Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dus Wel 1 - 37019 keer gelezen
Al een tijdje had ik het gevoel bespied te worden door mijn broertje Robert. Ik zag hem niet, maar hij was wel elke keer net weg als ik de badkamer uitkwam. Of als ik me aan het omkleden was, dacht ik hem te horen op de gang. Hoe kon ik hem betrappen?

Toen ik laatst met mijn vriendin Lyn op m’n kamer aan het kletsen was, dacht ik hem weer te horen en ben middenin mijn verhaal ineens stil. Lyn kijkt me een beetje verbaasd aan. Ik kijk naar het kleine raampje boven de deur. ‘Wat is er’, vraagt ze fluisterend. Mijn broertje denk ik, fluister ik terug. ‘Volgens mij bespied hij mij’.
Lyn giechelt even en kijkt ook naar het raampje boven de deur. ‘Wat denkt je dat hij zou willen zien dan’? Nu niet veel, antwoord ik. Maar hij is er volgens mij ook als ik me wil omkleden of in de badkamer ben. Lyn giechelt weer. ‘Ik vind het wel spannend hoor. Als mij dat zou gebeuren’.
Ja, maar niet door je broertje.
Ach waarom niet? Het is best een lekker ding en bijna net zo oud als wij, het scheelt net iets meer dan een jaar toch?
Ik kijk haar nu verbaasd aan. Jij hebt geen broertje hč? Wat zou je er van vinden als jouw vader je de hele tijd zou begluren?
Hm, zegt ze alleen maar. ‘We moeten bij hem hetzelfde doen’, zegt ze een paar tellen later. Ik kijk haar aan alsof ze gek is. ‘En dan’? Dan hebben we toch nog steeds niks. Lyn is het daar natuurlijk niet mee eens. ‘Wie weet wat we te zien krijgen’, giechelt ze weer.
Even probeerde ik me een voorstelling te maken van wat we te zien zouden kunnen krijgen. En even was ik best wel nieuwsgierig hoe hij er naakt uit zou zien. Heel lang geleden gingen we nog samen in bad, maar ik kon me er verder weinig van herinneren.

Toen Lyn weg was, zat ik nog op mijn kamer te denken over wat ze had gezegd. Zou ik hem kunnen bespieden en hadden we daar wat aan? Tijdens het eten durfde ik niet op te kijken, alsof hij wat door zou hebben. En na het eten had ik besloten dat we er echt niets aan zouden hebben als we hem zouden bespieden. Dus over.
Tot een paar dagen later...
Robert was wezen fietsen en ging meteen toen hij binnenkwam richting badkamer. Ik kan via de spiegel op de deur van mijn kast, als die deur goed staat, precies in de badkamer kijken als de deur open gaat. En toen hij voorbij stormde en zijn fietsbroek en shirt meteen om de hoek van de badkamerdeur op de gang wilde gooien, zag ik hem in een flits, bloot en bezweet. Hij zag mij niet, de deur was ook met een paar tellen weer dicht, maar het beeld bleef wel even hangen. Wat een ding had hij! Dat moet Lyn zien. Maar hoe? Direct had ik een plan.
Computer aan en snel zet ik een stoel neer en gooi er wat kleding over, dan de webcam erop, een beetje ingeklemd tussen de kleding en Robert zou het vast niet zien. Dan de stoel zo zetten dat ik de badkamerdeur in de spiegeling zie en dan de computer laten opnemen. Op het beeldscherm was de deur prima te zien, ongeveer zoals ik ‘em net ook zag. Nu maar afwachten. M’n hart bonsde in mijn keel. Wat zou Lyn opkijken!

Het duurde maar en ik zat me te bedenken wat of ik nog zou kunnen doen om het succes te verzekeren. Zou ik luid de trap naar zolder opgaan? Maar zou hij zoiets nu horen? Ineens had ik het en liep meteen naar de badkamer en klopte op de deur. ‘Rob, ik ga even naar Lyn en dan naar de supermarkt’. Heb jij nog iets nodig? De douche hoorde ik klateren en Rob riep na een paar tellen terug niets nodig te hebben.
‘OK, tot straks’. Ik ging de trap af, deed beneden mijn schoenen uit en sloop heel voorzichtig weer naar boven. De douche hoorde ik al niet meer, dus ik moest me meteen verstoppen en kroop daarom maar onder mijn bed. Het duurde toch nog wel even voordat ik de deur van de badkamer hoorde. Hij bleef even daar en ik grinnikte bij de gedachte hoe hij nu in beeld was. Jammer dat ik het beeldscherm niet had aangelaten, dan kon ik hem van onder mijn bed in de gaten houden. Maar die wens bleek ineens minder handig, want Robert kwam naar mijn kamer! Hij bleef eerst in de deuropening staan en liep toen verder, nog steeds bloot volgens mij, maar ik zag alleen zijn voeten. Hij keek wat rond en ging toen voor mijn kast staan met de spiegel aan de deur waar de webcam op gericht stond. Hij deed de deur van de kast dicht, dus weg beeld als hij straks weer terug naar zijn kamer zou lopen, dacht ik meteen. Shit.
Voorzichtig probeerde ik om de rand van het bed te gluren om te zien wat hij aan het doen was en net als ik zover ben dat ik hem van de achterkant zie, loopt hij de kamer weer uit. Ik hoor wat gestommel op zijn kamer en even later gaat hij naar beneden en hoor ik de achterdeur dichtslaan. Pfft. Mijn hart bonst nog. Snel kruip ik onder het bed vandaan en zet het beeldscherm aan. Ik stop de opname en sla het bestand op, meer dan 40 Mb! Meteen kijken, eerste stuk doorspoelen… en daar gaat de deur open. Met grote ogen zit ik te kijken hoe Robert zijn haar droogt terwijl zijn piemel heen weer bungelt. Dan loopt hij richting mijn kamer en ik zit te kijken naar wat ik net alleen als voeten zag bewegen. Als hij even uit beeld is en dan weer voor de spiegel gaat staan kan ik m’n ogen bijna niet geloven. Robert staat daar voor de spiegel met zijn stijve in zijn hand, zich langzaam af te trekken. What the..? zit ik te denken. Tegelijk merk ik dat het me wel wat doet. Mijn wangen gloeien en het broeit in m’n slipje.
Dan is de show afgelopen. Robert loopt met zijn paal nog omhoog de kamer uit. De deur van de kast laat hij dicht dus ik zie verder niks meer van hem. Balen. Nog eens kijken. Op het moment dat hij voor de spiegel staat probeer ik met een stilstaand beeld beter te kijken, maar de kwaliteit van mijn webcam is niet geweldig. Nog een keer kijken, ik raak er behoorlijk opgewonden van en ik schaam me tegelijk. Na de vijfde keer bedenk ik me ineens dat ik Lyn moet bellen. Nog geen 5 minuten later zit ze naast me te kijken met net zulke grote ogen als ik de eerste keer. Wauw, zegt ze de hele tijd. En aan het einde zit ze bijna met haar neus op het beeldscherm. We kijken het filmpje nog twee keer en dan kijkt Lyn mij aan; ‘hoe vaak heb jij dit zitten bekijken voordat je mij belde’, vraagt ze met een enorme grijns. Ik kan niet anders dan bekennen dat ik niet meteen gebeld heb. We lachen er om en ik schaam me al wat minder.
‘We moeten een betere webcam kopen’, stelt Lyn voor. We zoeken even op internet, maar snappen niet veel van wat we zien en ze zijn nog best duur ook. Ik start weer een opname en we kijken hoe we de kwaliteit met de instellingen kunnen verbeteren. Ondertussen broeit het nog steeds in mijn slipje. Met een beetje verzitten af en toe, verschuif ik de stof iets heen en weer en dat helpt steeds even.
‘Kriebelt het bij jou ook zo’, vraagt Lyn ineens.
Mijn wangen voel ik meteen weer gloeien en ik weet even niet wat ik moet zeggen. ‘Joh, ik word er helemaal gek van’, zegt ze terwijl ze naar beneden zit te kijken. ‘Mag ik een slipje van je lenen’, vraagt ze dan.
Ik ben nog wat verbaasd over haar opmerkingen, maar sta wel op om er meteen twee te pakken. Als ik me weer omdraai is Lyn haar broek al aan het losknopen. Ik leg het slipje naast het toetsenbord en begin mijn broek ook uit te doen. Met een schuin oog hou ik haar in de gaten. Haar lichtblauwe slipje is inderdaad behoorlijk donker gekleurd. Ze stapt uit haar broek en wrijft tegelijk met haar hand over de natte plek. ‘Zo hee, niet meer normaal’, zegt ze. Hoe is het bij jou?
Ik doe mijn broek omlaag en kijk naar mijn natte plekje. Aan de witte stof is niet zo veel te zien, maar ik voel net als Lyn met mijn hand en merk dat de stof behoorlijk doorweekt is. Een rilling gaat door me heen. ‘En jij dacht dat jouw broertje je niets deed’, lacht ze. Ze doet haar slipje uit en veegt met een droog stukje stof over haar spleetje. Super opwindend vind ik dat en ik sta me dan ook gedachteloos over mijn natte plekje te wrijven terwijl ik Lyn sta te bekijken. ‘Het is veel lekkerder zonder onderbroek hoor’, zegt ze dan. Ik schrik op uit mijn korte droom. ‘Niet schrikken, het is toch heel normaal’?! Allerlei gedachten schieten door mijn hoofd. Wat is normaal? Dat ik hier voor Lyn over mijn kutje sta te wrijven of dat ik opgewonden word van mijn masturberende broertje of dat Lyn zich staat droog te wrijven? Lyn wrijft nu ook met haar hand over haar lipjes. Af en toe met een vinger ertussendoor maakt ze zich natter en natter. Ik masseer mijn schaamlippen door de natte stof heen en twijfel of ik ‘em ook zal uitdoen. Dit voelt erg lekker, maar ik heb zin in meer dus ga ik op bed liggen en trek mijn onderbroekje uit. Ik ben drijfnat, mijn vingers glibberen heerlijk overal langs. Soms even naar binnen en dan weer langs mijn klit. Lyn is op de bureaustoel gaan zitten tegenover mij. Met haar benen uit elkaar, ligt ze zich achterover leunend te vingeren. Ik lig te gloeien van opwinding, richt mijn vingers vooral op mijn klitje. Lyn kijkt er naar en dat windt me nog meer op. Er komt een golf uit mijn onderbuik langzaam naar boven, mijn kutje tintelt. Dan kom ik klaar. Met een lange kreun vanuit m’n tenen span ik mijn rug. Wow, wat super lekker!! Rillend van genot lig ik bij te komen, als Lyn klaarkomt. Ze zet zich zo schrap dat ze de bureaustoel naar achteren duwt en tegen het bureau aan knalt. We schrikken er allebei van, maar moeten dan hard lachen. Lyn stopt ineens en roept dan dat ze digitale video camera van haar vader kan meenemen. ‘Die is zo klein, dat ie in m’n vaders hand past’. Ik ga nog harder lachen, Lyn kijkt me verbaasd aan. ‘Wat is er nou’, vraagt ze een beetje geďrriteerd. ‘We liggen hier met onze blote hol tegenover elkaar, net een gierend orgasme gehad en jij begint uit het niets over een digitale video camera! Lyn kijkt naar haar natte schaamlippen en likt voorzichtig aan haar vingers. Mmmm, best lekker. Nou, er is hier nog meer hoor, zeg ik plagend. Lyn kijkt naar mijn spleetje en lacht even. Ze komt naar me toe, en voor ik het goed in de gaten heb, gaat haar tong over mijn lipjes. OeAaah, dat is lekker!! Lyn zoent, zuigt, likt en sabbelt. Ik kronkel van genot.
Soms gaat ze met haar tong naar binnen en dan meteen terug naar mijn klit. Het bloed lijkt uit mijn hoofd weg te trekken. En dan kom ik alweer klaar, met heftige schokken. Lyn likt vanaf mijn kontgaatje naar boven tussen mijn lipjes door omhoog, telkens weer. En elke keer als ze bovenaan is, gaat er bij mij weer een golf door m’n buik. Het wordt wel steeds minder heftig, maar het blijft super lekker. Ik voel me helemaal slap en rozig, maar ben meteen klaarwakker als we de achterdeur horen. Snel staan we op en kleden ons aan. Onze natte slipjes schop ik onder het bed. We zitten net een paar tellen aan het bureau als Robert de kamer binnenkomt. ‘Ik dacht dat jullie weg waren’. Lyn kan haar lachen bijna niet houden als ik uitleg dat we hier leukere dingen te doen hadden. Robert snapt ons geloof ik niet zo en gaat naar zijn kamer. Wij giechelen bij de gedachte wat hij daar gaat doen.
Als Lyn later weggaat, fluister ik in haar oor dat ik haar ook nog wil proeven. Lyn fluistert terug dat dat wel goed komt en dat we nog veel meer samen kunnen doen.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners