Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Droom Wordt Waarheid - 15540 keer gelezen
Het was in de zomer van 2004, de volle nicht van mijn moeder Grieta woonde na haar 2e scheiding alweer een tijdje alleen. Tante Grieta noemde ik haar. Ze was alweer 64 maar zag er voor haar leeftijd enorm aantrekkelijk uit. Ze was altijd elegant gekleed, mantelpakjes, strakke jurkjes waar je soms doorheen kon kijken. Ze had een mooi volrijp lichaam met kleine peervormige tietjes en echt een heerlijke volle kont. Ik geilde al jaren op haar en trok me vaak op haar af. Ze had een heerlijke geile zwoele stem, het was echt een uitdaging om haar eens lekker te neuken...

Ik had haar dat eens verteld over de telefoon, maar helaas wimpelde ze toen af, ze wilde geen buitenechtelijke relatie toen.

Maar goed, in die bewuste zomer had ze gezien hoe mooi ik mijn ouders huis binnen had geschilderd. Ze wilde dat ik dat ook eens bij haar kwam doen. En zo afgesproken stond ik daar op een zaterdagmorgen bij haar voor de deur. Ze had een mooi strak bruin mantelpakje aan met mooie sexy bruine pantys eronder. Na een bakie koffie gingen we naar boven waar ze me liet zien wat geschilderd moest worden. We waren in haar slaapkamer en er stond een trapje bij haar slaapkamerraam. Ze klom erop om aan het plafond de vochtplekken te laten zien. Het trapje was een beetje wankel en ik hield hem maar even vast. Ik keek zo bij haar mooie benen naar boven ohhhh wat werd ik geil van dat aanzicht. Haar heerlijke dijen en.. nee ik kon net niet haar slip zien. kom maar naar beneden Tante, ik heb je vast. bij de laatste trede tilde ik haar op en zette haar op de bedrand. Ik ging naast haar zitten en zei.. weet je tante dat ik je toen gebeld heb over mijn fantasien over jou? Je was toen getrouwd en je wilde geen sex buiten je huwelijk. Maar nu ben je weer alleen en weet je ik voel me zo tot je aangetrokken...

Ik begon langzaam over haar benen te strijken en kuste haar zachtjes in haar nek, ze stribbelde niet tegen en ik hoorde zowaar een acht gekreun. Als je wist tante hoe lang ik al naar je verlang, naar je lichaam naar je zwoele stem. Tante ik wordt zo geil van je. Toe maar dan zei ze ga door en ik ging met mijn hand tussen haar benen en onder haar slip door.. wat ik daar voelde was een heerlijke warme volbehaard kutje, en wat was ie vochtig.We gingen liggen en begonnen te vrijen.Ze wist heel goed nog hoe dat moest. Lange tongzoenen. Ik knoopte haar blouse los en maakte haar bh los, daar gleden een paar heelijke tietjes uit die ik spontaan begon te likken. OOOOOOOOOOOOohhh Grieta tante ik wi je nemen!!!

Ze knoopte mijn broek los en pakte zachjes mijn enorme lul in haar hand. Ze begon zachtjes te trekken. Ik scheurde haar blouse los en trok haar bovenop me. Haar kont naar mijn gezicht en zo begon ze me te pijpen. Ik schoof haar rokje uit en trok haar slipje over haar enkels naar beneden. Daar was die volle kont van haar voor mijn gezicht. Ik begon haar te likken en te likken, haar kut en kontgaatje. Ohh wat werden we samen toch geil.

Ik wi je neuken tante ik wil je neuken!!! Ze haalde mijn paal uit haar mond en ik ging achter haar zitten. Nu had ik de keus... zou ik haar natte oude kut nemen of voor haar kontje gaan? Toe stop hem erin!!! Riep ze hard.

Ik schoof hem langzaam in haar enorme kut.. Ohhhh Grieta ohhhhhhh Grieta daar gaat ie !!! Diep stootte ik bij haar naar binnen, ze kermde van genot.. we neukten zo enkele minuten erin en eruit, af en to stak ik een vinger in haar kontje, dan schudde ze weer van genot. Eindelijk tante na al die jaren van verlangen neuk ik je... !!

Toen ging ik op mijn rug liggen... Ik wil jou neuken riep ze. Ze ging bovenop me zitten en dat was zo geil, ze pakte mijn dille leuter en stak hem voorzichtjes bij haar naar binnen en toen begon ze heerlijk ritmisch op mij te rijden, sop sop ging het met haar tietjes al hangend in mijn gezicht. Oh wat ben ik geil riep ze.. neuk me elk dag als je wilt.. neuk je tante suf. Zo neukten we een tijdje door, af en toe haalde ze hem eruit om er even aan te likken.

Nu wil ik je klaar neuken Grieta... Ga op je rug liggen en laat mij...

Ze ging op haar rug liggen en deed haar benen in de lucht, een enorme gleuf ging open en dan met al dat haar erom heen.. oHHH grieta daar gaat ie.. ik stak hem diep naar binnen en stootte diep in haar onderbuik, haar buikje golfde van genot... Grieta ik ga komen!!!

Grietaaaa!!! Grietaaaaa!!! Laten we samen klaarkomen.. Jaa riepe ze ik kom ook zo...stoot nog een paar keer stoot!!! Stoot me!!!

Ik had het niet meer, ik hoorde en voelde haar spuitend klaarkomen. Ik trok mijn lul uit haar en trok me boven haar af.. Daar kwam het ooooooooohhhhhhhhhhhhhhh geile tante van me... ik spuit je eronder... en toen kwam er een enorme straal over haar hele onderlijf tot in haar gezicht..

Wat was dat een heerlijke zaterdagmorgen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners