Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De vrouw - 33179 keer gelezen
Christal ziet haar dochter thuis komen na een lange dag school, ze ziet er niet al te goed uit. al een paar dagen gaat het niet van een leien dakje met Sita. De vorige dag had Christal ruzie met haar dochter gekregen toen ze erover begon. Even later komt Sita binnen en schud haar lange donkere haren los, er verschijnt een lichte glimlach op haar mooie gezicht. Sita is nu achttien jaar, Christal was al ruim dertig toen Sita werd geboren. Ze trouwde laat en door allerlei omstandigheden kon ze eerst niet zwager worden, nadat zij het hadden opgegeven raakte ze toch ineens in verwachting. Twee jaar geleden was haar man had haar man haar verlaten omdat hij erachter kwam dat hij toch meer van een man hield. Geschrokken had Christal haar leven in elkaar zien zakken, maar door Sita had ze alles heel snel weer op de rit gezet. Nadat haar man weg was gegaan heeft ze geen man meer gehad, soms wil ze wel maar vaak is zij er bang voor. Er woont sinds een jaar een nieuw stel naast haar, de man heet Koos en zijn vrouw is vaak werken. Als hij in de tuin aan het werk is bekijkt ze hem vaak. Een paar weken geleden lag hij in de tuin te zonnen met alleen een zwembroekje aan. Vanuit de slaapkamer had ze een hele tijd staan te kijken en in haar slipje was een natte plek gekomen, toen ze haar vingers over haar panty streelde was ze hevig klaar gekomen. Geschrokken van haar snelle orgasme en gluren naar de buurman had ze een koude douche genomen. De opwinding die in haar lichaam was ontstaan door haar orgasme was niet afgenomen. Toen haar dochter die avond weg was had ze zich nog drie maal verwent met de vibrator die al jaren ongebruikt in de lade lag. Een paar jaar voor haar man verdween hadden ze samen in een sekswinkel verschillende vibrators en een paar voorbindpenissen gekocht. Haar man had in het begin van hun relatie al eens aangegeven dat hij het zalig zou vinden als zij hem zou neuken met een voorbindpenis. Nooit had ze dat willen doen ook wilde ze toen niet met allerlei speeltjes experimenteren, de seks die zij samen hadden was heel fijn en ze genoten er altijd van. Op een gegeven moment had hij haar gevraagd om wat vaker een kort rokje en daaronder een panty te dragen. Door deze outfit was in haar lichaam een verandering gekomen, ze wilde vaker en meer seks. Op internet was zij gaan zoeken naar filmpjes, foto’s om haar ervaring uit te breiden. Ze was veel foto’s tegen gekomen van vrouwen die hun man neukte met een voorbindpenis. Op dat moment besloot ze om samen met haar man de nieuwe spullen te gaan kopen.

Cristal is een vrouw van bijna vijftig maar ze ziet er nog goed uit, een beetje voller op haar heupen en rond haar middel. Haar gezicht is ook een heel klein beetje gezet, ze is een vrouw waaraan te zien is dat ze niet de jongste meer is. De laatste tijd merkt ze dat er veel mannen naar haar kijken met een begeerlijke blik, om dat nog meer te laten gebeuren is zij zich weer gaan kleden in panty’s en een rokje erop. De rokjes zijn niet meer zo kort als jaren geleden, toch mag ze niet al te ver bukken want dan kan een oplettende man wel tegen haar billen aankijken. Haar lange bruine haren met grijze tinten erin hangen meestal los op haar schouders en rug. Sinds de nieuwe bewoners naast haar zijn komen wonen heeft zij het idee dat ze meer met zichzelf bezig moet zijn, meer letten op haar kleding en op haar lichaamstaal. Sita is net als haar moeder, een mooie meid, niet echt mager gewoon een echte jonge vrouw. Mooie volle borsten die iets kleiner zijn als van haar moeder, ze is net zo groot als Christal. Door haar zoeken op internet was zij ook lesbische seks tegen gekomen, een poos geleden was ze haar dochter naakt tegen gekomen in de badkamer. Er was een lichte opwindende rilling door haar heen gegaan, Sita had haar glimlachend aan gekeken en samen hadden ze een poosje gepraat. Christal was op het toilet gaan zitten en haar blik had iedere stukje van het lichaam van haar dochter op genomen. Sita schaamde zich nergens voor en had haar moeder laten zien hoe ze haar kutje altijd schoor, lachend had Christal gezegd dat zij een hele bos had en het nog nooit geschoren had. Sita had haar vreemd aan gekeken en gevraagd of zij haar kutje moest scheren. Een beetje geschrokken had ze dat geweigerd waarna Sita de badkamer vrolijk had verlaten. Voor ze weg liep had ze haar moeder een kus op haar lippen gegeven en gezegd dat ze heel veel van haar hield. De badkamerdeur was nog maar net dicht toen Christal haar benen ver uit elkaar had gezet en een hand in haar slip had geduwd en zichzelf heel snel een hevig orgasme had gegeven.
De weken erna had ze veel nagedacht over het aanbod van haar dochter, Sita liep net als zij, vaak in een rok met eronder een panty. Het wond Christal erg op om haar dochter zo te zien, soms liet ze zich op de bank vallen en dan kon ze recht tegen het kruis van Sita aan kijken. Er waren tijden bij dat Sita dan alleen een panty aan had, toen Christal dat had gezien had ze haar eigen slip ook uit getrokken. Het genot wat de panty haar gaf was erg groot, en als ze met haar vingers langs haar harige kutje streelde kwam ze meestal direct klaar. Twee weken geleden had ze voor het eerst haar kutje een beetje geschoren, trillend was ze ermee bezig geweest maar ze durfde zich niet echt te scheren. Ze had zich voorgenomen dat als haar dochter het weer zou vragen of voorstellen dat ze direct ‘ja’ zou zeggen. In de ogen van Sita ziet Christal dat er iets is, ze trekt haar dochter tegen zich aan en geeft haar een kus. Ineens begint Sita hevig te huilen en pakt haar moeder stevig beet, schokkend laat zij haar tranen stromen en met haar hand streelt ze zachtjes over de rug van haar moeder. Of ze het expres doet weet Christal niet maar de hand van haar dochter zakt verder naar beneden en streelt over haar billen. Ze voelt de opwinding in haar lichaam stevig groeien, tussen haar benen wordt het langzaam nat. Christal laat haar vingers door de haren van Sita glijden en drukt een kus op haar voorhoofd. Ineens laat Sita haar hoofd iets naar achter gaan en drukt haar lippen stevige op die van haar moeder. Heel even gebeurt er niets dan openen de lippen van Sita zich en streelt ze met haar tong langs de lippen van haar moeder. Geschrokken blijft Christal even staan dan opent zij haar lippen en ontvangt de tong van haar dochter. Een lange innige tongzoen volgt en de beide vrouwen smelten helemaal ineen, de panty van Christal wordt erg nat, ze laat haar hand naar onder glijden en streelt de billen over het rokje van haar dochter. Dan laat ze haar vingers onder het rokje zakken en streelt de billen gehuld in nylon, als ze tussen de benen komt van Sita worden haar vingers nat. Ze trekt haar hand terug en laat die tussen hun in naar onderen zakken, met een simpele beweging trekt ze het rokje omhoog en streelt het harde klitje van Sita. De lippen laten elkaar los en als Christal haar dochter aan kijkt ziet ze dat zij geniet.

“Oooo mama ga door, ik wil dit al zo lang mmmm ik ga klaar komen dit heb ik nog nooit gevoeld jaaaa doe het.”

Sita pakt haar moeder stevig beet en komt hevig schokkend klaar, ze drukt haar benen stevig tegen elkaar en laat alles gebeuren. Als ze weer wat rustiger wordt drukt ze haar moeder achteruit tegen de tafel en geeft haar een kus, dan zakt ze met een stralende blik naar beneden en tilt het rokje van haar moeder omhoog. Met haar lippen streelt Sita over het nylon en likt eraan, kreunend geniet ze van het gevoel aan haar tong. De warmte van het kutje van haar moeder zorgt ervoor dat haar opwinding weer met sprongen stijgt. Ze likt over het harde knopje van haar moeder en streelt met haar vingers over de billen en kutlipjes. Christal sluit haar ogen en laat zich op de tafel vallen, ze tilt haar benen van de grond om haar dochter meer ruimte te geven. Ineens komt ze klaar, het orgasme groeit vanuit haar tenen en komt oorverdovend door haar lichaam aangegolfd. Haar sappen stromen door de panty heen en Sita likt iedere druppel ervan op, het orgasme blijft aan houden. Als ze langzaam weer rustig wordt draait ze haar hoofd naar de deur. Even schrikt ze want achter de deur staat de buurman naar hun te kijken. Even wil ze weg rennen maar beseft zich dan dat het haar leven is, ze kijkt Koos strak aan en tilt haar hand op. Ze wenkt hem om binnen te komen, als de deur open gaat draait Sita zich om en in haar ogen is een glinstering te zien. Christal staat op van de tafel en loopt naar Koos toe, zonder iets te zeggen drukt ze haar lippen op die van hem en trekt zijn shirt uit. Sita maakt zijn broek los en trekt die samen met zijn slip snel naar beneden. De harde paal van Koos veert omhoog en werpt een paar druppels vocht tegen het gezicht van Sita. Met haar vinger streelt ze de druppels van haar wang en likt ze langzaam op. Dan verdwijnt het harde stuk vlees tussen haar lippen, Koos komt door deze vreemde situatie bijna klaar. Met veel moeite kan hij zich inhouden, hij streelt de billen van Christal en de de natte panty laat hij door zijn vinger glijden. Christal laat zijn lippen los en de pik van hem glijdt uit de mond van Sita. Christal drukt Koos stevig tegen de grond en gaat met haar kutje boven zijn mond zitten. Ze streelt haar lipjes en drukt haar kutje die nog steeds bedekt wordt door de panty, tegen de lippen van Koos. Hoorbaar genietend probeert hij haar zo goed mogelijk te verwennen, Sita heeft de pik van Koos weer gepakt en likt hem af alsof ze een lolly eet. Zachtjes drukt ze haar tanden in het harde vlees. Koos kan zich niet langer inhouden en komt luid kreunend onder de billen van Christal hevig klaar. Zijn zaad schiet de mond van Sita in. Iedere druppel likt de jonge meid op. Dan gaat ze omhoog en drukt haar lippen op die van haar moeder, samen eten ze het zaad van Koos die nog steeds probeert om Christal een orgasme te geven.

Christal pakt haar natte panty beet en trekt er een gat in en gaat weer op de lippen van Koos zitten. Sita heeft de pik van KJoos de hele tijd in haar hand gehouden en door de masserende bewegingen van haar vingers is zijn paal weer gegroeid tot volle hardheid. Sita trekt ook een gat in haar panty en laat zich langzaam over de paal van Koos heen zakken. Met zijn handen zoekt Koos naar het meisje en streelt haar borsten en laat een hand zakken naar haar kutje. Als hij het klitje en zijn eigen pik voelt, die diep in de jonge vrouw zit, streelt hij langzaam het knopje. Sita blijft stil op zijn paal zitten en geniet van de aanraking van de ervaren man. Het kutje begint steeds sneller in zijn paal te knijpen, het kutje van Christal begint ook langzaam ongecontroleerde bewegingen te maken. Hij hoort de beide vrouwen kreunen en dan komt Christal op zijn lippen klaar, ze laat voor de tweede maal haar orgasme de vrije loop. Ze zakt voorover en steunt op haar dochter die onder de vingers van Koos ook tot een orgasme komt. Heel even blijven de vrouwen stil zitten, dan staat Christal op en tilt Sita van de paal van Koos af. Gelijk verdwijnt de pik in haar kutje, Sita twijfelt even maar laat dan haar billen op het gezicht van Koos zakken en trekt haar natte kutje ver open zodat hij zijn tong diep in haar kan laten glijden. Christal neukt Koos hard en wild en geniet van de paal in haar ervaren Kutje, met zijn vingers streelt Koos haar hele lichaam, als hij haar borsten beet pakt zoekt hij de harde tepels op en knijpt er hard en gemeen in. Het kutje van Christal knijpt gelijk hard in zijn paal wat hem een hevige rilling van genot geeft. Sita wrijft haar kutje stevig over het gezicht van Koos en komt weer klaar. Ze blijft slap op hem zitten en ontspant zich helemaal. Heel even heeft zij het idee dat ze moet plassen. Er vallen een paar druppels op de lippen van Koos, gelijk knijpt Sita haar kutje dicht en laat het gevoel bezit van haar lichaam nemen. Ze kijkt naar haar moeder, de ogen van Christal draaien langzaam weg als Koos haar klitje begint te strelen. Met een luide en harde gil komt Christal weer klaar, Koos kan zich niet langer tegenhouden en spuit zijn tweede lading met kracht in het lichaam van Christal.
Sita is op de grond naast de beide mensen gaan zitten en geniet van haar moeder, langzaam zakt de verslappende pik van Koos tussen haar lipjes vandaan. Christal knijpt haar lipjes tegen elkaar en gaat dan staan, ze doet een stap naar voren en laat zich op de mond van Koos zakken. Als hij zijn tong in haar kutje steekt ontspant Christal zich en laat het zaad in de mond van Koos lopen. Koos likt iedere druppel uit haar en dit is genoeg voor Christal om nog een keer klaar te komen. Dan rolt ze van hem af en blijft op haar rug om de keukenvloer liggen. Even later staan de drie mensen langzaam op en lopen naar boven, in de badkamer trekken de vrouwen hin kleren uit en stappen dan een voor een onder de douche. Als ze een poosje later weer beneden zijn kijken ze elkaar opgewonden aan, Koos had dit nooit voor mogelijk gehouden. Hij droomde er vaak over maar dat het nu zomaar ineens gebeurde is voor hem een van de mooiste dingen in het leven. Christal zit op de bank met Sita naast haar. Beide hebben een jurkje aan en aan hun benen hebben ze weer een panty. Sita heeft haar benen onder zich getrokken waardoor hij een mooi zicht heeft op haar kruis. Christal heeft beide voeten op de grond staan en het jurkje heeft ze tot vlak onder haar kruis omhoog getrokken. Het aanzicht bezorgd hem weer heerlijk rillingen, zijn blik dwaalt naar de klok en geschrokken ziet hij dat zijn vrouw zo thuis gaat komen. Snel staat hij op.

“Lieve buurmeiden, ik moet naar huis anders heb ik straks een probleem. Ik hoop dat wij dit nog een keer kunnen herhalen. Ik heb mij hele leven niet zo genoten als dat ik net heb gedaan. De volgende keer mogen doen met mij wat je maar wilt.”

Met die woorden loopt hij de keuken in en gaat door de poort om snel in zijn eigen tuin te verdwijnen. De beide vrouwen kijken elkaar glimlachend aan, Site streelt haar moder en geeft haar een lange tongzoen. Als ze elkaar weer loslaten staat Christal op en loopt de keuken in. Sita komt achter haar aan en gaat op de tafel zitten terwijl haar blik de verrichtingen van haar moeder gaade slaat.

“Mama ik moest toen ik weer klaarkwam ineens heel nodig plassen, is dat normaal? Ik durfde dat niet op Koos te doen. Zou hij dat erg hebben gevonden? En zou jij dat erg vinden als ik zomaar zou plassen tijdens een seksspel?”

Christal draait zich glimmend naar haar dochter, in haar ogen glinsteren lichtjes.

“Ik weet niet of hij dat prettig zou vinden, moeten we maar eens vragen of gewoon doen dan merken wij wel of hij het iets vind. Natuurlijk is het wel zo prettig als je plas schoon is, een echte gele plasstraal is niet zo lekker. Vroeger heb ik met je vader vaak plasseks gehad, dan dronken wij veel water en dan is na verschillende malen plassen je urine mooi helder. Het is heel normaal dat je zulke drang krijgt, en ik vind het niet erg. Geniet overal van lieverd. Er is nooit iets vies. Ja een ding wel natuurlijk, nooit moet je meer als je urine laten lopen. Je billen moet je alleen openen voor genot en voor het andere moet je op het toilet zijn. Lieverd ik hoop dat je er echt van genoten hebt, ik heb dit al lang gewild en ben er klaar voor om mij te laten scheren door jou.”

Lachend staat Sita van de tafel op en geeft haar moeder een lange zoen, haar hand streelt onder de jurk van Christal haar billen.

“Vanavond zal ik jou heel netjes scheren mama, ik ga nu mijn huiswerk maken anders heb ik morgen een probleem.”

Lachend verdwijnt Sita uit de keuken, Christal kijkt haar na en voelt in haar lichaam dat er een mooie en opwindende tijd aan gaat komen samen met haar dochter en soms met koos. Ze weet dat ze binnenkort een keer van hem alleen wil genieten. En misschien wil hij ook wel zover gaan als haar man toen wilde. Nu moet ze eerst voor het eten gaan zorgen, in gedachten geniet ze van het nieuwe leven.

Ronald,.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners