Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Door zus betrapt - 15270 keer gelezen
Vorige week zondag maakte ik (patrick 26j) iets ongelooflijk geil mee. Je moet weten dat ik sinds een aantal jaar samen een huis deel met twee vrienden en een vriendin. Op die middag zat ik lekker boven op mijn kamer wat naar porno te kijken en met mijn lul te spleen, tot er plots iemand op mijn deur klopte en onmiddellijk binnenkwam. Het was mijn twee jaar jongere zuster Ingrid die haar ogen niet kon geloven. Mijn zus is een ongelooflijk geile meid, lang blond haar, c-cup, stevig kontje en lange benen.

Zo broertje, je wist toch dat ik je kwam oppikken. Ik had de tijd blijkbaar helemaal uit het oog verloren en wist niet wat zeggen, waarop zij mijn kamerdeur sluit en op me afstapt. Als je wil kunnen we ook een andere keer naar het centrum zegt ze terwijl ze mijn lul ondertussen lekker aan het rukken is. Ik was zo mogelijk nog geiler geworden, knikte en ging al met mijn beide handen onder haar strakke topje richting haar borsten terwijl ik haar begon te zoenen. We lagen heerlijk te vrijen wanneer ze stopt met zoenen en mijn lul heerlijk begint te pijpen. Ze pijpte me lekker zacht en diep en het duurde dan ook niet lang of ik zei haar dat ik ging spuiten. Ze stopte direct en deed haar topje uit: ‘neuk mijn dikke borsten maar tot je klaarkomt’. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en ik ging over haar strakke buik zitten en begon haar heerlijke tieten te neuken. De gedachte dat ik mijn 2 jaar jongere zusje tusser haar prammen aan het neuken was, zorgde ervoor dat ik niet veel later hevig klaarkwam en mijn sperma over haar heen spoot. Ingrid richtte zich op en likte mijn penis vervolgens weer helemaal schoon.Nu is het jouw beurt zei ik en begon vervolgens haar kale kutje lekker te likken. Ik zocht haar clitoris en begon lekker in rondjes haar klitje te beffen. Ondertussen bewerkte ik haar met twee vingers in haar kontje. Aan haar ademhaling te horen beviel dit alles haar en nog geen vijf minuten later kwam ze hevig klaar. Haar sappen drupten lekker haar kutje uit …Ik keer haar en waarop ze me geil glimlachte en we weer hevig begonnen te kussen. We zoenden heel intens en ondertussen knuffelden we lekker, o wat was dit heerlijk en wat zag ik mijn zusje graag, ik zou haar voor altijd kunnen blijven vasthouden.

Ingrid zakte met haar handen naar mijn lul en manouvreerde mijn pik in haar kutje waarop ik haar optilde en zij haar twee benen rond mijn middle sloeg. Ze begon als een volleerde slet heerlijk op mijn lul te springen. Ondertussen likte ik aan haar steeds weer opspringende boezem en hield ik haar stevig vast bij haar kontje. Het duurde ook niet lang of ze kwam nogmaals stevig klaar, dit keer met men pik in haar nauwe kut. Ik liet haar van me afzakken en zei haar zich om te draaien op handen en voeten. Gewillig luisterde en ging ik haar lekker rimmen; vervolgens duwde ik 1 vinger in haar poepgaatje, dan een tweede en dan een derde tot ik het moment rijp vond om met mijn paal in haar gat te porren. Zachtjes duwde ik mijn lul in haar ondertussen lekker natgemaakt sterretje en begon ik haar lekker te pallen, gestaat het tempo opdrijvend. Haar kontje was zo nauw en warm dat ik haar gedurende tien minuten heb kunnen neuken alvorens hevig in haar darmkanaal klaar te komen. Wat een zalig gevoel maakte zich meester over mij, ik trok mijn paal uit haar poepje en zag het vele sperma mee naar buiten lopen, wat een waterval.

Daarna keken we elkaar geil aan en beloofden we elkaar dat het niet bij deze ene maal zou blijven. Na een lekkere tongzoen moest zij er al weer vandoor, naar de bioscoop met haar vriendje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners