Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De helpende hand - 15298 keer gelezen
Eenzaam zat ik achter mijn bureau achter de werkplaats bij het huis. Al weken liep ik opgefokt rond door de slechte cijfers. Mijn vrouw was bij me vandaan met mijn beste vriend en de zaken liepen klote. Gaat het lieverd, hief mijn moeder me aan bij het binnen komen. Echt niet, beantwoorde ik haar, alles gaat kut. Voorzichtig kwam ze achter me staan en masseerde ze mijn nek. Ik voel het al de stress zit in je kloten, volgens mij zijn ze wat zwaar. Ik keek haar verbaasd aan terwijl ze voorover bukte en haar handen nu naar mijn gulp liet gaan.

Wat doe je ma, wierp ik haar vragend toe. Laat mama je van een zware last afhelpen, ik weet wat ik doe. Haar hand liet ze razend snel mijn broek in gaan en ineens had ze mijn pik vast. Het gevoel te worden afgetrokken door een vrouw maakte me zo heet dat ik haar stomweg liet gaan en met mijn pik helemaal bloot gleed ik door haar hand. Kom maar schatje, fluisterde ze in mijn oren, doe het maar. Voorzichtig draaide ze zich nu naar voren om zitten op haar hurken door te gaan. Straks kan er iemand binnen lopen. Nee hoor lachte ze me toe ik heb expres de deuren dicht gedaan. O god, zuchtte ik diep en ontspannend liet ik haar doorgaan. Even liet ze me nu los en trok ze haar Shirtje uit om me haar borsten te tonen. Zeg eens hoe lang geleden is het dat jij eens goed ben gepijpt, bracht ze me weer als de normaalste zaak voor de voeten, en zonder verdere aanmoediging liet ze direct mijn lul haar mond in gaan. Nu was ikk er klaar voor en trok ik mijn bloes over mijn oren en trekkend aan mijn pijpen liet ik mijn broek ook gaan. De hare deed ze ook gewillig uit en zonder haar slipje aan was ze ook helemaal naakt. Hier reikte ze naar een rubber en lachte ze, hier laat die om je lul heen gaan en kom me naaien. Zo ging ik achter haar staan en stak ik mijn lul in mijn moeders natte spleet.

Neuk me diep jongen, je moeder is zo heet. O ja mam kreunde ik o wat lekker om je een keer te naaien. even later schoof ik alles aan de kant en klom ze voor me op tafel. Direct pakte ze mijn pik beet en schoof ik weer en haar natte neuk spleet. Zo lekker had ik een vrouw in tijden niet liggen neuken en kijkend naar haar natte kutje werd ik zo vreselijk heet. Neuk je moeder, lieverd spuit je condoom vol kreunde ze mijn paal diep voelend. O ja, kreunde ik en ik spoot me in het rubber klaar.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners