Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dronken schoonmoeder - 33433 keer gelezen
Mijn vriendin belde mij of ik haar moeder naar huis kon brengen vanuit het café. Ze was wegens carnaval behoorlijk dronken geraakt.

Toen ik bij het café arriveerde waar zij aan het feesten waren, zag ik hun al buiten staan. Ik vroeg of mijn vriendin ook mee ging, maar ze zei," nee, ik blijf nog even met pap”.

Mijn schoonmoeder en ik gingen de flat naar binnen en ik moest haar een beetje ondersteunen. Dat ging moeizaam, want ze viel bijna in slaap. We gingen de voordeur naar binnen en ik hielp haar naar de slaapkamer.

Ik legde haar op bed en vroeg me af of ze in die kleren wel kon slapen.

Ik deed haar hoedje af en begon de rits van haar jurk aan de achterkant open te maken. Ik zag nu haar bandjes van haar zwarte bh en dacht, nu is mijn kans om haar eindelijk naakt te zien. Zij was toch bezopen en sliep bijna, dus ik maakte haar jurk los en deed hem uit, terwijl ze de ogen dicht had en wat mompelde in haar slaap. De bh maakte ik ook los. Haar cup DD was nu in volle glorie zichtbaar voor mijn ogen. Terwijl ik dat deed gleed ik met mijn handen over haar lichaam. Ook om te controleren of ze echt sliep.

Daar lag mijn schoonmoeder op bed met alleen haar slip nog aan. Ze lag op haar rug met haar benen een beetje gespreid. Ik stond naast haar aan de rechterkant van haar bed en mijn ogen gleden over haar lichaam. Ik nam haar grote borsten in beide handen en begon ze licht te kneden en te masseren. Ze lag stilletjes te kreunen, maar ze liet mijn gang gaan. Hier werd ik behoorlijk geil van. Ik opende mijn broek om eindelijk mijn inmiddels hard geworden paal te bevrijden. Ik ging met mijn paal naar haar tepels en ging er lekker zachtjes over heen. Mijn schoonmoeder likte met haar tong en haar ogen dicht langs haar lippen. Ik ging voorzichtig met mijn harde eikel naar haar natte mond toe.

Ik gleed mijn eikel over haar lippen. Ik merkte dat mijn schoonmoeder nu met haar tong over mijn eikel was het likken. Ik genoot met volle teugen. Mijn voorvocht likte ze ook op. Langzaam duwde ik mijn harde eikel in haar mond. Ik maakte kleine neukbewegingen. Ik neukte mijn schoonmoeder in haar mond en zij was stront bezopen ook nog eens. Ik hoop dat ze zich in de ochtend, als ze uitgeslapen is, niets meer van dit herinnert.Ik haalde voorzichtig mijn pik uit haar mond en knielde nu aan de rechterkant op het bed neer, nadat ik mijn broek en slip geheel had uitgedaan. Ik duwde wederom voorzichtig mijn pik in haar mond en ging met de linkerhand voorzichtig in haar slip. Ik merkte dat ze zwart/grijzig behaard was en terwijl ik over haar schaamlippen voelde, merkte ik op dat ze steeds harder begon te pijpen. Ik masturbeerde haar klit en ze deed haar benen nog meer uit elkaar. Ze had een behoorlijk natte kut. Ik begin haar ook wat harder te vingeren en duwde drie vingers in haar natte gleuf. Ik haalde mijn hand uit haar slip en probeerde haar slip uit te trekken. Hierbij maakte ze geile slangen bewegingen. Nadat ik haar slip had uitgetrokken, ging ik voorzichtig met mijn mond naar haar klit toe en begon haar lichtjes te likken. Mijn schoonmoeder draaide zich op haar linker zijde, met mijn pik nog steeds in haar mond. Ik draaide met haar mee. We lagen nu zijdelings elkaar oraal te bevredigen. Tijdens het likken spreidde ik met mijn handen haar harige gleuf open en likte haar ook binnen haar schaamlippen. Mijn schoonmoeder kronkelde van genot. Ik merkte dat ze haar beide handen om mijn lul klemde en mij behoorlijk vurig aan het pijpen was.

Je kon haast niet geloven dat ze gezopen had en hier niets van merkte. Mijn schoonmoeder wipte haar rechter been meer omhoog en ik spreidde ook haar bilnaad van elkaar. Ik zag haar sterretje uitnodigend naar me kijken. Ik kon de verleiding niet weerstaan en begon nu ook haar sterretje af en toe te likken. Ik ging met mijn vinger over haar gaatje. Af en toe duwde ik hem erin. Het sterretje was nu zo nat van haar geile sappen en mijn speeksel, dat ik nu ook de tweede en de derde vinger in haar kontje duwde. Ik spreidde haar anus en likte haar vurig daar. Ze genoot zo ontzettend van mijn handelingen, dat ze nu mijn ballen een het likken was en af entoe merkte ik dat ze ook over mijn eigen sterretje aan het likken was. Wat een heerlijk gevoel was dit.

Mijn schoonmoeder duwde ook haar vinger in mijn sterretje.

Ik rolde op mijn rug lag met mijn schoonmoeder over mij heen. Ze was me nog steeds het pijpen en mijn anus te bewerken terwijl ik ook haar sterretje en haar klit was het likken. Ik duwde opnieuw mijn vingers in haar sterretje en was haar hard het vingeren in haar anus.Ik duwde haar van mij af en pakte gelijk haar kont weer vast zodat mijn schoonmoeder niet op haar rug ging liggen. Ik knielde nu achter haar en duwde mijn pik in haar kut. Ik neukte mijn schoonmoeder en genoot ontzettend ervan. Ondertussen duwde ik mijn vinger in haar anus en vingerde haar in haar kontje.

Ik dacht, “ nu moet ik het gewoon doen”, dus ik haalde mijn pik uit haar kut en duwde hem in haar anus. De reactie was kreunend van genot. Hij gleed zonder moeite in haar hol. Ze schreeuwde,”Oh ja, lekker ga door”.

Ik ramde haar anus als een bezetene. Ik ging over haar rug heen hangen en greep haar borsten vast met beide handen. Mijn schoonmoeder leunde op haar ellebogen en liet zich berijden door haar hengst.

Ik stond op het punt om te komen. Ik klom van haar af en haalde mijn pik uit haar gat,ging gelijk naar haar zuigmond en mijn schoonmoeder maakte haar mond meteen open, zodat ik mijn penis in haar mond kon stoppen. Ze had nog steeds haar ogen de hele tijd gesloten. Na een paar keer zuigen spoot ik mijn sperma in haar mond. Tot mijn verbazing slikte ze alles door en lik maakte steeds langzame bewegingen in haar mond en ze liet mijn pik niet eerder los voordat alles eruit was gezogen. Nadat mijn inmiddels slap geworden en leeg gezogen pik uit haar mond gleed viel mijn schoonmoeder gelijk weer in diepe slaap. Ik waste haar mond goed af en ook haar andere twee gaatjes, zodat ze de volgende dag niets meer van terug zou vinden. Ik deed haar ondergoed weer aan en haar pyjamakleed en stopte haar in. Nadat ik mijzelf ook weer had aangekleed, ging ik ook weer naar huis toe, maar nu voldaan en met een glimlach.

Later in de nacht kwam mijn vriendin thuis en vroeg of alles goed gegaan was, met het naar huis toe brengen van haar moeder. Ik vertelde haar dat ze direct in slaap was gevallen op bed.

Een paar dagen later gingen wij op visite bij mijn schoonmoeder. We kwamen binnen en ik gaf haar een kus op de wang, terwijl mijn vriendin door liep. Mijn schoonmoeder fluisterde in mijn oor:”dag, hengst van me” . Ik liep rood aan. Ze zei verder, dat het ons geheimpje was. Ook zei ze:, “je bent nog niet van me af”. En we liepen samen de woonkamer in. Waar mijn vriendin al reeds plaats had genomen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners