Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De weesjongen 1 - 20989 keer gelezen
Mij naam is Johan en inmiddels 50 jaar wat ik ga vertellen heeft plaatsgevonden in de jaren 1975 t/m 1982, oftewel van mijn 16e t/m 23e jaar.
Mijn ouders waren beide omgekomen bij een auto ongeluk in 1973 wij mijn 2 broers en zusje moesten ergens ondergebracht worden mijn 2 broers een tweeling ging naar een oom en tante in Limburg en mijn zusje naar een nicht van mijn overleden moeder. Voor mij werd geen plaats gevonden dus ging ik naar het weeshuis dat was heel normaal in die tijd. Na twee jaar in het weeshuis te hebben gezeten kwam Broeder Ambrosius zoals hij heette na de taallessen naar mij toe, ik moest met hem mee naar een kamer waar ook een man en een vrouw zaten van rond de dertig.
Ik moest een heleboel vragen beantwoorden en vervolgens weer terug naar de lessen. Een paar dagen later waren de mensen er weer en kreeg ik de kans om met hun mee te gaan als hun pleegzoon, ik zei natuurlijk gelijk ja.
Aangekomen in Maassluis want daar woonde ze in een groot huis dat een beetje op een heuvel stond. Inmiddels was ik te weten gekomen dat ze nog 2 pleegdochters hadden Elly van 13 jaar en Sandra van 17, zelf konden mijn pleegouders geen kinderen krijgen, de meiden stonden in de hal op mij te wachten en begroeten me of ik de verloren zoon was, beide meiden waren in mijn ogen bijzonder knap vooral Sandra zag er lekker uit mooi koppie en al een lekker stel borsten, bij Elly zaten deze er aan te komen. Ik was 15 jaar en wist heus wel wat van sex dat leer je snel in een weeshuis, ook werd er in het weeshuis volop geŰxperimenteerd, en op deze leeftijd is aftrekken aan de orde van de dag, bij het zien van deze 2 meiden steigerde mijn lul als een gek.
Ik zal de eerste 6 maanden overslaan, ondanks dat ze heel gezellig en leerzaam waren voor mij.
Op een avond ging ik naar de wc toe om te plassen en toen ik de deur open deed zat daar mijn pleegmoeder die Angela heette op ze zat met een blad in haar hand en haar ogen gesloten en de andere hand tussen haar benen we schrokken allebei zo erg dat ik de deur weer dicht gooide en naar mijn kamer rende die op de 2e verdieping lag. Daar aangekomen moest ik dit even laten bezinken en al gauw kreeg ik een stijve en ging ik fantaseren over mijn pleegmoeder die ik nu ook met andere ogen ging bekijken en kwam tot de conclusie dat ze best knap was en de moeite waard om een zonde te plegen, de dagen gingen voorbij zonder dat mijn moeder er verder iets over gezegd heeft.
Toen de meiden naar tennis moesten voelde mijn moeder zich niet goede dus ging mijn vader met ze mee, ik lag mijn huiswerk te maken toen er op de deur geklopt werd mijn moeder kwam binnen in haar ochtend jas en ging op mijn bed zitten, ze zei Johan we moeten even praten over wat er laatst gebeurd is, heb je begrepen wat je gezien heb, ik antwoorden dat ik niet wist wat ze bedoelde, daarop begon ze te glimlachen en zei dat ik niet zo na´ef was als ik er uit zag, uiteindelijk vertelde ik dat ik dacht dat ze zat te masturberen met een porno blad in haar hand, ze bloosde zowaar, en wat vond je ervan zei ze, weer wist ik niet wat ik moest zeggen maar wel merkte ik dat ik opgewonden werd en dat mijn lul begon te groeien ook dat merkte mijn moeder snel op nog voordat ik me wilde omdraaien, stop zei ze en ik bleef liggen zoals ik lag ze pakte resoluut mijn pik vast en keek me in mijn ogen ik smolt helemaal en was als was in haar handen, langzaam begon ze mijn pik te kneden en binnen no time was deze zo hard als graniet ik moest mijn broek en slip uit doen en tot mijn verbazing schrok ze van wat ze zag mijn pik was ongeveer in vol formaat 22 cm met een doorsnee van 4.5 cm.
Langzaam begon ze aan mijn pik te trekken en ze streelde mijn ballen, ik had het niet meer en zei dat ze moest stoppen want dat ik zou klaarkomen , vervolgens zakte ze meer naar voren waardoor ik ook inkijk in haar ochtendjas had en zag daar 2 prachtige borsten bungelen ik bedacht me niet en pakte er een zacht vast mijn moeder zei niets maar nam mijn pik in haar mond en begon mij zachtjes te pijpen dat was voor mij teveel van het goede en voordat ik wat kon zeggen explodeerde ik met zoveel geweld dat ik dacht dat ik het niet zou overleven mijn moeder schrok maar begon tegelijk te slikken maar kon niet voorkomen dat er heel wat uit haar mond liep. En nog steeds had ik haar borsten vast waarvan de tepels keihard stonden.
Dit was het begin van mijn erotische jaren met mijn pleegfamilie
Reageren; weesboy@gmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners