Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dochter met carnaval - 23901 keer gelezen
Tijdens haar eerste carnaval kwam mijn dochter naar beneden. Trots showde ze me haar outfit: dat van een dienstmeid. Een blauw met wit kanten afgezet strak jurkje dat maar net haar onderbroekje verhulde. Veel te kort dus. Ik was alleen thuis en moest dus wel degene zijn die het moest afkeuren.

"Maar schat, dat is toch veel te kort', zo begon ik.
"Hoezo, het is toch mooi!"
"Nee dat kan zo niet, wat moeten de mensen wel niet denken. Kijk je blote benen, je vat nog kou ook op die manier."
"Wacht, ik doe een panty van mama eronder aan".

En weg was ze. In een mum stond ze weer beneden, nu met een bruine glanspany van mijn vrouw eronder. Er groeide iets in mijn trainingsbroek dat ik snel verhulde met mijn armen.

'schat, er zullen mannen zijn die verkeerde dingen met je voorhebben"
"wat bedoelt u vader?"
"Nou sommige mannen vinden kleine meisjes op een bepaalde manier leuk"
"Hoe dan leuk?"
"Nou, dat ze met je naar bed willen, en daar ben je nog veel te jong voor".
"nee, pap, dat doe ik toch ook niet. Maar laat ze kijken, maakt mij het uit. U kijkt nu toch ook naar mijn benen? En ik zie heus wel dat u iets verbergt in uw broek." Ze begon te giechelen.

Mijn dochter kwam op mijn schoot zitten en sloeg haar armen om me hen. 'ah, toe nou pap, mag het?" Ik voelde hoe ze precies op mijn erectie ging zitten, alsof ze het erom deed.
'Mag ik hem eens voelen", zei ze plotseling.
Voor ik het wist graaide ze in mijn broek en had met haar kleine handje mijn kloppende pik in haar hand.
'Oh, wat is hij groot! mag ik eraan trekken?" ze wachtte niet eens af en trok mijn keiharde paal af. Ik viel achterover in de bank en kon alleen maar kreunen.
Mijn dochter gleed op haar knieŽn, en pakte de paarse eikel in haar mondje. Haar lippen gleden over mijn eikel en ik voelde haar tongetje over de zaaduitgang gaan. Ik pakte haar hoofd en duwde haar verder op mijn lul. Langzaam duwde ik mijn paal haar pijpmondje in. Wat was ze zacht daarbinnen! Ze zoog nu stevig aan mijn enorme harde lat en liet hem in en uit haar mond gaan.
"Godver, waar heb je dat geleerd, kleine geile snol van papa". Ik stond op en tilde haar op de bank. Ik trok het kleine kruis van het pakje kapot en trok een gat in de panty. "Als je al kunt pijpen, kun je naaien ook, klein kreng!" Ik zette mijn eikel tegen haar zalmroze lipjes en duwde de kop ertussen. Al voelend stak ik mijn erectie millimeter voor millimeter in het kleine kutje. Mijn dochter gaf gilletjes en autjes maar hield haar benen keurig uiteen. Mijn lul was natuurlijk veel te groot. Halverwege ging het echt niet meer dieper. Ik pakte mijn lul aan de bovenkant en rukte me zo af terwijl mijn eikel en een stuk van mijn penis in haar zachte kutje neukte. Zo kon ik tegelijk aftrekken en haar neuken.
Met mijn andere, vrije hand pakte ik haar panyvoetje en kneedde het ruw. Ik werd gek van het idee dat mijn kleine meid de panty van mijn vrouw aan had. "Wacht, ik zal je kut eens volpompen met het zaad wat ik normaal in je moeder spuit". Met geweld kwam er een hele lading witte sperma uit mijn lul. Een deel verdween in de kut van mijn dochter de rest spoot op ik op haar kutje en op haar buik.

Met haar kut en buik vol met mijn zaad wurmde ze zich van de bank en maakte trots een vreugdedansje. "Bedankt pap, neuken is leuk! Ik ga de hele carnaval jongens neuken. Hoera"!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners