Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De camping douche - 7460 keer gelezen
Normaal gesproken gaan we met ons eigen gezinnetje op vakantie maar na herhaaldelijk verzoek van mijn zus Irma besloten we dit jaar met twee gezinnen te gaan Mijn vrouw en ik met onze dochters en mijn zus met haar man en zoontje.

We hadden de caravans naast elkaar staan op een mooie camping in Spanje. De kinderen zagen we nauwelijks. Die lagen bijna de hele dag in het zwembad. Wij zaten lekker met zijn viertjes voor de caravan met een wijntje en doken zo nu en dan ook even het zwembad in voor de nodige verkoeling.

De derde dag besloot ik de verkoeling op te zoeken onder de douche. Ik zocht mijn douche spulletjes bij elkaar en deed een aanzet om naar het douchegebouw te lopen toen mijn zus me riep: “Als je even wacht loop ik met je mee. Ik kan ook wel een lekker koele douche gebruiken.”We kletsen over koetjes en kalfjes terwijl we naar de douches liepen. Daar aangekomen liep ik het mannen gedeelte in en mijn zus liep de dames in. “Alles is hier bezet”, hoorde ik Irma roepen, “je hoeft straks niet te wachten op me, hoor.” Voor de grap riep ik terug: “Dan kom je toch bij mij staan!”

Het bleef even stil tot ik een beetje schrok van de stem van mijn zus die ineens heel dichtbij was. “Welk hokje zit je?” Even brak er paniek uit bij me. Ik stond uiteraard poedelnaakt onder de douche. Ik kon haar ook niet laten wachten. Dat zou een beetje vreemd overkomen. Snel deed ik een handdoek om, opende het hokje en riep Irma naar me toe.

Met een lach op haar gezicht deed ze de deur achter haar dicht. Onbeschaamd begon ze zich uit te kleden. Als verstijfd bleef ik staan kijken. Onder mijn handdoek begon iets te groeien. Irma zag dat en begon plagerige opmerkingen te maken. “Word je nou opgewonden van je bloed eigen zus? Ben je me nu aan het begluren?”

Ik durfde niet veel te zeggen en keek de andere kant op. Mijn zus lachte en voor ik het wist deed ze haar hand onder mijn handdoek en pakte mijn pik vast. Mijn automatische reactie was dat ik haar weg probeerde te duwen, echter greep ik haar bij haar borsten.

“Zo zo, broertje, je laat er geen gras over groeien,” zei Irma terwijl ze uitdagend dichterbij kwam staan. Langzaam begon ik mezelf te herpakken en ging nu tegen haar aan staan en legde mijn handen op haar billen. Mijn stijve pik stond nu geklemd tussen mijn eigen lichaam en haar kutje. Haar lippen zochten de mijne en ineens stonden we uitgebreid te tongen.

Mijn hand zakte af naar beneden en mijn vingers bereikten haar kutje die behoorlijk nat voelde. Irma drukte inmiddels ritmisch haar onderlichaam tegen het mijne aan waardoor mijn pik nog stijver leek te worden.

Elkaar passievol tongend, bewogen we richting muur. Irma stond nu met haar rug tegen de douchewand. Ze onderbrak het tongen en fluisterde in mijn oor: “neuk me!” Ik ging iets door de knieën waardoor mijn eikel tussen haar kutlipjes stond en met een flinke stoot, drukte ik mijn volledige pik bij haar naar binnen.

Terwijl Irma even adem hapte, kuste ik haar in haar nek. Met stevige bewegingen drukte ik keer op keer mijn pik bij haar naar binnen terwijl mijn zus tegen de muur gedrukt stond.

Ze kon kreuntjes niet onderdrukken terwijl ik haar nu steeds sneller begon te neuken. Irma trok haar benen op en mijn pik kwam daardoor nog dieper haar kut binnen. Ook ik begon nu geluiden te maken die in de andere hokjes hoorbaar moeten zijn geweest. Irma’s gehijg werd steeds heftiger en mijn pik begon op te zwellen. Met een heftige stoot spoot ik mijn zaad haar kut in. Het leek wel een explosie waarbij mijn zus ook heftig klaar kwam.

Nog even bleef ik na stoten waarna zowel ik als mijn zus verslapte. We bleven nog even met elkaar tegen de wand staan om bij te komen.

Als of er niets gebeurd was, bewoog Irma zich naar de douche om zich af te spoelen. Ze kleedde zich aan en liet mij achter in het hokje waar ik een beetje beduusd ook maar een douche pakte...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners