Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dochter Jessica, betrapt - 22709 keer gelezen
Dochter Jessica, betrapt.

Verzoek van Tommie X.

De vader Thomas 35 jaar……Weduwnaar, gecondoleerd Thomas, ik pink een traantje weg….
Hij leeft voor zijn dochter, was voor haar een hele klap dat haar moeder plotseling…..gecondoleerd Jessica. Het ging met de zestien jarige donkerblonde best wel goed op school, natuurlijk had ze haar momenten van waarom moest mama nu al naar de hemel….
Jessica, lang donkerblond haar in twee lange vlechtjes, ze zag er jonger uit dan men zou denken, maar ja de lezer wil nu eenmaal weten hoe de hoofdrolspeelster er uit ziet, dat ze er jonger uit zag kwam ook deels door de lange vlechtjes met gele strikjes er in en verder was ze een stevig slank meisje, lekker rond kontje wat vooral goed uitkwam door het korte rokje, het leek dan net of het rokje aan de achterkant korter was en je weet hoe kerels dat dan opvangen in hun gedachten!
Ze had ook een paar flinke handjes vol aan tieten vlees, ik zeg een 75 C. En zoals Tommie al is ergens gelezen had, volle dijen..stootdijen dus…betekend dat ze wel tegen een paar stootjes kon…kuch.
Botergeil en gek op koken, dat laatste vond Thomas best wel handig in huis.
Zijn privé…………nee niet dat heren….privé kokkin. Nog wat vergeten over Jessica? O ja, een meter vijfenzestig.

Thomas had natuurlijk ook zijn behoeftes en rukte zich dus letterlijk schraal.

Goed het verhaal begint, half jaar eerder.
+Thomas en Jessica gingen de kist voor, een aantal sterke familieleden droegen de kist, haar moeder en zijn echtgenote wilde gecremeerd worden en dus verdween even later de kist naar beneden onder het afspelen van haar lievelingsmuziek…..drieëndertig en nu al opgehaald door god, hoe wreed kan het zijn.
Jessica huilde en hij hield zich met moeite goed.

Jessica was er nog steeds niet overheen, van waarom mijn mama…….maar het leven ging door. Je had het maar te accepteren!

Botergeil, hoezo botergeil?
Dat vraagt om enige uitleg. Jessica had op haar kamer de laptop open geklapt en ze las: ….‘’dat heb ik bij mama onder haar kussen gevonden,’’ Zei Sophie en draaide aan het ding aan de onderkant, het begon te trillen en te zoemen. ‘’Wat een gek ding,’’ reageerde haar zusjes Sanne. Beiden waren een blonde tweeling van zestien jaar, met hun lange blonde haren tot ver op de rug.

Papa zette de auto op de parkeerplaats neer en klapte zijn paraplu open, het regende, dus dat werd geen fietsen, zuchtend opende hij de deur. Had hij daarvoor een halve dag vrij genomen.

Sophie zat met het trillende ding tussen haar dijen en het voelde lekker…beiden hadden hun onderbroekje uit getrokken.
Ze waren zo druk met de vibrator, want ja zo heet dat ding wat ze bij haar moeder onder het kussen gevonden had, dat ze papa niet hoorde thuis komen.

Papa gooide de para

plu in de daarvoor bestemde bak, nou dan kon hij nu wel wat gaan doen met zijn postzegel verzameling en liep de trap naar boven op.
Hij hoorde zijn dochters vanwaar er een rare geluidjes maakte alsof ze….
Sophie wreef met het trillende ding over haar glad geschoren kutje en kreunde zachtjes. Papa hoorde ook licht gezoem? Dat leek wel op de……van zijn vrouw.

‘’Pfffff zuchtte Jessica, wat een geil verhaal‘’. Ze had deel een al eerder gelezen en wist dat die papa hun uiteindelijk ging neuken, niet direct maar pas in deel twee of zo. Ze had ook de serie, Papa, geile op me gelezen en de schrijfster van die verhalen was haar favoriet!
Papa-dochter, verhalen waren dat.
Jessica had altijd meer tijd nodig, dan een keer om een deel te lezen. Ze werd daar bloedjes geil van en zat nu ook alweer in haar slipje, met haar vingers tussen haar natte spleetje te wrijven, over haar geile erwtje, zoals ze dat noemde.
Ze had het hoe te gebruiken van haar klitje al ontdekt. Ze had een aantal van die verhalen gedownload en in een speciaal mapje geplaatst en dat mapje weer in een mapje, zodat ze nooit per ongeluk ineens een verhaal op het scherm kreeg. Het mapje heette huiswerk, dat viel ook niet op, want huiswerk was saai.
Ze wreef over haar klitje en kreeg weer dat lekkere gevoel in haar lijfje…..en neuken was nog lekkerder, had ze al begrepen vanuit die verhalen. Zou haar papa? Nee….zoiets moest ze niet denken, vond ze. Het waren maar verhalen. Zoiets deden papa’s niet…..jaja..het zal….

Jessica was weer naar school.
Thomas had problemen met zijn computer, het ding liep niet echt lekker vandaag, eigenlijk had hij allang een nieuwe moeten aanschaffen, maar ja zolang die het nog deed! Maar vandaag viel het ding steeds uit, nee niet de computer zelf maar dat achterlijke ding waar de programma’s op draaide viel steeds uit en hij moest echt toch wat versturen.
‘’Verdomme kloot ding!’’
Hij liep naar boven en pakte de laptop van Jessica en liep weer naar beneden.
Jessica zou het niet erg vinden als hij even haar laptop gebruikte om zijn noodzakelijke werk af te krijgen, dan ging hij morgen de oude pc wel in ruilen!
Hij had Windows 7 er nog op staan en Jessica al het nieuwste 10 dus, ‘’He verdomme?’’ Mopperde hij, hoe werkt dit in godsnaam, al die mapjes van haar. ‘’Huiswerk?’’ Goh ze had netjes een huiswerk map, wat zou ze allemaal al gemaakt hebben?
Thomas klikte het aan en er verscheen alleen weer een mapje huiswerk?
‘’Wat is dat nou weer voor een onzin?’’ Mopperde hij weer. Drukte nogmaals en een mapje, verhalen verscheen.
‘’Wat nou verhalen? Wat heeft dat godverdomme met huiswerk te maken?’’ Zijn stemming was toch al niet al te best en al mopperend over de stomme dingen op haar laptop. Zo kwam zijn werk nooit af, maar ja….verhalen dat mocht hij toch wel ff aanklikken toch? Ach, natuurlijk wel, dat hoefde ze niet te weten dat hij even keek…..
Thomas drukte op verhalen……….een hele rij schrijfsels floepte te voorschijn en zijn oog werd getrokken door de titel. :Papa geile op me! Deel 1: en daar stonden nog meer delen van in haar mapje, ach laat ik ff eens deel 4 aantikken, want de titel beloofde wel iets, toch?
:’’Ooooooohh lekker geil blondje trek je onderbroekje ff op je knieën voor papa,’’ en Cindy deed dat:Thomas voelde zijn lul reageren in de broek. Las Jessica van dit soort verhalen? Hoe kwam ze daar aan? ‘’FF..verder lezen,’’ en zijn hand opende de gulp in zijn broek en hij haalde zijn pik er uit en hield die in zijn hand, onder het lezen werd zijn pik harder en dikker.
:’’Til je rokje maar op voor papa!’’ En hij zag haar kaal geschoren kutje, ‘’ga maar op je knieën schatje!’’:
Thomas zuchtte, wat een geil verhaal, zijn lul lekte.
Zou zijn dochter daar geil van worden? Als ze dit las, was ze er zo een? Keek ze misschien ook al stiekem naar geile films.
Hij stond op en terwijl hij zachtjes aan zijn pik rukte liep hij weer naar boven, de slaapkamer van zijn dochter op en keek in haar kleding kast, veel leuke kleine slipjes en korte rokjes, ze had maar een Bhtje in de kast liggen. Ze had toch ook maar een Bhtje!! Dus….dus zat ze nu op school zonder Bhtje….., ‘’de slet…oeps!’’ Zoiets zeg je toch niet over je dochter, alles was netjes schoon geen gebruikte kleding zag hij……’’de wasmand!’’ Riep hij en met zijn harde pik in de hand liep hij naar de badkamer en opende de wasmand…BINGO…er lag een slipje.
Hij pakte het, het voelde vochtig aan, vooral in haar kruisje, ‘’zou ze al geil worden?’’ Fluisterde hij en drukte het kruisje tegen zijn neus aan, ‘’mmmmmmmm….,’’ wat een geile lucht trok er nu zijn neus binnen, behalve de wat lichte urine tinten rook het erg geil, ze lekte geil in haar slipje?
Zou ze zich al klaar maken? Van alles spookte er in zijn hoofd en hij liep weer naar haar kamer, met zijn harde lul in de ene hand en het slipje in de andere. Weer drukte hij zijn neus er in en snoof de geur gretig op….
Thomas likte in het kruisje.., ‘’mmmmmmmm,’’ het smaakte best apart, maar wel lekker, zou ze zich al vingeren of alleen haar klitje bewerken om klaar te komen. Hij zag het gewoon voor zich en ze zag er best lekker uit! Vond hij en nu was ze blijkbaar toch al met seks bezig.
Zou ze een vriendje hebben?
Was ze misschien al geen……maagd meer?

Hij draaide automatisch het slipje strak om zijn lul. Pakte haar foto van haar bureautje, waar ze in bikini op stond, je kon haar tepels in de stof zien prikken….viel hem nu pas op en hij begon zich sneller af te trekken, ‘’ooghhhhgg…!’’ Dit was best geil af rukken zo, nog sneller trok hij zich af, ‘’ooghhhhh.. Mmmmm..ooohhhhhhhhh, vv.verdomde geile slet..ooooooghhhhhh!!’’ En hij spoot en spoot en spoot, het slipje lekte door een straal ketste op de foto en liep naar beneden. Diep kreunend en hijgend kwam hij me toch mega lekker klaar.
Hij zette de foto terug, liet het slipje vallen en veegde zijn hand af aan het rokje wat over de stoel hing, er werd gebeld. ‘’Verdomme!’’ Snel zijn verslappende lul in de broek, rits dicht en de trap af, het slipje ruimde hij zo dadelijk wel op.

Thomas opende de voordeur, ‘’goedemorgen meneer, kan ik u blij maken met een speciale aanbieding van de Televaag? De eerste maand gratis en…..’’
Thomas gooide de deur dicht en liet hem dus niet uit praten. Hij las de krant wel gratis op internet! Dat gezeur aan de deur steeds, die sticker had hij er niet voor niets opgeplakt.

Zijn werk, o ja…daar moest hij nu toch echt mee aan de gang.
Hij ging weer bij de laptop zitten en begon te typen, eindelijk vlotte het een beetje, die heerlijke afruk partij had hem toch wat rustiger gemaakt e tja hoe dat verder moest met Jessica? Hij had haar een geil sletje genoemd, gelukkig niet in het bijzijn van haar. Maar als ze zichzelf al klaar maakte…was ze toch een sletje? ‘’Nee..nee..nee Thomas,’’ fluisterde hij, zoiets zeg je niet, uit je hoofd met die gekke gedachtens. En hij concentreerde zich op het werk.Jessica kwam thuis en het was inmiddels al kwart over vier.
‘’Hee? Papa, dat is mijn laptop!’’
‘’Ja, mijn pc doet raar en ik heb het even geleend om mijn werk op af te maken!’’
Jessica zag de mapjes openstaan, ‘’heb jij die mapjes geopend?’’
‘’Nee hoor!’’
‘’Ik zie het toch, ik zie verhalen staan? Jij hebt in me privé gegluurd!!’’
‘’Heb er echt niet in gekeken hoor, je kan ,m weer meenemen want ik was net klaar!’’ Het stond Jessica niet aan, hij wist nu van haar geheim!
Ze voelde zich betrapt, terwijl het eigenlijk andersom moest zijn. Hij had niet aan haar laptop moeten komen en zich de betrapte moeten voelen, wat was dat toch met die volwassenen?
Jessica ging haar laptop naar boven brengen.
Ze zou ,m de volgende keer wel in de kast leggen en die op slot doen! Welke verhalen zou hij gelezen hebben? Waren allemaal vader-dochter verhalen……ze voelde haar kutje trekken…
Jessica vond haar slipje een beetje opgefrommeld op de grond, ‘’wat is dit nu weer?’’ Die had ze toch echt vanmorgen in de wasmand gedaan. Ze raapte het op, ‘’gadverdamme….,’’ en liet het gelijk weer vallen, haar vingers zaten onder een glibberig..slijmerige substantie.

‘’PAPA…..!!!’’ Schreeuwde ze, bovenaan de trap.
‘’Wat is er?’’ Vroeg Thomas, die uit de woonkamer kwam.
‘’Kom maar kijken wat je gedaan hebt, viezerik!!’’ Werd hij daar nu voor een viezerik uitgemaakt?
Hij liep de trap op en ondertussen zei hij, ‘’waarom begin jij te schelden?’’ En liep haar slaapkamer in, ‘’oeps..!’’ Het slipje, die stomme Televaag vent ook.
‘’Je hebt je afgetrokken in me slipje???’’ Zoiets had ze in de verhalen ook gelezen, haar vader was dus net zo! Thomas raapte het gauw op en gooide het in de wasmand en waste zijn handen.
‘’Op de vloer ligt ook nog wat!’’ Hoorde hij Jessica roepen, dus Thomas met een emmer sop, op zijn knieën de vastvloerbedekking af poetsend.
‘’Zo, nouw klaar met je gezeur!’’
‘’Viezerik….!’’
‘’Slet….,’’ beet hij, van zich af en had het gezegd voor hij er erg in had.
‘’Ik ruik nog die geur?’’ Zei Jessica en snuffelde….,’’GADVERDAMME…het zit ook op dit rokje!!!’’ ‘’En op me foto???’’ ‘’Wat ben je een smerig beest, papa!!’’

‘’En jij een geile slet!’’

‘’Wrom ben ik een geile slet? Jij rukt je af in me slipje? En dan ben ik opeens een geile slet?’’ Moest echt niet gekker worden hoor, vond ze.
‘’Ik heb jou betrapt op het lezen van smerige porno verhalen en je komt blijkbaar klaar in je slipje! Dus je vingert je al klaar en als ik daardoor per ongeluk er opgewonden van raak, ben ik de viezerik? Wie gooit er nou zo een vies geil slipje in de wasmand!’’
‘’Kwam je lekker klaar op me foto, papa!’’ Beet ze terug.
‘’Ja, sorry hoor, als die vent niet aangebeld had, dan had ik het opgeruimd en had er geen haan naar gekraaid!’’ Dat van die foto had hij niet eens gezien, maar goed Thomas bestelde Pizza en onder het eten er van keerde de rust een beetje terug. Er werd niet meer over gesproken en om half twaalf ging Jessica naar bed.Jessica lag te draaien in haar bedje, ze zag haar slipje in gedachten liggen en voelde bijna als echt die kleverige sperma tussen haar vingers.
Haar vader geile op haar en had zich op haar foto in bikini af getrokken…..Tja hij was alleen en miste mama natuurlijk.
Ze had het bed best wel vaak horen kraken als ze aan het n….., nou ja je weet wel wat ik bedoel en had zich altijd afgevraagd wat daar nou lekker aan was, tot dat ze haar klitje had ontdekt tijdens het lezen van Cindy, seks He bah, wat vies! Dat ze per ongeluk had gevonden op internet waarna ze een heleboel verhalen begon op te slaan.
Ze voelde haar kutje knijpen en haar vingers….ze voelde dat ze vochtig was, best een lekker gevoel met je vingers over je klitje. Ze hoorde haar vader ook naar boven komen, zijn slaapkamer deur open en dicht gaan.
Jessica kon de slaap niet vatten en likte haar vingers af……hoe zou dat nu zijn zo een pik in je kutje? Het was al gevoelig als ze er een vinger probeerde in te krijgen, dan kon een pik er toch nooit in? Wacht ff, zij was er toch zelf uitgekomen? Dat was iets met het..? Nou ja het kon dus, ook al had mama haar verteld dat het niet pijnloos was een geboorte en dat belangrijke mensen zoals de koningin en zo een keizersnee deden omdat die geen pijn hoefde te leiden.

Ze voelde het lekker worden, dat aan haar kutje zitten. Ze werd geil? Haar kut lipjes voelde wat dikker aan en papa lag daar maar alleen in zijn bed en had misschien nu wel een dikke pik omdat hij nog aan haar dacht.
Jessica d,r kutje begon knijpjes te doen, He verdomme ze kon niet slapen en stapte maar uit bed nadat ze het licht had aangedaan….
Ze stond voor de spiegel en bekeek zichzelf eens met andere ogen, haar donkerblonde lange haren hingen een beetje warrig om haar hoofd en haar tepeltjes waren hard en prikte in het rode babydolletje, wat een klein beetje doorschijnend was, waardoor ze haar stevige tietjes kon zien. Zou hij echt geil op haar kunnen worden? Zag ze er lekker genoeg uit voor de mannen? Dat soort dingen las je in de verhalen.
Haar zwarte slipje zag ze ook door het babydolletje…
Zou ze?……….Zou ze nu?
Had ze ook een geil pijp smoeltje zoals die Cindy, die Laura en die vonden het allemaal lekker?
Zou ze?

Jessica liep haar kamer uit, in een soort van trance en voelde het geil al langs haar dijen af lopen, haar hart bonsde in haar keel. Maar wat nu als hij boos werd?
Ze twijfelde even…….maar haar kutje wilde het eigenlijk wel en die Mandy vond pijpen erg lekker en lustte er wel pap van in de verhalen, maar was dat allemaal flauwekul en gewoon geschreven om mannen geil te maken!
NEE!!!
Zij was nu toch ook geil?
Jessica opende voorzichtig de slaapkamerdeur van haar papa. Ze hoorde zijn rustige ademhaling, misschien was hij nu helemaal niet geil! Ze botste in het donker ergens tegenaan en er viel wat op de grond…..
Thomas trok aan het touwtje en het licht floepte aan, hij knipperde even met zijn ogen of het nou echt klopte wat hij zag. Daar stond zijn zestienjarige zelf opgekweekte dochter ontstaan uit zijn zaadvisjes en wat zag ze er verrukkelijk uit.
Hij kon haar tietjes bewonderen en dat verdomde korte nachtkleedje maakte het geheel nog geiler dan het al was, er liepen natte strepen over haar dijen….zijn…zijn sletje was geil!!
Ze stond er met een hand aan haar nachtkleedje te frunniken en een duim in haar mondje, ‘’papa ik kan niet slapen?’’ te murmelen met zo een sensueel geil hoog stemmetje.Thomas zijn lul schokte en werd snel dikker en hard, je voelde de spanning gewoon in de slaapkamer. In trance trok Jessica haar slipje uit……hij hoefde niets te vragen?
Thomas kwam uit bed trok zijn slip uit en toonde zijn flinke erectie aan zijn dochter, daar was zij uit ontsproten en zo dadelijk zou het zich weer verenigen.
Thomas ging op de rand van het bed zitten en spreidde zijn benen, Jessica deed zoals Mandy in het verhaal en knielde tussen zijn benen, de pik van papa stond schuin omhoog, die pakte ze voorzichtig en voelde de warmte en het kloppen.
Jessica moest de pik iets naar beneden buigen en likte aan zijn glimmende eikel, het velletje wat er normaal overheen zat, had zich al terug getrokken en zat achter de eikel rand, er bruiste al wat voorvocht uit.
Ze likte het af, veel smaak zat er niet aan, ‘’doe je lippen er maar stevig op, laat ,m een beetje op en neer gaan in je mondje en goed zuigen, He!’’ Ze pijpte hem af als een volleerde hoer…gewoon een natuur talentje! Zo gemakkelijk als ze voor de eerste keer een erecte lul in haar mondje nam, was gewoon een wonder.
‘’Agghhhhhhhh..je doet het gg..goed, Jessica, zuig maar lekker door!’’
‘’Ik..ik..ga zo komen, maar ggg..gewoon door blijven pijpen!’’
‘’Aaagggggg…..ggg.oooohhh..gg..ga door..aaaghhhhhhhhhhh..,’’ zijn lul verdikte zich nog wat en pulserend kreeg Jessica haar First cum. Ze voelde hem in haar mondje klaar komen. Ze slikte zoveel mogelijk door, maar er droop ook wat via haar mondhoeken naar buiten, langs haar kin en lekte op en tussen haar tietjes.

Jessica bleef door pijpen, want hij moest hard blijven wist ze, van wie? Van Cindy uit de verhalen wist ze dat.
Thomas wroette zachtjes in haar lange haren, ze pijpte echt hemels alsof ze heel haar leven niets anders had gedaan. Ze stopte en haalde de lul uit haar mondje, ‘’je moet nu ook verder gaan papa!’’
‘’Nou, sta maar op en ga maar op je rug op bed liggen!’’
Jessica lag er met opgetrokken knieën.
Thomas vergaapte zich aan het heerlijke kale bolle kutje en even later voelde Jessica zijn tong op haar kutje en kreeg ze een professionele befbeurt van haar vader. Ze kreunde zachtjes maar wel lekker geil, zijn tong lebberde het geil tussen haar kut lipjes op en twee vingers bewerkte haar klitje.
Ze ging er op klaarkomen, er sproeide gewoon geil uit haar kutje en zijn gezicht kwam er onder te zitten….hemelse nectar was het.
Ze kirde erg geil en leuk…..
Jessica zat nog in haar orgasme toen haar paps, tussen haar benen omhoog kroop, liefdevol haar heerlijk tietjes kneed en even later snel zijn harde lul op haar kutje zette wat een zuigend geluid gaf toen hij haar kut lipjes uiteen dreef. ‘’Ohh..huh..pp..papa…,’’ zacht hoorbaar uit haar mondje kwam.
Jessica voelde natuurlijk lekker strak aan om zijn lul die langzaam maar zeker naar binnen drong, het kutje leek hem naar binnen te zuigen. ‘’Ooohh..ppff..omg.’’
Haar kutje kon hem hebben en ze voelde zich wel oprekken en goed gevuld worden, de lul schraapte gewoon langs haar kut vlees en ze voelde amper de pijn toen haar vliesje werd weg gestoten, er vloeide wel wat bloed dat schuimend met haar geil langs de lul naar buiten werd geperst, ‘’ooohhhhh p..p..papa oooohhhh..echt lekker..ooohhhhh,’’ ze kwam klaar terwijl de pik er ondertussen tot aan de ballen in stootte.

Thomas voelde het borrelen en haalde zijn lul uit haar kutje. Kroop naar boven, ‘’mondje open en slikken,’’ zei hij en spoot hevig kreunend zijn sperma in haar open staande mondje en ze slikte het door.
‘’Wrom kwam je nie in mij klaar?’’ Vroeg ze, na afloop.
‘’Nou, ik wil je niet nu al met een kinderwagen zien lopen, dat bewaar je maar voor als je een vriendje hebt, getrouwd bent en samen een kindje wilt!’’
‘’We spreken morgen wel af voor de huisarts en dan slik je de pil!’’

Einde verhaal. Ben benieuwd wat je er van vind Tommie.
XXX Angela.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners