Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De schaamteloze familie - 42544 keer gelezen
Ik ben Lars 19 jaar oud en samen met mijn bij 18 jaar oude zus Ans woon ik nog bij mijn ouders thuis. We wonen in een alleenstaand huis weg van het dorp.
We zijn erg vrij opgevoed en schamen ons nergens voor. Als we zin hebben in seks dan doen we dat gewoon. Hetzij alleen of als er iemand thuis is die ook zin heeft, of je alleen even wilt helpen dan vinden wij dat de gewoonste zaak van de wereld. We beseffen dat we als gezin een buitenbeentje zijn, ik heb namelijk nog nergens bij vrienden of vriendinnen thuis gehoord dat zoiets bij hun ook gebeurt
Mijn opa en oma van mijn moeders kant kunnen ook heerlijk meedoen en als ze dan op visite zijn is het vaak een ware orgie.
Maar de ouders van mijn vader zijn heel erg streng christelijk en zoals ik ze ken moet je van hen leven volgens een streng christelijk protocol. Als ze komen dan houden we ons in hun bijzijn heel netjes in.
In de herfst van vorig jaar gebeurde er het volgende. Er werd op een maandag middag aangebeld, ik deed open en daar stond oma Geertruide, de moeder van mijn vader. Ze was zonder jas helemaal verregend en koud. O, jongen, gelukkig zijn jullie thuis. Ik heb net je opa weggebracht naar de vergadering van de ouderlingen van de kerk en ben toen doorgereden naar jullie. Maar op de weg, 2 km hiervandaan begaf de auto het, dus moest ik het laatste stuk door de koude regen lopen.
Ze was ondertussen naar de keuken gelopen met haar doorweekte kleding. “Kom”, zei mijn moeder “je treft het want we gaan net met z’n allen in bad”. Oma keek een beetje ongelovig “bedoel je dat jullie allemaal tegelijk in bad gaan?” “ja zei mijn moeder in de grote houten tobbe buiten in de tuin. Ga maar met mij mee naar buiten en doe daar je kleren uit. Help eens even mee Hans, jouw moeder haar kleren uittrekken”, riep ze tegen mijn vader. Mijn oma schrok, want niemand had haar nog nooit naakt gezien. “Nee”, riep ze “dat mag niet, jullie mogen mij niet bloot zien”. “Dat kan wel zo zijn”, zei mijn moeder, “maar als je niet gauw die kleren uitdoet en in een warm bad gaat zitten, dan word je heel erg ziek”.
Alle natte kleding plakte aan haar lijf. Ik zal je kleren in de wasmachine doen en dan in de droger dan zijn ze over een uurtje of 2 wel weer goed om aan te trekken.
Lars en Ellen helpen jullie vader even dan ga ik een hete grog maken”. Mijn zus en ik waren in de buurt omdat we om het hoekje stonden te gluren. We hadden nu de onverwachte kans om het dikke lijf van onze preutse oma te zien. Beiden hielpen we haar geheel tegen haar zin in met uitkleden. Haar hoog gesloten bloes zat met heel veel knoopjes dicht. Haar lange rok zat met een knoop vast die ik onder haar vette buik moest losmaken, het lukte gelukkig, zodat we die naar beneden trokken en ze nu in haar donkere panty en onderhemd stond. Wat een buik had dat mens. Haar hemd ging uit over haar hoofd en daar verscheen haar gigantische bh. Toen haar panty ook uit was kwam er een tent van een onderbroek tevoorschijn. Mijn vader was op haar rug met de sluiting aan het worstelen en mijn zus en ik deden haar onderbroek naar beneden. Ik schrok in eerste instantie van de geweldige hoeveelheid schaamhaar die nu zichtbaar werd, ze had zich daar haar hele leven nog nooit geschoren. Mijn moeder en zusje waren namelijk kaal en mijn andere oma had zich daar netjes geschoren.
Ik kon het niet nalaten om in de broek te kijken en zag dat het geen wit kruis meer had, maar geel.
En toen haar bh af was vielen haar borsten op haar dikke buik en zag je haar bruine dikke tepels naar beneden hangen. Wij hadden onze kleren ook uitgedaan en mijn vader en ik liepen ongegeneerd met een stijve lul rond.
Mijn naakte moeder kwam weer naar buiten met een hete grog en zag onze verbaasde gezichten. Ze glimlachte naar ons en gaf een knipoog.

“Zo ma”, zei ze “nu snel het warme bad in”. Ze klom via het trapje in het warme water, zodat wij van de onderkant haar zwarte schaamhaar konden zien en daar tussen de binnenschaamlippen zichtbaar werden. Ze volgde het voorstel van mijn moeder gehoorzaam op, maar was vol schaamte.
Ze ging tenslotte in het water zitten en moeder gaf haar die grog. “Helemaal opdrinken zei ze. Dan word je van binnen ook lekker warm”. Ze nam een slok en trok een vies gezicht. Er zit drank in, zei ze. Ja inderdaad zei mijn moeder. Ik drink nooit alcohol. Maar ook nu weer volgde ze mijn moeders raad braaf op en dronk langzaam het drankje op. Ze werd steeds vrolijker en giecheliger. Toen het glas leeg was gingen wij ook het bad in en mijn vader en ik liepen met onze stijve lullen langs het gezicht van zijn verbaasde moeder. “Jullie zijn slecht “ zei ze, maar kon het toch niet nalaten ze even beet te pakken.
Mijn zus vroeg heel direct aan haar “oma neukt u wel eens”. Oma kreeg bijna een beroerte, maar gaf toch antwoord. “Als opa thuis komt van de maandelijkse ouderlingenvergadering is hij meestal in een hele blije bui en dan moet ik tegen de tafel gaan staan, dan doet hij mijn rok omhoog en moet ik mijn broek en panty laten zakken en stoot hij zijn geval bij naar binnen. Dat duurt hooguit 3 min en dan is hij klaar en trek ik mijn broek en panty weer omhoog. “Heeft opa dan in u gespoten”, vroeg mijn zus verder, “ja”, zei ze met een rood hoofd, “mijn onderbroek wordt daarna wel nat”.
“Bent u wel eens klaargekomen oma”. Oma keek of ze water zag branden, “ik geloof het niet meisje”.
Na 20 minuten zei mijn moeder dat we oma binnen maar eens wat moesten verwennen. We begeleidden de behoorlijk aangeschoten oma uit het bad naar binnen, droogden haar af en gingen naar onze relax kamer, waar allemaal matrassen op de grond lagen.
Mijn moeder nam de leiding en zei dat oma op haar rug moest gaan liggen en tegen mijn zus en mij gaf ze de opdracht om aan weerskanten van oma te knielen en haar van boven naar beneden te gaan likken. Mijn oma liet nu alles redelijk gewillig toe. Mijn zus en ik begonnen bij haar oorlellen, haar nek, haar lippen afzakkend naar haar oksels en haar tepels, waaraan wij wat langer bleven zuigen. Oma werd duidelijk opgewonden en begon zachtjes te kreunen en te zuchten. Mijn moeder en vader keken geamuseerd toe, waarbij mijn vader mijn moeder rustig achterlangs neukte.
Mijn zus en ik zakte verder naar beneden en likte haar dikke buik en navel en kwamen tussen haar benen, die wij verder uit elkaar drukten. Onze tongen kwamen elkaar in haar kut tegen. Wij durfden rustig te zeggen dat wij de eersten waren die haar kut uitlikten. Het kreunen was nu overgegaan naar hijgen en roepen “o dit is lekker “ en “wat voelt dat raar” .
Onze handen en vingers deden ook hun werk en masseerden haar tieten en tepels.
Toen we met onze vingers in haar kut wroetten en met onze tongen haar clitoris likten, begon ze te schreeuwen, met haar ogen te draaien en met haar lichaam te schokken. Wij knepen nog even hard in haar tepels. Ze kwam klaar en dat duurde wel 30 seconden lang.

Mijn ouders genoten ook van dit schouwspel en zij waren dan ook beiden klaargekomen. Mijn zus drukte mij op mijn rug en liet haar natte kut op mijn lul zakken en ging snel op en neer, zodat wij beiden ook klaar kwamen.
Toen oma weer een beetje tot zichzelf was gekomen, zei mijn zus lachend. “dit is nu klaarkomen oma”. “Nou, dit heb ik nog nooit gevoeld”, zei oma met haar vingers haar kut voelend.
Mijn zus kroop naar de kut van mijn moeder, om het sperma van mijn vader eruit te likken en daarbij mijn moeder een lekkere bef beurt te geven. Mijn moeder kwam weer klaar en mijn oma vond het allemaal steeds leuker worden.
Mijn zus drukte oma weer op haar rug en ging met haar kut op haar mond zitten. “Likken oma, likken”, zei ze “lik me maar klaar”. Oma likte mijn sperma uit de kut van mijn zus. “Vind u het lekker oma’, vroeg ze. “Jaaa”, smakte ze, “ik voel me slecht”, maar dat kan me niet schelen”.
Nu kreeg mijn vader weer een stijve, wat door mijn moeder gestimuleerd werd. “Ik geloof dat jij je moeder maar eens moet neuken”, zei ze ondeugend, en leidde zijn lul naar haar natte zwaar behaarde kut en begon mijn vader onder aanmoedigingen van ons in zijn moeder te stoten. Oma gaf een gesmoorde schreeuw, omdat mijn zus nog steeds op haar mond zat te rijen. Mijn moeder likte de opgezwollen clitoris van oma en ik kneep in haar dikke tepels. Oma begon weer hevig te schokken. Mijn vader trok zijn lul uit haar kut en stak hem in mijn moeders mond. Er kwam een hoop vocht uit oma d’r kut. Mijn zus was ook weer klaargekomen en lag samen met oma na te genieten. “Ik geloof dat ik geplast heb”, zei oma en voelde in haar natte kruis. “Nee hoor”, zei mijn moeder, “dat is kutsap, dat verlies ik en Ans ook als we klaarkomen, maar bij jou is het wel meer dan bij ons”. Oma rook aan haar natte vingers en proefde een druppel. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zei oma, “het is toch te gek, dat je van je kinderen en kleinkinderen moet leren hoe je seks moet hebben”.
“Nou, dan moeten we dat maar eens vaker doen”, zei mijn vader, “trouwens ik heb vader gebeld, dat hij na de vergadering hierheen moet komen, om je op te halen en heb het een en ander uitgelegd, hij klonk al heel vrolijk”.
“Jongens, ik weet wat”, zei mijn moeder, “we gaan opa Henk ook wat bijbrengen. Als hij vanavond binnen komt laat mij dan maar eens mijn gang gaan”, lachte ze ondeugend.
We douchte ons nog even, waarbij oma al haar valse schaamte kwijt was en zich door mijn zus en mij liet wassen. Ik liet deze kans dan ook niet voorbij gaan om mijn vingers in haar kut , maar ook in haar in haar aars te steken. Ze liet het giechelend toe.
We trokken onze kleren weer aan, dat wil zeggen mijn zus en moeder hadden alleen een jurk aan, zonder iets eronder.
Mijn oma trok ook haar inmiddels droge kleren weer aan, maar liet haar bloes nu half open staan en stopte haar panty en haar onderbroek in een plastic tasje, ze lachte ondeugend.
In de loop van de avond werd mijn opa afgezet door een ouderling die nog 2 anderen naar huis moest brengen en die duidelijk de “BOB” was.
Mijn vader deed open. Opa deed zijn jas uit, en ging gelijk naar de wc. “Zo,dat lucht op”. Toen hij binnen kwam, groette hij iedereen en het viel hem direct op dat oma haar bloes niet helemaal gesloten was. “Doe je bloes eens goed dicht! “, zei hij. Dat was het moment dat mijn moeder naar hem toe ging. “Vind je dat niet leuk? vroeg ze.
“Je bent toch iedere keer zo geil, als je van de vergadering terug komt, nou we dachten we zullen je deze keer eens een handje helpen. Opa wist niet wat er gebeurde en kreeg een vuurrode kop. “Kleed je uit!!”, commandeerde ze. Zo had ik mijn moeder ook nog nooit meegemaakt. En het was ongelofelijk maar waar, opa luisterde naar mijn moeder en nam de rol van slaaf aan. Toen hij bloot was , moest hij op zijn handen en knieën op de grond plaatsnemen. Mijn oma die eerst wit was van angst, kreeg haar kleur weer een beetje terug.

“Zo, je bent nu mijn slaaf en nu doe je de hele avond wat ik je zeg!”, zei mijn moeder.
“We gaan allereerst eens zien, hoe goed je je tong kan gebruiken. Ga alle vrouwen met je tong klaarbeffen, nu!!”. Opa kroop op zijn knieën naar oma die op de bank zat. Hij wilde onder haar rok kruipen, maar mijn moeder zei: “we willen het allemaal zien slaaf”. Dus deed hij de rok omhoog en ging tussen de benen van oma zitten. Hij aarzelde, want dit was iets wat hij volgens oma nog nooit gedaan had, maar hij stak zijn tong uit en ging haar likken. Het wond hem zichtbaar op want hij kreeg een stijve lul. “Doet hij het goed, ma “, vroeg mijn dominante moeder. “Mmm, jaja”, stamelde oma en ze wiebelde met haar onderlijf. Na een paar minuten begon ze weer luidruchtig klaar te komen. Opa z’n gezicht was behoorlijk nat. “Nu de kut van je kleindochter”, commandeerde moeder. Ans was al klaar gaan zitten, met haar benen wijd. Oma lag nog wijdbeens met een natte kut na te genieten, waarbij ze met haar vingers tussen haar schaamlippen wreef.
Terwijl opa mijn zus befte, hield mijn moeder alles in de gaten. “Lars trek je broek uit”, zei ze. Ze had goed in de gaten dat mijn lul, net als die van mijn vader en mijn opa, lekker stijf geworden was. Mijn moeder likte mijn lul en spuugde er op en zei: “ga jij opa maar eens neuken”.
Ik ging achter opa staan en drukte mijn harde paal bij hem in zijn poepgat en begon heen en weer te gaan. Toen ik aardig op weg was om klaar te komen riep ze opeens: ”genoeg Lars, nu jij Hans”, riep ze. Mijn vader had zijn broek al uit en nam mijn plaats in, om, net als ik, zijn vader in z’n strakke kont te neuken.
Ze commandeerde oma om op haar handen en knieën op de grond plaats te nemen en zei dat ik verder moest gaan in oma d’r reet.
Ik stopte nu mijn lul bij haar in haar poepgat die nat was van het kutsap. Het was een heerlijk gevoel en iedereen genoot.
“Hans”, zei ze tegen mijn vader, “je moet in je moeder d’r mond spuiten”. Hij haalde z’n kloppende lul uit de reet van z’n vader en stopte hem in de mond van zijn moeder, die van mijn moeder de opdracht kreeg mijn vader klaar te pijpen. Daar was niet veel voor nodig. Ik kwam gelijktijdig in de reet van mijn oma, terwijl mijn vader in haar mond spoot..
Mijn zus was ook gekomen. Alleen mijn moeder nog niet, maar daar moest mijn opa voor zorgen. Hij had een rode kleur van opwinding en het was voor hem best moeilijk om niet te spuiten.
Mijn moeder ging wijdbeens op de kont van mijn oma zitten en gaf opa opdracht haar te beffen. “En goed hè”, zei ze. Daarbij trok ze aan z’n haren en drukte daarna zijn mond in haar kale kut. “Hans, ga onder je vader liggen en pijp hem maar klaar!”
Ik ging naast mijn moeder staan en masseerde haar tepels, dat vind ze altijd ze lekker als ze gebeft wordt . Op haar beurt, nam zij mijn lul en likte hem schoon. Toen ik zag dat ze klaar ging komen kneep ik hard in haar tepels. “Ja, ja , lekker” , zei ze. Opa mocht nu eindelijk zijn kwakkie lozen en wel in de mond van mijn vader, die onder mijn opa vandaan kroop en mijn zus een tongzoen gaf, waarbij ze met de sperma van opa speelden, voordat ze het inslikten.
“Zo pa”. Zei ze tegen opa, voortaan zorg je eerst dat ma goed klaarkomt, voordat je haar neukt, begrepen?” “Ja zeker Ria”, antwoordde opa.
Iedereen ging even bij zitten komen op de bank of een stoel.
“Jullie zijn opnieuw gedoopt”, zei mijn moeder lachend. “Vannacht blijven jullie maar hier slapen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners