Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De eerste keer met mijn geile zoon - 46546 keer gelezen
Na de scheiding van mijn ex is mijn zoon bij mij komen wonen, zijn moeder is met een jongere vriend naar Amerika verhuisd en hij wilde niet mee.
Nadat alles op orde was en we gesetteld waren hadden we rust. Ons leventje ging zijn gang.
Mijn zoon Mike is inmiddels 19 jaar en we hebben regelmatig nog heftige sex. Mike is een lekker ding en ziet er strak uit, licht gespierd, donker haar en blauwe ogen. Zijn pik 19cm is heerlijk en heb menig keren zijn kontje bewerkt. Ik zie er al zeg ik het zelf ook niet slecht uit, 1,90, behaard, slank, 20cm. Ben bi.

De sex relatie die ik heb met Mike heb is begonnen toen hij 14 jaar was. Hij was die tijd al vroeg wijs en bijdehand. Een stoer gozertje dat zich wilde bewijzen.

Na een dag hard werken ging ik douchen toen ik thuis kwam, zoals gewoon is liet ik de deur open staan. Ik was moe en geil en begon met mezelf te spelen. Het warme water over me lijf gaf mij een heerlijk ontspannen gevoel. Toen ik mijn ogen opende zag ik Mike naar me kijken, ik schrok me dood en draaide me om. Mike zei "zo pa zijn we geil, ziet er goed uit". Ik wist niet hoe ik moest reageren. Mike zei vaker te kijken als ik onder de douch stond, dit verbaasde me. Ik heb dit nooit in de gaten gehad. Mike zei ook te willen douchen en vroeg of hij erbij mocht komen staan, dit vond ik geen goed idee. Maar voor ik het wist was hij uitgekleed en stond hij bij me. Zijn mooie slanke jongens lichaam, nog onbehaard en in de groei. Ik vond het moeilijk om me ogen van hem af te houden, werd er geil van. Mike begon aan me te zitten, kreeg kippenvel ervan maar vond het ook spannend en geil. Mike zei "rustig pa ontspan geniet ik wil het zelf ook". Hij kwam tegen me aan staan en pakte me beet ik legde mijn arm om hem heen en ging met mijn handen over zijn lichaam. Wat een heerlijk gevoel was dat. Mike pakte me pik vast en begon te trekken, ik genoot en wist niet wat me overkwam. Ik met mijn zoon onder de douch die sex hebben. Ik kon het niet laten en begon ook Mike te trekken, hij kreunde en ik zag hem genieten. Ik knielde en begon zijn lichaam te likken en ging zo langzaam naar beneden. Ik nam zijn piemel in mijn mond en begon hem rustig te pijpen, Mike genoot, kreunde. Ik voerde het tempo op en voor ik het wist spoot Mike zijn zaad in me mond, wat was dit heerlijk. Ik zakte achterover en ging mezelf aftrekken. Mike knielde en nam mijn pik in zijn mond en begon me te pijpen. Ik hield het niet meer en zei dat ik ging komen. Mike stopte met pijpen en begon me te trekken, ik spoot me zaad over mijn lichaam, wat een genot. Mike kwam bovenop me liggen en hield me vast. Hij zei "pap ik vond het heerlijk, ik hou van je". Ik reageerde niet. Na een paar minuten hebben we ons afgespoeld en aangekleed.
Mike en ik hebben gesproken over wat er gebeurd is, en hoe nu verder. Mike gaf te kennen sex verslaafd te zijn en vaker met mij te willen vrijen. Ik heb dit in eerste instantie afgewezen, maar die zelfde avond kwam Mike me slaapkamer binnen en kwam naast me liggen. Weer een geile ervaring maar daar een andere keer meer over.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners