Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De heerlijke borsten van mijn moeder - 11395 keer gelezen
Al van kinds af woon ik samen met mijn moeder. Doordat wij nu al jaren met z’n tweeën zijn is onze band ontzettend hecht geworden. Er was niks te dol voor mijn moeder als het om mij ging. Ik mocht zoveel vriendjes als ik maar wou meenemen naar huis, soms zat het huis wel vol met 5 vriendjes. Vroeger dacht ik er eigenlijk nooit zo veel bij na waarom al die jongetjes zo graag bij mij wilden spelen, tot op die ene dag.

Ik liep met Joep, een van mijn beste vrienden op weg naar huis. We hadden het over de dag ervoor, toen we met z’n allen een film bij mij hadden gekeken, toen Joep plots tegen mij zei “Sem je begrijpt natuurlijk wel wat de echte reden is waarom iedereen zo graag bij jou thuis is?” Ik, naďef als ik ben, antwoordde “Ja natuurlijk om de gezelligheid”. Joep schoot in de lach en zei “Sem ben je nou echt zo naďef? Ze komen maar voor één ding en dat is je moeder!” “Mijn moeder?” vroeg ik nogal verbaasd “Hoe bedoel je mijn moeder”. “Sem ik vind het lullig om tegen je te zeggen, maar bijna iedereen komt bij jou thuis in de hoop om een glimp van je moeder op te vangen, en dan met name haar borsten. Is het jezelf nog nooit opgevallen dan Sem dat je moeder een hele mooie vrouw is, met een behoorlijk grote voorgevel?”

Ik was behoorlijk van slag geraakt van wat ik zojuist te horen had gekregen en wist dan ook niet goed wat ik moest zeggen tegen joep. Ik was dan ook blij toen ik eindelijk voor mijn huis stond. “Tot morgen Sem” zei joep en voegde daar aan toe “Sem doe je oogkleppen af en bekijk je moeder eens alsof het niet je moeder is, maar gewoon een vreemde vrouw, dan begrijp je vast en zeker wat ik bedoel”. Ik deed de deur open en stapte, nog steeds enigszins verslagen de huiskamer in, waar mijn moeder op de bank televisie aan het kijken was. “Hoe was je dag op school Sem?” Nog steeds niet helemaal bij de les van het nieuws dat ik zojuist gehoord had antwoordde ik niet meteen, waarop mijn moeder nogmaals de vraag aan mij herhaalde. “O eeh ja ging wel” antwoordde ik, maar mijn moeder merkte dat er iets was aan de manier waarop ik reageerde. “Kom even zitten” stelde ze voor “Dan zet ik even een kopje thee en dan kunnen we even praten, want ik zie aan je gezicht dat er iets aan de hand is. En aangezien we altijd over alles kunnen praten zal het nu ook geen uitzondering zijn”.Terwijl mijn moeder naar de keuken verdween nam ik plaats op de bank en wachtte op het moment tot zij terug zou komen. Alleen was ik over één ding nog niet uit, wou ik dit onderwerp wel echt met mijn moeder bepraten, aangezien zei een deel van het ‘probleem’ was? Toen mijn moeder een poosje later terug kwam met 2 kopjes thee en een bord met kerstkoekjes, had ik nog steeds geen besluit genomen of ik haar de waarheid zou vertellen of iets zou verzinnen. Toen mijn moeder plaatsnam naast mij en mij een kop thee in mijn hand gaf zei ze “Nou Sem wat is het probleem?” Aangezien ik nu plots voor het blok werd gezet besloot ik niet de waarheid te vertellen en antwoordde “Er is niet echt een probleem, het is gewoon iets op school. We kregen nogal onverwacht te horen dat we morgen een SO krijgen, meer niet. Mijn moeder keek mij diep in mijn ogen aan en zei “Oké en dan nu de waarheid Sem, want ik voel gewoon aan je dat wat je net vertelde niet het gene is waar je mee zit”.

God wat voelde ik mij zelf ongemakkelijk om hierover te praten. Maar aangezien mijn moeder geen genoegen nam met mijn eerste poging om snel van dit gesprek af te zijn en ook door bleef vragen, zat er voor mij niks anders op dan de waarheid aan haar te vertellen. Dus ik begon mijn verhaal te vertellen aan haar. Ik vertelde haar over het gesprek dat ik zojuist had gehad met een vriend, waarin hij mij vertelde wat de echte reden was waarom de meeste jongens met mij omgingen. Het kwam niet door mij maar door haar. En wel om de simpele reden dat ze vonden dat mijn moeder grote tieten had. Toen ik klaar was met mijn verhaal zag ik aan mijn moeder haar gezicht dat ze dit ook niet had verwacht. Maar goed, ze stond er op dat ik de waarheid aan haar vertelde, en dit was de waarheid.

Ik merkte aan mijn moeder dat ze moeite had om de juiste woorden te vinden. Het duurde even voordat zij met een antwoord of oplossing kwam van mijn probleem. “Dat spijt me ontzettend Sem” zei ze “Maar weet je het wel heel erg zeker? En dat wat je gehoord heb niet de mening van één jongen is?” Maar ik wist het zeker, en hoe meer ik er over nadacht en hoe meer ik mij bepaalde dingen herinnerde hoe zekerder ik van mijn zaak werd. “Ik weet het 100% zeker mam” antwoordde ik “Jij bent de enige reden waarom de meeste jongens met mij om willen gaan. Jij en je grote borsten” voegde ik er aan toe. “Ik vind het echt rot Sem, maar ik weet eerlijk gezegd ook niet wat ik er aan kan doen. Ik kan moeilijk mijn borsten eraf halen wanneer je vrienden er zijn, snap je?”

Ik snapte maar al te goed wat mijn moeder bedoelde, maar veel had ik daar niet aan antwoordde ik mijn moeder. Ik zag nu aan haar dat ze iets aan het bedenken was. Het eerste wat er bij haar uit kwam was “Als je heel eerlijk bent Sem, wat vind je zelf?” “Wat vind ik zelf?” herhaalde ik nogal verward. “Nou wat vind jij van mij en van mijn borsten?” “Pardon, ik snap je nog steeds volgens mij niet helemaal mam”. “Jij snapt mij dondersgoed Sem. De vraag is niet al te ingewikkeld volgens mij, of wel?” “Nee mam” antwoordde ik. “Oké mooi, dan kan je nu antwoorden. Wat vind je van mij, en dan bedoel ik niet als je moeder, maar gewoon als Marie die je toevallig zou tegenkomen op de straat of in de winkel”.

Ik bekeek mijn moeder en kwam tot de conclusie dat ze inderdaad een hele mooie vrouw is, dus dat vertelde ik haar dan ook. “Oké maar wat vind je dan precies mooi aan mij? Er moeten specifieke dingen zijn die je opvallen aan mij Sem”. Ze had gelijk dus ik vertelde haar wat ik mooi aan haar vond. Ik begon met haar lange blonde haar en dat ze zich altijd mooi opmaakte, en dat ik ook haar huidskleur, die aan de iets donkere kant is, mooi vond. Mijn moeder lachte en vertelde dat ze dat zelf ook wel een van haar pluspunten vond, maar zei toen “Maar nu even over dat andere punt, waarom je vrienden mij zo leuk vinden. Wat vind jij daarvan?” “Mam bedoelt u…” “Mijn borsten” antwoordde mijn moeder “Wat vind jij van mijn borsten, daar ben ik nu echt benieuwd naar Sem”. Dit onderwerp voelde iets ongemakkelijk aan, maar mijn moeder stond er op dat ik een eerlijk antwoord gaf.Ik bekeek haar en antwoordde dat ze er op het eerste gezicht goed uitzag, maar dat ik haar niet goed genoeg kon zien om er een goede mening over te kunnen hebben. “Je kan ze nu dus niet genoeg zien Sem?” vroeg mijn moeder waarop ik ja knikte. “Dat is geen probleem, dan doen we deze even uit”. Terwijl ze dat zei trok ze haar wollen trui over haar hoofd en plots hingen er ineens twee behoorlijk grote tieten voor mijn neus, die net aan bedekt werden door een zwarte beha. Mijn mond zakte ervan open en mijn ogen rolden bijna uit hun kassen. Ik kon niet geloven wat ik allemaal zag, maar één ding wist ik wel: mijn moeder had heerlijke dikke tieten. “Aan de blik op je gezicht denk ik dat jij mijn borsten goedgekeurd hebt of niet Sem?” Ik knikte hevig en kon niet stoppen met het bekijken van haar borsten. “Nu we dit deel ook hebben gehad zijn we aangekomen op het punt: hoe gaan we ons probleem oplossen Sem? En om eerlijk te zijn heb ik, denk ik, een oplossing gevonden waar wij ons allebei wel in kunnen vinden”.

Ik wachtte met spanning op de oplossing van mijn moeder. “Kijk Sem het zit namelijk zo. Ik kan het niet verhelpen dat jouw vriendjes, even grof gezegd, zich opgeilen aan mij en mijn borsten. Nee dat kan ik niet, maar ik kan wel iets beters iets wat jouw vriendjes nooit en te nimmer zullen kunnen. Iets waar ze alleen maar over kunnen dromen. Kijk, zij kunnen er alleen maar naar kijken maar aankomen niet. Maar voor jou Sem, voor jou geldt dat niet, want hoe zou jij het vinden, al weet ik op die blik op je gezicht het antwoord al, om eens lekker mama haar borsten te bevoelen? Gewoon voor het gevoel van: ik kan er wel aan zitten als ik wil en jullie niet”. “Heel graag mama, ik zou heel, heel erg graag uw borsten willen bevoelen”. “Nu wat let je?” zei ze “Ga je gang maar Sem, ze wachten op je”.

Uiterst voorzichtig ging ik met mijn linkerhand naar mijn moeders borst. Net voor het moment dat mijn hand haar beha zou raken hield ik even in. Maar dat gevoel dat ik moest stoppen was, zo snel het kwam ook weer zo snel weg, en een paar tellen later raakte mijn hand dan ook, voor de eerste keer in mijn leven, de dikke borsten van mijn moeder aan. Aangezien dit ook de allereerste keer was dat ik überhaupt met mijn handen aan de borsten van een vrouw zat, wist ik niet al te goed wat ik moest doen. Maar gelukkig was mijn moeder een stuk verder dan ik op dat gebied. Zij hielp dan ook door mij te vertellen wat ik moest doen. “Goed zo Sem, leg nu ook je andere hand er maar op”. Dit resulteerde er in dat mijn andere hand naar de andere borst ging, waardoor ik nu in iedere hand een borst van mijn moeder vast had. “En hoe vind je ze voelen Sem, vind je ze lekker zacht?” ”Ik vind ze heel zacht, maar ze voelen wel vrij stevig aan in mijn handpalm” antwoordde ik.

“We gaan nu een stapje verder Sem. Ik wil nu dat je zachtjes met beide handen in mijn borsten knijpt”. Ook dit deed ik en terwijl ik in de borsten van mijn moeder kneep zou ik zweren dat ik ook haar tepels door de stof van haar beha heen voelde komen. Dat zou maar één ding beteken, namelijk dat mijn moeder stevige tepels van al dit geils had gekregen. “Goed zo Sem, je doet het geweldig” complimenteerde mijn moeder mij, terwijl ik nu ook wat steviger en feller in haar borsten kneep. Doordat ik het iets harder en feller knijpen op mijn eigen houtje had gedaan, en mijn moeder mij daar voor complimenteerde, was ik iets brutaler geworden en dat leidde tot het volgende. Met mijn hand probeerde ik de beha van mijn moeder van haar borsten af te schuiven, waardoor haar tepel zichtbaar zou worden. Maar mijn moeder had andere plannen, want op het moment dat ik bezig was met het naar beneden trekken van haar beha zei ze plots giechelend “Ho ho rustig aan schat, je gaat nu wel heel erg snel, laten we dit rustig aan doen en niet te hard van stapel lopen”.

Maar ik wou het helemaal niet meer rustig aan doen, ik wou niet alleen dolgraag haar borsten bloot zien, want door al het geils wat aan de gang was was er in mijn onderbroek ook iets gebeurd. Ik had ondertussen namelijk een behoorlijke erectie gekregen. “Maar mama alstublieft, ik wil zo graag uw tieten zien”. “Je moet gewoon geduld hebben schat, want wanneer je bepaalde dingen zo lang mogelijk uitstelt is het moment waarop het er eindelijk is honderd keer zo lekker en geniet je er veel meer van Sem”. Dit was voor mijn moeder dan ook het moment om haar trui weer over haar borsten heen te trekken, en hop, weg waren die heerlijke borsten die ik enkele minuten geleden nog in mijn handen had gehad.

“Ja mam, nu hebben we wel een goede oplossing voor het ene probleem gevonden, maar nu heb ik er een nieuw probleem bij gekregen”. “En wat mag dat dan zijn Sem?” vroeg mijn moeder. Met mijn hand wreef ik over mijn kruis en ik vertelde haar dat ik een stijve lul had gekregen. “Nou dat probleem is zeer makkelijk te verhelpen Sem”. Ik hoopte dat mijn moeder mij van mijn stijve zou afhelpen. Maar dat plan ging niet door, want ze stelde mij voor om naar mijn kamer toe te gaan en daar te gaan masturberen. En als ik daar dan klaar mee was weer gauw naar beneden toe te komen omdat het eten bijna klaar was.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners