Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De eerste en laatste keer met zijn dochter - 16977 keer gelezen
De zon was nog maar net op toen Hans in de vroege ochtend wakker werd. Hij voelde Lilly’s warme lijf. Haar borsten waren ontbloot en hij begon ze te strelen Hij kon het niet laten om op haar tepel te zuigen. “ ooh…….je maakt me heerlijk geil” kreunde Lilly. Hij voelde zijn lid alweer stijf worden. Lilly stond op en liep naar het balkon. Hier op het balkon achter de hoge bomen had je een prachtig uitzicht op de tuin en de opkomende zon. De tuinlieden waren al vroeg begonnen om de tuin gereed te maken voor het feest later die dag.

Lilly’s lichaam kreeg een prachtige gloed door de zon. Ze ging tegen de balustrade aanstaan en keek hem over haar schouder aan. “ Neem me hier”, fluisterde ze. Zijn pik steigerde, hij kon haar niet weerstaan. Hij drukte achterlangs in een keer zijn pik bij haar naar binnen, terwijl hij haar borsten stevig vasthield en haar tegen zich aan drukte. Deze vrouw, de koele ochtendbries, de opkomende zon en de herinnering aan de zalig lange neukpartij met haar vannacht, maakten een ongekend gevoel van lust in Hans los. Hij gaf alles, diep stootte hij bij haar naar binnen. Hij voelde hoe Lilly’s kutsappen zijn ballen helemaal nat maakten. Het soppende geluid van haar kut vermengd met haar zachte gekreun maakte dat hij sneller dan verwacht klaarkwam. Met een kreun spoot Hans zaad diep in haar warme kut.

Voldaan sloeg hij z’n armen om haar middel en kuste haar in haar nek. Hij zag dat Lilly haar klitje nog aan het strelen was en draaide haar om . “ Deze vrouw verdient alleen het allerbeste” dacht hij. Hij tilde een been op en plaatste deze op de tuinstoel en knielde voor haar neer. Haar kut had zich voor hem geopend en was drijfnat van alle sexsappen. Hij liet zijn tong door haar spleet glijden en proefde haar. Een vreemde, maar geile gewaarwording: hij proefd haar sappen me zijn eigen zaad vermengd en zijn eigen zaad had hij nog nooit geproefd. Vol overgave begon hij haar kut te likken en aan haar klitje te zuigen. Hij genoot van haar gekreun. Terwijl hij haar klitje likte, stak hij twee vingers diep in haar kut. Dan opeens is Lilly zover: hij voelde hoe haar kut zich om zijn vingers samenkneep en liet zijn tong nog sneller langs haar klitje gaan. “ Ooooooh ja………jaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Lilly kwam schokkend klaar. Hij keek omhoog en zag hoe ze helemaal in extase verkeerde. Een prachtig gezicht.

Hans stond op en nam haar in zijn armen. Lilly hief haar gezicht naar hem op en kuste hem: een lange tedere tongzoen. “ Ik wilde dat jij de eerste was voor me pappa,” fluisterde ze. Hij trok haar dichter tegen zich aan en gaf een kus op haar voorhoofd. “ Graag gedaan liefje, Harold boft maar met zo’n lekker wijf als jij”. Hij gaf haar een zacht tikje op de billen en ze begon te giechelen. Nog een keer zoenden ze elkaar hartstochtelijk en geil. Hij liet haar los en kleedde zich snel aan. “ Zo en nu ga ik snel naar je moeder voor ze wakker wordt. Ik zie je straks weer op je bruiloft. Je zult er prachtig uitzien in je bruidsjurk”. Met een tevreden gevoel sloot hij de deur en liep hij terug naar z’n slaapkamer: voor de eerste en laatste keer neuken met z’n eigen dochter. Vandaag kon hij de hele wereld aan!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners