Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De heerlijke borsten van mijn moeder 2 - 18619 keer gelezen
De dag erna op school kon ik maar alles moeilijk voor me houden toen Joep aan mij vroeg of ik zijn advies had opgevolgd. Ik deed het af met een grapje en hoopte dat Joep het over een ander onderwerp zou gaan hebben, maar daar dacht Joep iets anders over. Want hoe meer ik Joep over mijn moeder hoorde praten hoe meer ik de indruk kreeg dat ook hij bij die jongens hoorde die een oogje op mijn moeder hadden.

Terwijl we op de gang aan het praten waren kwam Mitchell aanlopen. Het eerste wat Joep tegen hem zei was “Mitchell als ik Sem zijn moeder zeg wat is dan het eerste wat er in jou opkomt?” Mitchell zei even niets, maar ik wist al genoeg. Mitchell zelf voelde zich denk ik wat ongemakkelijk, want na die vraag zei hij snel dat hij weg moest. “Nou Sem, Mitch gaf misschien geen antwoord, maar ik denk dat de manier waarop hij reageerde wel een belletje bij jou heeft moeten laten afgaan”.

Nadat ik en Joep ieder onze eigen kant opgingen, ik naar huis en Joep naar zijn wiskundeles, keek ik naar buiten en ik zag dat het volop sneeuwde. Normaal gesproken vind ik het wel leuk als het sneeuwt, maar nu zat het iets anders in elkaar, want nu moest ik er namelijk zelf doorheen. Gelukkig had ik mij er op voorbereid, dus ik deed mijn muts op, sloeg mijn sjaal om mijn nek en deed ook mijn handschoenen aan en begon met het lopen naar huis door de hevige sneeuwbuien heen. Het was spekglad op de weg, maar gelukkig woon ik op loopafstand van mijn school.

Toen ik 10 minuten later bij mij thuis voor de deur stond zag ik door het raam heen dat mijn moeder bezig was met het optuigen van de kerstboom. Ik zag haar helemaal uitgestrekt met een kerstbal in haar hand staan, terwijl ze een poging ondernam om de kerstbal in de boom te hangen. Maar de kerstbal die mijn moeder in haar hand had was niet het enige wat mij opviel, er was namelijk nog iets. Ik zag dat mijn moeder een weinig verhullend jurkje aan had, en doordat mijn moeder helemaal uitgerekt stond was het jurkje aan de onderkant iets opgekropen. Daardoor was ook de bordeauxrode slip van mijn moeder een klein beetje zichtbaar. Snel deed ik de deur open en ging naar binnen. Mijn moede begroette mij zoals ze dat altijd doet door te vragen hoe mijn schooldag was geweest. Ik vertelde dat het allemaal goed was gegaan alleen dat er weer iets was gebeurd.

Mijn moeder legde de kerstbal die ze in haar hand had even neer en kwam naast me zitten en vroeg mij wat er gebeurd was. Ik begon met vertellen over die vriend die mij verteld had over haar. “Omdat hij mij wou laten zien dat het echt waar was zette hij een andere vriend van mij voor het blok, door te vragen wat hij van jou vond”. “En wat zei hij toen Sem?” “Niks, maar ik kon gewoon zien aan zijn reactie dat mijn vriend gelijk had”. “Sem mag ik jou iets vragen, wie is die vriend waar jij het over hebt?” Ik had geen zin om Joep zijn naam te geven, dus ik zei dat het er niet toe deed wie die vriend was. “Het enige wat telde was dat hij gelijk had” zei ik. “En door die reactie van die vriend van jou ben je een beetje van slag Sem?” Ik was niet echt van slag, maar door wat er gisteren was gebeurd besloot ik te liegen en zei dat het me inderdaad behoorlijk dwars zat wat me op school was overkomen.“Weet je wat Sem, ik weet precies hoe ik jou weer vrolijk kan krijgen. Blijf hier even wachten, dan is mama zo terug”. Toen ze bijna voorbij de keuken was hoorde ik haar net nog even roepen “Sem doe jij even de gordijnen dicht, want ik heb geen zin in pottenkijkers”. Ze wou dat ik de gordijnen dicht deed, dit kon maar één ding beteken dacht ik. Ik raakte ontzettend opgewonden en kon niet wachten tot mijn moeder terug zou komen, al was ik wel benieuwd wat ze nou eigenlijk aan het doen was in haar slaapkamer. Maar goed, er zat niks anders op dan te wachten. Ik zat te shaken op de bank van opwinding. En dat terwijl ik niet eens wist wat er ging komen. Maar één ding wist ik wel na gisteren, het kon onmogelijk tegenvallen.

Ik hoorde het geluid van een opengaande deur en zat met smart te wachten wat ik te zien zou gaan krijgen. “Ben je er klaar voor Sem?” “Ja mama” riep ik dol enthousiast. En plots zag ik achter de muur een been tevoorschijn komen. Om dit been zat een zwarte visnetpanty. Ook zag ik dat ze rode hoge hakken had aangetrokken. Het begon allemaal goed, maar ik wou meer zien. En meer kreeg ik, want even later kwam niet alleen het been achter de muur tevoorschijn maar ook mijn moeder. Ik keek met een grote grijns naar mijn moeder, want wat zag ze er opwindend uit. Mijn moeder had namelijk een kerstoutfit aangetrokken! Maar niet zomaar een kerstoutfit, want ze had een ultraklein rood rokje aan, waar aan de onderkant een witte bonte rand zat. Hetzelfde gold voor haar topje, ook dat was rood en precies aan de rand van haar decolleté zat een witte bonte rand, al zag ik wel dat het topje met de grootste moeite de borsten van mijn moeder in bedwang kon houden. Ook had ze een rode kerstmuts op haar hoofd.

“Zo Sem, wat zeg je er van dat we vandaag even met kerstballen gaan spelen?” zei mijn moeder met een lach op haar gezicht. Ik kneep al in mijn handen van geluk, want stiekem had ik hier al vanaf gisteren op gehoopt. En nu was het moment eindelijk daar, dus ik stond op en wou mijn moeder haar borsten betasten. Maar voordat ik ze beet kon pakken hield mijn moeder mij tegen. “Wat denk jij te doen Sem? Ik zei toch ‘met kerstballen spelen’, niet met míjn ballen, kom op Sem, jij geeft mij kerstballen aan en dan doe ik ze in de boom”. Dit kan ze toch niet serieus menen dacht ik. Maar mijn moeder leek het wel echt te menen, dus met enige tegenzin begon ik de kerstballen aan mijn moeder aan te geven. Het ging zo een poosje door, en godver wat zag ze er lekker uit in dat kerstpakje. Maar in plaats dat ik die lekkere tieten in mijn handen had was ik kerstballen aan het aangeven. Nee, ik kan niet zeggen dat mijn plannetje bepaald gelukt was tot op dat moment.

“Sem geef mij even een groene kerstbal aan als je wil?” Ik keek in de doos waar de kersballen in zaten maar ik kon geen groene kerstballen vinden. “Ik zie geen groene liggen, er liggen alleen nog maar rode in” antwoordde ik. “Dat kan niet” zei ze “Er moeten er nog meer in liggen”. “Dus niet want ik zie ze niet”. “Heb je ook het papier er al afgehaald Sem, want zonder papier is de kerstbal het best zichtbaar”. Ik ging met mijn hand de doos in, met de gedachte om het papier van de kersballen af te gaan halen. Maar op het moment dat ik dat wou gaan doen kwam er een andere gedachte bij mij op. Ook die gedachte had te maken met kerstballen uitpakken, maar niet de kerstballen die in de doos lagen maar de kerstballen van mijn moeder.

Ik stond op en stapte op mijn moeder af. Mijn moeder was nog steeds bezig met kerstballen hangen in de boom en had dan ook geen benul van wat er op het punt stond om te gebeuren. Ik had gezien bij het binnenkomen van mijn moeder, dat het enige wat het topje aan elkaar hield 2 knoopjes waren. Dus bedacht ik, dat als ik een klein rukje aan allebei de kanten van het topje zou geven, het topje zonder al te veel problemen los zou moeten komen. En daarmee ook de borsten van mijn moeder! Precies op het moment dat ik met mijn handen naar mijn moeder haar topje ging deed zei net allebei haar handen omhoog omdat ze een kerstbal op wou hangen. Mijn beide handen hadden inmiddels een weg gevonden naar haar topje.

Ik zag dat mijn moeder op het gebeuren wou reageren, maar nog voordat ze iets gezegd kon hebben was het al gebeurd. Met een flinke ruk trok ik in één keer het topje van mijn moeder los. Ik besloot meteen door te pakken want als je A zegt moet je ook B zegen. Ik greep meteen met mijn handen haar ballen beet. Maar tot mijn verbazing voelde het deze keer anders dan de vorige keer. Geen beha!! Ik had in mijn handen de blote borsten van mijn moeder. Wat voelden ze lekker. Ik vond het gisteren al een top ervaring maar dit overtrof echt mijn stoutste dromen. De borsten van mijn moeder voelden echt geweldig, ze lagen behoorlijk stevig in de hand. Ik had mijzelf helemaal tegen mijn moeder aangedrukt en had in de tussentijd de borsten van mijn moeder nog geen seconde los gelaten. Niet wetend wat haar reactie zou zijn nam ik het risico, maar na het uitblijven van een boze reactie van mijn moeder wist ik dat ook zij het goed vond.Eindelijk kon ik doen wat ik gisteren ook wou doen en dat was het spelen met de tepels van mijn moeder. Ik nam beide tepels tussen mijn vingertoppen en begon er zachtjes over te wrijven en te trekken. Blijkbaar deed ik iets goed want mijn moeder reageerde door zachtjes te kreunen bij elke aanraking die mijn vingers deden met haar tepels. En toen ze zei “Ja lekker jongen, speel maar met de geile tepels van je moeder” wist ik het zeker. Plots legde mijn moeder nu haar handen op de mijne en trok me mee de bank op. Ik ging zitten en even later nam mijn moeder plaats boven op mij. Haar borsten zaten nu recht voor mijn gezicht. Dit was de allereerste keer dat ik echt goed en op mijn gemak die dikke ballen van mijn moeder kon aanschouwen. En ik moet eerlijk zeggen, ik kon mijn vrienden wel begrijpen, wat waren ze heerlijk. Mijn moeder legde haar hand op mijn achterhoofd en drukte mijn gezicht tussen haar borsten in. Terwijl ik mijn gezicht tussen haar borsten begroef drukte ik met beide handen haar borsten stevig tegen elkaar en wreef ook met mijn duimen over haar stijve tepels.

Maar ik wou meer, ik wou er niet alleen over wrijven ik wou ze ook proeven, ik wou ze in mijn mond hebben. En toen ik vroeg aan mijn moeder of ze dat goed vond, reageerde ze precies op de manier waarop ik hoopte. Ze zei namelijk ja, en drukte zonder te waarschuwen ineens haar borsten tegen mijn mond, en even later zat ik te sabbelen aan de overheerlijke borsten van mijn moeder. In mijn onbewustzijn legde ik mijn beide handen op de billen van mijn moeder tijdens het zuigen van haar tepels. Maar ze vond het geweldig en moedigde me aan om aan haar billen te voelen en dat deed ik dan ook. Met weer mijn beide handen greep ik stevig in de billen van mijn moeder. Haar billen voelden heerlijk zacht aan en waren ook behoorlijk groot.

Ik werd steeds maar geiler en geiler, maar dat gold niet alleen voor mij maar ook voor mijn moeder, want toen ik zei dat ik een stijve had gekregen en dat ik mijzelf zou gaan afrukken in mijn kamer moest zij daar niks van weten. “Niks er van” zei ze “Laat mama dat maar doen” en voor ik het wist had ze mijn broek al uitgetrokken en kort daarna ook mijn boxer. Dat resulteerde er in dat ik met mijn stijve lul op de bank lag met mijn moeder boven mij die als een aasgier op mijn pik loerde. Ik zag dat ze even in haar hand wreef en er in spuugde en toen meteen het topje van mijn eikel in haar hand nam. Ze begon meteen volle bak met trekken, er werd niks rustig aan gedaan. “Kom op schat, kom maar lekker klaar voor mama. Mama wil je zien klaarkomen, mama wil zien hoeveel sperma jij spuit door mama haar dikke borsten. Kom op!” moedigde ze me aan, terwijl ze met haar hand stevig om mijn lul mijn lul helemaal aan het leeg melken was.

Dit was zoveel beter dan wanneer ik het zelf had gedaan. Ik kreunde luid en kon het gewoon niet meer tegenhouden. Het kwam vanuit mijn tenen, ik voelde het zaad een weg door mijn lul omhoog zoeken. En precies op het moment van klaarkomen drukte mijn moeder haar dikke tieten als laatste hulpmiddel stevig tegen mijn lul. Maar nog voordat ze iets kon doen schoot het zaad uit mijn eikel. Met mijn ogen dicht en luid kreunend voelde ik de ene na de andere lading zaad uit mijn eikel schieten. Pas toen ik enkele seconden later weer mijn ogen had open gedaan zag ik wat ik had aangericht. Ik zag meerdere slierten sperma over beide borsten van mijn moeder liggen. Ook was er een sliert tegen haar schouder aangekomen.

Ik kon niet geloven dat ik dit gedaan had en mijn moeder ook niet, want die zat er wat beduusd bij op haar knieën voor mij, ondergespoten door mijn zaad. “Zo zo Sem, je hebt je moedertje aardig vuil gemaakt, kijk eens naar al dat zaad dat jij over mij heen hebt gespoten”. “Sorry mama, ik kon er niks aan doen, het bleef maar komen”. Terwijl mijn moeder bezig was met het afvegen van haar borsten zei ze “Jij hoeft nergens sorry voor te zeggen, mama vond het heerlijk. En ik denk dat mama morgen wel meer wil hebben van jou”.

Wordt vervolgd.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners