Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dochter Op Skype - 18670 keer gelezen
Voordat ik dit verhaal begin wil ik even aangeven dat ik dyslexie heb en hoewel ik mijn best doe niet kan garanderen dat het verhaal zonder spel en of grammatica fouten is geschreven.

Het was een warme avond in oktober en ik zat nog wat te genieten van een boek en een glas wijn in de tuin. Mijn vrouw was naar haar bakclubje en zou waarschijnlijk pas rond middernacht thuis komen.

Mijn dochter, Elise, was na het eten direct naar haar kamer gegaan om huiswerk te maken. Nu heb ik een zeer mooie dochter al zullen de meeste vaders dat van hun eigen dochter zeggen. Elise is nog maar net zestien, heeft hele mooie lange blonde haren die iets krullen, een nog wat onschuldig gezichtje met een paar ondeugende ogen en wat sproetjes rond haar neus. Haar lichaam is mooi slank en de laatste jaren langzaam omgevormd van dat van een echte jonge vrouw. Haar borstjes zijn zeker al een B cup en toen ze laatst snel even van de badkamer naar haar eigen kamer naakt liep, kon ik zien dat ze mooi stevig rond waren, recht vooruit stonden en versierd waren met een paar prachtige kleine roze tepeltjes. Haar kontje is erg mooi rond en strak. Hij staat iets naar achter en hoewel ik haar vader ben zorgt ze in de korte rokjes of strakke broeken die ze draagt er regelmatig voor dat ik het behoorlijk warm van haar heerlijke achterwerk krijg.

Zover ik weet door de enkele keren dat ik haar naakt heb gezien, heeft ze een mooi klein kutje waarvan ze de haartjes scheert op een klein streepje op haar venus heuvel na.

Nu zijn wij thuis absoluut niet preuts maar sinds Elise haar lichaam is gaan groeien doet ze de badkamer op slot en komt ze met de meeste vragen naar mijn vrouw.

Hoewel mijn vrouw de meeste zaken wel met mij bespreekt voel je, je als man toch iets buitengesloten.

Na een tijdje wordt het echt te donker om in de tuin nog te lezen en ik besluit om even bij mijn dochter te kijken of het allemaal lukt met haar huiswerk. Als ik naar boven loop hoor ik zacht muziek uit haar kamer komen. De deur van haar kamer staat op een kiertje open waardoor ik als ik vlakbij ben haar net kan zien staan voor haar bureau waar haar laptop opengeklapt op staat.

Ik wil kloppen maar op dat moment zie ik net dat ze helemaal niet bezig is met huiswerk.

Elise staat in alleen een BH en string voor haar laptop en is net bezig zeer verleidelijk haar bh los te maken. Terwijl ze dit doet kijkt ze voordurend naar het scherm van haar laptop.Ik schrik me rot omdat ik direct vermoed waar ze mee bezig is.

Als ik goed kijk kan ik het scherm van haar laptop zien en tot mijn grote schrik wordt mijn vermoeden bewaarheid.

Elise is aan het skypen met een of andere oudere man van mijn leeftijd die driftig bezig is met zijn hand in zijn broek. Net op het moment dat Elise haar bh-tje wil laten vallen en haar prachtige borstjes aan deze vieze geile man wilde onthullen storm ik de kamer binnen.

“Ben je nu helemaal gek geworden”brul ik terwijl ik naar de laptop loop en die veel te hard dichtsla.

Elise is zich wild geschrokken en staat beschaamd met haar handen voor haar borstjes mij verschrikt aan te kijken. Ze heeft verder alleen nog een zeer opwindend stringetje aan en als ik haar lichaam zo even snel bekijk moet ik mezelf herpakken om niet te laten merken dat het mij bevalt wat ik zie.

Ik kijk haar een beetje boos aan en zie hoe haar onderlip begint te trillen en ze zachtjes begint te huilen. Dit breekt mijn vader hard en ik open snel mijn armen als teken dat ik haar wil troosten.

Elise gaat dankbaar op dit gebaar in en nestelt zich direct in mijn armen. Ze laat daarbij haar borstjes waardoor haar bh-tje, die ze al geheel van haar schouders had afgedaan op de grond valt.

Elise schroomt zich echter niet omdat haar schrik en verdriet te groot is en gaat heerlijk met haar mooie naakte borstjes tegen mij aan staan.

Voorzichtig schuif ik met haar in mijn armen naar haar kleine bed en begeleid ons om te zitten.

Elise trekt automatisch haar benen op haar bed en ligt nu half waardoor ik haar kontje even kan bewonderen.

Hoe fout ook geeft dit toch enige opwinding bij mij en ik voel hoe mijn manlijkheid langzaam iets begint te groeien in mijn trainingsbroek. Ik hoop dat Elise dit niet doorheeft aangezien mijn broek toch wel een kleine tent begint te vormen.

Nadat Elise iets gekalmeerd is begin ik maar aan het serieuze gesprek wat wij na dit incident toch wel even moesten hebben.

“Lieverd, wat was je nu aan het doen?” vroeg ik haar zo rustig mogelijk. Elise begint wat te blozen maar haar tranen zijn weg. “Ik wilde wat uitproberen en vond het wel spannend”? zei ze en verborg haar hoofd in mijn armen. “Kende je die man?” vroeg ik haar terwijl ik haar hoofd iets opzij trok zodat ze gedwongen werd mij aan te kijken. Beschaamd en verlegen keek ze me aan. “Nee, niet echt. We hebben weleens op een chatbox gesproken. “En dan ga je gewoon maar zomaar voor hem strippen terwijl hij zich aftrekt?” vraag ik haar een beetje streng.

Elise heeft duidelijk door dat wat ze gedaan heeft nogal stom was en begint weer een beetje te snotteren. “Dat moet je toch gewoon voor een vriendje van je eigen leeftijd doen” zeg ik terwijl ik met mijn hand haar rug begin te strelen. Elise knikt maar zegt niets.

“Wat nu als deze man de beelden had opgenomen en jij helemaal naakt voor hem was gaan staan?”Elise maakt zich los van mijn borstkas en keek me aan met ongeloof in haar blik. “Dat zou hij nooit doen!” zegt ze resoluut. “Hoe weet je dat? Je kende hem niet. Het gebeurd heel vaak dat meisjes van jou leeftijd zich laten gaan voor de webcam bij een vreemde. Die vreemde nemen vaak de beelden op om vervolgens de meisjes te dwingen om met hen af te spreken en veel verder te gaan dan dat zij eigenlijk wilde. Heb je daar aan gedacht?”

Totaal verbaasd kijkt ze me aan en ik zie hoe het besef langzaam tot haar doordringt dat ze wel heel gevaarlijk en stom bezig is geweest. Ondertussen kan ik het niet laten om haar nu volledig zichtbare borstjes te bewonderen.

“Vind je ze mooi, pappa.” Zegt Elise ineens. Ik schrik van de opmerking en kleur een beetje omdat ze me nu echt betrapt heeft. “Ja,…eeeh naja.” Stamel ik een beetje. Elise glimlacht en kijkt me een beetje ondeugend aan. “Dankjewel dat je me op tijd tegenhield.” Zegt ze terwijl ze haar handen over haar tietjes laat gaan en zelfs er zachtjes in knijpt. Ik kan niets anders dan kijken en voel hoe mijn lid een sprongetje maakt. Toch herpak ik me en ga verder met ons gesprek.

“Waarom doe je dat niet met een vriendje, lieverd. Er zijn toch een hoop jongens van jou leeftijd die jou mooi vinden?” Ineens betrekt haar gezicht weer. “Nou, ik ken ze niet. Ze kijken allemaal alleen naar Miranda omdat die zulke grote tieten heeft! Mij zien ze niet en vinden ze niet opwindend”.

Ik zie dat hier enige frustratie bij haar zit. “Ik wilde alleen kijken of ik een man kon verleiden”. Zei ze op wat onschuldige verlegen toon.

“Natuurlijk kan jij dat”zeg ik resoluut en laat mijn blik weer eens afdwalen naar haar tietjes.

“Denk je dat echt”vraagt Elise terwijl ze opstaat en de ondeugende blik weer terug komt. Met haar vingers begint ze zachtjes haar tepeltjes te strelen terwijl ze mij aan blijft kijken. “Vind je mij aantrekkelijk? Wordt je van mij opgewonden, pappa?”vraagt ze terwijl 1 hand langzaam over haar buik ging en in haar geile stringetje gleed.

Mijn lid veroorzaakt nu een enorme tent in mijn broek en hoewel ik weet dat ik dit nu direct moest stoppen bleef ik gewoon ongegeneerd kijken hoe mijn bloed eigen dochter haar kutje in haar stringetje begon te strelen.

Elise kreunde heel zachtjes en bleef me ondeugend en geil aankijken. Mijn lid was pijnlijk stijf en de drang om er iets aan te doen werd steeds groter.

Ineens draaide ze zich om en stak haar kontje iets naar achter. Ze pakte met haar handen haar stringetje en trok hem zeer sensueel voor mijn neus uit. “Vind je het lekker pappa.” Zei ze geil en begon haar kutje en kontje te strelen.

Ik had het niet meer en vond dat dit veel te ver was gegaan.

Zonder verder iets te zeggen stond ik op en snelde haar kamer uit de badkamer in waar ik binnen no time mijn zaad in de wasbak spoot.

Wordt vervolgd.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners