig schokkend klaar. Snel kijk ik om mij heen en pak een doek die achter mij ligt en wrijf het zaad van de vloer. Als ik de kamer weer in kijk zie ik dat mijn tante met haar half behaarde kut op het gezicht van de buurvrouw zit. Mijn genot komt weer met schokken terug als ik de beide vrouwen hoor zuchten. Mijn tante pakt het hoofd van de buurvrouw beet en wrijft het stevig tegen haar kut aan. Ineens begint mijn tante hard te kreunen en komt krampend klaar. Ze laat zich naast de buurvrouw op de matras vallen, ik kijk tegen haar druipende kut aan. Ik zou er veel voor over hebben om nu zo tussen haar benen te duiken en alles op te likken.

Ik zie dat de vrouwen rustig worden en langzaam omhoog komen, ik ga snel naar beneden en ga op de bank zitten. Een half uurtje later komt mijn tante en met de buurvrouw naar beneden. Ze zijn geen van tweeen verrast dat ik er ben, ik krijg van beide vrouwen een stevige kus. Heel even kijkt de buurvrouw mij glimlachend aan en streelt met haar vingers langs mijn gezicht. Dan loopt ze weg en gaat in een stoel tegenover mij zitten, mijn tante komt de kamer weer in met drie glazen drinken en zet dat op de tafel. Zonder vragen aan mij hoe lang ik er al ben beginnen we een rustig gesprek met elkaar. Na een tweetal uur gaat de buurvrouw weg, als ze opstaat krijg ik even een heerlijk zicht onder haar rok. Ik kijk een moment tegen haar slip aan die dan ook weer snel verdwijnt. Mijn tante komt weer terug de kamer in als ze haar vriendin heeft uitgezwaait. Ik krijg een kus van haar als ze naast mij komt zitten, ze legt haar warme hand op mijn bovenbeen. Dit heeft ze altijd gedaan als ze naast mij kwam zitten. Nu laat ze haar hand liggen terwijl ze mij strak aankijkt, ik zie in haar ogen een glinstering die ik nog nooit gezien heb. Dan draait ze haar hoofd weg en haalt haar hand van mijn been, als ze dat doet laat ze hem eerst een stukje omhoog glijden waardoor ze mijn pik heel ven aan raakt. Het genot schiet door mijn lichaam en mijn pik begint gelijk te groeien. Glimlachend pakt mijn tante haar glas en neemt er een slok uit, dan gaat ze rustig tegen de rugleuning aan zitten en kijkt even naar de televisie.

“Tante ik ga naar bed, morgen heb ik een hoop te doen voor u.”

“Dat is goed jongen, ik ben ook op tijd mijn bed uit want je moet eerst een paar dingen op mijn slaapkamer doen. Welterusten jongen tot morgen.”
Ik geef haar een kus en ga dan in gedachten naar boven, als ik later op bed lig kan ik niet in slaap komen. Ik schop de dekens van mij af en trek mijn slip uit, mijn harde pik springt gelijk tevoorschijn en tikt mijn buik aan. Met mijn hand streel ik langs het harde vlees en gelijk zie ik de beide vrouwen weer bezig op de zolder. Even later hoor ik de trap kraken, de vierde trede van boven kraak altijd. Als ik stil in huis wil zijn sla ik die trede altijd over, ik weet dat mijn tante altijd even bij mij komt kijken als ik bij haar slaap. Ik besluit om op mijn rug te blijven liggen, de eken laat ik aan het voeteneinde liggen. Even later gaat mijn slaapkamerdeur open, er valt wat ligt naar binnen en ik zie tussen mijn wimpers door mijn tante de kamer in komen. Ze doet een lichtje aan en kijkt dan naar mij, ze blijft vlak naast het bed staan en streelt met haar tong langs haar lippen. Dan bukt ze een klein stukje en ik voel haar vingers langs mijn harde pik glijden. Als haar vinger het gevoelige plekje raakt, net onder mijn eikel, kom ik ineens hevig schokkend klaar. Mijn tante kijkt ernaar en brengt haar vinger langzaam naar haar mond. Ze likt de vinger af en loopt dan voorzichtig de slaapkamer uit, ik voel het zaad langs mijn buik lopen. Als de deur dicht is streel ik met mijn hand langs het afdruipende zaad, ik breng mijn hand naar mijn mond en lik het zaad eraf. Ik sta op en pak een handdoek en wrijf mezelf even droog, dan ga ik weer op bed liggen en val heel snel in slaap.

De volgende morgen ga ik onder de douche en daarna ga ik naar beneden voor een ontbijt. Als ik bijna klaar ben komt mijn tante in haar ochtendjas de keuken in gelopen. Ze kijkt mij glimmend aan en geeft mij een kus op mijn voorhoofd.

“Heb je een beetje lekker geslapen jongen?”

“Ja ik ben snel in slaap gevallen gisteravond en heb niets meer gehoord en werd heerlijk uitgerust wakker vanmorgen.”

Ik kijk haar strak aan als ik dit zeg, ze glimlacht even en draait zich dan om. Even later komt ze aan de tafel zitten met een grote mok thee. Ze neemt voorzichtig een slok en blijft mij aankijken.

“Wil jij vandaag in mijn slaapkamer een paar planken verhangen? Ik heb er twee grote kledingkasten staan maar wil die een stukje verplaatsen. Als die planken dan tegen de andere muur worden gehangen kan ik daar mijn spullen weer op kwijt.”

“natuurlijk tante dat is geen probleem, ik ga dadelijk gelijk beginnen met die planken.”

Als het ontbijt op is sta ik op, tante staat ook op en samen lopen we zwijgend naar boven. Mijn tante loopt voor mij de trap op en bij iedere stap kan ik onder haar jas kijken, als ze op en andere manier haar been verplaatst kan ik ineens tegen haar blote billen aan kijken, geschrokken zie ik dat ze geen slip draagt. Mijn pik begint gelijk weer te groeien, ik kijk even de andere kant op om niet met een harde pik dadelijk in haar slaapkamer te staan. We lopen haar slaapkamer in en ze verteld welke planken er weg moeten en waar deze moeten komen te hangen. De kasten staan nu tegen twee verschillende muren, als deze naast elkaar staan wordt de slaapkamer groter. Ik kink naar tante en begin de planken leeg te maken, ik merk dat mijn tante naar mij staat te kijken, als ik vanuit mijn ooghoek naar haar kijk zie ik dat ze met haar hand langzaam onder haar jas beweegt. Dan draait ze zich om en pakt een handdoek uit de kast en geeft mij een kus.

“Ik ga even lekker douchen jongen, ga maar gewoon verder dan is deze klus snel klaar. Daarna heb ik nog een paar klusjes voor je.”
Ze geeft mij een lichte tik met haar hand op mijn billen en loopt lachend de slaapkamer uit. Ik kijk haar schommelende billen na en voel een heerlijke warme stroming door mijn lichaam gaan. Wetend dat ze onder die jas niets aan heeft zorgt ervoor dat ik heel erg geniet. Een poosje later heb ik de planken verhangen e ben bezig met deze weer in te ruimen als de deur open gaat en mijn tante met natte haren de slaapkamer in komt. Ze heeft de handdoek om haar zalige lichaam geslagen, de handdoek komt tot net onder haar billen en de borsten worden ook net bedekt. Zo heb ik mijn tante nog nooit gezien en het genot groeit weer snel in mijn lichaam, ze kijkt mij even aan en laat haar blik langs mijn lichaam strelen.

“Dat ziet er goed uit jongen.”

Wat ze bedoelt zie ik niet helemaal, als ik in haar ogen kijk denk ik dat ze mijn lichaam bedoelt. Glimlachend loopt ze naar de kledingkast en pakt er een paar kleren uit. Ze houdt het voor zich en kijkt mij aan.

“Moet ik dit aan trekken jongen? Of wil je dat ik iets anders aan doe?”

Ik kijk naar haar en probeer een paar woorden uit te brengen, de handdoek is een stukje opzij geschoven waardoor de harde tepel van haar recherborst zichtbaar is geworden.

“Ik kan me nog een kledingstuk herrineren wat u ooit eens heeft aan gehad tante, als u dat voor mij zou aantrekken doe ik alles voor u.”

Heel even kijkt ze mij strak aan dan zie ik die glinstering weer, ze draait zich om en pakt uit de kast een rok van leer, erbij een lichte bloes en van de onderste plank pakt ze een paar pumps met een redelijk hoge hak.

“Wil je dat ik er panty’s of nylons bij aan doe?”

Slikkend maak ik een beweging van maakt nies uit, in haar ogen zie ik dat ze daar geen genoegen mee neemt.

“Ik zou graag zien dat u er kousen bij aan doet tante.”

Ze legt de kleding op het bed en pakt uit een lade een paar zwarte kousen, dan glijdt de handdoek van haar lichaam en zie ik dat ze haar kutje heeft geschoren. Er staat nu nog een klein streepje haar boven het poesje. De lipjes staan een stukje open, lang kan ik er niet van genieten. Ze draait zich om en trekt een slipje aan, de bh in dezelfde kleur bedekt haar schitterende borsten. Dan trekt ze de bloes aan en gaat op het bed zitten om de kousen aan te trekken. Ze is voor haar redelijk grote best heel erg lenig, even later stapt ze in het rokje en als laatste stapt ze in haar scheonen. Ze pakt een kam en brengt haar lange haren in een staart bij elkaar op haar rug. Ze trekt de saart iets strakker waardoor ze een streng uiterlijk krijgt. Met een flesje parfum brengt ze een heerlijk geur op haar, dan draait ze zich naar mij en kijk mij met tintelende ogen aan.“Dus nu ga jij alles voor je tante doen? Want dat had je beloofd.”

Ik kan niets anders dan alleen maar knikken, ze komt naar mij toe en kijkt mij strak aan.

“Dat is je maar geraden ook dat je dat gaat doen, nu ga je verder met mijn slaapkamer en je blijft overal vanaf. Als ik straks boven kom heb je alles in deze kamer klaar. De kasten staan dan op hun nieuwe plaats en alles is netjes opgeruimd. Als je dat niet klaar hebt krijg je straf van je tante. Ik heb je altijd al eens willen straffen en dat ga ik vandaag doen lieve jongen, jij was hier vroeg gisteren en heb dingen gedaan die je niet mocht en daar krijg je in ieder geval straf voor.”

Ze loopt ineens weg mij achter latend in de slaapkamer, ik ga snel verder met de opdracht en zorg dat de kasten naar hun plaats gaan. Als ik net klaar ermee ben gaat de slaapkamerdeur open en komt mijn tante de kamer ingelopen. Ze laat haar hoofd even rond draaien en knikt dan goedkeurend.

“Dat heb je goed gedaan jongen, nu ga je naar je slaapkamer en trekt daar je kleren uit, het enige wat je mag aanhouden is je slip. Daarna ga je naar beneden en schenkt daar koffie voor mij in, je zet het op de tafel en gaat naast mijn stoel staan.”

Ik ga naar mijn slaapkamer en trek daar de kleren uit, mijn pik kan ik bijna niet verborgen houden in mijn slip. Ik ga naar beneden en schenk in het kopje van tante de koffie in, ik loop ermee de kamer in en zet het op de tafel an ga naast de stoel staan. Even later komt ze de kamer in gelopen en gaat zonder iets te zeggen op haar stoel zitten. Ze pakt het kopje en brengt het langzaam naar haar mond, van boven vandaan kan ik de koffie in haar mond zien glijden. Dit heeft een heerlijk erotisch gevoel bij mij, ik voel mijn pik nog harder worden en die komt boven de rand van mijn slip uit. Tante zet het lege kopje terug op de tafel en gaat dan achterover in de stoel zitten, ik krijg een mooi gezicht op haar borsten die boven de bloes uit worden gedrukt. Ze kijkt even naar mijn slip en opent haar mond, ze zegt niets en blijft heel even zo zitten.

“Trek dat slipje ook maar uit want hij is te klein om alles te verbergen.”

Ik doe een stap achteruit en trek snel mijn slip uit., tante kijkt ernaar en blijft genietend in haar stoel zitten. Ze pakt een tijdschrift en bladert daar rustig doorheen, als ze het weg legt is mijn pik nog steeds hard. Ze staat op en gaat voor mij staan, in haar ogen zie ik genot en overheersing.“Jongen ga naar de zolder, je hebt gezien dat er een matras ligt en daar ga je op je rug opliggen. Op het bed ligt een kap en die zet je op je hoofd, je blijft overal vanaf en wacht tot je een opdracht krijgt.”

Ze loopt weg en ik ga naar boven, op de zolder pak ik de kap en doe die over mijn hoofd. Hierdoor worden alleen mijn ogen bedekt, mijn neus en mond blijven vrij. Ik kan niets meer zien en ga op de matras liggen. Dit is waar ik altijd over heb gefantaseert, ik heb nog nooit een meisje gevonden wat deze spalletjes wilde doen. In mijn fantasie was mijn tante altijd de meesteres. Hoe vaak ik klaar gekomen ben met het beeld van mijn tante in die kleding die ze nu ook aanheeft is niet meer te tellen. Misschien ga ik nu eindelijk deze fantasie beleven, even later hoor ik de deur open gaan. Er streelt een kleine zucht van wind langs mijn lichaam, ik hoor niets maar voel wel dat er iemand in de kamer is. Het is een grote kamer waar erg veel spullen in staan, ik heb er niet naar gekeken. Er waren een paar spullen die ik wel gezien heb, tegen de muur hangt een grote plaat met daarop een aantal zwepen, boeien en andere dingen. Aan de ander kant stonden een paar apparaten, waar die voor diende kon ik niet zien. Ineens voel ik iets over mijn borst glijden, het is ook weer snel weg. Dan hoor ik de hakken van de pumps van tante vlak naast de matras lopen. Weer is er dat gevoel, nu gaat het weer weg en komt het terug met een harde tik op mijn borst. Het doet een beetje pijn maar ik probeer te blijven liggen. Dan wordt er iets om mijn pik heen getrokken, heel even doet het pijn maar die trekt weg en maakt plaats voor een hevig genot. Ik heb het gevoel dat ik ga klaarkomen, dan wordt er weer harder aan getrokken waardoor het genot wegtrekt.

Alles is gelijk weer weg, dan hoor ik de schoenen vlak langs mijn hoofd schuiven. Er komt wat beweging in de matras naast mijn hoofd, heel even gebeurt er niets en dan voel ik dat er iets vlak boven mijn gezicht is.

“Open je mond jongen, steek je tong uit en laat mijn genieten.”

Als ik mijn tong uitsteek voel ik de billen van mijn tante op mijn gezicht komen, haar natte kutje drukt ze op mijn tong. Ik probeer met mijn handen haar benen te pakken maar gelijk worden die door haar stevige handen beet gepakt en terug op de matras gedrukt.

“Alleen je tong jongen, de rest laat je gewoon liggen.”Ze wrijft zich hard over over mijn gezicht heen en ik hoor haar steeds harder beginnen te kreunen. Dan zit ze stil en knijpt mijn hoofd strak tussen haar benen, ik krijg even totaal geen adem en voel dan de druk minder worden en gelijk loopt mijn mond vol met haar warme sappen. Ik slik er zoveel mogelijk van door, de smaak is heerlijk. Ze wordt rustiger op mijn gezicht en stapt er dan vanaf, er gebeurt een poosje niets dan voel ik een hand die mij beet pakt. Ik wordt omhoog getrokken en moet degene die mij vast heeft volgen, dan stoot ik met mijn benen tegen iets hards aan. Ik wordt omgedraaid en achterover gedrukt, ik kom op een harde plaat te zitten. Langzaam drukt de hand mij verder naar achteren, ik voel mijn rug de harde ondergrond raken. Dan wordt mijn been gepakt en ook ergens op gelegd, er komen een paar riemen rond mijn benen. Mijn billen liggen niet op de plaat maar hangen los in de ruimte. Mijn armen worden naast mij op en plank vastgemaakt, rond mijn middel komt ook een riem. Ik kan me niet meer bewegen mijn hoofd heeft ook geen steun en hangt los zodat het langzaam naar achteren zakt. Ineens wordt er iets op mijn tepel gedrukt, ik voel een scherpe pijn, gelijk weet ik dat het een soort klemmetje is. Er klinken weer de hakken op de grond, ze stoppen vlak bij mijn hoofd. Dan voel ik dat de plank waar ik op lig omhoog gaat, als ik een stukje hoger lig wordt er een harige poes op mijn gezicht gedrukt. Heel even ben ik verbaasd maar weet gelijk dat het de buurvrouw moet zijn. Ze wrijft haar kut stevig over mijn gezicht, ik proef haar sappen die over mijn gezicht stromen.

Het duurt niet zo heel lang voor ik aan het samen trekken van haar kutje dat ze klaar gaat komen. Op het moment dat ze komt knijpt ze hard in met haar benen tegen mijn gezicht. Ik kan me niet bewegen en voel haar kut helemaal leeg stromen, ik heb al eens een meisje gehad die lekker spuitend kon klaar komen maar deze vrouw doet het nog veel beter. De sappen zorgen ervoor dat ik er bijna in verdrink. Langzaam laat ze mijn hoofd los en ik lik iedere druppel, waar ik bij kan, met smaak op. Dan loopt ze weg en is het weer stil in de ruimte, ineens beweegt de tafel weer. Hij maakt een hele slag waardoor ik omdraai en met mijn gezicht naar de grond kom te hangen. Mijn lichaam trekt in de riemen maar deze doen geen pijn. De planken waar mijn benen op liggen gaan ineens verder uit elkaar, ik heb het gevoel dat ik nu helemaal open lig. Mijn armen gaan ook verder uit elkaar, voor mijn gevoel lig ik erbij als een dier wat geslacht moet gaan worden. Dit vreemde gevoel bezorgt mij een harde pik die ieder moment kan exploderen, ik voel een koude natte vloeistof over mijn billen lopen. Het dringt een stukje mijn kontgaatje in, het gevoel is hemels en een diepe kreun kan ik niet onderdrukken. De plank gaat iets aan de voorkant naar beneden en aan de achterkant iets verder omhoog. Weer loopt er een natte stroom via mijn billen mijn kontgaatje in, het blijft een zalig gevoel. Dan gaat de palnk weer terug en kom ik weer horizontaal te hangen, even gebeurt er niets dan voel ik dat een van de vrouwen tussen mijn benen komt staan. Zonder zich in te houden drukt de vrouw iets hards en groots in mijn billen, door de vloeistof die erin is gegooid gaat het voorwerp vanzelf mijn kontje in. Het is de eerste keer dat ik anaal wordt genomen. Even blijven de benen tegen mijn kont aan gedrukt staan dan begint de vrouw mij langzaam met lange halen en harde stoten te nemen. Mijn pik hangt hard naar beneden. Ineens voel ik iets warms rond mijn paal schuiven, ik voel een zachte tong langs mijn pik glijden en dat is teveel voor mij. Hevig schokkend spuit ik mijn zaad krachtig in de mond die rond mijn pik zit.Als ik ben uitgespoten laat ze mijn pik los, de andere vrouw trekt het voorwerp uit mijn kontje en de plaat draait weer zodat ik met mijn gezicht naar boven lig. Ik hoor de beide vrouwen zachtjes adem halen. Even gebeurt er weer helemal niets dan hoor mijn tante zeggen.

“Open je mond jongen en waag het niet om ongehoorzaam te zijn.”

Ik open mijn mond en voel gelijk mijn eigen zaad erin lopen, heel even wil ik het uitspugen maar gelijk denk ik aan de dwingende woorden van mijn tante. Ik slik het allemaal in en blijf rustig liggen. Dan voel ik weer een lichte wind die over mijn gezicht heen strijkt, aan beide zijde van mijn hoofd voel ik een been. De warmte van een kutje voel ik boven mijn gezicht en geniet ervan.

“Jongen open je mond, dit wil ik al zo lang doen. Mors er niets van anders zal je veel straf krijgen.”

Gelijk voel ik een paar druppels mijn mond in glijden en proef de urine van, ik denk mijn tante. De straal wordt krachtiger en mijn mond stroomt over van de hoeveelheid plas die ze in mijn mond laat lopen. Als het weer begint te druppelen zakt ze iets naar onderen en drukt haar natte kutje op mijn lippen. Met mijn tong streel ik langs haar lipjes en zuig het harde klitje tussen mijn lippen. Als ik het dan ook bewerk met mijn tong begint ze hevig te kreunen, ineens komt ze heerlijk schokkend klaar mijn mond loopt vol met haar liefdessappen. Ik drink er iedere druppel van op en geniet van mijn tante. Ze verdwijnt boven mijn hoofd en weer blijft het een poosje stil, ik hoor nu zelfs de ademhaling van de vrouwen niet meer. Ineens zakt de plaat op de grond en wordt ik los gemaakt, met en korte ruk wordt de kap van mijn gezicht getrokken en kijk ik in de ogen van de beide vrouwen. Ze geven mij samen een kus en lopen dan langzaam de kamer uit. Ik kijk naar hun schommelende billen en voel het genot weer terug komen, ik sta ook op en loop voorzichtig naar de trap. Als ik even later onder de douche sta voel ik de vermoeidheid van mij afspoelen. De deur van de badkamer gaat open en ik hoor de stem van mijn tante.

“Kom dadelijk in je blote billen naar beneden jongen, wij zijn nog lang niet klaar met jou.”

Glimlachend droog ik mij even later af en ga in mijn blootje naar onderen, mijn tante zit in haar stoel met nog steeds met die heerlijke kleding aan. De buurvrouw draagt een iets langere rok maar ook van leer en erop heeft ze een bloes die open staat tot halverwege haar borsten. Aan haar benen heeft ze nylons die gestoken zijn in pumps met een hoge hak. Haar lange haren zitten ook op een staart. Ze kijken mij glimlachend aan, ik merk dat door hun blik mijn pik weer begint te groeien.

“Jongen jij komt vanaf dit weekend bij mij wonen. Ik heb je moeder net gebeld en die is het daar mee eens. Vanaf nu ben je zo vaak als ik wil mijn privé slaaf, als je in huis bent loop je altijd naakt. Als mijn vriendin langs komt mag zij alles met je doen, je bent vanaf nu van mij en van mijn vriendin. Hier heb ik al zoveel jaren van gedroomd en nu is het eindelijk zover.”Lachend staat ze op en geeft de buurvrouw een lange hete tongzoen, dan komen ze beide naar mij toe gelopen. Ik voel de lippen van mijn tante op die van mij, onze tongen strelen elkaar. Dan laat ze mij los en drukt de buurvrouw haar warme lippen op die van mij. Ik voel een hand mijn groeiende pik beet pakken en hem langzaam af trekken. Het genot groet snel in mijn lichaam en voor ik het kan voor komen kom ik schokkend klaar. De vrouwen vangen het zaad op in hun handen en likken het allemaal op. Dan draaien ze zich om en gaan weer zitten.

“Zo slaaf begin maar eens met ons een glas drinken te brengen. Was jezelf even in de keuken en doe er niet te lang over.”

Snel loop ik naar de keuken, in mijn gedachten begint vandaag mijn nieuwe leven, het leven waar ik al vele jaren van droom. De fantasieën worden werkelijkheid.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners