Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De dominante stiefdochter - 22952 keer gelezen
Sinds de scheiding die John en zijn ex-vrouw hadden ondergaan, nu twee jaar geleden, was het leven voor hem veranderd. De sleur was weg, geen vervelende routines meer die voor spanningen in zijn huwelijk hadden gezorgd. Maar er kwam wel eenzaamheid voor in de plaats. John had vrienden genoeg, maar met de feestdagen en eigenlijk elke nacht voelde hij zich eenzaam. Zijn ex-vrouw en John konden daarnaast geen kinderen krijgen die hem gezelschap konden houden, dus had John besloten om via een online datingbureau op zoek te gaan naar iemand die weer wat gezelligheid terug kon brengen in zijn leven.

In Michelle vond hij een fantastische vrouw. Ze was drie jaar jonger dan hij, aantrekkelijk, lief, vrolijk. Met haar mooie, slanke lichaam, prachtige borsten, halflang blond haar en stralende blauwe ogen liet ze haar vrouwelijke leeftijdsgenoten ver achter zich. John was dan ook blij verrast toen ze hem in het café tegen hield. Hij zou langs haar tafeltje gelopen zijn omdat ze er niet uitzag als zijn mentale voorstelling van de vrouw van 42 die op zijn advertentie had gereageerd. Ze veranderde zijn leven met haar aanstekelijke optimisme en zijn eigen gezellige, zorgzame karakter deed haar liefde voor hem ook groeien.

Na een maand ge-date te hebben stelde ze haar dochter aan hem voor. Helaas was Esther het schoolvoorbeeld van wat een slechte stiefvader –stiefdochter relatie zou zijn. Ze stelde zich niet open voor de nieuwe relatie van haar moeder. Ze gaf duidelijk te kennen dat ze vond dat haar moeder haar vader bedroog, die ze twee jaar eerder aan een noodlottig ongeval had verloren. Michelle verzekerde John dat het niet persoonlijk was, maar dat haar 16 jarige dochter een moeilijke tijd doormaakte. John had een foto op een kastje zien staan waarop Michelle, haar overleden man en Esther stonden. Hieruit kon hij duidelijk opmaken dat Esther op haar vader leek. Ze had kastanjebruin haar en donkere ogen. Qua lichaam was ze haar leeftijd misschien wat vooruit. Ze had iets grotere borsten dan haar moeder, vermoedelijk cup C of D, mooie vrouwelijke heupen en door de moderne, strakke kleding ontwaarde hij ook haar strakke buikje. John deed er alles aan om een goede band met Esther op te bouwen. Hij knoopte gesprekken aan, nam afstand als dat hem het beste leek, stelde gezellige uitjes voor met z’n drieën.

John zat er door een erfenis warmpjes bij. Hij woonde in een mooi afgelegen huis dat naar zijn smaak riant genoeg was voor drie personen. Het duurde dan ook niet lang voordat Michelle en Esther bij hem introkken. Helaas voor hem verslechterde de situatie met Esther hierdoor aanzienlijk. Ze was woest dat ze de stad uit moest en haar vriendinnen achter moest laten. Ondanks de slechte band met zijn stiefdochter hadden John en Michelle besloten dat John zou minderen met werken en dus meer thuis zou zijn. Hij verruilde zijn drukke kantoorbaan voor een duobaan van 20 uur in de week. Michelle was erg ambitieus en had met haar universitaire opleiding een mooie carrière opgebouwd. Bovendien kon John het huis mooi opknappen en geschikt maken voor het gezinsleven van de drie.

Ze woonden ruim drie maanden samen toen John met de stofzuiger door het huis ging. Michelle was drie dagen in het buitenland voor haar werk en Esther zat op school. Fluitend ging John de kamer van Esther binnen. Hij trof zoals gebruikelijk een grote troep aan in haar kamer en hij kon niet om de gedachte heen dat ze het deed om hem dwars te zitten. Hij trok de gordijnen opzij en deed het raam open. Een heerlijke lente geur verdreef de muffe lucht uit de kamer van het tienermeisje. John keek naar buiten over de verlaten bosweg, inmiddels overgroeid met struiken en bedolven onder een drap van vergane bladeren. Even keek John rond waar hij moest beginnen. Hij maakte Esthers bed op, legde de losliggende kussens op haar bank en maakte een stapel van haar schoolboeken. Toen hij haar bureau netjes maakte viel zijn oog op een stapeltje foto’s. De bovenste foto toonde Esther in een strakke jeans en een strakke zwarte blouse. Hij bekeek zijn mooie stiefdochter die zijlings strak in de camera keek. Hij pakte de foto en legde hem onder het stapeltje. De volgende foto die hij te zien kreeg toonde Esther nu recht van voren. Ze had dezelfde kleding aan, maar hij kon duidelijk zien dat er een knoopje los was gemaakt van haar blouse. John voelde hoe er lichtjes beweging in zijn broek kwam, anticiperend op de volgende foto’s waarvan er nog zeker 5 waren. Maar hij kon zich bedwingen en legde de foto’s terug op het bureau met de eerste foto weer bovenop.

John ging verder met het opruimen van Esthers kamer. Hij gooide haar was op een hoop tot er alleen nog een minuscule string op de grond lag. Hij pakte hem op en voor hij het wist had hij hem tot onder zijn neus gebracht. De prikkelende geur van zijn jonge stiefdochter maakte zijn broek te klein voor zijn pik. Het feit dat Michelle een aantal dagen weg was eiste zijn tol. Ze hadden normaal elke dag sex, en zelfs nu ze weg was geilde ze elkaar op via de telefoon, maar Michelle had hem gevraagd nog niet klaar te komen, maar daarmee te wachten tot ze terug was. Zijn geilheid was daarmee echter tot ongekende hoogte gestegen. John knoopte zijn broek los en liet hem samen met zijn onderbroek op de grond vallen. Zijn pik wees hard naar voren waarop John hem kort door zijn hand liet glijden. Hij pakte de string op en vouwde hem rond zijn pik. Hij liep naar het bureau om de foto’s weer te pakken. Zijn stiefdochter en zijn vriendin zouden er toch niet achter komen, en wat niet weet, wat niet deert, zo redeneerde hij. Hij legde de eerste foto weer onder het stapeltje, gevolgd door de tweede. Op de derde foto was Esther niet meer alleen. De positie van waar de foto was genomen was ook veranderd, waarschijnlijk was de camera ergens neergezet en was de foto genomen met de zelfontspanner. Op de foto zag hij Esther die tegen een jongen aanleunde. Hij herkende de jongen als Marco, een vriendje van haar die wel vaker over de vloer kwam. Ze had haar hand op zijn borst en hun wangen raakten elkaar. Haar blouse was nog wat verder open geknoopt, zijn handen lagen losjes op haar kont. Hij bekeek de foto eens goed en moest bekennen dat het een smaakvolle foto was, die niemand zou verbazen waarneer hij bijvoorbeeld in een parfum reclame terug te zien zou zijn. De licht erotische blik in haar ogen deed daar zeker niets aan af. John liet zijn pik los om de volgende foto te bekijken. De enige verandering die hij kon opmerken was dat Esther haar hand nu onder het open geknoopte shirt van Marco had liggen, maar nog steeds op zijn borst. Hij ging naar de volgende foto. Esther had haar shirt nu open geknoopt, maar er was niets te zien doordat de twee heel dicht tegen elkaar stonden. Op de foto zoende Marco Esther in haar nek, Esther had haar ogen gesloten. De volgende foto deed zijn geilheid nog meer toenemen. Hij zag de bh van Esther in de hand van Marco. Hij stond voorover gebogen en had zijn mond om haar tepel gevouwen. Door de lichtval kon hij slechts een deel van haar borst zien en snel ging hij door naar de laatste foto. De foto toonde hoe Esther en Marco hun lippen tegen elkaar aan hadden. Esthers hand was verdwenen in de broek van Marco en zijn handen lagen om haar borsten heen. Haar blouse lag over haar tepels heen, wat hem nog steeds niet het geile zicht bracht waarop hij hoopte, maar hij werd er wel ontzettend geil van.

John liet de foto’s vallen en sloot zijn ogen. Zijn hand pompte als een razende om zijn staalharde pik, de string van zijn stiefdochter er tussen in. Binnen luttele seconden voelde hij zijn zaad opborrelen. Hij spoot zijn zaad in de string en gooide die richting de stapel kleding die hij op het bed had gelegd. Hij pakte de foto’s en legde ze in de juiste volgorde en terug waar hij ze had gevonden. Snel ging hij met de stofzuiger door de kamer en pakte de stapel vuile was van het bed en gooide het in de wasmachine.

Michelle had niets gemerkt van zijn klaarkomen. Sterker nog, de sex was ongekend geil en lang geweest toen Michelle thuis kwam van haar werk uitstapje. Ze had aan John gevraagd hoe hij toch zo geil kwam, waarop John haar had herinnerd aan het geile telefoongesprek dat ze nog geen twee uur voordat ze thuis kwam hadden gehad, terwijl Michelle in de auto had gezeten, onderweg naar huis.

De weken erna leek de spanning uit de lucht tussen John en Esther. Zijn stiefdochter leek langzaam te ontdooien en had hem zelfs bedankt voor het opruimen van haar kamer. De drie kregen steeds meer weg van een gezinnetje, waarbij de momenten dat ze alle drie vrij hadden vaak werden aangegrepen om iets gezelligs te ondernemen.

Drie weken na het voorval met de string van Esther ging John weer met de stofzuiger door het huis. Toen hij de kamer van Esther binnen kwam was hij blij verrast. De gordijnen waren open en naast wat was op de grond was het er redelijk opgeruimd. John haalde een doekje over het bureau en zag in de hoek weer het stapeltje foto’s liggen. Hij had er zelf nauwelijks meer aan gedacht en was de kamer ook niet binnen gekomen met het idee de foto’s weer te bekijken. Toch ging hij zitten achter Esthers bureau en nam de foto’s weer in zijn hand. Hij bekeek de foto’s stuk voor stuk, legde een foto op zijn kop op het bureau als hij hem bekeken had. John voelde zijn pik al weer verstijven. Hij dwong zichzelf om niets te ondernemen, de relatie met Esther was immers een stuk beter en hij begon haar steeds meer als dochter te zien. Hij kwam bij de laatste foto waar Esthers hand in de broek van Marco zat toen hem iets opviel. Het was de laatste foto niet! Snel legde hij de foto op het bureau en bekeek de toegevoegde foto. Hij kreeg een brok in zijn keel en hield seconden lang zijn adem in. Op de foto was Esther te zien, alleen, op haar bank. Haar jeans halverwege haar benen, haar blouse open. Haar rechterhand zat in haar slipje terwijl ze met haar linkerhand haar borst bevoelde. Ze keek recht in de camera. John voelde hoe zijn pik meteen staalhard werd en knoopte zijn broek open. Even keek hij op zijn horloge en trok toen al zijn kleren uit. Hij pakte een string van de grond, gedragen door zijn geile stiefdochter en ging op de bank liggen. Met de foto in zijn linker en zijn pik in zijn rechterhand begon hij als een bezetene te trekken. Het duurde slechts een minuut tot hij kreunend klaarkwam. Snel maakte hij de kamer schoon en vertrok.

Twee weken later werd John voor de tweede keer die dag wakker. Hij kneep in Michelles kont om haar aan te sporen het bed uit te komen. Amper twee uur eerder waren ze wakker geworden en hadden de geilste sex gehad, waarna ze uitgeput weer in slaap waren gevallen. Michelle moest deze hele week naar het buitenland, maar hoefde daar pas rond de avond te zijn en John zelf had vrij die dag, waardoor ze lekker konden uitslapen. Maar het verliefde koppel wilde wel genieten van elkaar nu het nog kon.
Aan het eind van de ochtend liep John met Michelle naar de deur waar ze afscheid namen. John vond het moeilijk om een week zonder zijn vriendin te zijn, maar gelukkig was Esther thuis en hopelijk zouden ze samen een gezellige week hebben. Hij deed de deur dicht en zuchtte diep. Hij begon de vaatwasser uit te ruimen en zette en kop koffie. Met de krant op schoot ging hij in de woonkamer zitten toen zijn oog viel op een paar stukjes papier die op tafel lagen vergezeld van een rol plakband. Hij had ze er vanmorgen ook al zien liggen en vroeg zich af wat het was. Hij pakte de stukjes op en zag dat het om een in stukken geknipt stuk karton ging. Hij puzzelde de stukjes tot een geheel en plakte het met plakband vast. Nu zag hij dat het een soort briefje was. “Lieve papa, wil je even naar mijn kamer komen? X Esther”

Met de puzzel in zijn hand liep John naar boven. Hij vermoedde dat Esther het er gister al neer had gelegd, want voor zover hij wist sliep ze nog. Ze had voorjaarsvakantie en sliep vaak tot in de middag. Michelle had haar ook niet wakker gemaakt toen ze wegging onder de veronderstelling dat het ochtendhumeur van de tiener dan zou opspelen. John klopte dan ook zachtjes op de deur, maar dat werd meteen beantwoord door een duidelijk “Ja!”
John opende de deur, waar de laagstaande lentezon hem tijdelijk verblindde. Hij keek naar Esther en meteen voelde hij hoe zijn pik zich begon te roeren in zijn broek. Esther was gehuld in een strakke leren broek en al even strak leren jack en mooie zwarte pumps. Ze keek hem niet aan, maar ratelde met haar vingers over het toetsenbord van haar computer. “Ik wilde je even zeggen dat we deze week erg veel plezier gaan hebben,” zei ze zonder naar hem te kijken. John stond verbaast te kijken naar zijn stiefdochter. Ze gedroeg zich vreemd. Ze deelde hem mee dat het gezellig ging worden, maar keek hem daarbij niet aan, ze kleedde zich vreemd en had een mysterieuze lach op haar gezicht en dan was daar nog de vreemde puzzel, waarvoor ze misschien iets te oud was.

“Ja, nee, hartstikke fijn Esther. Ik wil er ook graag een leuke week van maken,” antwoordde hij na de overpeinzing. Hij draaide zich om en liep weer richting haar deur om haar kamer te verlaten.
“Je snapt het nog steeds niet hè, sukkel?” John bleef stokstijf staan, maar voor hij kwaad kon worden ging Esther verder. “Draai die puzzel eens om, papa.” Het woord papa kwam er uit alsof ze het een bespottelijk woord vond. Langzaam draaide John de puzzel om, eerder had hij niet vermoed dat er iets op de achterkant zou staan. Toen hij de achterkant zag voelde hij al het bloed uit zijn gezicht wegtrekken, zijn knieën begonnen te knikken, hij voelde een zweetdruppel over zijn hoofdhoofd lopen. Op de achterkant stond een foto afgedrukt waarop hij met de string van Esther om zijn stijve lul op haar bank lag.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners