Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De dominante stiefdochter 2 - 18156 keer gelezen
John voelde zich verslagen, maar door de adrenaline begon zijn brein snel te werken. Woest draaide hij zich om en beende terug de kamer in, hij moest snel de hiërarchie herstellen en de dominante rol in het huis terug eisen. Hij trok Esther uit haar stoel, waarbij hij nog bijna van zijn stuk werd gebracht door de rondingen van haar borsten die duidelijk te ontwaren waren doordat de rits van haar leren jack wel erg laag zat. “Denk maar niet dat jij hier mee wegkomt, jonge dame,” het kwam er zelfverzekerd uit, hoewel hij zich niet zo voelde. Dat laatste werd nog verergerd door de triomfantelijke lach op het gezicht van Esther. Zijn greep werd losser, waarop Esther naar haar computerscherm wees. Daarop was een filmpje te zien van John die haar kamer opruimde en nu door de foto’s bladerde. Ze stopte het filmpje en opende een ander scherm. John zag tot zijn verbijstering het realtime beeld van hem en Esther. Vliegensvlug drukte Esther op een aantal toetsen en moest John toekijken hoe ze het filmpje had verstuurd via de mail. “Alle filmpjes heb ik gemaild naar verschillende adressen die ik zelf bezit en als jij niet doet wat ik zeg stuur ik ze naar mama toe! Spelletjes met mijn string en mishandeling; ik denk dat ze dat zeer interessant zal vinden.”

John had het gevoel alsof de aarde onder hem verdween. Hij was stapelgek op Michelle, hij hield van haar. Zijn bedoelingen waren niet slecht geweest, maar hij zou haar daar nooit van kunnen overtuigen. Hij keek naar Esther en zag hoe ze hem met een smalende blik aankeek. “Je hebt alles verpest voor mij! Mama en ik hadden het prima zonder jou. En nou gebruik je mijn foto’s ook nog eens om lekker op te rukken? En mijn volgespoten string dump je gewoon achter mijn bed, viespeuk! Uitkleden!”
John zag voor zich hoe hij de eerste keer in haar kamer haar string richting de stapel was had gegooid, maar blijkbaar was die achter haar bed beland. Hoe kon hij zo stom zijn, ze was er anders waarschijnlijk nooit achter gekomen. John zag geen uitweg en zwijgend begon hij zijn kleren uit te trekken. Hij vloekte inwendig, als hij zich gewoon had beheerst zou er niets ZIJN om achter te komen! Esther stond in haar strakke leren broek voor hem, hij keek naar de aanzet van haar borsten en voelde hoe zijn pik langzaam hard werd. Toen hij in haar ogen keek, maakte Esther hem duidelijk dat zijn onderbroek ook uit moest. Gelaten trok hij hem uit en liet zijn half harde pik de vrijheid tegemoet springen. Esther liep naar een kast en pakte er iets uit wat ze naar hem toe gooide. Hij ving het op en bekeek de leren band met metalen pinnen er aan. Esther gebaarde dat hij hem om zijn nek moest doen en met een diepe zucht klikte John de halsband om zijn nek. “Nou ik lust wel een ontbijtje. Over twintig minuten ben ik beneden.”
John ging onderaan de trap zitten met zijn hoofd in zijn handen. Het gonsde in zijn hoofd. Waarom gebeurde dit, hoe moest dit verder? Was Esther echt bereid om de foto aan haar moeder te laten zien? Zijn telefoon ging over en hij liep de kamer in om hem te pakken. Het was Michelle. Snel dacht hij na en nam op. “Hoi schat, ik ben bijna in Brussel, gaat alles daar goed, is die slaapkop al wakker?” John kuchte. “Ja hier gaat alles goed. Esther is wakker ja, ik ga even een ontbijtje voor ons maken. Bel je vanavond nog even?” John voelde zijn laatste twijfel verdwijnen met het ophangen. Hij moest Esther gehoorzamen, Michelle was te belangrijk voor hem om het risico te nemen haar kwijt te raken. Snel begon hij aan het ontbijt. Hij was blij dat zijn huis afgelegen lag en zelfs de postbode gooide altijd de post in de bus die aan het begin van de bosweg stond. Niemand zou zien hoe hij naakt met de halsband om door het huis zou lopen.

Tien minuten later hoorde hij Esther de trap af komen. Hij had net op tijd het ontbijt klaar en de tafel was gedekt voor hen tweeën. De hakken van de pumps kwamen steeds dichterbij terwijl hij met zijn rug naar de deur toe koffie in schonk. Hij hoorde hoe Esther een stoel naar achter trok en ging zitten. Haar strakke leren broek kraakte onder het bewegen van haar benen. John pakte de kopjes op en liep naar de tafel. Hij zette de kopjes neer en ging zitten met een luide zucht. Hij keek Esther niet aan, hij kon het simpelweg niet. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Esther op staan en om de tafel naar hem toe lopen. Ze trok aan de halsband om te kijken of hij goed dicht zat. Daarna pakte ze een riem die ze om haar nek had geslagen en klikte hem aan het oogje van de halsband. “Kom,” zei ze kortaf en gaf een rukje aan de riem. John stond op, maar de situatie werd hem te gek. Hij wilde alles doen voor Michelle, maar dit kon Esther hem niet aan doen. “Esther, kunnen we niet gewoon..” PATS! Met vlakke hand sloeg ze hem hard in zijn gezicht. “Je snapt toch ook wel dat je me geen Esther meer noemt? Spreek me maar aan met mevrouw! En nu zitten, op de grond!” Gelaten deed John wat zijn jonge stiefdochter van hem vroeg en ging naast haar stoel op de grond zitten. Een rukje aan de ketting en hij bracht zijn hoofd omhoog om vervolgens een broodje in zijn handen geduwd te krijgen.

Na het ontbijt maakte Esther de halsband los en liet hem de afwas doen, ook al hadden ze een vaatwasser. Esther zat op de bank wat John de tijd gaf om zijn gezicht in de weerspiegeling van het raam te bekijken. Hij was rood, maar wist niet of het door de klap kwam of zijn woede. John wilde de gang op lopen om naar het toilet te gaan, maar Esther hield hem tegen. “Waar denk jij naar toe te gaan?” “Naar het toilet, mevrouw.” “Het is prachtig weer, ik laat je wel even uit, papa.” Esther stond op en liep verleidelijk heupwiegend op hem af. Ze deed de riem weer om zijn halsketting en liep met hem achter haar aan naar de achtertuin. Eenmaal buiten liep John naar de struiken. Hij was bijna klaar toen Esther naar hem toe kwam. “Genoeg, sukkel,” ze was nog niet uitgesproken of een van haar pumps belandde op zijn kont. De vernedering maakte hem wanhopig. Zelfs plassen mocht hij niet met waardigheid. Kort keek hij haar in de ogen, een tiener van zestien, knap, intelligent en, zo bleek nu, dominant. Met zijn hoofd naar beneden en vechtend tegen de emoties liep hij achter zijn stiefdochter aan, als een hond aan een ketting.

Esther had hem duidelijk gemaakt op de grond naast de bank te gaan zitten. Zelf was ze naar boven vertrokken en kwam een paar minuten later terug. Ze ging achter hem staan en zei hem zijn handen achter zijn rug te brengen. Hij deed wat ze vroeg waarop ze leren banden aanbracht aan beide enkels en beide polsen. Hij wilde zijn armen weer naar voren brengen, maar voelde hoe de vier banden verbonden werden met een metalen kruis. Hij kon dus maar één houding aannemen, geknield voor de bank.
Esther ging op de bank zitten waar hij voor op de grond zat en zette de tv aan. Doordat ze haaks ten opzichte van hem zat kon John in haar leren Jack kijken. Hij haatte zichzelf toen hij zijn pik weer hard zag worden. Hoe kon hij zichzelf opgeilen aan zijn stiefdochter, zeker na wat ze hem aan deed. Ook Esther had het gezien. “Smeerlap,” was het enige dat ze zei, waarna ze haar ogen al weer op de tv richtte.

John kreeg steeds meer last van zijn knieën, die door gebrek aan beweging en de harde tegelvloer in de woonkamer behoorlijk pijnlijk begonnen te worden. Hij spreidde zijn knieën wat zodat zijn rechter knie op het tapijt kwam te liggen. Hij was opgelucht toen Esther de tv uit deed. Esther stond op en torende op die manier boven hem uit. “Ik denk dat het tijd wordt dat jij mij eens lekker gaat verwennen, pap. Als het je lukt om me klaar te likken zal ik de rest van de dag misschien wat vriendelijker zijn.” John kon zijn oren niet geloven, wilde ze dat hij haar ging beffen? “Ben je nou helemaal gek geworden, ik ga toch zeker geen sex met je hebben,” schreeuwde hij woest.
Hij zag haar in een pump gehulde voet aankomen, maar kon zijn knieën nooit op tijd sluiten. Een vlammende pijn trok door zijn ballen waar de schoen hard en zonder genade terecht was gekomen. Hij klapte voorover en schreeuwde het uit van de pijn. Hij voelde hoe haar hand hem aan zijn haren overeind trok en hem hard in zijn gezicht sloeg. Hij voelde tranen van emotie opwellen en kon niet voorkomen dat zijn stiefdochter een traan over zijn gezicht zag rollen. “Ahhg, wat zielig. Moet je huilen, pap.” Om aan te tonen dat haar medeleven niet oprecht was sloeg ze hem nog twee keer hard in zijn gezicht, daarna liet ze zijn haren los. “Arrogante lul. Eerst een beetje genieten van mij.. Meerdere keren! En als je mij dan een pleziertje kan doen voel je je daar te goed voor.” Hij keek haar aan en zag hoe ze de knoop van haar leren broek los maakte. De strakke broek leek zo naadloos om haar mooie benen te sluiten dat ze moeite had hem uit te trekken. Centimeter voor centimeter kwam meer van haar mooie lichaam in beeld. Hij zag haar kale jonge poesje en de eindeloos lange benen die nog langer leken nu de donkere broek ze niet meer omsloot. Ze keek hem strak aan terwijl ze de rits van haar jack lager en lager trok. Hij slikte een brok weg uit zijn keel toen hij haar mooie ronde borsten zag. Wat was ze mooi. Ze was een bitch, maar wel een mooie bitch. Ze ging zitten op de bank en pakte opnieuw zijn haar vast. Razendsnel probeerde hij op zijn knieën dichterbij te komen zodat hij niet voorover viel. Met zijn handen achter zijn rug zou opstaan een moeilijke klus worden.

Met een hand achter zijn hoofd duwde Esther John tegen haar natte kutje. John begon te likken als een bezetene. Hij snoof haar heerlijke, geile geur op en voelde hoe zijn pik bijna een gat drukte in de bank, zo hard was hij. Het hijgen van Esther ging over in geil gekreun. “Ow, vieze papa, lik je dochters geile kut! Ow aaahhh jaaa…!” John werd nog geiler van haar opruiende woorden. Zijn tong flitste over haar clit, hij likte haar dijen, haar natte, openstaande lipjes. Haar gekreun maakte hem gek. Met zijn pik wreef hij wild tegen zijn bank aan. Esther begon te trillen en duwde zijn hoofd uit alle macht tegen haar pulserende poesje. Met een lange kreet kwam ze klaar. Ze opende haar ogen en zag nog net hoe ook John begon te trillen en met kracht een straal zaad tegen de bank spoot.

John lag met zijn hand op zijn pijnlijke zij op de bank. Hij was blij geweest dat Esther de ketting los had gemaakt, maar toen ze hem op handen en knieën dwong en twee genadeloos harde schoppen in zijn zij had gegeven verging hij opnieuw van de pijn. Hij had zijn lesje wel geleerd en zou niet meer klaarkomen zonder haar toestemming. Hij kreeg tevens ontzag voor haar. Ze had lef. Natuurlijk, ze had simpel gezegd macht over hem door de foto en de filmpjes, maar toch was er meer voor nodig om dat ook daadwerkelijk te gebruiken. Hij zag haar zwiepende borsten voor zich toen ze had uitgehaald met haar voet, schreeuwend dat hij niet eens het respect kon opbrengen om haar te laten genieten zonder zelf ook te moeten spuiten. Vreemd genoeg had dat beeld hem al weer geil gemaakt en als daar niet de hels stekende pijn was geweest, zou zijn pik opnieuw hard vooruit hebben gestaan.
John had zich er bij neergelegd dat deze week vernederend zou worden. Aan het eind van de middag liep Esther, nog steeds gehuld in haar leren outfit, met John naakt aan de ketting, de oprijlaan over. “We gaan gezellig de post halen, leuk hè, pap.” John had zweetdruppels over zijn gezicht lopen. Aan het eind van de lange oprijlaan kwamen nog twee andere oprijlanen bij elkaar. Een met klinkers bestraatte weg kruiste de oprijlanen. De weg werd nauwelijks gebruikt, eigenlijk alleen door de weinige buren die in het verlaten deel van het dorp woonden. Het idee dat een van de buren langs zou rijden en hem aan de ketting zou zien veroorzaakte koude rillingen over zijn hele lichaam. Ook Esther leek extra op haar hoede, want dit zou ook voor haar moeilijk uit te leggen zijn. Ze waren er bijna toen Esther plots de bosjes in dook en John aan zijn ketting meetrok. Een moeder fietste voorbij met een kind op de fiets en één in een kinderzitje. Vanuit de bosjes zag John dat de kleine precies in hun richting wees. Zo stil mogelijk bleven ze zitten, maar de vrouw stopte niet en fietste met de typisch Westerse haast verder. Snel stond John op en pakte de post uit de bus. Steeds over zijn schouder kijkend liep hij achter Esther aan terug naar binnen.

Nadat John gekookt had en te horen kreeg van Esther dat het “niet te vreten” was, ruimde hij alles zo goed mogelijk op en ging zitten voor de bank en keek een film met Esther die zijn schouders als steuntje voor haar benen gebruikte. Rond een uur of tien ging zijn telefoon. Hij stond op en pakte hem van de schoorsteenmantel. “Het is Michelle, mevrouw,” zei hij tegen Esther. “Nou, waar wacht je op. Ga zitten op de grond en neem op.” John ging zitten en drukte op de groene knop. “He schatje, hoe was je dag.” John kon zich wel voor zijn kop slaan toen hij hoorde hoe vreemd zijn stem klonk. Michelle scheen het echter niet te merken. “He lieverd, mijn dag was prima. Maar ik verlang wel naar je. Is Esther daar ook?” Esther kon het gesprek horen omdat ze haar hoofd dichtbij dat van hem hield en bracht haar vinger naar haar lippen. “Nee Esther is naar een vriendin.” “Mooi, want ik heb ontzettend zin om te horen wat je met me zou doen als ik nu thuis was,” zei Michelle geil. Esther knielde voor haar stiefvader neer en met een tergend langzame beweging ritste ze haar jack open. Haar grote, perfect ronde borsten kwamen beetje voor beetje te voorschijn. “Ik zou langzaam je blouse open knopen schat en je mooie lichaam bekijken. Je heerlijke strakke borsten maken me zo geil.” Esther gooide het leren jack op de grond en ging ter hoogte van zijn hoofd op de bank liggen. Ze legde haar linker hand op zijn rechter wang en dirigeerde zijn hoofd naar haar tepel. John nam haar tepel in zijn mond en zoog er zachtjes op. Hij voelde hoe zijn pik keihard omhoog wees. Zijn lichaam werd opgewonden, maar hoe bedroog Michelle, ook al wilde hij dat niet.
“Ik neem je harde tepels in mijn mond en zuig er zachtjes op.”
“Hmmm schatje, dat doe je altijd zo lekker. En dan?”
John zag hoe Esther haar broek uit te begon te trekken. “Dan zou ik je broek uit trekken, zodat stukje bij beetje je mooie benen tevoorschijn zouden komen. Je natte, kale poesje doet mijn pik stijgeren.”
“Kaal? Wil je graag dat ik mijn streepje weghaal voor je schatje? Wat ben je toch ook een geile man. Steek je je harde pik in mijn natte kutje?” John voelde zijn hart in zijn keel kloppen. Hij liet zich veel te veel meevoeren door zijn lekkere stiefdochter.
Esther keek haar stiefvader indringend aan en klom bij hem op schoot. Ze liet haar natte poesje over zijn harde pik zakken. Zijn grote pik was ze duidelijk niet gewend want ze sperde haar ogen wijd open.
“Ja schatje, dan zou ik je neuken in je natte kutje. De soppende geluiden van je geile kutje zouden me helemaal gek maken. Ooow je neukt me zo lekker.” John begon luid te kreunen doordat het strakke tienerkutje van Esther zijn pik zo geil stimuleerde. John kon zijn ogen niet losmaken van de ogen van Esther die hem strak aankeken. Vanuit zijn ogen zag hij haar tieten op en neer schommelen.
“Hmmm je gekreun is zo geil, ik ben zo nat nu,” fluisterde Michelle.
Esther legde pakte de telefoon uit zijn hand en hing op. Snel zette ze de telefoon uit. “Genoeg, het wordt tijd dat je je op mijn richt, sukkel. En waag het niet om klaar te komen, want dan schop ik je echt in elkaar.”

Vanaf dat moment moest John vechten om niet klaar te komen. Hij had het nooit voor mogelijk gehouden, maar de dominantie van zijn stiefdochter wond hem op. Hij gaf noodgedwongen de touwtjes uit handen waar hij ze normaal stevig vast hield. Hij werd gedomineerd door Esther, vernederd, uitgebuit en hij werd er geil van. Esther duwde zijn hoofd weer tegen haar borsten en wild begon hij ze te likken. Het nauwe kutje schoof op en neer over zijn staalharde pik. Hij bracht zijn hand naar zijn pik en kneep hard in de stam om te zorgen dat hij niet klaar kwam. Esther zag het en voor haar was het de druppel. De macht die ze had over haar stiefvader maakte haar ook geil en trillend kwam ze voor de tweede keer die dag klaar door toedoen van John.

John belde snel met Michelle en vertelde dat zijn batterij leeg was. Gelukkig geloofde ze hem en opgelucht haalde John adem. Toen John had opgehangen kwam Esther naar hem toe. Ze klikte de riem aan zijn halsband en gaf er een ruk aan, waardoor John snel op stond. “Ik krijg zo bezoek, dus jij gaat naar bed, ik wil in alle rust met diegene samen zijn en daar hoor jij niet bij.” John liep achter Esther aan naar boven. Ze maakte de riem weer los en duwde hem de badkamer in. Toen hij zijn kamer in kwam lag Esther op zijn bed. Ze leunde op haar linker arm en had haar rechter arm op haar dij liggen. Het was een ontzettend sexy gezicht. Lang kon hij er niet van genieten want ze duwde hem op bed en bevestigde aan beide polsen een handboei waarvan de ketting tussen de bedspijlen door liep. John bekeek de ketting, maar had al snel door dat hij nauwelijks kon bewegen. Hij dacht er even over om te klagen maar Esther was hem voor. “Als ik ook maar één keer gezeur te horen krijg dan laat ik je morgen een krat bier drinken voordat ik je vastbindt. Wedden dat je nacht dan een stuk vervelender wordt? Ik laat je net zo lang liggen tot je huilend van de kramp in je blaas jezelf onder pist!” John zweeg en zag hoe Esther heupwiegend de kamer uit liep. Hij keek zo lang mogelijk naar haar lekkere kontje voordat hij zijn hoofd op het kussen legde en zijn best deed om in slaap te komen. Na de lange dag die hij achter de rug had ging dat echter niet zo makkelijk. Van alles maalde door zijn hoofd. Hij maakte zich zorgen dat Esther hem niet op tijd los zou maken, want de volgende morgen zou hij naar zijn werk moeten. Net toen hij wegdommelde hoorde hij Esther luid kreunen. Hij wist nu ook wie er op bezoek was: Marco. Vreemd genoeg ging er een steek van jaloezie door hem heen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners