Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De moeder van hun vriend 2 - 18239 keer gelezen
Dit is een vervolg op ‘De moeder van hun vriend’ van Mr Magic. Alle credits gaan naar hem voor het verzinnen van de personages en de set up in deel 1.

Eindelijk was het dan zover. Chris zijn piemel stond als een vlaggenmast overeind en klaar om zijn moeder nu dan eens flink te grazen te nemen. Wilma lag helemaal uitgewoond op de bank nadat de 3 jongens haar om de beurt hadden geneukt. Ze was nat van het zweet en er druipte nog sperma uit haar kale kutje. Door al het geneuk van het afgelopen uur was ze zich niet helemaal bewust dat ze op het punt stond om nog een grens te overschrijden vanavond. Tegelijkertijd was ze nog nooit zo geil geweest van het feit dat al deze scholieren, en zelfs haar eigen zoon, haar nog zo aantrekkelijk vonden dat ze haar wilden paren.

Chris nam plaats op de bank en hij pakte de lange mooie benen van zijn eigen moeder vast en zette haar over zich heen. Hij nam haar bij haar heupen, terwijl hij tegen haar glimmende mooi gevormde kontje aankeek en duwde haar langzaam maar vastbesloten naar beneden. Zijn pik stond striemhard klaar om haar te penetreren. Toen Wilma´s kutje contact maakte met zijn harde pik schoot er een elektrische schok door Chris heen. Hij wreef de eikel een paar maal tegen haar schaamlippen aan, voordat hij Wilma´s natte genotstunnel binnendrong. Met een zucht van opwinding duwde hij zijn eikel stukje bij beetje verder in zijn knappe moeder. Wilma moest ook slikken van de emoties en gevoelens in haar onderbuik. Dit gebeurde echt! Haar zoon duwde nu langzaam zijn piemel in haar terwijl hij haar grommend tegen zich aantrok. Chris had de wulpse vrouw nu helemaal op zijn lat gespietst en plaatste zijn ene arm op de bank om steun te zoeken en de andere sloeg hij om Wilma´s slanke buik heen.Oh God, dacht ie. Ik zit nu volledig in mijn moeder! Dit is zoooooo heet! Chris´ ballen raakten net de strakke kont van zijn mama en Wilma voelde zich meer dan ooit volkomen opgevuld. Waren de vriendjes van haar zoon net al niet de minste, dit was nog een stap verder. Ze had in haar hoofd nu ook definitief besloten om te genieten van de verkrachting van haar zoon en zijn heerlijke piemel. Uit eigen wil nam ze nu het initiatief en begon langzaam maar geil op en neer te bewegen op de schoot van haar zoon.

Ondertussen keken de vrienden van Chris met grote ogen toe hoe Wilma haar eigen zoon begon te berijden. Tering, was is dit een geil gezicht, zei Rogier, wiens pik nog slap stond omdat hij zojuist nog een flinke lading sperma in de mooie vrouw had gespoten. Die weet inderdaad niet van ophouden sprak Mark. Neem haar te grazen vriend!

Chris hoorde de opmerkingen van zijn maten en had een big smile op zijn gezicht. Eerst was hij jaloers geweest dat zijn klasgenoten allemaal zijn lekkere moeder hadden mogen neuken, maar nu was hij maar wat blij dat hij zelf de kans gegrepen om zich aan haar prachtige rondingen tegoed te doen.

Wilma bewoog haar heupen op en neer en de piemel van haar zoon diep in haar werd gemolken. Gretig gingen de handen van Chris van de binnenkant van haar lange benen, naar haar sappige kutje alvorens met een spoor van haar eigen geil vermengd met sperma langzaam over haar strakke buik omhoog te komen. Genieten pakte Chris nu de grote tieten van zijn moeder vast. Oh ja Chris, pak mijn borsten maar jongen. Pak ze hard! Kreunde zijn moeder uit. Chris had geen aanmoediging nodig en terwijl zijn moeder op en neer bewoog over zijn lul kneep hij de grote ballen plat. Haar tepels stonden staalhard en Chris trok er aan voordat hij ze weer verder kneedde en de enorme meloenen genietend in zijn handen woog. Oh wat had zijn moeder toch een rondborstig lichaam. Hij vroeg zich af waarom hij niet eerder het initiatief had genomen om er zijn lusten op bot te vieren. Hij had wel eens gedroomd over de joekels van zijn moeder, maar om ze nu echt in zijn handen te hebben overtroefde zijn stoutste verwachtingen.De handen van Chris verplaatsten zich nu terug naar Wilma´s bevallige heupen en hij begon meer controle over zijn stoten uit te oefenen. Waar zijn moeder zijn best deed om zijn piemel te melken met haar krappe kutje, leidde hij haar nu bijna omhoog totdat zijn eikel bijna uit haar floepte. Vervolgens duwde hij haar met kracht tot aan zijn ballen naar beneden. Een geile kreun ontsnapte uit Wilma´s keel. Haar tong viel geil langs haar lippen terwijl ze Chris´ vrienden heet aanstaarde. Wat een slet! Riep John, die zelf alweer opgewonden werd van het beeld van moeder en zoon.

Chris plaatste nu lange en diepe stoten in het rijpe lichaam van zijn moeder. Wilma´s mooie kontje kwam met veel geweld op en neer op het kruis van de jongen. Hij waande zich in de hemel nu hij haar had waar hij haar altijd al had willen hebben. Op zijn pik! Geil rolden de zware tieten van mama op en neer op de maat van zijn gedreun.

De bank kraakte op zijn voegen en de soppende geluiden klonken door heel het huis. De geile kreuntjes van Wilma en de grommen van Chris kwamen er maar net bovenuit. Chris voerde nu het tempo op.

Rogier kreeg een idee en pakte zijn telefoon om dit prachtige geheel vast te leggen. Hij filmde de geile vrouw en de jonge jongen die haar van achteren aan het naaien was. Wilma gooide haar hoofd naar achter waardoor haar lange haren over de smalle schouders van Chris vielen. Haar bovenlichaam kwam door deze pose iets naar voren waardoor haar lekkere tieten zelfs nog groter leken.

AHH, lekkere jongen van me, ga door GA DOOR, schreeuwde Wilma nu uit. Ze leek zich niet bewust van de camera van Rogier. Rogier grijnsde breed terwijl hij nu inzoomde op de piemel van chris die zich keer op keer in de nauwe spleet van zijn moeder boorde. Dit is zo geil! riep Wilma.

Chris voelde zich als een koning. Als 16 jarige jongen lag hij hier op de bank in zijn woonkamer zijn eigen heerlijke moeder te neuken. En ze genoot er nog van ook! Chris kreeg hierdoor nog meer vertrouwen terwijl zijn vrienden toekeken liet hij zijn lul uit haar kut ontsnappen en draaide hij Wilma om.

Geil keek hij naar het bezwete lichaam van zijn moeder en richtte hij zijn roofzuchtige blik op haar zaadvragende ogen. Hij duwde haar opnieuw op zijn staalharde pik en tegelijkertijd plaatste hij zijn lippen op de hare. De kreun van Wilma werd zo opgevangen en terwijl de piemel van de tiener zich weer in het heerlijke kutje van de volwassen vrouw boorde zoende hij haar met verlangen. Wilma was eerst nog verrast, maar al gauw zoende ze hem passie terug en krulde haar tong zich om die van haar zoontje.

Chris wist dat de lullen van vrienden zich al eerder op die avond in de mond van de vrouw hadden gespoten, maar hij was in zo´n geile roes dat hem dat niet meer deerde. Hij verliet haar mond en plaatste nu zijn lippen op die zwoegende tieten. Terwijl zijn handen op de op en neer gaande kont van zijn moeder lagen probeerde hij een tepel in zijn mond te krijgen.

Wilma schreeuwde nu harder dan tevoren en riep: IK KOM KLAAR, IK KOM KLAAR! JA PAK ME CHRIS, PAK ME HARDER. OOOHHHHH DIT KAN NIET WAAR ZIJN, JE NEUKT ME NOG BEWUSTELOOS.Chris slaagde erin om een strakgespannen tepel van de geile vrouw naar binnen te krijgen en hongerig begon hij te zuigen. Dit duwde Wilma over het randje. Luidkeels kwam ze klaar en haar sappen spoten over haar zoons piemel heen.

Chris voelde de rijpe stoeipoes op zijn schoot klaarkomen en hield even in. Aaaaaaaaah, kreunde zijn moeder uit. Wat doe je toch met me! Wat een heerlijke lul heb je toch lieverd.

Chris transpireerde hevig, en duwde zijn moeder nu van hem af languit op de bank. Begerig boog hij zich over haar heerlijke lichaam heen en spreidde haar benen. Voor de derde keer die avond duwde hij zijn lange lul in een hete oven en hij voelde zijn eigen opwinding een hoogtepunt bereiken.
Zo mam nu gaan we echt neuken! Hij plaatste zijn handen links en rechts van haar op de bank en keek neer op haar prachtige lichaam. Zijn pik lag diep begraven over zijn mam’s bezwete en platte buik , en haar enorme borsten gingen geil op en neer van haar korte ademhaling. Haar slanke taille lag verzonken in de bank terwijl haar zoontje boven haar zich nu begon te bewegen.

Wilma kwam langzaam weer bij van haar orgasme en keek naar het van lust vertrokken gezicht van haar 16jarige zoontje. Ze jammerde toen hij ditmaal nu keihard zijn pik in haar boorde. De bank begon weer te kraken en schoof steeds verder tegen de muur aan, waardoor de buren hen nu wel moesten horen.

Voor Chris telde niets anders meer dan klaarkomen in zijn lekkere moeder. Hij had hier al veel te lang naar verlangd en zijn hoogtepunt al lang genoeg uitgesteld. Hij vergat zijn klasgenoten die nog steeds genietend toekeken naar de paring van moeder en haar geile zoon.

Wild pompte hij op haar in. Toen Wilma haar mond weer opende trok Chris haar naar zich toe en gaf haar een hete tongzoen. Ondertussen kreunde hij dat het een lust was en Wilma kon zich ook niet meer beheersen.

Geil begon ze met haar heupen tegen hem op te rijden en haar kutspieren deden haar best om de pik die diep in haar zat eraf te knijpen. Heet zoende ze Chris terug.

Ademloos keken de 3 vrienden toe hoe hun klasgenoot zich klaar neukte op zijn rijpe moeder. Pak haar hard, ze verdient het die geile slet, schreeuwde John. Mark keek vol bewondering toe hoe Chris de wulpse milf keer op keer dieper de bank indrukte. Haar benen sloten zich nu om haar zoon.

JA TOE MAAR CHRIS. Pomp maar lekker jongen, POMP MAAR schreeuwde ze uit. IK GA KOOOOOOOMEN MAM, jankte Chris nu bijna van genot. Met grote moeite kon hij zijn tiener zaad nog binnenhouden maar hij stond op springen. LAAT JE GAAN LIEVERD, GEEF HET AAN MAMA riep zijn geile moeder, AAAAAAAH…… JA HARDER, NOG EVENTJEEES..

De 16 jarige Chris gaf zijn moeder nog 1x een hete zoen, drukte zijn handen op de schouders van de vrouw en ramde zijn lul tot aan de wortel in haar knappe lichaam. Vol genot keek hij naar de schuddende tieten van zijn moeder en zijn benen verkrampte. Zijn orgasme kwam uit zijn tenen.

HIER KOOOOOOMT HET!!!!! Schreeuwde hij. JA SPUIT MAAR LEKKERE JONGEN VAN ME, krijsde Wilma en opnieuw kwam de rijpe vrouw daverend klaar.

OOOH JAAAAAAAAAAAAA, huilde Chris van genot en de eerste straal spoot diep in zijn moeders buik. De jongen beleefde zijn grootste orgasme terwijl hij straal na straal heet sperma in zijn moeder pompte. Schokkend lag het lichaam van de jongen op zijn moeder, terwijl die ook helemaal verkrampte.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners