Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De deal - 13889 keer gelezen
Een tijdje terug heb ik een deal gesloten met m'n nichtje, en geloof me dit heeft heel goed uitgepakt.

Ik zal me eerst even voorstellen. M'n naam is Tony. 22, Ben 1,70 heb kort donkerblond haar, blauwe ogen. Een fit lichaam. En als ik m'n nichtje mag geloven zie ik er erg goed uit en heb ik lekker pakket ;-)

Dit verhaal gaat mij en m'n nichtje. Ik ga al heel lang met haar om, we doen ook veel samen. En ik geil al een hele tijd op haar. Dat lekkere kontje van der en dat koppie.
M'n nichtje heet lobke. Ze is 21. Ongeveer 1,55 donkerblond lekker lichaam lekker rond kontje en een mooie b-cup.

Zoals ik al zei geil ik al een tijdje op der, en soms lijkt ze ook een beetje terug te geilen.
Maar het blijft meestal alleen bij een beetje tegen der kontje aanschuren als we uitgaan. En soms een paar blikken in der schirtje. Heb al een paar keer geprobeerd wat verder te komen, maar dan kwam het meestal uit op de zelfde reactie " ik ben je nichtje "

Maar dit veranderde een tijdje terug, ik was nogal geil en ik was bij haar op bezoek. Ze was alleen thuis. We zaten tv te kijken. Ik zat naast haar en ze zag er weer lekker uit. Een kort broekje en een hempje. En het wond me op.

Dus ik zat haar op m'n gemakje een beetje in me op te nemen. Tot ze me opeens aankeek en vroeg "wat kijk je nou?" Met een lach op der gezicht. "Ik kijk naar m'n sexy nichtje ;-)"
En natuurlijk weer hetzelfde als altijd "ik ben wel je nichtje hoor" " ja dat weet ik, maar dan mag ik het toch wel vinden" en toen zag ik opeens iets aan der ze voelde zich een beetje ongemakkelijk. En ik schoof een beetje naar haar toe. "Ja ik denk het wel"

En met die woorden schoot ik in actie, ik nam haar vol op de mond, en begon haar borst te kneden. Ze schrok ervan en schoot naar achteren. Ik begon haar nek te zoenen. En ondertussen zat ik met m'n ene hand haar borst te masseren en de ander zat in haar broekje. Ze begon tegen te stribbelen, "nee Tony, dit kan niet. Ik ben je nichtje. laat me met rust"

Dus ik werd op m'n plaats gezet. Nog steeds zo geil als wat. Zaten we daar met z'n tweetjes. Ze keek me niet meer aan. Er viel een doodse stilte.

Ze begon zacht te snikken, ik begon me te verontschuldigen. Ze vroeg me waarom.
" ik vind je gewoon zo lekker, je bent gewoon fantastisch" ze bleek gelukkig een beetje bij te komen "dit kunnen we niet doen, we zijn familie" ik kon mezelf wel kapot schieten. Al had ik ooit een kans gehad, dan had ik hem nou wel helemaal naar de klote gebracht.

Maar toen viel me iets op. Haar tepels waren hard, en ik zag een donkere plek in haar broekje. Dus ze genoot er wel een beetje van. Toen bedacht ik het me. Het is nu of nooit.

"Lobke, ik weet het goed gemaakt. Ik wil je, dat kan ik niet ontkennen. Maar als jij het niet wilt begrijp ik dat. Maar ik wil een dealtje met je sluiten."

"......vertel?......"

"We doen het als volgt, we gaan met elkaar naar bed...."

"NEE, WAT ZEI IK......"

"Nee luister, we gaan met elkaar naar bed. Als jij het voor elkaar krijgt dat ik als eerste klaar kom dan was dat de laatste keer dat ik je hiermee lastig val. Maar als ik het voor elkaar krijg om jou als eerste klaar te laten komen dan gaan we hiermee verder. Dan hebben we vaker seks met elkaar."

"Ik weet het niet hoor"

"Komop, is het een deal?"

Een doodse stilte.......

"OK, we hebben een deal"


We gingen naar boven naar haar kamer. Ze ging op bed zitten, ik ging naast haar zitten. Het was een beetje ongemakkelijk, ik leunde naar haar toe en begon haar te zoenen. Eerst hield ze een beetje in maar toen begon ze terug te zoenen. M'n handen begonnen haar lichaam te verkennen. Maar zij ging recht op der doel af, ze deed m'n broek open en haalde m'n lul eruit. Ze begon UM af te trekken. En hij werd snel hard.
Snel ontdeed ik me van me kleren en daarna pakte ik haar vast en trok de kleren van der lijf. Ik gooide haar op bed en deed der benen uit elkaar. Ik begon rustig haar overal te zoenen En te strelen. Ik deed haar lipjes uit elkaar en proefde haar voor het eerst. Er ging een siddering door haar lichaam. Ik begon haar te beffen. Heerlijk die soppende geluiden die ze maakte.
Ik likte haar lipjes en werkte richting haar klitje. Ik begon haar rustig te likken en Zuigde op haar klitje. Ze werd helemaal gek.
"Ooohhhh aaaaahhhhh ga-aaahhhh do-oooohhh"
Ik ging een beetje verder door een vinger in haar te duwen. En terwijl ik haar likte vingerde ik haar. Ze begon te schokken, en ik dacht Nog eventjes en dan heb ik haar. Maar ze was me voor....

Ze duwde m'n hoofd weg en zei met een gemene glimlach. "Nu is het mijn beurt"
Ze duwde me op bed en begon aan lul te likken. Ze likte over het puntje van m'n eikel, en keek me in m'n ogen. Ik heb nog nooit zo'n geile blik gezien. Ze begon rondjes te draaien met der tong. Ik werd helemaal gek van geilheid. Ze likte de schacht en nam m'n ballen in der mond en begon erop te sabbelen. OW wat was dat lekker. Toen ging ze weer Naar boven en nam hem in der mond. Ze ging telkens wat verder tot ze hem helemaal in der mond had. Ze begon me als een bezetende te pijpen, soppende smakkende geluiden vulde de kamer. Ik stond echt op het randje van komen. Ik pakte haar hoofd, haalde het van m'n lul en begon haar te zoenen, welke volgde in een tongzoen.

"Voordat je me laat komen, wil ik je eerst een keer nemen"

Ik legde haar op der rug en plaatste m'n lul tegen der lipjes, ik keek der diep in de ogen. Ze keek me aan en zei:" komop doe het" met een geile stem.
Met die aansporing duwde ik door, ik gleed in een keer door in haar. Ze was zo geil dat ik lekker door kon stoten in dat natte kutje. Ze begon te kreunen en te hijgen." Oohhh aaahhh oooohhh waaaa-aaaahhhh leee-eeehhh-kkkeeerrr"
Ik stootte nog even door, oh wat was ze lekker nauw.

Ik trok me terug en ging op me rug liggen, ze pakte me lul vast, en richte hem omhoog, ze liet zich rustig zakken, en oh wat was dat lekker. Toen hij er helemaal in zat. Ze begon te rijden, en ze ging helemaal los. Nooit had ik gedacht dat m'n nichtje zo'n sletje was eigenlijk. Ze ging helemaal los. Ik nam gauw het heft in eigen hand en begon naar borsten te masseren. OW WAT zag dit er geil uit. Ik begon de smaak te pakken te krijgen en pakte haar bij haar middel en begon haar op. Me te duwen. Ze probeerde zich omhoog te houden maar het lukte niet. Ze zakte onderuit met haar hoofd naast het mijne. Ik voelde haar zachte borsten tegen m'n borstkas aan. Het voelde heerlijk aan.

Ik pakte haar stevig vast en begon lekker in haar te stoten. Ze was heerlijk in m'n oor aan het kreunen en knabbelde aan m'n oorlel. Opeens voelde ik haar kutje verkrampen. En dacht " nou heb ik haar" ik begon stevig in haar te stoten. Het voelde zo onwijs fantastisch aan. Opeens begon ze zwaarder te ademen. Ik stootte nog even door en toen kwam het mooie moment.

Ze begon te schokken, en te trillen. Ze schreeuwkreunde het uit. Zo ging het een paar minuten door, voordat ze rustig bleef liggen. We bleven zo een paar minuten liggen. Totdat ik opeens hoorde:
"SHIT"

Ze kwam omhoog en keek me in de ogen, "je hebt gewonnen, ik ben van jou"
Ik begon haar te zoenen. En toen vroeg ze" wat doen we nu" " wat denk je?, ik ben nog niet gekomen"

Ze ging op z'n hondjes zitten en ik plaats achter haar, ik duwde m'n lul naar binnen en begon haar te neuken. Ik zag die lekkere billen van haar en begon ze te kneden.
Dit kan ik wel elke dag doen ( misschien ook wel een goed idee )

Ik ging een beetje omhoog waardoor ik dieper in haar kwam, en ze kreunde het uit. Ik voelde dat ze weer verkrampte, en ze hield het niet meer. Ik was haar gewoon suf aan het neuken. Ze zakte door der knieŽn en kwam plat op der buik te liggen. Ik bleef haar lekker doorneuken. Haar billen zaten lekker om lul heen, en het voelde heer lijk aan. Ik voelde haar weer verkrampen, en ze zei:" ik gaaa-aaahhh ko-oooohhh-mennn"

" ik ooohhh-kkk" en spoot m'n zaad diep in haar.

We bleven zo eventjes liggen, voordat ik van haar afkroop. Ze kroop tegen me aan en zei" je hebt geluk gehad"

Ik bedacht me alleen maar, dat dit het begin is van iets heel moois


Hoop dat jullie genoten hebben, ik heb nog meer beleefd met m'n nichtje en ga ook aardig nog wat beleven. Als je een vervolg wilt, stuur een mailtje naar secretboy5000@live.nl

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners