Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De verhuizing met mijn stiefdochter - 15462 keer gelezen
Door de ziekte van mijn vriendin was ik genoodzaakt om gelijkvloers te gaan wonen en zo werd er gezocht dicht bij mijn werk. Na enkele maanden had ik toch een ruime woning met een grote voor- en achtertuin gevonden en we hoefden niet te veel aan te doen., dus het plan was om snel te gaan verhuizen. Hoewel de verhuizing helemaal verzorgd werd, ging mijn vriendin toch al een beetje inpakken en zodoende hadden we enkele dozen al weggebracht naar het nieuwe huis. Maar 5 dagen voor de verhuizing werd mijn vriendin plotseling opgenomen in het ziekenhuis en met de arts spraken we af dat zij na de verhuizing over werd geplaatst naar het ziekenhuis bij ons in de buurt.

Mijn vriendin had aan haar dochter gevraagd of zij mij kon helpen met de verhuizing en zij wilde mij te allen tijde bij staan had ze tegen haar moeder gezegd.
Een dag voor de verhuizing belde Marieke, mijn stiefdochter, of ik haar de volgende morgen op het station kon ophalen en ze zei dat ze het fijn vond dat ze me kon helpen. Na het gesprek had ze haar moeder in het ziekenhuis gebeld, wat ik later dus ook hoorde en mijn vriendin zei dat Marieke een goede vervangster zou zijn.
De volgende ochtend om 9 uur stond Marieke op het perron, ze was gekleed in een kort rokje en een rood hemdje met spaghettibandjes en zo te zien met een rood BHtje eronder.
Toen ze me zag rende ze met haar tas naar me toen en sprong bijna in mijn armen, waarna ze me vol op de mond kuste. Even drukte ze zich tegen me aan en voelde haar volle borsten tegen me aandrukken.
Ik pakte haar tas die zwaar aanvoelde, ze keek me aan en glimlachte, ja ik heb me halve kledingkast bij me want ik blijf een tijdje voor je zorgen. Dat heeft mama met me geregeld zei ze en vroeg of ik bezwaar had, natuurlijk niet zei ik en we liepen naar de auto.

Nadat we van het station waren weggereden gingen we naar onze oude woning, toen Marieke het huis inliep zag ik alle verhuizers verlekkerd kijken. Maar toen ze mij zagen gingen ze weer snel verder met inladen.

Nadat alles was ingeladen en de verhuizers waren vertrokken zei Marieke, wat een gasten zeg. Het liefst hadden ze onder mijn rok gekeken wat ik aan had zei ze en ze hoopten maar dat ik hen ging helpen. Ze hoopte dat ze snel weg waren als we in het nieuwe huis zouden arriveren zei ze, anders wilde ze zich eerst omkleden. Ik vroeg anders niet dan, nee anders niet zei ze en als jij het ziet heb ik er geen problemen mee. Ooooo, antwoordde ik en zei knipoogde naar me.
Voor de laatste keer liepen we door het huis en Marieke ging boven kijken, nadat ik klaar was wilde ik net de trap op lopen toen Marieke de trap af wilde lopen. Ik keek naar boven en keek rechtstreeks tegen een zeer kleine rode string aan, Marieke bleef even ongelijk staan en ik had zo extra zicht op het kleine lapje stof. Ze liep verder naar beneden en zei dat alles leeg was en toen ze me voorbij liep zei ze, lekker klein hé en ik voelde me betrapt en antwoordde dat het mooi was.

Nadat we het huis hadden verlaten gingen we nog even naar het ziekenhuis, mijn vriendin had tranen in haar ogen en zei: ik ben nu een slechte vrouw voor je en kan je niets bieden, maar Marieke zal ervoor me zijn met wat dan ook antwoordde ze.
Voordat ik en Marieke weg gingen kwam de buddy van mijn vriendin binnen, zo was er voorlopig nog een bekende bij haar.


Na een uur rijden kwamen we bij de nieuwe woning aan, de rit was rustig verlopen en Marieke had een beetje geslapen. De verhuizers hadden bijna alles al uitgeladen en in de juiste ruimte gezet.

Marieke ging even boodschappen doen, zij is hier aardig bekend, en ik ging binnen kijken of alles goed verliep. Na een kwartier waren de verhuizers klaar en voor hen zette ik een krat bier en fris in de wagen en bedankte hen voor de verhuizing.
Nadat ze waren vertrokken kwam Marieke thuis met de boodschappen en wat in de koelkast moest legde ze er in en we zouden kijken wat we gingen eten vanavond. Marieke keek me aan en vroeg aan mij of ik haar moeder miste, ik antwoordde van je en zij drukte zich tegen me aan en kuste me vol op de mond met de woorden ik hou van je. Ik antwoordde dat ik van haar hield en zo gingen we langzaam aan de slag, Marieke is hetzelfde als haar moeder en wist dan ook hoe het moest staan. Het zweet stond op onze voorhoofden en ik zei dat ik een korte broek ging aantrekken, terwijl ik in de slaapkamer me uitkleedde kwam Marieke binnen met een doos en keek naar mijn kruis die begon op te zwellen van haar blik. Ze bleef even verlekkerd kijken en wreef even over haar borst en lachte geil naar me. Het uitpakken verliep vlot en toen ik even naar Marieke keek zag ik dat ze zonder BH was, iedere keer als ze bukte zag ik haar volle borsten met harde tepels. Ze waren bezweet en door het vocht glom het heerlijk op, mijn lul reageerde al. Later zat ze even op de grond om iets uit te pakken , haar been was iets opgetrokken en ik keek tegen haar kleine rooie string aan. Nu zag ik ook dat de stof heel dun was en daardoor zag ik haar schaamlipjes tegen de stof aandrukken.
Marieke zag dat ik keek en stak haar wijsvingertje op, maar veranderde haar houding niet en ik kreeg het daardoor warm. Marieke zei, warm hé paps. Waarom trek je je broek niet uit, niemand die het ziet en de gordijnen zijn toch dicht en ik vind het wel een mooi gezicht om jou zo te zien. Het was inderdaad warm in huis en antwoordde, lijkt me een goed plan en jij heb jij het niet warm.
Ja antwoordde ze, maar ik heb een hele kleine string aan die niet veel bedekt en in mijn tas heb ik alleen kleintjes. Ik zei nou en, de verhuizers zijn toch weg en ik vind het ook een mooi gezicht.
Jaja lachte Marieke en terwijl ik me broek uit trok zag ik haar naar mijn kruis kijken en ze zei toen, nu begrijp ik dat mama van sex houdt. Ja schat ze houdt er wel van, helaas kan het nu niet meer. Maar hoe zit dat met jou, nog geen vaste vriend en je bent toch al 24 jaar.
Terwijl ze verder uitpakte antwoordde ze, ik ben gek op sex en een geile donder maar ik val op iemand die nog niets onderneemt, maar ik krijg hem wel en lachte haar tanden bloot. Ze stond op en deed haar rokje en shirt uit, nu stond ze in haar kleine rooie string voor me en draaide zich om en ging verder met uitpakken. Haar volle borsten met harde punten stonden fier op haar lichaam en tussen haar billen zat een dun rood touwtje van haar string.
Mijn lul stond strak in mijn broekje en toen Marieke het zag kwam ze naar me toen en drukte haar borsten tegen me aan en zoende me vol op de mond, terwijl ze weg liep liet ze haar vingers langs me lul glijden. Mmmmmmmmmm zei ze, die is lekker opgewonden zeg, ik antwoordde toen dat dat door een mooie vrouw kwam die een zeer kleine string draagt waar je de lipjes zo in ziet.
Ze lachte verleidelijk en zei je hebt gelijk, het is een geil gezicht en ben ontzettend geil en terwijl ze dit zei trok ze verleidelijk haar slipje uit. Ze liep op me af en begon over mijn broekje mijn lul te strelen, jij bent die man die ik al een tijdje wil en mama weet ervan schat.
En vervolgens haalde ze mijn keiharde lul uit mijn broekje, mijn eikel was onbloot en ze likte langs me eikel.
Ik kreunde van genot en haar mond omsloot mijn lul en zachtjes begon ze me te pijpen en mijn ballen werden licht gestreeld. Zachtjes trok ik me terug en tilde haar op, kuste haar tepels en lag haar zachtjes op de grond. Ik zocht met mijn tong naar haar kutlipjes en zij begon me weer te pijpen, ik zocht haar klitje en merkte dat ze heel nat was. Toen ik haar klitje aanraakte hoorde ik haar kreunen, ik bleef haar bewerken en voelde haar aanspannen en kwam klaar onder mijn tong.

Haar kutsappen liepen haar kutje uit, Marieke liet even mijn lul los en ik maakte aanstalten om haar te gaan neuken. Mijn eikel drukte tegen haar lipjes en zachtjes drukte ik deze naar binnen en begon mijn stiefdochter te neuken. Marieke kreunde van genot en haar handen gleden over mijn borst en rug. Marieke gaf aan dat ze graag bovenop me wilde, ik haalde mijn lul uit haar kut en die glom van haar vocht.
Nadat ik op mijn rug was gaan liggen, begon Marieke mij te pijpen. Mijn lul drong diep in haar keel en met mijn vingers zocht ik haar spleet en drukte een vinger diep in haar. Marieke kreunde van genot en ze stopte met pijpen en ging op mijn lul zitten, ik pakte beide borsten en zij begon hard te pompen op mijn lul.
Ik voelde haar kutspieren samen trekken en zij kwam hijgend klaar, ze ging weer op de grond liggen en ik kwam bovenop haar. Hard duwde ik mijn lul diep in haar kut en zij kwam nog 3 keer klaar voordat ik mijn lul diep in haar kut leeg spoot.
Om niets te verliezen van mijn sperma likte ze mijn lul schoon en daarna bleven we even liggen om bij te komen. Gelukkig konden we zo in bad en zeepten we elkaar in, ook hier zijn we nog een keer klaar gekomen.

Na het bad trokken we beide alleen maar een string en slip aan, Marieke belde daarna haar moeder in het ziekenhuis en vertelde dat het goed ging en dat zij eindelijk haar genot had.
Toen ik mijn vriendin sprak gaf ze aan dat dit een wens van haar was en Marieke was al een tijdje gek op me, daar zij niets meer kan vond ze dat dit in de familie moest blijven.
Die avond werd er niets meer uitgepakt en Marieke en ik hadden het druk om elkaars lichaam verder te verkennen.

Twee dagen na de verhuizing werd mijn vriendin overgebracht naar een ander ziekenhuis, Marieke en ik waren aanwezig toen zij binnen werd gebracht. Ze zoende ons beide lang op de mond en zei dat ze blij was dat mijn lul weer wat te doen had.

Na een maand kwam mijn vriendin weer thuis en elke keer als Marieke komt geniet zij van onze sexleven, mijn vriendin kijkt dan graag toe en hoopt later weer mee te kunnen doen.
Marieke en ik kijken er al naar uit en Marieke is nu een vaste neuk maatje van me geworden.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners