Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De lul van Papa - 40194 keer gelezen
Ik kom uit een groot gezin en ben de jongste en ook een nakomertje. Het leeftijdsverschil tussen mij en mijn ouders was ongeveer 45 jaar.
Toen ik 13 was overleed mijn moeder. Iedereen was het huis al uit en ik woonde als enige nog bij mijn vader thuis. Mijn vader heeft altijd al een grote indruk op me nagelaten. Hij was groot, breed, had veel haar overal en een grote snor. Een stoere norse werkman en voor mij was hij altijd een symbool van mannelijkheid.
Hij liep geregeld met ontblote bovenlijf door het huis als hij moest gaan douchen en ik stond dan vaak genageld te kijken naar zijn mooie dikke buik en de contouren in zijn kruis. Ik kon goed zien dat hij flink geschapen was en gedurende de tijd werd mijn verlangen steeds heftiger om hem naakt te zien en voelen. Ik werd gek als hij weer eens met gespreide benen op de bank zat en ik kon zijn enorme bult in zijn broek zien.
Hij had een eigen bedrijf en tussen de middag deed hij vaak een tukje. Mijn eerste toenaderingen waren vaak op dat moment; als hij lag te snurken voelde ik voorzichtig in zijn kruis. Ik werd er enorm opgewonden van, mijn hart bonsde in mijn keel. Maar ik durfde zijn lul nooit uit te pakken, dus daar bleef het altijd bij.
Op die leeftijd begon ik ook te masturberen en dacht eigenlijk altijd aan mijn eigen vader.
Mijn vader had veel verdriet van het overlijden van mijn moeder en ging aan de drank. Iedere avond lag hij voortaan laveloos op de bank te snurken. Ik probeerde hem af en toe wakker te maken wat erg moeilijk ging en toen zag ik mijn kans schoon.
Stijf van de adrenaline heb ik rustig aan in zijn kruis getast. Voorzichtig zijn lul uitgepakt en eruit laten hangen. Wat een ballen had die man!
Ik was helemaal hyper en geil; daar lag mijn stoere vader met zijn slappe lul uit zijn broek. ik had er stiekem wat foto's van gemaakt. Ik heb me sufgerukt op die foto's.....
Elke keer als ik de kans schoon zag, heb ik aan zijn slappe lul gezeten. Ik bleef er zelfs snachts voor wakker.
Zo ook die ene keer waarop ik nog een keer een poging deed om aan zijn lul te zitten. Hij lag weer flink te snurken en was weer dronken. Ik pakte zijn lul uit en ik begon mezelf aan mijn pikkie te trekken. Ik had door de opwinding niet in de gaten dat mijn vader niet mer snurkte en zijn ademhaling werd wat zwaarder. Ik had zijn vlezige lul in mijn handen en tot mijn schrik werd zijn lul meteen bikkel hard! Ik hád het niet meer. Daar lag mijn vader met zijn enorme dikke paal uit zijn broek. Zijn ballen hingen zwaar omlaag.
Ik twijfelde nog even of hij wel sliep maar hij had zijn ogen dicht. Ik nam wat foto's en ik besloot een gok te wagen. Heel voorzichtig nam ik zijn lul in mijn mond, alleen maar op te proeven hoe een lul in mijn mond voelde. Het was fantasties, zo'n dikke paal in mijn mondje, ik keek zo tegen die vent op!
Terwijl ik zijn lul in mijn mond had keek ik omhoog en zag die geile kop met die grote snor en zag ik hem nu even zijn ogen openen? Ik schrok er van!
Na een korte pauze ben ik gewoon door gegaan en begon hem flink te pijpen. Hij had zijn ogen dicht maar legde een hand op mijn schouder. Ik verstijfde maar zag dit gebaar als een teken van ga maar door. Ik pijpte hem uiteindelijk klaar, wat een ervaring! Voor het eerst zag ik een lul spuiten, dat staat op mijn netvliezen gebrand.
De volgende dag was er niks aan de hand. Er werd nergens over gesproken zoals gewoonlijk en de eerste dagen erna liep ons contact erg stroef.
Ik wilde wel meer, maar durfde niets meer te ondernemen. Op een gegeven moment lag mijn vader weer op de bank, laveloos, maar wel met zijn lul uit de broek. Dat had hij zelf al gedaan! Ik beschouwde dat als een uitnodiging, dus voortaan elke keer als ie hem eruit had hangen sloeg ik toe. Ik heb hem een aantal keren klaargepijpt, elke keer had hij zijn ogen dicht en er werd naderhand niet meer over gesproken.
Hij is helaas niet meer, maar de geilste momenten had ik met hem.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners