Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De weesjongen 4 - 9016 keer gelezen
Na 5 minuten gewacht te hebben ben ik zachtjes terug geslopen naar mijn eigen kamer, daar aangekomen ben ik op mijn bed gaan liggen om na te denken hoe dit hele gedoe nu verder moest.
de volgende morgen ben ik vroeg weggegaan ik speelde voetbal in de plaatselijke voetbalclub. toen ik rond een uur thuis kwam was er niemand thuis, ik bracht mijn vuilewas naar de badkamer en pakte gelijk wat creme voor mijn scheenbeen ik had een flinke schuiver gemaakt en het was een flinke schaaf wond geworden. toen ik mijn broek uit had gedaan en er creme op wilde smeren stond mijn moeder ineens in mijn kamer ik schrok me rot. je hoef niet te schrikken ik ben het maar, ik dacht dat er niemand thuis was zei ik vandaar. mijn moeder kwam dichterbij em nam de creme van mij over en begon het scheenbeen in te smeren, ineens vroeg ze waar was je gisterenavond je was niet op je kamer, ikeheheh wat moest ik nou zeggen en toen maakte ik een stomme fout en zei dat ik bij Sandrs op de kamer muziek aan het luisteren was.mijn moeder keek me aan en zei ik geloof wel dat je bij je zus was maar dat je naar muziek heb geluisterd dat geloof ik niet.
ik was met stomheid geslagen en keek alleen maar met grote ogen naar mijn moeder die nu de creme weg zette en mij indringend aankeek wat was je bij je zus aan het doen, dat heb ik toch al gezegd zei ik zonder veel omhaal gaf mijn moeder me een flinke tik in mijn gezicht dit was deeerste keer dat ze me sloeg zowel zij als ik schrokken ze zei je moet niet liegen tegen mij want dat zie ik meteen. dus wat heb je bij je zus gedaan, ik eheh we hebben samen geneukt, zo dat was er uit, mijn moeder keek mij aan en greep ineens mijn lul vast ze keek me aan en zei zie je wel eerlijk zijn doet geen pijn en nu ga je me precies vertellen wat jullie gadaan hebben en dat deed ik ondewr tussen streelde mijn moeder mijn lul die steeds groter werd mijn moeder die op haar hurken voor mij zat had een hand tussen haar benen en een hand om mijn lul, toen ik bij het stuk kwam waar zij binnnen kwam en ik achter het gordijn stond moest ze wel lachen.
Ze stond op tilde har rok op en beval me haar te likken zonder omhaal storte ik me op haar zeikend natte kut ik likte zoals ik het geleerd had en binnen de minuut begon ze te wiebelen ooooohh ik kom zei ze en ik voelde haar sappen over mijn tong lopen. ze duwde me achterover en schopte haar schoenen uit trok haar rok uit en kwam over me heen staan en langzaam zakte ze naar beneden, kijk me aan en blijf me aan kijken ik voeld hoe ik langzaam bij haar naar binnen gleed oeeee wat was dat heerlijk heet toen ik er helemal inzat begon ze me langzaam aan te berijden steeds sneller ging het terwijl ze kreunde en mijn hoofd tegen haar borsten duwde met mijn handen omvatte ik haar borsten en voelde door de blouse en de BH heen hoe hard haar tepels waren ohhh knijp er in zei ze en ik gehoorzaamde op dat moment explodeerde ze en kwam vreselijk klaar ze viel versuft voorover ik draaide een beetje zodat we zijdelings lagen ik wilde ook klaarkomen en begon haar hard en snel te neuken terwijl ik zei datik het heerlijk vond mijn moeder zo hard te neuken zodat ze weer klaar kwam en dat gebeurde ook maar dan samen.
Daarna krop van het bed af veegde met haar slipje haar kut schoon trok haar rok en schoenen aan en zei ik ben nog lang niet klaar met jouw. en verliet mijn slaapkamer. en nu dacht ik hier moest ik met sandra over praten.

wordt vervolgt
weesboy@gmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners