Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dus Wel - 4 - 14373 keer gelezen
Lyn zit ademloos naar de film te kijken. Daarna hoort ze mijn verhaal aan over wat er nog meer gebeurde. Haar ogen glinsteren. Ongelooflijk vindt ze het. Waarom heb je Ďem niet even vastgepakt? Ik durfde niet. Dan zou hij bij mij ook willen voelen. Nou en? Hij is nieuwsgierig, want hij neust op je kamer rond en besnuffelt slipjes. Jij toch ook? Jij hebt hem erin geluisd, vooral om zijn paal goed te kunnen bekijken. Niet!! Het was vooral om hem voor schut te zetten. Lyn kijkt me lachend aan. Tuurlijk joh. Maar hoe kan hij jou nou gefilmd hebben, vraagt ze dan. Ik kijk nu naar de plek waar de camera ongeveer verstopt moet hebben gezeten, maar dan snap ik het nog minder. Dat is bovenop mijn monitor, zeg ik hardop, dat zou ik toch meteen gezien hebben? Lyn begint keihard te lachen. Hij heeft je gewoon met jou eigen webcam gefilmd! Jullie zitten toch met drie pcís op ťťn kabel? Langzaamaan dringt het nu ook tot mij door. Hij heeft mijn pc gehackt en zo ook mijn webcam. Nu moet ik ook hard lachen, maar niet voor lang. Wat zou hij dan nog meer hebben opgenomen???! Ik ga het hem vanavond gewoon vragen, zeg ik na even nadenken. Je grijns verraadt je, lacht Lyn. Wat ga je doen? Een perfect plan uitvoeren. En ik heb jou daarbij nodig. Mijn ouders komen vandaag niet meer thuis. Die zijn vanuit hun werk naar het theater en komen zaterdagmiddag pas weer thuis. Dus we hebben ruim de tijd. Doe je mee? Lyn kan niet wachten als ik haar de rest heb verteld wat ik van plan ben.

Ďs Middags laat zijn Robert en ik bezig om zelf pizza te maken. Met pizzadeeg en zelf bedachte ingrediŽnten. Altijd leuk en erg lekker. We kletsen over van alles en dan begin ik, tussen neus en lippen door over Ďmijní lichtblauwe slipje. Robert grinnikt, misschien moet je straks weer even zoeken, stelt hij voor. Volgens mij heb ik beet. Ik had gehoopt op deze reactie, alleen niet zo snel verwacht. Dus ik krijg Ďem niet zo maar terug? Nou, ik vind het leuker als je even zoekt. Net zoals gister. Nu moet ik lachen. Dus ik moet me ook nog omkleden voordat ik ga zoeken? Robert knikt heftig ja. Het voelt wel grappig, zo aangemoedigd worden door mín broertje. Je bent nog meer pervers dan ik al dacht, je zus in een te kort rokje begluren? Mín zus of welk meisje dan ook. Jullie zien er allemaal zo lekker uit. Je mag je nu ook al vast wel omkleden hoor, zegt hij dan. Dat begluren komt wel als je gaat zoeken. Ik wordt steeds heter van de gedachte om hem helemaal op te geilen. Goed, maak jij de pizza af, dan kleed ik me om. Hij hoeft geen antwoord te geven, ik was mín handen en ga naar boven. Het rokje ligt er nog. Weer een wit slipje of nu wat anders? Ik heb nog een lichtroze string en dat wordt Ďem.

Weer terug beneden, staat de pizza in de oven. Robert is aan het opruimen. Hij kijkt om en hij lacht breeduit. Goed zo, vraag ik hem. Yep, is alles wat hij zegt en gaat verder met opruimen. Ik loop naar de oven, draai me met mijn rug naar hem en buig voorover om de pizza te bekijken. Ziet er goed uit, roep ik dan. Zeker, hoor ik achter mij. Ik grinnik en loop de keuken uit. Een paar tellen later komt hij me achterna. Dat zag er nog beter uit als gister, zegt hij enthousiast. Laat nog eens wat zien. Nee, straks misschien meer, antwoord ik lachend en ga aan tafel zitten met mijn benen stijf over elkaar. Robert kijkt wat sip, maar gaat dan weer verder in de keuken. Ik sms Lyn dat ze wel iets eerder kan komen, het plan gaat beter dan verwacht. Ze reageert direct. Ď5 miní, komt er met een paar tellen terug. Dus dan moet ik Robert afleiden. Ga jij je nog omkleden, roep ik naar de keuken. Robert komt even kijken. Waar had je aan gedacht? Ik kan eigenlijk niks bedenken, maar wil wel dat hij even naar boven gaat zodat ik Lyn kan binnenlaten. Alleen een zwembroek, roep ik dan maar. En wel die wedstrijdbroek die je vorig jaar had met vakantie. Niet die met die lange pijpen dus. Hij knikt dat hij het begrepen heeft en gaat naar boven. Ik kijk naar buiten, maar Lyn is nog niet in zicht. Nog maar een sms; Ďben alvast boven. deur is op een kierí. Ik wacht nog even op een reactie, maar ga dan naar boven om Robert bezig te houden.

Als ik boven kom, trekt hij net zín broek omhoog. Mooi gezicht hoe hij zín piemel er in wipt en dan strak aftekent. Hij is al wat opgewonden zo te zien. Bij mij voel ik ook nattigheid. Dus ik in alleen een zwembroek en jij nog helemaal aangekleed, vraagt hij zo onschuldig mogelijk. Ik moet even hard lachen. Helemaal aangekleed? Ik heb alleen dit rokje meer aan dat jij. Nou, het is eerlijker als jij hetzelfde aanhebt als ik. Dus dit uit? Jaaa! En dan mín badpak aan?? Nee!! Mijn hart bonst. Mijn buik voelt gek en mín kutje kriebelt. Waar blijft Lyn toch? OK, zeg ik dan. Ik trek mijn rokje uit, maar dan wil ik jou eerst vastbinden. Robert kijkt verbaasd. Hoezo? Je mag alleen kijken. Daarom. Ik zie hem denken, maar hij zegt gelukkig ja. Hij gaat op bed liggen en ik bind hem met pantyís vast aan de poten. Ook zijn voeten. Zo ligt hij mooi gespreid. Zijn piemel is behoorlijk gegroeid en komt al bijna bij de bovenrand. Eigenlijk is dit mooier dan zonder zwembroek. Zo strak, zo lekker!
Maar nu ben ik aan de beurt. Robert kijkt met grote ogen als ik eerst het rokje steeds wat verder optrek. Zijn piemel wordt nog groter. Dan trek ik het rokje in ťťn keer over mijn hoofd uit en sta in alleen een string voor zijn neus. Ik voel een lichte tocht over mijn rug en hoop dat dat Lyn is die beneden binnenkomt. Kom wat dichterbij, fluistert Robert. Ik doe een stap naar hem en hij probeert zijn hoofd meer naar de rand van het bed te bewegen, maar komt niet ver. Ik voel me toch wel een klein beetje ongemakkelijk, maar ben tegelijk zo heet dat ik het ook niet kan laten om hem nog wat meer te geven. Wat wil je? Dat ik je natte string met mijn neus kan aanraken, zegt hij meteen. Oef, dat wil ik ook, maar Lyn moet nu ook komen anders ga ik straks te ver. OK, maar dan wil ik je ook blinddoeken en dat we het filmen. Robert kijkt wat verschrikt, maar is duidelijk zo geil als boter en vind het allemaal prima. Ik pak een boxer uit zijn la en bind die met nog een panty over zijn ogen. En dan de pc. Hoe start ik de webcam, vraag ik kalm. En Robert verteld me zonder problemen zijn wachtwoord en hoe ik de webcam start. Ik zie direct ons in beeld en kijk ook nog even op de klok. Lyn zou er al zeker 5 minuten geweest moeten kunnen zijn. De camera nog wat bijstellen en dan doen wat ik heb beloofd.

Ik zwaai een been over zijn hoofd en ga op mijn knieŽn boven zijn neus zitten. Met zijn inmiddels enorme paal onder de strakke gladde stof voor mij, laat ik me voorzichtig zakken. Robert tilt zijn hoofd iets op en raakt met het puntje van zijn neus het kleddernatte streepje stof tussen mijn benen. Ik ril van opwinding als ik hem voel snuiven en met zijn neus op en neer voel gaan. Dan zie ik iets in mijn ooghoeken. Op de gang zie ik Lyn gluren. Ik probeer boos te kijken, maar aan haar lach zie ik dat ze er al even staat. En met Robert zo bezig wordt het steeds moeilijker om boos te worden. ĎKleed je snel uití, probeer ik zonder woorden duidelijk te maken, maar Lyn schudt nee. Zij maakt een hele andere beweging. Ze wil eerst dat ik zijn piemel tevoorschijn haal. Aan het gekreun van Robert te horen, zal hij er geen problemen mee hebben. Ik twijfel toch even. Zal ik doen wat Lyn wil? Maar ik kan me niet bedwingen om eerst over de strakke stof rond zijn stijve te strelen. Mmmmmmm, hoor ik achter mij. Dan schuif ik zijn broek langzaam naar beneden. Geen twijfel of Robert het allemaal prima vindt, hij tilt zijn billen van het bed om de broek helemaal naar beneden te doen. Wat een lekker ding is het toch. Zijn zak draait en doet, zijn piemel springt kleine hupjes op en neer. Ik kijk weer naar Lyn, maar die is nog steeds niet uitgekleed. Ze maakt nu het gebaar dat ik hem moet aftrekken. Nu kijk ik wel boos en knik richting de pc. We moeten die films kopiŽren, probeer ik haar duidelijk te maken. Lyn trekt zich er weinig van aan en herhaalt haar beweging. Ik schud nee. Eerst uitkleden, mime ik haar. Ze denkt even na en doet dan wat ik zeg. Mooi. Met een brede grijns pak ik Roberts stijve vast en trek hem rustig af. Robert kreunt, hij drukt nu met zijn neus de natte stof tussen mijn schaamlippen. Het schuurt zacht langs mijn klitje en tegelijk voel ik zijn tong ineens langs de buitenkant glibberen. Ik moet mijn string uit zien te krijgen, het kriebelt te erg. Hee, roept hij als ik van bed stap. Rustig maar, ik doe alleen even mijn slipje uit. Goed? Robert knikt. Terwijl ik mijn slipje uittrek komt Lyn er ook eindelijk bij, ze sluipt langs me, even een aai over mijn poesje en kruipt dan in mijn plaats op Robert. Ze laat zich meteen op zijn mond zakken. Robert hapt gelijk toe, Lyn lacht breeduit en knikt richting pc als ze Roberts stijve pakt en verder gaat met aftrekken. Ik baal best wel even dat Lyn nu het leuke werk doet, maar wil ook heel graag die films kopiŽren dus ga snel aan de slag.

Ik vind mijn eigen pc en druk op kopiŽren. Waarschijnlijk doordat we tegelijk aan het filmen zijn, gaat het niet erg snel. In het verkleinde beeld zie ik Lyn achter mij. Ik draai me om en ga eens rustig bekijken wat Lyn allemaal doet. Ze kijkt mij geil aan. Met twee vingers wrijf ik op en neer tussen mijn kriebelende lipjes. Dan schrik ik want Lyn buigt zich voorover en likt over zijn eikel. Robert denkt nu dat ik dat doe, flitst er door mijn hoofd. Lyn gaat steeds wat verder en Robert kreunt ook steeds luider. Ze heeft hem al voor de helft in haar mond en het lijkt er op dat ze dit niet voor het eerst doet. Ze kreunt er ook bij, wat klinkt alsof ze niet kan wachten tot Robert klaarkomt. Ik kijk af en toe om hoever het kopiŽren is, maar het blijft langzaam gaan. Nog 5 minuten staat er. Als ik Robert zo inschat gaat hij het geen 5 minuten meer volhouden. Ik wenk Lyn en wijs op de tijd. Ze snapt het en stapt van Robert af. Die is het er duidelijk niet mee eens. Waarom stop je nou?? Lyn wil bijna wat terugzeggen, maar ik ben haar gelukkig voor. Even mín benen strekken hoor, zeg ik snel. Kun je mij niet losmaken? Ook even wat strekken. Lyn kijkt naar mij en wijst naar zín benen. OK, je voeten maak ik los, maar je handen blijven vast. Robert bromt, maar is allang blij dat hij zín benen weer kan bewegen. Lyn en ik kijken hoe zijn piemel alle kanten op zwabbert. Dan fluistert Lyn in mijn oor of ik er niet op wil zitten. De gedachte was al eens opgekomen, maar ik durf niet zo goed. Het lijkt me wel erg lekker om zoín paal in me te voelen. Doe jij eerst maar, fluister ik terug. Op de pc staat nog 3 minuten te gaan, als Lyn op bed stapt, over hem heen gaat zitten en haar spleetje tegen zijn eikel aan duwt. Ze wiebelt wat en dan gaan haar lipjes uit elkaar en Roberts piemel gaat langzaam naar binnen.
Een langgerekte OOOOOOH komt er uit Roberts mond. Ik zie Lyn met haar ogen dicht op haar tanden bijten om zo min mogelijk geluid te maken. Ze beweegt zo min mogelijk, maar Robert staat al op het punt klaar te komen. Lyn stopt meteen als hij mompelt dat hij bijna komt. Ik kijk naar de pc, de laatste seconden, gelukkig. Lyn gaat van het bed. Roberts pik springt op en neer van opwinding. Zijn zak is helemaal klein geworden. Lyn komt naast me staan kijken hoever ik ben. Ik kijk nog even in de map waar de webcam nu aan gekoppeld is en zie daar nog zoín 10 films staan. Dus ook die nog kopiŽren natuurlijk. De balk gaat weer van voren af aan en de teller staat op 2 minuten. Dat valt mee. Lyn fluister dan in mijn oor dat ze Robert wel wil zien spuiten. Ik fluister terug dat ze haar kleding op mijn kamer moet leggen en dan op de gang kijken hoe ik dat ga aanpakken. Net als Lyn de kamer uit loopt, vraagt Robert waar ik blijf. Nog even wachten, zeg ik. Kun je mij ook losmaken, want ik voel mijn handen bijna niet meer. Ik beloof je dat ik de blinddoek zal laten zitten. Het kopiŽren is klaar. Lyn staat in de deuropening, maar ik wenk haar naar de gang. Dan knoop ik Roberts handen los. Meteen wrijft hij zijn polsen. Ze zien er inderdaad erg rood uit. Dan doe ik ook de blinddoek af. Hij knippert even met zijn ogen, maar bekijkt me dan van top tot teen. Ik geef hem de webcam aan en trek zijn benen naar de rand van het bed. Ga maar zitten en film wat ik ga doen. Op het beeldscherm zie ik mezelf voor hem op mijn knieŽn gaan zitten. Wat dichterbij joh. Ik dirigeer zijn hand met de camera naar zijn stijve en zie dat we nu goed in beeld zijn. Ik pak zijn piemel en trek hem kalm af, de geur van Lynís kutje is duidelijk herkenbaar. Eerst een voorzichtig likje, het is lekker. Dan weer iets verder. Totdat ik zijn eikel in mijn mond heb. Mijn tong draait rondjes om zijn eikel, maar dat levert al snel kramp op. Dan maar wat dieper en gelijk weer terug, want ik voel misselijkheid als ik te diep ga. Wat een gedoe is dit. Maar Robert merkt er niks van. Hij kreunt van genot. Ik laat Ďem kleine stukjes in en uit gaan en dat bevalt goed. Met een hand trek ik hem af en merk dat ik onbewust Lyn nadoe met mín gekreun. Het is ook erg lekker.

Robert vindt dat ook want hij gromt dat hij gaat komen en een tel later proef ik voor het eerst sperma. Het spuit best hard in mín keel en schrik me eerst rot, doe snel mín hoofd achteruit en krijg de volgende twee klodders tegen mijn kin en neus. Meteen steek ik Ďem weer in mijn mond. Het is heel apart, maar wel lekker. Ik probeer het eerst niet door te slikken, maar het is te veel. Robert schokt nog een paar keer en met elke schok komt er weer wat uit. Mmmm, heerlijk. Nog wat druppels komen eruit. Ik zuig en wrijf langs zijn piemel. De laatste druppels lik ik weg. Hij wordt al wat slapper. Dat gaat best snel. Met een vinger veeg ik nog wat van mijn gezicht en lik het af. Wat een rare smaak. Robert laat zich achterover vallen. Hij is er behoorlijk kapot van zo te zien. Ik sta op, mín knieŽn zijn wat pijnlijk. Wat ga je doen? Ik kijk hem aan. De pizza afmaken. Hij lacht. Wil je niet meer? Hij komt iets overeind en kijkt me even aan. Dan laat hij zín ogen zakken. Ik weet wel wat hij zo bekijkt. Ik schaam me nu wel een beetje. Wat kijk je nou? Je bent erg mooi, zegt hij met iets speciaals in zijn stem. Het raakt me best wel. Ondanks dat het mijn broertje is. En dat hij nu misschien niet geheel onbevooroordeeld zal zijnÖ Jij moet vanavond nog spinnen. Ik nog huiswerk. Misschien dat je daarna geen zin meer hebt. Te moe, giechel ik. Echt niet! Ik blijf ook liever thuis. Spinnen kan overmorgen ook weer. Huiswerk niet, antwoord ik en draai me om, doe mín rokje weer aan en ga naar beneden. Robert komt me even later ook aangekleed in zín sportschoolkleding (gelukkig) achterna.

Beneden doe ik net of ik een nieuw bericht heb. Lyn komt straks langs. Dus? Kan ze mee eten? Als ze daarna weer gaat. Of zou ze mee willen doen, vraagt hij lachend. Ik hou me in. Misschien wel. Robert kijkt verbaasd en nieuwsgierig tegelijk. Hij zet de pizza in de oven. Laat maar komen dan, zegt hij na even nadenken. Ze blijft toch niet totdat pa en ma morgen thuiskomen? Wel als ze je een beurt geeft? Ja, dan wel. Natuurlijk. Een trio lijkt me helemaal te gek. OK. Ik sms Lyn en hoor haar ringtoon heel zacht van boven. Robert hoort het niet. Die is druk met de oven. Een paar minuten later klinkt de voordeurbel. Robert gaat naar de deur en roept vanuit de gang dat het Lyn is. Dat heeft ze snel en stil gedaan. We eten met zín drieŽn van de enorme rechthoekige pizza. Robert lijkt wat nerveus. Waarschijnlijk denkt hij aan ons twee, zuigend en likkend aan zijn pik. Als Robert weg is zitten Lyn en ik binnen een paar tellen achter mijn pc om de resultaten van het kopiŽren te bekijken. We bladeren door de mappen en zien zoveel, dat we zeker een paar dagen nodig hebben om het allemaal te bekijken. De mappen hebben verschillende categorieŽn. A is anal, B; blowjob, C; cumshots, Lyn zegt bij het zien van een kort stukje cumshots, dat ze dit al kent van in het echt. We moeten allebei hard lachen. Heb je het goed kunnen zien? Ja, heel goed. Je schrok hŤ, toen hij ineens spuitte? Uhhuh. Was het lekker? Jaaah, te gek. Heel aparte smaak, maar super geil. Dat wil ik straks ook. Ik knik. Dat gaat vast lukken. We giechelen bij de gedachte. Dan bladeren we verder. Ik word steeds geiler van al die beelden, veel te zien de komende dagen. Lyn wiebelt ook steeds vaker heen en weer. Dan zie ik die map zusenzo weer. Gelijk openen. Heel veel filmpjes! Ik zie er meer dan 50. De eerste maar eens openen. Eerst bijna 10 seconden niks. Dan kom ik in beeld met alleen een handdoek om mijn middel. Half buiten beeld ga ik voor de spiegel staan, die wel te zien is. Ik wrijf over mijn borsten en streel rond mijn tepels. Na een minuut stap ik uit beeld en stopt ook het filmpje. We kijken de volgende. Ik lig op bed te lezen. Zo te zien helemaal naakt. In ieder geval geen bh en het is moeilijk te zien of ik wel een slipje aan heb. Even later sta ik op van bed en loop richting webcam en dus naar mijn pc. Geen slipje aan. Zodra ik op de pc begin stopt ook dit filmpje. We kijken naar de datum en tellen zo verder tot dichterbij vandaag. De laatste drie filmpjes zijn van bijna een maand geleden, maar die van Lyn en mij samen zit er niet bij. Dan bedenk ik me die map die ik als laatste heb gekopieerd. Het is een soort tijdelijke map, vertel ik Lyn. We openen de eerste en het is meteen raak. We zien onszelf. Lyn op bed en mijn billen groot in beeld.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners