Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De site - 15589 keer gelezen
Niek deed zijn computer aan nadat hij klaar was met zijn huiswerk. Hij is een jongen van negentien jaar, samen met zijn zus woont hij nog thuis bij zijn ouders. Zijn ouders zijn in alles erg vrij, ze lopen alle vier altijd naakt door het huis. Er is nooit enige schroom geweest om elkaar te laten zien wat de ander in huis heeft. Zijn moeder is een vrouw die er nog goed uit ziet, zij is tweeënvijftig en zijn vader is twee jaar ouder als zijn moeder. Ze zijn laat aan kinderen begonnen omdat ze beide eerst een carrière wilde. Zijn moeder is tegenwoordig bedrijfsmanager en vaak weg, ze heeft lang donkerblond haar. Mooie donkere ogen die meestal vrolijk kijken, ze heeft niet al te grote borsten die een klein beetje beginnen te hangen. Ze sport veel wat aan haar strakke lichaam goed is te zien, de tweeënvijftig jaar is aan haar niet te zien. De meeste mensen schatten haar een paar jaar jonger wat haar altijd een glunderende lach bezorgd. Zijn vader is een stevige man, hij heeft de afgelopen jaren veel problemen gekend, zijn ouders zijn overleden en op zijn werk heeft hij een ernstig ongeluk meegemaakt. Dat ongeluk heeft er bij hem voor gezorgd dat hij een stuk minder ontspannen is tegenwoordig. Zijn baas heeft hem een andere functie gegeven waardoor hij regelmatig een aantal dagen van huis is. Als hij dan weer thuis is zit hij soms uren in zijn stoel zonder dat er iets gebeurt, Niek vindt dit heel erg omdat hij heel goed met zijn vader overweg kon. De doktoren hebben gezegd dat het wel overgaat maar dat er een lange periode aan vooraf zal gaan.
Zijn zus is een vrolijke iets te dikke meid, ze is bijna twee jaar jonger als Niek en heeft al twee jaar een vaste vriend. Soms krijgt Niek wel eens erotische gevoelens als hij zijn zus weer eens naakt door het huis ziet lopen, ze heeft een redelijk dikke kont en haar buik begint steeds voller te worden. Het gezicht van haar lijkt heel veel op dat van zijn moeder alleen het lichaam is dat van zijn vader. Al vaker heeft hij met haar gesproken over haar omvang maar iedere keer wuift ze dat dan weg.

Niek opent een favoriete site van hem en bekijkt daar de nieuwe foto’s, het is een pornosite waar jongen mannen seks hebben met een oudere vrouw. Twee jaar geleden had hij zijn moeder met andere ogen bekeken, ze zat toen op het bed met aan haar benen een mooie panty. Onder de panty droeg ze geen slip waardoor de korte haren van haar kutje te zien waren, ze had een rode bh aan die haar borsten geil naar voren drukte. Hij had met haar zitten praten terwijl zij zich had aangekleed, toen ze langzaam haar kleding aantrok voelde Niek een vreemde tinteling door zijn lichaam trekken. Toen zijn moeder voorover bukte om haar pumps te pakken kreeg hij even een zeer erotisch zicht onder haar rokje. Zijn pik was gegroeid tot volle hardheid, toen ze samen de slaapkamer uit liepen had zijn moeder per ongeluk met haar hand langs zijn harde paal gestreeld. Toen hij in zijn kamer was had hij zich snel van zijn kleren ontdaan, met een paar snelle bewegingen had hij zichzelf afgetrokken. Voor het eerst in zijn leven was hij heel intens klaar gekomen, het beeld van zijn moeder was de hele tijd op zijn netvlies aanwezig geweest. Hij was op internet gaan zoeken naar foto’s van oudere vrouwen en naar verhalen, hij keek met andere ogen naar zijn moeder. Een paar maanden geleden was hij op een site terecht gekomen waar veel oudere vrouwen aanwezig waren, er was daar ook een speciale chatbox. Na wat praten met vrouwen had hij een afspraak gemaakt met een van die vrouwen, Niek had een nacht met haar beleefd zoals hij nog nooit met en vrouw had gehad. Helaas had hij daarna niets meer van haar gehoord, op de site was ze ook niet meer te vinden. Twee weken geleden was er een nieuwe vrouw op de site gekomen, Niek had haar een paar maal gesproken maar wist nog niets over haar.

Nadat hij zijn huiswerk af had opende hij de site en nadat hij was ingelogd bekeek hij de nieuwe foto’s en verhalen. Er stond een nieuw verhaal van een van de vrouwen wat zich afspeelde bij haar thuis. Eindelijk was ze zover gegaan dat zij haar zoon verleid had en een heerlijke nacht met hem had beleefd. Als hij het verhaal voor de helft gelezen heeft, opent Niek zijn broek. Hij schuift zijn broek naar beneden, met zijn hand pakt hij zijn harde paal beet en begint er langzaam aan te trekken. Met zijn duim streelt hij over de glimmende eikel waar door er verschillende druppel vocht naar buiten komen. Het verhaal is erg opwindend en als hij het bijna uit heeft voelt hij zijn zaad een weg naar buiten zoeken. Snel trekt hij zijn shirt uit en spuit zijn warme zaad op zijn buik, schokkend blijft hij even zitten. Dan staat hij op en loopt de badkamer in, na een opwekkende douche gaat hij terug naar zijn kamer. De rust is weer terug in zijn lichaam, hij sluit het verhaal en gaat wat verder op de site kijken. De nieuwe vrouw is ook ingelogd en gelijk klikt Niek haar aan om haar een goeden avond te wensen. Er gebeurt een poosje niets dan krijgt hij een berichtje van haar.

“Hallo jongen, sorry ik was even bezig vandaar dat ik je niet zag. Wat ben je aan het doen, heb je nog met jezelf gespeeld na de laatste maal dat wij contact hadden?”

“Ik heb net nog met mezelf gespeeld, ik zat een verhaal te lezen en werd daar erg opgewonden van. Ik heb mezelf heerlijk af getrokken, en hebt u nog iets gedaan?”

“Mmmm jammer ik had graag gezien dat jij jezelf verwende, ik heb niets gedaan. Heb momenteel erg weinig tijd voor plezier.”

“Misschien dat u er tijd voor moet maken, het is belangrijk om te genieten in het leven. Hebt u het nieuwe verhaal gelezen op de site? Ik vond het zalig en zou het graag eens meemaken.”

“Ja ik ken het verhaal jongen, ik heb het zelf geschreven en het gaf mij een uitstekend gevoel tijdens het schrijven. Wat vond je er zo mooi aan jongen? En waarom zou jij dat graag mee willen maken? Je hebt toch vriendinnen genoeg en zit toch niet op een oude vrouw te wachten?”

“De gedachten om seks te hebben met een oudere vrouw bezorgd mij al een stijve, ik heb van het hele verhaal genoten. De jongen leerde veel van zijn moeder en zij kon eindelijk alles eens laten gaan. Mijn vriendinnen zijn wel leuk maar die snappen van de seks nog niet veel, snel erop en dan weer weg niets mag een poosje duren, nee geef mij maar een vrouw met ervaring.”

Het is even stil voor Niek antwoord van haar krijgt, hij ziet dat ze er nog steeds is.

“Dan moet je eens beter gaan zoeken jongen, er zijn oudere vrouwen genoeg die graag eens met zo een jongen knul als jij naar bed zouden willen. Hier op de site zijn er ook genoeg die iedere dag wel een andere jonge dekhengst willen. Ik ben geen vrouw die alleen gaat voor de seks, voor mij moet er meer zijn. Beetje gevoel en genegenheid voor elkaar, als er geen klik is zal ik nooit met iemand het bed kunnen delen.”

“Heeft u vaak een jongen man?”

Weer blijft het een poosje stil, dan verschijnt er een antwoord wat Niek niet had verwacht.

“Ik ben pas sinds kort geleden deze site ontdekt, ik ben getrouwd en heb alles wat ik maar wil. Er spelen al vele jaren gedachten in mijn hoofd die betrekking hebben op seks met een jongere man. Ik zal heel eerlijk tegen jou zijn jongen, ik zal het bed nooit delen met een vreemde. Er is in al die jaren nog nooit een andere man geweest als mijn eigen man, en als het ooit gebeurt dan zal het misschien wel gaan zoals het verhaal wat je gelezen hebt. Ik ga afsluiten lieverd, een fijne avond en misschien tot de volgende keer.”

Niek blijft een poosje naar het berichtenscherm kijken en hoort dan ineens een paar voetstappen op de trap. Even later gaat zijn slaapkamer deur open en stapt zijn moeder naar binnen.

“Hoi lieve schat, hoe is het? Ik ben al een poosje thuis en ga nu even onder de douche. Tot zo schatje.”

Ze komt naar Niek toe, nog net op tijd kan hij de site wegdrukken. Hij krijgt een warme kus van zijn moeder die zich gelijk weer omdraait en weg loopt. Niek geeft haar een tik op haar mooie billen, heel even blijft ze staan en kijkt hem strak aan. Met glinsterende ogen kijkt ze hem even aan dan verdwijnt ze uit zijn slaapkamer. Niek wacht even en loopt dan zijn kamer uit en sluipt de kamer van zijn ouders binnen, op het bed ligt de kleding die zijn moeder net nog aan had. Naast de rok liggen twee nylonkousen. Op een hoopje ligt er ook een jarretelgordel, de opwinding stijgt gelijk met sprongen. Niek wrijft met zijn hand over zijn groeiende pik en opent zijn broek. Zijn bijna harde paal springt de vrijheid tegemoet, hij streelt hem even en pakt dan een nylon kous en streelt die rond zijn pik. In de badkamer hoort hij dat de kranen worden uitgezet, snel legt hij de kous terug en sluipt terwijl hij zijn pik weg stopt, de slaapkamer uit. even later gaat zijn deur weer open en stapt zijn moeder gekleed in ochtendjas de slaapkamer binnen.

“Hallo, schatje hoe is het? Gaat het op school?”

“Het gaat erg goed mama, op school ook ik heb weer een negen gehaald voor economie vandaag. Nog een paar weken en dan begint het eindexamen, ik denk dat ik er goed voor sta. Hoe was jou dag? Heb je nog gechat op internet?”

“Chatten? Nee jongen ik werk met de computer en voor het plezier heb ik andere dingen. Ben blij dat het goed gaat op school, als je bent geslaagd mag jij een vakantie uitzoeken en mag je zeggen of ik met je mee mag.”

“Ja, dat weet ik nog mama, ik wil heel graag dat jij met mij mee gaat op die vakantie. Ik hoop dat we dan samen gaan, ik weet nog niet waarnaar toe. Heb jij geen idee voor mij?”

“Ideeën zat jongen maar het is jou reis, wij gaan zeker samen erop uit. maar jij moet vertellen waar we naar toe gaan. Het maakt niet uit waar je naar toe wilt. We bespreken jou plannen en komen dan vanzelf tot een beslissing.”

Ze is op de rand van het bed gaan zitten en kijkt haar zoon glimlachend aan. De ochtendjas is een stukje open gevallen waardoor Niek tot ver haar gladde benen kan zien. Als ze opstaat, krijgt hij heel even een ruim zicht tot tegen haar kale kutje aan. In zijn broek groeit zijn pik weer gelijk tot volle hardheid, zijn moeder komt naar hem toe en drukt haar lippen op zijn voorhoofd.

“Ik ga naar bed jongen, morgen moet ik weer vroeg weg. Ik zie je morgenavond weer. Nog een fijne avond en welterusten voor straks.”
Ze verlaat zijn kamer en laat Niek vertwijfeld achter in de slaapkamer. Hij hoort haar de badkamer ingaan en even later ziet hij het licht op de gang uitgaan. Tien minuten later loopt Niek naar beneden om iets te drinken te halen, in de kamer ziet hij de laptop van zijn moeder op de tafel staan. Het scherm geeft licht waar uit hij opmaakt dat hij nog aan staat, met een glas drinken loopt hij de kamer in en gaat achter de laptop zitten. hij is niet beveiligd met een wachtwoord en snel opent Niek de geschiedenis van het internet gebruik. Ineens valt zijn oog op een url. Hij klikt deze aan en gelijk opent de site zich waar hij ook iedere keer op zit. Na even kijken en zoeken ziet hij dat zijn moeder de vrouw is waar hij een poosje terug nog mee zat te praten. Zijn pik staat hard tegen zijn buik en trillend sluit hij de site, onderin staat haar msn die hij even opent. De naam en andere gegevens schrijft hij op waarna hij opgewonden de lichten uit doet en naar boven gaat. Zwijgend en geschrokken van zijn ontdekking blijft hij een poos op het bed zitten. Als Niek weer achter zijn computer zit en de site bezoekt krijgt hij een heel ander gevoel. Hij gaat proberen om zijn moeder uit de tent te lokken. Zijn hotmail kent ze niet dus hij gaat haar vragen of zij hem wil toevoegen op haar MSN. Even later loopt hij zachtjes langs de slaapkamer van zijn moeder naar de badkamer, ze ligt helemaal onder het dekbed en ademt heel rustig. Glimlachend poetst hij zijn tanden en loopt terug naar zijn slaapkamer, de gedachten die hij in zijn hoofd heeft zien er erg opwindend uit.

De volgende morgen is Niek zijn bed al uit voor dat zijn moeder is opgestaan, hij wast zich in de badkamer en gaat terug naar zijn slaapkamer. Een poosje later hoort hij zijn moeder de trap af gaan, zijn computer staat aan en is ingelogd op de speciale site. Het duurt vijf minuten en dan ziet hij dat zijn moeder ook inlogt. Direct maakt hij contact met haar, ook nu duurt het even voor zij een berichtje terug stuurt.

“Goeden morgen jongen, jij bent vroeg vandaag? Heb je in je bed geplast?”

“Zou u dat erg vinden als ik dat had gedaan?”

“Misschien wel als ik je lakens zou moeten opruimen. Als jij het deed en ik mocht ernaar kijken dan zou ik het niet zo erg vinden.”

“Mmm lekker hoor, heeft u misschien msn? dan kunnen wij daar misschien verder kennis maken. Ik zou het leuk vinden om u nog beter te leren kennen en misschien meer.”

“Wat zou je nog meer willen dan jongen?”

“Ik zou heel graag seks met u willen, als het van beide kanten klikt dan moet dat het mooiste zijn wat er in deze wereld is mevrouw.”

Even blijft het stil dan komt er weer een berichtje in beeld.

“Ik moet zo naar mijn werk, daar heb ik geen tijd om met je te praten. Misschien ben ik er vanavond weer, ik zal erover na denken en misschien kunnen wij meer van elkaar leren. Zorg je dat je vanavond klaar zit en je huiswerk hebt gemaakt?”

Na die woorden is ze weg, Niek hoort haar de trap opkomen en drukt zijn beeldscherm uit. hij opent de deur en loopt zijn moeder tegemoet, ze blijft even voor hem staan en drukt haar lippen met een geheimzinnige blik in haar ogen, op zijn voorhoofd.

“Lieverd ik ga werken, ik denk dat ik wat later thuis ben vanavond. Zorg jij voor het eten? Mocht het te laat zijn om te eten eet dan zelf maar, tot vanavond schatje. Maak jij je huiswerk? Ik wil een knappe zoon straks van school af zien komen, misschien is er dan wel werk bij mij in het bedrijf.”

Ze draait zich lachend om en loopt weer naar beneden, Niek blijft even verbaasd achter op de gang. Hij hoort de deur dichtslaan en gaat dan naar beneden, de laptop is verdwenen en er hangt nog een bedwelmende geur van haar parfum. Snel maakt Niek een ontbijt en stapt even later op zijn fiets, de school is niet zover en het fietsen is heerlijk in de vroege morgen. Zijn zusje is al een paar dagen bij haar vriend, hij heeft sinds kort een eigen flatje en daar is zij half bij hem ingetrokken. Iedere dag heeft Niek het huis nu voor zich alleen. De school gaat snel voorbij en hij heeft weinig tijd om aan de leuke dingen te denken, op de terugweg besluit hij om even bij zijn vriend langs te gaan. Niek is van de lagere school vandaan verder gaan leren, zijn vriend had de lts genomen om zo snel mogelijk een diploma te hebben. Hij zet zijn fiets bij de schuur en loopt de keuken in, de moeder van zijn vriend is een vriendelijke vrouw. Ze staat in de keuken en is bezig met het avondeten, ze draait zich lachend naar Niek toe waardoor haar grote borsten schommelend in haar bloes hangen. Meestal heeft zij helemaal geen bh aan, ze vertelde ooit eens dat ze daar niet tegen kon. Ook nu hangen haar borsten weer los in de bloes, door de beweging van haar groeien haar tepels langzaam en vormen een paar grote knoppen in de bloes. Niek voelt zich ongemakkelijk worden en kijk snel ergens anders naar.

“Hallo Niek, dat is lang geleden. Romeo is niet thuis. Hij moest werken komt pas laat weer thuis. Moet ik iets aan hem doorgeven?”

“Nee ik kwam zomaar even langs, ik ga weer en zie hem later in de week wel.”

Met een zwaai neemt hij weer afscheid en fiets snel naar huis, hij heeft nog een halve middag om zijn huiswerk af te maken. Thuis is het stil, hij schenkt een glas drinken in en gaat naar boven. Er liggen een paar boeken op zijn bureau die hij netjes opruimt. Een uurtje later is zijn huiswerk klaar en zakt hij achterover in zijn stoel, ineens dringen de woorden van zijn moeder en van de vrouw op de site tot hem door. Ongerust laat hij de zinnen nog een keer door zijn hoofd gaan, eerst vertelde de vrouw op de site, die zijn moeder is, dat hij zijn huiswerk moest maken en even later deed zijn moeder hetzelfde. Zou zij weten dat hij de jongen op de site was? Onrustig gaat hij naar beneden om wat aan het eten te doen, als alles klaar staat gaat hij terug naar zijn kamer en drukt de computer aan. Op de site is niemand aanwezig en er zijn ook geen nieuwe foto’s en verhalen. Niek sluit de site en drukt het beeldscherm uit, hij trekt zijn kleren uit en gaat naakt naar de badkamer. Na een heerlijke douche kleedt hij zich aan en gaat naar beneden. In kamer pakt hij een tijdschrift en bladert dat door, dan gaat de telefoon en geschrokken pakt Niek hem op. hij hoort de stem van zijn moeder die hem verteld dat ze met drie kwartier thuis zal zijn. Als hij de telefoon neer legt loopt hij de keuken in en begint met het dekken van de tafel. Ze eten altijd in de ruime keuken, Niek zet even later het eten op en gaat buiten in de zon zitten, even later loopt hij naar binnen om de aardappels en groente lager te zetten. Het vlees legt hij in de pan en schroeit het snel dicht, hij is ingespannen bezig en merkt niet dat zijn moeder binnen is gekomen.

“Dat ruikt niet verkeerd lieverd.”

Geschrokken draait Niek zich om en staat oog in oog met zijn moeder, lachend geeft ze hem een kus en loopt dan de kamer in. Als het eten op de tafel staat komt zijn moeder de keuken ingelopen en gaat op haar stoel zitten. ze eten en praten over dingen die ze hebben gedaan deze dag. Na het eten gaat zijn moeder naar boven, Niek weet dat ze nu gaat douche. Even later loopt hij ook naar boven en gaat direct de badkamer in, hij gaat bij het toilet staan en laat zijn urine in de pot vallen. Hij hoort zijn moeder zachtjes zingen en ziet niet dat zij van achter het gordijn naar hem kijkt. Als hij klaar is doet hij zijn broek weer dicht en wil de badkamer uit lopen.

“Wil jij straks koffie Niek? Ik denk dat ik de koffie rond acht uur klaar heb.”

“Dat is goed mama, roep maar even dan kom ik gelijk.”

In zijn slaapkamer drukt hij het beeldscherm van de computer aan en wacht tot zijn moeder zich aanmeld op de site. Niet veel later hoort hij zijn moeder de trap af gaan, het duurt nog vijf minuten en dan ziet Niek dat zij inlogt op de site. Niek wil een berichtje typen maar er verschijnt een venster met een berichtje van haar. Met stijgende vrolijkheid leest Niek het bericht.

“Hallo jongen, hoe was je dag? Ik heb vandaag nagedacht en ga je mijn msn geven. Ik wil jou wel eens zien op een Cam, of ik die van mij aanzet weet ik nog niet. Ik wil jou zien om te besluiten of ik misschien iets met je zou willen. Dit is mijn msn doe er voorzichtig mee.”

Er staat een mailadres dat Niek gelijk herkent als die van zijn moeder, heel even twijfelt hij. Als zijn moeder het mailadres van hem wel kent weet ze gelijk dat hij het is, maar Niek hoopt ook dat ze iets meer weet omdat hij al lang verliefd is op zijn moeder. In zijn msn voegt hij het email van zijn moeder toe en drukt met een trillende hand op het knopje ‘toevoegen’. In de lijst verschijnt haar mail dat gelijk verschuift naar de ‘online’ mensen, Niek tikt een berichtje en wacht rustig tot er een berichtje terug komt. Het venster flikkert op en hij ziet dat ze het bericht beantwoord, even denkt hij na en dan tik hij weer wat woorden. Door de zenuwen weet hij niet wat hij moet vragen.

“Hoi mooie vrouw, ik ben heel blij dat u mij hebt toegelaten tot uw vrienden. Hebt u veel vrienden in uw lijst? En misschien meer zoals ik?”

“Nee jongen, ik heb in mijn lijst vier mensen staan. En zeker geen verliefde jongen mannen, of je blij kunt zijn dat je in mijn lijst staat moeten wij nog maar even afwachten. Waarom denk jij dat ik een mooie vouw ben? Je kent mij niet.”

“Aan de manier waarop u schrijft en met mij omgaat denk ik dat u een mooie vrouw bent. Hebt u plannen voor vanavond?”

“Ik heb maar een plan jongen, ik wil jou vanavond helemaal zien op de cam. Jij mag mij nog niet zien maar ik wil jou helemaal zien, en ik bedoel helemaal. Dus begin je maar vast uit te kleden en doe je cam aan, je mag eerst met een slappe pik verschijnen maar die wil ik ook in stijve toestand zien.”

Niek twijfelt heel erg maar begint dan zijn kleren uit te doen, langzaam trekt hij zijn shirt uit. er verschijnt weer een berichtje, hij gaat zitten en leest de regels.
“Wat ben je aan het doen jongen? Het duurt wel erg lang voordat jij je kleren uit hebt. Doe je cam aan dan kan ik er gelijk naar kijken.”

Trillend zet hij zijn cam aan en gaat verder met het uittrekken van zijn broek. Met alleen zijn slip nog aan gaat hij weer op zijn stoel zitten.

“Volgens mij had ik gezegd dat je alles uit moest doen lieve jongen. Ik wil je gezicht ook zien op de Cam. Ga staan en trek die slip van je billen, laat je pik zien en draai je langzaam rond.”

Niek staat op en schuift zijn slip van zijn billen en draait dan langzaam rond, hij begint het leuk te vinden en is benieuwd hoever zijn moeder ermee gaat. Hij gaat weer zitten en en zorgt ervoor dat zijn gezicht niet in beeld komt, weer verschijnt er een berichtje dat zij zijn gezicht wil zien. Niek antwoord hierop dat hij eerst wat van haar wil zien voor hij zich helemaal bloot geeft. Het duurt even voor er een antwoord komt, in het berichtje staat.

“Als jij je gezicht niet laat zien is dit het laatste berichtje wat wij hebben gewisseld.”

Geschrokken denkt Niek na en ziet dat zijn moeder op ‘afwezig’ gaat. Dan pakt hij de cam beet en richt die op zijn gezicht, het blijft even stil en dan komt er weer een berichtje.

“Mooie jongen, je bent wel iets misschien kunnen wij ooit eens iets samen doen. Ik wil nu je pik in stijve stand zien. En je moet je voor mij aftrekken, laat maar eens zien dat je echt met een oudere vrouw seks wilt hebben.”

Het kan Niek niets meer schelen nu hij zijn gezicht heeft laten zien op de cam, zijn hand sluit rond zijn groeiende paal die hij langzaam begint af te trekken. Snel is zijn pik helemaal stijf en klopt hij in zijn hand, langzaam schuift zijn hand langs de gloeiende stam. Zonder moeite voelt hij zijn zaad omhoog komen, even stopt hij en tikt een berichtje.

“Mmmm dit is lekker en spannend ooo ik kom klaar.”

Als zijn hand weer rond zijn paal ligt verschijnt er een berichtje wat hij leest terwijl zijn zaad met een grote straal op zijn buik beland. Kreunend trekt hij de laatste druppels uit zijn ballen.

“Niek de koffie is klaar, kom je?”

De laatste woorden dringen als een apart gegeven bij hem door, snel tikt hij een berichtje.

“Sorry, mooie vrouw ik moet er even tussenuit. Ik hoop u straks weer te zien.”

Hij sluit zijn webcam en doet msn uit terwijl hij zijn kleren pakt en naar de badkamer loopt. Zo snel mogelijk wast hij zich en trekt dan zijn kleren aan, vijf minuten nadat zijn Cam en msn heeft afgesloten loopt hij de kamer binnen. Zijn moeder zit op de bank en kijkt hem geheimzinnig lachend aan, ze staat op en loopt naar de keuken. Als ze even later terug komt met de kopjes met koffie glijdt haar stralende blik langs zijn lichaam. Er gaan trillingen door zijn lichaam als hij de ogen van zijn moeder diep in zijn ogen voelt, Niek laat zijn ogen naar de grond dwalen, en wacht tot zijn moeder gaat zitten. hij staat op en pakt uit de kast een koekje voor zijn moeder. Genietend van de koffie en het koekje kijken zij samen naar de televisie.

“Was je met je huiswerk bezig? Moet je morgen lang naar school?”

“Nee het huiswerk had ik vanmiddag klaar, ik was met de computer bezig. Morgen moet ik een paar uur naar school.”

“Wil jij morgen wat boodschappen voor mij doen Niek?”

“Natuurlijk mama.”

“Ik zal straks even opschrijven wat je dan moet halen. Wil jij straks de film op de televisie ook zien?”

“Dat is goed ma, welke film bedoelt u?”

“Er komt dadelijk een komische film ik weet niet precies hoe hij heet.”

“Nee, daar vind ik niet zo veel aan, en ik wil niet te laat naar bed vanavond. Of u moet willen dat ik mee kijk?”

Lachend kijkt ze hem aan en schud haar hoofd, even later loopt ze nog een keer naar de keuken en schenkt een tweede kop koffie in. Na de koffie loopt Niek weer naar boven, hij heeft in de kamer zitten kijken naar de laptop van zijn moeder. Deze kon hij nergens vinden, er blijven allerlei dingen door zijn hoofd spoken. Is de vrouw op de site inderdaad zijn moeder? Waarom doet zij dit? Wil zij echt seks met hem, of probeert ze hem alleen maar gek te maken? Op zijn kamer drukt hij het scherm weer aan en gelijk ziet hij dat de vrouw, zijn moeder, weer op de site is. Doordat hij niet volledig is ingelogd kan zij hem nog niet zien, Niek besluit om te zien of hij meer te weten kan komen. Hij opent zijn slaapkamerdeur en loopt voorzichtig de trap af, vanuit de gang kan hij de bank zien. Zijn moeder zit op de bank en haar laptop staat open voor haar op de salontafel. Hij ziet dat zij met haar ogen het scherm in de gaten houdt, bovenin het scherm ziet Niek dat er een webcam zit. Zachtjes loopt hij de trap weer op, in zijn slaapkamer ziet hij dat zijn moeder ook online is op msn. Hij meldt zich ook aan en stuurt direct een berichtje naar zijn moeder, er ontstaat een gewoon gesprek. Niek merkt niet aan haar antwoorden dat ze weet dat hij het is, als hij vraagt of hij haar mag zien via de cam blijft het even stil.

“Wat wil je van mij zien jongen?”

Niek weet niet wat hij moet zeggen en wacht even om zijn zin goed te formuleren.

“Ik zou u gewoon willen zien, en ik hoop u dan ook helemaal te mogen zien. Het hoeft niet gelijk naakt, wat wel mag, maar gewoon even weten wie u bent.”

Het blijft even stil en dan verschijnt er weer een berichtje.

“Ik weet wie jij ben, weet jij nog niet wie ik ben?”

“Nee, dat weet ik niet. Ik heb wel een vermoeden maar durf dat niet te zeggen.”

“Als je verder wilt en mij ooit zover wilt krijgen zoals jij wilt, dan moet je nu je vermoeden uitspreken.”

“Ik denk dat u beneden zit, met de laptop op de salontafel en dus mijn moeder bent.”

Er komt geen antwoord, Niek denkt dat ze nu weg is. Ineens gaat zijn slaapkamer deur open. Zijn moeder stapt de slaapkamer binnen, ze kijkt hem even aan en begint dan te lachen.

“Vindt je het zo niet beter om mij te zien? Wanneer wist je dat ik het was? En wat denk je nu van je moeder? Wat ik wel heel mooi en fijn vond was dat jij je gewoon zo heerlijk af hebt getrokken voor mij.”

“Ik vind het altijd fijn om u te zien, ik kreeg het vermoeden toen wij gisteren zaten te praten. En toen ik via de site en uit uw mond hetzelfde te horen kreeg over mijn huiswerk. Mama ik heb mij met liefde en genot voor u afgetrokken, liever had ik het gedaan in het echt maar ik wilde het gewoon doen.”

“Laat maar eens zien dan, ik wil heel graag zien dat een jonge man zich aftrekt voor de ogen van een oude vrouw.”

Haar tong streelt langs haar lippen terwijl Niek langzaam zijn kleren uittrekt. Zijn pik springt hard en stijf uit zijn slip en zijn moeder laat haar ogen langs zijn lichaam strelen. Niek legt zijn hand rond zijn kloppende paal en begint zich langzaam af te trekken, hij houdt zijn moeder in de gaten en ziet dat ze ervan geniet. Kreunend trekt Niek sneller aan zijn pik, hij kijkt zijn moeder strak aan en voelt zijn opwinding tot een explosie komen.

“Mama ik ga klaar komen ooo dit is zo vreemd en lekker, ik kommm.”
Schokkend spuit Niek zijn zaad met een grote boog op zijn buik. Hij hoort zijn moeder zachtjes kreunen en ziet dat ze haar benen tegen elkaar druk. Haar ogen draaien een beetje weg als ze met haar hand tegen haar kutje drukt. Genietend van elkaars orgasme blijven ze stil zitten, Niek voelt zijn zaad langzaam van zijn buik aflopen. Hij streelt de druppels weg met zijn hand en likt de druppels van zijn vingers. Zijn moeder kijkt hem met opgewonden ogen aan, ze gaat rechtop zitten en laat haar ogen diep in die van Niek zinken.

“Het is niet zo dat ik op die site ben omdat ik op zoek ben naar een minnaar, ik zag een poosje geleden dat jij op die site was en wilde weten wat daar te halen was. Na een poosje van kijken besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en te zien hoe ver ik jou kon laten gaan. Wat jij dus al heel snel deed was contact zoeken met mij, het bezorgde mij een goed gevoel. Ik weet dat jij een keer met een oudere vrouw van die site bent uitgeweest. Ik was jaloers op haar omdat ik al lang naar je kijk Niek, jij bent een jongen waar iedere vrouw verliefd op zal worden. Je zus had heel graag meer met je gedaan, daar hebben wij het wel eens over gehad. Je weet dat je vader niets meer doet en dat heeft mij doen besluiten om verder te gaan. Niek wil jij mijn minnaar worden en zijn? Maar ik wil wel dat het iets is wat tussen ons blijft, als ik merk dat jij het met andere er over hebt zal het direct afgelopen zijn.”

Ze stopt even met haar verhaal en kijkt Niek strak aan, in de ogen van zijn moeder ziet hij dat ze het meent. Langzaam staat ze op wat hem heel even een zicht onder haar rok geeft. Zijn opwinding groeit weer in zijn lichaam door dit zalige zicht, zijn moeder komt naar hem toe en drukt haar lippen op zijn voorhoofd. Dan draait zij zich om en loopt naar de badkamer, even later hoort Niek het water lopen en gelijk loopt hij ook naar de badkamer. Hij staat even te kijken en voelt dan de hand van zijn moeder hem beetpakken. Ze trekt hem bij haar onder het warme water, heel even kijkt zij diep in zijn ogen dan vinden haar lippen die van Niek. Rustig streelt zij met haar tong langs de gesloten lippen van hem, als Niek zijn lippen een stukje van elkaar doet dringt de tong van zijn moeder in zijn mond. Niek ontspant en streelt met zijn tong langs die van zijn moeder. Met haar hand streelt ze de rug van Niek, haar andere hand glijdt verder naar onderen en streelt zijn stevige billen. Er klinkt een gesmoorde kreun waarna ze de billen van Niek even stevig beetpakt, Niek legt zijn armen om zijn moeder heen en voelt haar harde tepels in zijn borst prikken. Zijn paal staat weer recht vooruit en tik zachtjes tegen de lipjes van haar aan, ze pakt de harde paal in haar hand en begint er zachtjes aan te trekken. Glimmend van het warme water genieten ze van de strelingen die zij elkaar geven, Niek heeft al vaker seks gehad maar de manier waarop dit gaat is helemaal nieuw voor hem. Zijn moeder gaat iets naar achteren met haar lichaam, Niek laat zijn hand tussen hun in glijden en streelt zachtjes het harde knopje van zijn moeder. Ze laat de lippen van haar zoon los en kijkt hem opgewonden aan.

“Ooo jongen dat is lang geleden dat een man mij zo verwende, wil jij je moeder likken jongen? Oooo daar ben ik zo aan toe, de lippen en tong voelen die mijn kutje verwennen. Doe het Niek geef je moeder dat genot terug.”

Glimmend zakt Niek door zijn knieën en drukt zijn mond op het natte kutje van zijn moeder, met rustige bewegingen streelt hij met zijn tong haar lipjes en klitje. Ze zakt iets door haar benen en drukt met haar hand het hoofd van Niek strak tegen haar kutje aan. Niek schuift een vinger in haar grotje en als hij die heen en weer haalt en zijn tong haar klitje harder streelt kreunt zijn moeder hard en komt schokkend klaar. Haar lichaam blijft klaar komen, met haar handen houdt ze het hoofd van Niek gevangen tegen haar kutje. Niek voelt de opwinding tot een bijna hoogtepunt groeien in zijn lichaam, even later laat ze zijn hoofd los en trekt hem aan zijn haren omhoog. Hun lippen vinden elkaar weer en gelijkt, duwt ze Niek tegen de muur, met een gemakkelijker beweging pakt ze de harde staaf en laat die in haar kutje verdwijnen. Als ze langzaam naar achteren gaat voelt ze de dikke paal kloppen in haar lichaam. Dan gaat ze snel naar voren en voelt dat Niek zijn warme zaad met veel kracht in haar lichaam spuit. Door deze snelle lozing van Niek voelt zij zich weer een echte vrouw en komt nog een klaar, schokkend ontvangt ze iedere druppel zaad van Niek. Ze zakken beide een stukje door hun benen en laten elkaars lippen los, rustig proberen ze hun ademhaling weer onder controle te krijgen.

“Mmmm daar was ik aan toe lieverd, dit is zo lekker. Ik denk dat wij nog veel gaan genieten lieverd. Nu ga ik douche want ik wil nog een poosje genieten van de rust in huis.”

Lachend wast Niek zich snel en stapt de douchecabine uit, hij kijkt door het gordijn naar zijn moeder die zich rustig staat te wassen. Dan loopt hij naar zijn slaapkamer en trekt een slip aan, hij gaat op zijn stoel zitten en kijkt even op zijn beeldscherm. Op de site is het nu weer stil, er zijn een paar mannen aanwezig maar verder geen oudere vrouwen. Hij sluit de site en opent zijn mailbox om te zien of er nog post is. De deur van de badkamer hoort hij open gaan, hij draait zich naar zijn deur die langzaam open gaat. Zijn moeder met een handdoek om haar lichaam geslagen, komt naar binnen en kijkt hem even strak aan.

“Niek wij hebben een afspraak over wat wij net hebben gedaan? Ik ben best een beetje bang voor het moment als er iemand achter zou komen.”

“Mama wij hebben een afspraak, ik zal dit tegen niemand vertellen. Dit is veel te mooi, nooit wil ik dit weer kwijt.”

Lachend trekt ze de handdoek van haar lichaam en doet een paar stappen naar Niek toe. Hij krijgt een lange zoen van haar en voelt haar vingers door zijn haren strelen, als ze hem loslaat loopt ze de kamer uit. De opwinding is weer helemaal terug in zijn lichaam, alleen wil zijn pik niet omhoog. Na de keren die hij deze avond is klaar gekomen moet er eerst wat rust komen. Lachend streelt hij over zijn slip en rekt zich uit, zijn moeder loopt de trap af de voetstappen klinken als muziek in zijn oren. Een uur later gaat Niek naar beneden om zijn moeder een goede nacht te wensen, als hij later in bed ligt valt hij heel snel en ontspannen in slaap. De volgende morgen is zijn moeder al weg, snel neemt hij een douche en een ontbijt. Vrolijk fiets hij even later naar school, de uren die hij er moet zijn gaan snel voorbij. Op de terugweg stopt hij bij een bloemenwinkel en koopt een grote bos bloemen, zijn moeder vindt bloemen altijd erg mooi en houdt ervan om een verse bos op de tafel te hebben staan. Thuis pakt hij een grote vaas en zet daar de bloemen netjes in, als ze op de tafel staan kijkt hij er even naar en pakt een papiertje waar hij wat tekst op schrijft.

“Speciaal voor de liefste mama die er maar te vinden is in deze wereld. Dank u wel mama.”

Daarna loopt hij naar boven en zorgt dat zijn huiswerk af is voor hij aan andere dingen begint. Nog een poosje en dan is hij van het huiswerk af, hij heeft al een paar maal zitten kijken waar hij met zijn moeder op vakantie naartoe wil gaan. Hij weet dat zijn moeder van de zon houdt, ze wil ook graag wat dingen doen tijdens een vakantie en veel genieten. Dat laatste zal wel goed komen nu ze elkaar hebben gevonden, er schieten allerlei plannen door zijn hoofd en glimlachend zakt hij achterover in de stoel. Hij heeft niets gehoord van zijn moeder wat hij aan het eten moet doen, hij pakt zijn telefoon en stuurt haar een smsje. Hij krijgt snel een antwoord, ze zegt dat zij zelf op tijd thuis zal zijn. Niek trekt zijn kleren uit en loopt naar de badkamer, in de spiegel geniet hij van zijn lichaam. Hij pakt een scheermesje en begint zich te scheren rond zijn pik en ballen. Voor de rest heeft Niek veel haargroei, even later is zijn onderlichaam helemaal kaal en ook de haren die op zijn billen en in zijn bilnaad groeien zijn weg gehaald. Trots kijkt hij naar het spiegelbeeld, zijn mooie grote pik staat recht vooruit. Heel even streelt hij er met zijn hand langs, glimlachend laat hij hem los en stapt de douchecabine in. Na een uitgebreide douche kleedt hij zich aan en gaat dan naar beneden, de zon verwarmd de tuin op een zalige manier. Niek gaat in een tuinstoel zitten en trekt al snel zijn shirt en broek uit. Met alleen een slip aan zakt hij in een lichte slaap. Hij schrikt wakker van een paar koude druppels die op zijn benen vallen, zodra hij zijn ogen open doet kijkt hij in twee stralende ogen van zijn moeder.

“Hallo slaapkop, je lag zo lekker te slapen dat ik je wel wakker moest maken op deze manier. Ga jij met mij mee? Ik wilde ergens gaan eten, je vader is weer niet thuis vanavond dus we hebben het rijk alleen.”

“Graag mama, ik fris mij even op en trek dan wat beters aan. Waar gaan we naar toe?”

“Dat zie je straks wel, ik wil mij ook eerst even douche doe maar rustig aan.”
Ze draait zich om en loopt op haar hakken het huis weer in, Niek blijft nog een poosje in de zon zitten. Als hij op staat voelt hij de warmte door zijn lichaam kruipen, met zijn kleren in zijn hand wandelt hij naar binnen. In zijn slaapkamer pakt hij andere kleren uit de kast en loopt dan in zijn blote kont de badkamer in. Zijn moeder staat zich net af te drogen en hij blijft even naar haar kijken. Zijn jonge pik begint gelijkte groeien, langzaam groeit hij naar volle sterkte en staat hard tegen zijn buik aan. Lachend kijkt zijn moeder hem aan en streelt zachtjes met haar vingers langs zijn harde paal. Kreunend laat hij haar begaan, de opwinding groeit gelijk naar een hoogtepunt. Ze laat hem los en stapt de badkamer uit, voor ze de deur dicht doet geeft ze Niek een knipoog en een handkusje. Niek stapt snel onder de douche en spoelt het zweet van zich af, daarna was hij zijn pik goed en voelt de opwinding langzaam zakken. Een poosje later loopt hij gekleed de trap af, achter zich hoort hij zijn moeder ook de trap af komen. In de kamer blijft ze voor Niek staan, ze draait zich langzaam rond Ze heeft een rok aan die net tot boven haar knieën komt. Eronder draagt ze zwarte nylons waar aan de achterkant een zilveren naad in is gestikt, op de enkel zit een figuurtje in het nylon. Op de rok heeft ze een strakke bloes, die staat open tot waar haar borsten beginnen. De haren hangen los over haar schouders, ze is licht opgemaakt en heeft een zalige parfum opgedaan. Aan haar voeten heeft ze pumps met een hoge hak, Niek voelt de opwinding weer snel stijgen. Zo heeft hij zijn moeder nog nooit gezien, met vochtige ogen probeert hij zich weer onder controle te krijgen.

“Mag ik zo met je mee lieverd?”

Het enige wat Niek kan doen is knikken, zijn moeder lacht naar hem en geeft hem een kus op zijn lippen. Als Niek haar een echte zoen wil geven zijn haar lippen alweer weg. Tien minuten later rijden ze richting de stad, de auto parkeert ze in een garage en samen lopen ze gearmd de stad in. Bij een gezellig uitziend eetcafé blijven ze even staan waarna ze samen naar binnen lopen. Zijn moeder begroet een paar mensen en neemt plaats aan een tafel bij het raam waardoor je uitkijkt over de rivier. Een ober komt de kaart brengen en neemt hun bestelling voor het drinken op. Niek pakt het menu op en gelijk legt zijn moeder haar hand erop, ze kijkt hem verliefd aan en streelt heel even zijn hand.

“Wil jij je laten verrassen door je moeder lieverd?”

“Graag ma, ik ben helemaal van u ga uw gang en geef mij een mooie verrassing.”

Lachend kijkt ze hem aan en pakt de menukaart en legt die op de rand van de tafel.

“Lieverd ik kom hier wel vaker met wat zakenmensen, dan eten wij hier tussen de middag een hapje. Dat is de reden dat ze mij hier kennen, ik heb vanmiddag een diner uitgezocht wat ik jou wil aanbieden. Schatje ik houd heel veel van jou en kijk al vele jaren naar jou mooie lichaam. Je vader is helaas gestopt met mij het hof maken door zijn tegenslagen, hij is nog steeds erg lief maar vergeet dat ik een vrouw ben die graag de aandacht van een man wil hebben. Ik heb een paar maanden geleden besloten om te kijken hoe ver jij wilde gaan en hoe ver ik durfde te gaan. Toen ik die site op jou computer ontdekte, wist ik hoe ik het moest aanpakken, het liep allemaal gemakkelijker en sneller als ik gehoopt had. Die keer dat ik mezelf zat aan te kleden en jij naar mij keek wist ik dat je bepaalde gevoelens kreeg. Ik heb je toen heel even aangeraakt en merkte dat je een harde paal had. Er liepen een hoop kriebels en verlangens door mijn heen, daarna heb ik je in de gaten gehouden en ben ik ingelogd op die site.”

Ze stopt even met haar verhaal omdat de ober het drinken komt brengen, hij neemt gelijk de bestelling van het eten op en loopt dan weer weg. Het is niet zo heel erg druk in het eetcafé, de tafeltjes om hun heen zijn onbezet. In de hoek zitten wat mensen en aan de bar zitten drie mannen. Er staat een rustig muziekje op wat er voor zorgt dat de gesprekken alleen bij de tafeltjes te volgen zijn.

“Ik was nog maar net ingelogd op die site toen ik al vijf aanbiedingen had van een paar jongen mannen. Ze wilde mij wel eens de hemel geven en meer van dat soort praat, op die berichten heb ik niets gezegd. Ik bleef wachten tot jij mij zou aanspreken, en dat gebeurde toch sneller als ik had verwacht. Het duurde even voor ik iets durfde terug te zeggen omdat ik niet wist of ik onbekend zou blijven voor jou. Je hebt deze week ontdekt, toen ik mijn laptop aan liet staan, wie die vrouw was. Niek ik had de laptop expres aan gelaten, ik wilde dat jij het zou ontdekken. Toen ik je zag via de webcam wist ik dat wij een leuke tijd zouden gaan krijgen. Ik heb vreselijk genoten van je actie voor de cam, ik heb mezelf verwend en ben net zo snel gekomen als dat jij deed. Lieve Niek nu weet je ongeveer hoe het komt dat ik dit wil, er is voor mij nooit een andere man geweest en die zal er ook nooit zijn. Ik houd heel veel van je vader maar wil graag weer eens voelen dat ik een vrouw ben, het is zo lang geleden dat ik echt genoten heb. Het is voor mij heel belangrijk dat wij deze dingen ook alleen onder ons houden, ik wil niet dat je vader erachter komt. Waarschijnlijk zal het hem niets uitmaken maar ik heb liever niet dat hij het weet.”

Niek kijkt zijn moeder aan en voelt een warme gloed door zijn lichaam glijden. Ze is heel openhartig, ze hebben al vaak gespreken gehad maar nog nooit op deze manier.

“Mama alles wat wij doen en gaan doen blijft onder ons, er zijn dingen die ik heel graag wil en als ik er over praat is het verdwenen. Dat wil ik niet en ik zal proberen om u terug te geven wat u al zo lang mist. Ik wil alles uitproberen en mocht u iets willen wat ik niet ken dan ga ik daar ook gewoon voor. Het lijkt mij fantastisch om helemaal van u te zijn.”

Er komt een gloed in de ogen van zijn moeder terwijl hij die woorden spreekt, glimlachend streelt ze zijn vingers en kijkt hem dan verliefd aan.

“Pas op wat jij tegen je moeder zegt en wat je aan haar geeft jongen. Soms kan een oude vrouw wel eens rare ideeën krijgen.”

De ober komt naar de tafel toe gelopen en zet de borden neer, het ruikt zalig en ze beginnen zwijgend te eten. De maaltijd die zijn moeder heeft uitgezocht smaakt Niek erg goed, ze weet hem op deze manier al heel erg te verleiden. Na het eten wandelen ze een stukje door de stille stad, bij een open terras blijven ze even staan. Niek kijkt zijn moeder aan en pakt haar hand waarna hij haar mee het terras op neemt. Ze bestellen iets te drinken, Niek laat zijn ogen langs zijn moeder glijden. Zijn moeder is een mooie vrouw, ze ziet er iets jonger uit als dat ze is. Veel mannen die langs het terras lopen kijken haar vragend en met een geile blik aan. Glimlachend kijkt ze naar Niek, haar handen strelen over de rok. Als het drankje op is lopen ze weer verder, zijn moeder leidt hem langzaam naar de garage waar de auto staat. Als ze bij de betaalautomaat staan drukt Niek zich tegen de billen van zijn moeder aan. Met zijn hand streelt hij zachtjes over haar buik en raakt even haar borsten aan. Er klinkt een lichte kreun als ze de pakeerticket uit de gleuf trekt, ze draait zich om en geeft Niek een kus op zijn lippen. Deze keer laat hij haar lippen niet ontsnappen en trekt haar zachtjes tegen zich aan. Zijn tong komt die van zijn moeder tegen waarna er een heerlijk en lang tongspel ontstaat. Als ze elkaar loslaten kijken ze even gelukkig in elkaars ogen, dan duwt ze Niek een stukje weg en loopt met een paar krachtige stappen naar de auto. Niek kijkt haar na en voelt zijn opwinding met grote sprongen toenemen. Glimlachend gaat hij achter zijn moeder aan en stapt naast haar in de auto, ze rijden zwijgend naar huis ieder met zijn eigen gedachten. De auto parkeert zij bij thuiskomst in de garage en stappen uit, als de deur van de garage weer dicht is doet Niek een stap naar haar toe. Gelijk draait zij zich om en pakt zijn hand beet, ze lopen de keuken in en luisteren of er iemand in huis is. Heel even blijft ze tegen het aanrecht aan staan, ze trekt Niek strak tegen zich aan. Haar handen strelen zijn rug terwijl hun lippen elkaar vinden, de harde pik van Niek drukt tegen haar venusheuvel aan. Met rustige bewegingen wrijft ze langs zijn kloppende paal.

Glimlachend laat ze hem los en duwt hem een stukje achteruit, ze loopt de keuken uit en gaat de donkere kamer binnen. Ze zet haar tas op de tafel en kijkt heel even naar Niek die achter haar is gelopen. Ze pakt zijn hand beet en kijkt hem even strak aan.

“Lieverd wat wil je dat ik aan houdt?”
“Ooo mama alles ik wil u uit kleden tot op uw nylons na. Het geluid en het voelen van nylon maakt mij helemaal gek.”

Ze streelt met haar vingers langs zijn gezicht en geeft hem een kus.

“Waar wil je dat wij genieten van elkaar? Hier in de kamer, boven op jou slaapkamer of de mijne? Of zou je het ergens anders willen?”

“Het lijkt mij het fijnste om deze eerste keer op uw bed te genieten van elkaar.”

Ze pakt zijn hand beet en loopt voor hem de trap op, ik haar slaapkamer knipt ze een klein lampje aan wat ervoor zorgt dat ze elkaar goed kunnen zien. Het geeft een apart schijnsel door de kamer, Ze gaat voor Niek staan en wacht wat hij gaat doen. Met zorg maakt hij knoop voor knoop van haar bloes los, als de bloes van haar schouders afglijdt, slikt Niek even. Ze draagt een mooi donker blauwe bh waar haar borsten strak in verpakt zitten. Met zijn handen streelt hij over de stof. De tepels worden langzaam harder onder zijn gestreeld en de ogen van zijn moeder draaien langzaam weg. Hij maakt haar rok los en duwt die van haar billen af, eronder wordt haar mooie panty zichtbaar waar haar donker blauwe slip overheen zit. Met zijn vingers streelt hij zachtjes langs haar benen, zijn moeder heeft zijn broek los gemaakt die langzaam van zijn lichaam af glijdt. Ze maakt zijn bloes open en trekt die uit. met haar lippen streelt ze de harde tepels van Niek. Ze doet een paar stappen achteruit en laat zich op het bed zakken. Ze neemt Niek met zich mee, hun lippen vinden elkaar. Niek kruipt tussen de benen van zijn moeder en likt ieder stukje van haar naakte lichaam. Langzaam zakt hij naar onderen, met zijn lippen en tong streelt hij over de panty. Met haar vingers streelt zij langzaam zijn rug, ze trekt Niek op het bed en gaat dan naast hem liggen haar mond is vlakbij de harde paal van haar zoon. Even twijfelt ze maar dan verdwijnt de kloppende stam in haar mond, met haar tong streelt ze erlangs en aan het kloppen voelt ze dat het niet lang zal duren. Langzaam trekt ze haar mond van zijn lul af en neemt een voor een zijn warme ballen in haar mond. Niek likt langs het slipje en voelt zijn zaad langzaam een uitweg zoeken, als zijn moeder hem los laat en zijn ballen likt zakt de opwinding een klein stukje terug. Met zijn vingers trekt hij het slipje van de billen van zijn moeder, met een korte zwaai belandt het op de grond.

Het kutje van zijn moeder straalt warmte uit, de panty is zeiknat en als Niek zijn lippen erop zet drukt zijn moeder haar onderlichaam hard omhoog. Kreunend slikt ze zijn harde paal weer in en gelijk voelt ze haar keel vollopen met het zaad van Niek. Schokkend laat Niek zijn zaad in de keel van zijn moeder lopen, ze slikt iedere druppel in en hoort Niek hevig kreunen. Met zijn lippen en tong is hij op haar kutje bezig gebleven, op het moment dat hij begint te schokken van zijn orgasme komt ook zijn moeder hevig klaar. Zacht kreunend genieten ze samen van het onverwachte orgasme, met haar tong blijft ze de iets verslapte penis strelen. De jonge paal groeit al snel weer tot volle hardheid, Niek streelt de lipjes van moeder en zet zijn tanden in het kruis van de panty. Met een scheurend geluid trekt hij de panty in het kruis kapot, zijn moeder kreunt harder en drukt met haar hand Niek strak tegen haar kale kutje aan. Met zijn tong streelt Niek het klitje en gelijk schuift hij twee vingers in haar zeiknatte grotje. Schokkend ontvangt ze zijn vingers en door de opvulling en genot bijt ze hard in de pik van Niek. Hij schrikt hier van maar voelt gelijk dat het bloed met grote stromen door zijn paal heen jaagt. Met zijn vingers verwent hij zijn moeder en als zijn tong en lippen het klitje pakken en strelen komt ze luid kreunend tot een daverend orgasme. Ze klemt haar benen tegen het hoofd van Niek en probeert hem weg te krijgen, maar met rustige en langzame strelingen zorgt hij ervoor dat ze weer op adem komt. Ze opent haar benen en duwt Niek achterover op zijn rug, mer een snelle beweging gaat ze op hem zitten en laat gelijk zijn harde jonge paal in haar kutje verdwijnen. Niek sluit zijn ogen en geniet van deze heerlijke sensatie, met haar kutje masseert ze zijn paal wat het genot in het lichaam van Niek naar ongekende hoogte drijft. Niek streelt met zijn vingers over de borsten van moeder en laat een hand naar onderen zakken. Als hij het harde klitje raakt gaat er een schok door het lichaam van zijn moeder. Hij moet alles in het werk stellen om niet spontaan klaar te komen, met langzame bewegingen begint ze haar zoon te neuken. Als ze merkt dat Niek het niet kan inhouden stopt ze even om de spanning iets terug te laten zakken. De vingers van Niek blijven haar verwennen, met gesloten ogen geniet ze van de kloppende paal in haar. Dan voelt ze haar orgasme met grote snelheid door haar lichaam razen. Met versnelde bewegingen zorgt ze ervoor dat Niek gelijk met haar klaar komt. Voor het eerst sinds lange tijd voelt ze zich weer helemaal vrouw, zij was altijd al heel erg goed om ervoor te zorgen dat ze tegelijk klaar kon komen met haar man. Langzaam zakt ze voorover en drukt haar lippen op die van haar zoon. Hin tongen strelen langs elkaar en langzaam komt hun lichaam weer tot rust.

Ze laat zich van Niek afrollen en blijft stil naast hem liggen, als Niek iets wil zeggen legt ze haar vinger op zijn lippen. In stilte geniet ze eindelijk weer, ze is haar nieuwsgierigheid heel dankbaar. Toen ze op de kamer van Niek kwam en de computer aan zag staan die een site liet zien waar oudere vrouwen met jongen mannen contact proberen te krijgen. Was ze eerst geschrokken maar gelijk had ze de naam van de site opgeschreven, ze had ook gekeken onder welke naam Niek er was ingelogd. Die dag was ze een poosje op de site blijven kijken, toen Niek thuis was gekomen was er een plan in haar gedachten ontstaan. Nooit wilde ze een vreemde man, maar haar zoon was ondertussen ook een man geworden, het wapen dat hij tussen zijn benen had was genoeg voor haar geweest om ervoor te gaan. Nu lag ze naast haar zoon die uitgeteld met gesloten ogen lag te genieten. Met een stralende glimlach kijkt ze hem aan, binnenkort gaan ze samen op vakantie. Niek weet nog niet waar hij naar toe wil maar zij heeft de reius al geboekt. Ze gaan genieten van de zon, van de omgeving en zeker van elkaar. Geen hotel maar een ruim en vrijstaand appartement heeft ze gehuurd voor drie lange weken. Hij zal weten dat hij zich volledig aan haar heeft gegeven.

Ronald.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners