Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Door een kapotte auto een onvergetelijk weekend 2 - 3974 keer gelezen
Die zondagmiddag heb ik nadat de auto gerepareerd was mijn dochter Nicole en haar vriendin Karine nog heerlijk op mijn paal gehad en beide heb ik ze een lading zaad in hun heerlijke kutjes gegeven.
Tegen 17.00 uur vertrek ik dan uiteindelijk op de hele terugweg zit ik te overdenken en na te genieten hoe geweldig dit was, echt onvergetelijk.
Toch wel een beetje moe kom ik later thuis, vertel het één en ander ga onder de douche en naar bed.
Niet kon ik het laten met de gedachte aan die twee geile meiden mijzelf onder de douche nog even lekker af te trekken.
De dagen er na denk ik er nog regelmatig aan en meermalen trek ik mij af als ik denk aan die prachtige tieten en die strakke kale kutjes, ook al weet ik dat het fout is verlang ik er enorm naar om ze nog een keer op mijn paal te voelen.
Dan toch na het opvolgende weekend stuur ik mijn dochter Nicole een bericht met de tekst : “hallo lekkere dochter, hoe is het ik denk nog vaak aan het heerlijke weekend” al snel krijg ik een bericht terug : “ik en wij ook en we hebben het er regelmatig over gehad hoe enorm lekker alles was”.
Inmiddels zit ik alweer met een stijve paal en schrijf terug : “jullie waren ook wel erg lekker en wat waren jullie vreselijk geil” dan hoor ik even niets doch later schrijft ze terug : “dat was jou schuld jij likte en neukte ook zo vreselijk lekker” inmiddels ben ik bloedgeil en besluit een wat brutalere tekst te schrijven : “dank je, als het aan mij ligt herhalen we het wel een keer ik ben alweer stijf nu”.
Waarschijnlijk is Nicole ook weer een beetje geil want ze antwoord : “stuur maar een foto van je stijve paal dan stuur ik die door aan Karine met de vraag of ze hem nog een keer wil voelen”.

Pijnlijk hard is mijn paal en ga even naar het toilet waar ik een foto maak en mijzelf ook even aftrek en al snel spuit ik weer een mega lading zaad in het toilet dan stuur ik de foto door met de tekst : “weer helemaal paraat voor mijn twee geile wijfjes” en ik weet inmiddels natuurlijk dat ik ze nog een keer te pakken ga nemen.
Weer een poos later schrijft Nicole terug : “Karine gaat alleen akkoord als ze ook weer jou zaad ingespoten krijgt” op mijn werk concentreren is er niet meer bij natuurlijk en ik zit te bedenken hoe we het voor elkaar kunnen krijgen dat we het weer gaan doen.
Wel schrijf ik nog terug aan Nicole : “voor beide van jullie geldt dat je een lading zaad in je gaat krijgen mits jullie maar lekker kaal zijn weer”.
Dan stoppen de berichten en werk ik zonder iets te doen naar het einde van de werkdag.
Als ik dan thuis ben en ik samen met mijn vrouw zit te eten zegt ze : “ik kreeg van Nicole een telefoontje en ze vroeg ook of je een keer wat klusjes in haar appartement wil komen doen, ik heb gezegd dat ze dat maar met jou af moet spreken” spontaan zit ik met een joekel van een stijve paal maar probeer zo gewoon mogelijk te reageren.
In stilte zit ik mij te bedenken dat die twee wel vreselijk geile wijven zijn mede omdat Nicole al met deze vraag naar mijn vrouw is gekomen.
Alles zit ik even te overdenken en schiet het mij te binnen dat mijn vrouw op vrijdagavond altijd naar body gym gaat, dus zeg ik zo neutraal mogelijk : “zeg maar tegen Nicole dat ik dan vrijdagavond uit mijn werk gelijk naar haar kom en dat ik het nodige gereedschap bij me zal hebben”.

Mijn vrouw weet gelukkig niet welk gereedschap ik bedoel haha…………………..
De aankomende donderdagavond ga ik omslachtig wat gereedschap in mijn auto laden om op vrijdagavond bij mijn dochter Nicole in haar appartement wat te gaan klussen.
De vrijdagmorgen stuur ik haar een bericht met de tekst : “vanavond kom ik klussen dus zorg dat jullie kutjes lekker kaal zijn” en denk bij mezelf : ze kunnen maar beter duidelijk weten wat ik kom doen, en dat ik weer vreemd ga denk ik geen seconde aan.
Al weer snel krijg ik antwoord : “we hebben gisteravond elkaars kutjes geschoren en ook even lekker gelikt elkaar” weer met een joekel van een stijve zit ik en denk : als het dan toch geil mag zijn en schrijf : “prima eerst lik ik jullie beide klaar daarna spuit ik die kale en geile kutjes van jullie vol”.
Kort erna antwoord Nicole : “goed plan Pa, je mag je dochters kut weer lekker neuken en volspuiten met je zaad” twee keer lees ik het bericht en wis alles voordat iemand anders het kan lezen.
Hoe onwaarschijnlijk geil mijn dochter en haar vriendin wel zijn zit ik mij te bedenken en zit me ook af te vragen hoeveel palen ze al in hun kutjes gehad zullen hebben, maar zeker weet ik dat ze de mijne gaan krijgen vanavond.
In de loop van de middag stuur ik Nicole weer een bericht met de vraag wat we gaan eten als ik uit mijn werk kom en dat ik later op de avond hun kutjes ga eten, haar antwoord luidt : “we laten wel wat bezorgen daarna bieden wij ons wel aan”.
Zeker weten doe ik dat ik een heerlijke avond tegemoet ga met die twee vreselijk lekkere geile wijven die maar wat graag geneukt willen worden.Als ik binnenstap omhelzen we elkaar lekker en met beide wissel ik een lekkere tongzoen uit, duidelijk is te zien dat alle tieten lekker loshangen in hun shirts, de harde tepels staan duidelijk in de stof afgetekend.
Na wat welkomst praat besluiten we wat te eten te bestellen, ik drink een biertje en Nicole en Karine een rood wijntje, gezellig kletsen we en het is weer heerlijk om deze twee geile vrouwen in mijn buurt te hebben.
Openlijk praten we over de dingen die we met elkaar willen gaan doen die avond.
Even later in de keuken kon ik het niet laten om Nicole mijn dochter even bij haar loshangende tieten te pakken en even lekker in haar harde tepels te knijpen, geil keek ze me aan en zei : “zo’n heerlijk vooruitzicht dat je me straks weer lekker gaat neuken Pa” ik antwoord gelijk : “en reken er dan ook maar op dat ik je kale kut vol ga spuiten”.
Zo geilen we elkaar heerlijk op tot het eten wordt gebracht, daar genieten we lekker van en daarna doen we koffie en ik aangeef dat ik even wil douchen en dat het dan tijd is om de plannen uit te gaan voeren……

De opdracht krijg ik om na het douchen naakt op Nicole haar bed te gaan liggen. Dus snel douche ik en ga met een mega stijve paal op mijn rug op het bed liggen.
Dan hoor ik Nicole en Karine aankomen en met open mond bekijk ik ze, ze zien er heerlijk geil ja zelfs hoerig gekleed uit, ze dragen hold up kousen, een open kruis slip wat niet meer is dan een paar touwtjes waardoor hun dikke en kale kutten nog boller lijken en een halve cub BH waardoor de toch al grotere tieten van Karine nog dikker en groter lijken.
“Tering twee heerlijke geile sletten zie ik jullie zijn goed voor veel sex plezier”.
Naast het bed staan ze naast elkaar en Nicole zegt dan : “mmmm geil en hoerig vind je ons, dan zullen we ons ook maar zo gaan gedragen”.
Karine gaat dan verder : “Nicole ga jij je vader maar even lekker pijpen dan ga ik op zijn gezicht zitten en mag hij mij likken”.
Ik voel hoe Nicole haar mond om mijn bijna pijnlijk harde eikel sluit en er op begint te zuigen en boven mij zie ik hoe Karine met haar kale en dikke kut naar beneden komt en op mijn mond gaat zitten, gelijk proef ik de heerlijke zilte smaak van haar kut.
Ik probeer haar kut verder open te trekken en met mijn tong voel ik de hard opgezette klit en lik haar heerlijk geile kut lekker uit en druk ook een paar vingers naar binnen bij haar.
Er komt zoveel geil uit haar kut gelopen dat ik hat langs mijn gezicht voel lopen.
Nicole is mij geweldig aan het pijpen en mijn ballen aan het kneden doordat Karine met haar kut op mijn mond zit kan ik niet aangeven dat ik er bijna ben lekker bijt ik af en toe op haar klit alsof er stroom op staat zo reageert ze dan als ik het nog een keer doe komt ze met een schreeuw klaar en alsof ze piest zoveel geil komt er uit haat klaarkomende kut gelopen.

Ze laat zich van mij afvallen en met de bekende naschokken van het orgasme ligt ze naast mij met haar benen wijd bij te komen.
Nicole gaat weer verder met pijpen en even later kom ik schokkend en kreunend klaar en spuit ik mijn sperma in de mond van mijn dochter die ik zie haar best te doen om alles door te slikken.
Als ze mijn verslapte paal loslaat geef ik mijzelf geen tijd om na te genieten maar duw Nicole op haar rug met de woorden : “nu moet jij ook nog klaarkomen geil sletje hup je benen wijd ik zal je klaar likken” en ook haar kale kut begin ik te likken.
Ook zij is inmiddels drijfnat en ruw trek ik haar kut flink open en parmantig staat haar klit omhoog en lik die en bijt er ook op.
Lekker smaakt zij ook en ik vinger en lik er lustig op los, als ik naar boven kijk zie ik dat ze bij zichzelf aan haar tepels aan het trekken is.
Door mijn likken, bijten en vingeren van haar kale drijfnatte kut komt ook Nicole al snel wild en schokkend klaar, nog even lik ik haar kut uit en laat haar dan bijkomen van haar orgasme.
Ik loop even naar de keuken om een handdoek te pakken en het kutgeil van mijn dochter van mijn gezicht af te drogen, als ik terug gelopen kom vraagt Karine of ik op een stoel wil gaan zitten, dat doe ik op voorwaarde dat ze een biertje voor me haalt, daar geniet ik even van en de aanblik op die twee heerlijke naakte meiden zorgt ervoor dat ik weer met een stijve paal zit.

Dan zegt Karine : “wat zou je er van vinden als ik mij over je paal zou laten zakken ?” lachend geef ik aan dat ik daar natuurlijk geen enkel bezwaar tegen heb.
Ze komt naar me toe en met haar rug naar mij toe komt ze tussen mijn benen staan en laat zich langzaam zakken, mijn stijve paal richt ik op haar natte kut.
Langzaam zakt ze over mijn paal en ik voel hoe ik haar natte kut open druk en voel hoe de hete kut mijn paal omsluit.
Als ze er helemaal over gezakt is legt ze haar benen over die van mij zodat ze met haar benen wijd zit en komt met haar rug tegen mijn borst hangen.
Niet kan ik het laten om Karine dan bij haar lekkere volle en dikke tieten te pakken en haar tepels tussen mijn vingers te nemen.Heerlijk zoals ze op mij zit en wat een heerlijke kut heeft zij waar mijn harde paal nu lekker strak in zit.
In haar oor zeg ik : “wat heb je toch een heerlijke neuk kut geil vrouwtje”, en ga met een hand naar haar kut en voel hoe mijn paal langzaam in en uit haar drijfnatte kut beweegt.
Nicole zit ons te bekijken en zegt plotseling : “Karine zal ik een foto malen zoals je nu op mijn vader zijn paal zit ?”.
Heerlijk zit ze met haar onderlichaam op mijn paal te draaien als ze antwoord : “ja, dat is goed ik trek mijn benen nog even op” en terwijl ze zo zit neemt Nicole enkele foto’s geil als ik ben zeg ik tegen Karine : “niet te snel neuken ik wil lang in jou heerlijk hete en geile kut blijven”.
“Ja dat wil ik ook je neukt me zo lekker diep nu” en met de ene hand kneed ik haar dikke tiet en met mijn ander hand speel ik met haar kut en voel hoe het kutgeil tussen mijn vingers door loopt.
Nicole komt vlak voor ons staan en geeft Karine een tongzoen, zoals ze staat kan ik haar even bij een tiet pakken, dit alles gaat me teveel worden en met veel moeite kom ik nog niet klaar, twee van die geile jonge meiden waar ik alles mee mag en kan doen……………
“Oooohhhh jullie maken me zo geil dat ik bijna klaar ga komen hoor” zeg ik hu, dan gaat Karine verder : “lik mijn kut Nicole lik me klaar terwijl je Pa mij neukt” en gelijk zakt Nicole door haar knieën.
Ik zie hoe ze de kut van Karine gaat likken en ook likt ze langs de stam van mijn paal als ik Karine even optil en weer diep op mijn paal laat zakken.
Ook voel ik een warme hand van Nicole om mijn ballen………….. Karine heb ik nu vast bij haar heupen en beweeg ze snel op en neer en druk ze steeds hard naar beneden zodat ik erg diep in haar kut kom.
Tussen het kreunen roep ik : “dit is zo geil en lekker ik ga je zo vol spuiten geile neuk teef”.

“Jaaaaa, doe maar geef me je zaad ik kom er ook aan” en drie stoten later stoot ik mijn onderlichaam omhoog en jaag de eerst straal zaad diep in Karine haar ook klaarkomende kut……………
Het zweet stroomt van mijn hoofd, haar strakke kut knijpt zo hard in mijn paal en meerdere stralen zaad spuit ik in dit geile wijf wat geweldig klaar zit te komen op mijn spuitende paal.
Als ik uitgespoten ben en Karine ook minder wild op mij paal beweegt trek ik haar weer met haar rug tegen mijn borst en omvat haar tieten weer.
“Mijn God Karine wat was dit vreselijk lekker wat heb je me geweldig klaar geneukt” zeg ik haar, zo zitten we even tot rust te komen als ze antwoord, : “ja, dit was geweldig en wel erg veel zaad heb je in mij gespoten weer”.
Als ze van me afgaat loopt er gelijk wat sperma uit haar openstaande kut en heb ik het gevoel dat ik de laatste druppel zaad die ik had verspoten heb.
Uitgeput hang ik op de stoel en zeg tegen Nicole : “ik vrees dat ik jou niet meer kan neuken, je vriendin heeft me suf geneukt”.
Ze pakt mijn verslapte paal, geeft me een kus en zegt : “dan zal je een keer terug moeten komen om je klus af te maken vadertje”.
We gaan lekker nog naakt op de bank zitten en terloops vraag ik aan de dames of ze zich vaak laten neuken.
Daar antwoorden ze op dat het niet zo is maar dat we met ons drieën zo lekker relaxed en ongedwongen kunnen sexen dat ze zich helemaal kunnen laten gaan.
Ik geef aan dat ik dat wel merk en dat het super geweldig is om dit met hun te doen maar dat het wel vreselijk fout is natuurlijk.
Dat wimpelen ze weg en dat alles wat we doen strikt geheim moet en zal blijven, en geven ze aan dat ze hopen dat ik elke week een avond kan komen om met hun te stoeien, zelf na deze berichten wil mijn pik niet meer stijf worden maar geef aan dat ik het zal proberen want dat ik graag hun beide kutjes vol wil komen spuiten.
Nadat ik gedoucht heb rij ik naar huis, onderweg op een parking stop ik om loop een half uurtje rond om weer een beetje tot mijzelf te komenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners