Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dus Wel 2 - 17584 keer gelezen
De volgende dag wil ik m’n kamer opruimen en is één van de natte slipjes van gisteren verdwenen. Er lagen er al een paar wat langer, maar die van Lyn is weg en dat valt me meteen op. Robert is de hele dag fietsen dus ik ga eens op zijn kamer neuzen en als ik het slipje van Lyn vindt, dan pak ik hem als hij terug is.

Het eerste wat opvalt is dat zijn computer nog aan staat. Maar ik wil eerst dat slipje vinden. Door z’n kast heen, de lades en achter de boeken op de plank boven zijn bureau. Geen ondergoed, wel een sexboekje. Ik blader er even doorheen en blijf steken bij een foto van een vrouw die dubbel genomen wordt. Best wel heftig ziet het er uit. Verder met zoeken, boekje bekijk ik later. In de lades onder het bed liggen zijn T-shirts en onderbroeken. Niks te vinden. De lades kunnen er helemaal onderuit en om er achter te kijken haal ik weg. Op mijn knieën en met mijn hoofd bijna op de vloer kijk ik rond en zie niets bijzonders. Maar als ik even mij evenwicht verlies en mijn hoofd op de vloer terechtkomt, zie ik iets achter de rand van het bed eronderuit steken. Ik pak het en het is de lichtblauwe onderbroek van Lyn. Ik stop ‘em weer terug en ben erg tevreden. Binnen een kwartier gevonden. Nu tijd voor wat anders. Ik pak het sexboekje en neem die mee naar mijn kamer voor als mijn ouders naar boven komen. Met de deur op slot ga ik op het bed liggen bladeren.
De verhaaltjes boeien mij eerst niet zo, maar als ik de foto’s zo hier en daar wel gezien heb, begin ik toch maar eens in een verhaal met de titel: “ze lust er wel pap van”. Het gaat over een meisje dat er achter komt hoe lekker sperma is. Ze pijpt de één na de ander. Tussen de tekst door staan bijpassende foto’s. Het windt me op, want ik voel m’n spleetje al weer kriebelen. De deur is toch op slot, dus ik kan m’n broek wel uit doen. Zacht wrijvend met een hand op mijn schaamlippen, lees ik verder. Sperma is niet alleen erg lekker, maar het is ook nog eens gezond, krijgt het meisje te horen van de huisarts, die ze een paar minuten later natuurlijk ook even afzuigt. Het volgende verhaal gaat over een sportleraar die twee meiden bijles geeft. Natuurlijk. Bijles in gym, dat moeten wij op school ook hebben… Onzin, maar wel een erg leuk verhaal. Deze twee meiden krijgen die enorme paal van de leraar echt overal in, maar ze likken elkaar ook en ik weet nu zelf hoe lekker dat voelt. Ik krijg zin om Lyn te likken. Ik stop mijn natte vingers één voor één in mijn mond om ze af te likken. Mmmmm, ik ril even van opwinding. Snel ga ik verder met lezen en vingeren. Een foto van de twee meiden die elkaar likken en de gymleraar die de bovenste anaal pakt. En twee bladzijdes verder pijpen ze hem met z’n tweeën terwijl hij klaarkomt. Dat lijkt me niks, net in haar kont geweest en dan in je mond. Ik ben super geil, maar daar moet ik nu niks van hebben. Ik leg het boekje weg en denk aan Lyn terwijl ze zich hier zat te vingeren. Soms schiet ook het beeld van Robert met zijn stijve voor de spiegel door mijn gedachten. Ik wrijf steeds sneller tussen mijn lipjes over m’n klit. Ik voel dat ik ga klaarkomen, zacht ontsnapt er een lange kreun en net als ik weer adem moet halen kom ik klaar. Heel relaxt dit keer, een paar druppel lopen uit mijn kutje naar mijn bilspleet. Ik ga er met mijn vingers achteraan en wrijf het uit over mijn kontgaatje. Het glibbert enorm en het is lekker, dus duw ik mijn vinger voorzichtig naar binnen. Dat gaat verrassend gemakkelijk. Maar even iets verder wordt het toch wel erg nauw. Een beetje meer nat erbij en nog eens. Weer iets verder, maar er zit daar iets waardoor ik niet zomaar verder kan. Ik stop er mee. Uit nieuwsgierigheid ruik ik aan mijn vinger. Niks vies. Ik ruik alleen mijn eigen kutje. Grappig. Ik ga van bed en trek een schoon slipje aan. Even op internet zoeken naar anale sex, blijkt inderdaad te kloppen dat er geen viezigheid zit. En er veel meer te lezen. een heel woordenboek over alleen sex. Kijken of Lyn online is. Binnen een minuut ben ik met haar aan de klets over alles wat we vinden. We zetten allebei de webcam open en ik zie meteen de blos op Lyn haar wangen. Ze pakt de webcam en richt die op haar kutje. Ze zit op een zwarte handdoek op haar stoel, dus ik zie er niet veel van. “Kom hier naar toe”, stuur ik haar. Er komt een OK terug en 10 minuten later ligt ze bij mij op bed met mijn tong in haar spleetje.
Ik vind het heerlijk om haar te beffen. Hoe ze beweegt en kreunt. Na een paar minuten al merk ik dat ze gaat komen. Als ik aan haar klit zuigt komt ze ineens snel klaar. Met schokken komt er nat uit haar kutje. Ik lik het meeste weg, de rest loopt in haar bilspleet. Met mijn handen trek ik haar billen iets van elkaar en ga voorzichtig met mijn tong over het spoortje nat in tussen haar billen omhoog over haar kontgaatje. Wauw, hoor ik haar zeggen. Dat spoort me aan om nog wat verder te gaan en kriebel met het puntje van mijn tong in haar gaatje. Lyn kreunt en trekt haar benen op waardoor ik er nog beter bij kan. Met het puntje van mijn neus zit ik haar kutje, terwijl ik mijn tong in haar kontje laat kronkelen. Ik proef en ruik alleen haar nat, ik word er steeds geiler van. Lyn giechelt ineens en ik kijk op. “Nee, doorgaan”, zegt ze snel. “We zijn mooi in beeld, daarom moest ik even lachen”, zegt ze dan. Nu ben ik toch erg nieuwsgierig geworden en kijk om. Mijn billen zijn groot in beeld en daarachter ligt Lyn met haar benen in de lucht. Maar ze laat ze zakken. ‘Even het bloed terug waar het hoort”, zegt ze als ze languit gaat liggen. Ik krijg een idee en trek mijn slipje uit, zet mijn knieën aan beide kanten van Lyn’s hoofd en buig me tussen haar benen. Lyn pakt mijn billen vast en trekt zich wat op, dan voel ik haar zoentjes op mijn natte spleetje. Af en toe kijk ik even naar het beeldscherm en we staan er inderdaad mooi op. We beffen elkaar een beetje om en om. De aandacht erbij houden en genieten tegelijk is erg lastig.
Na een paar minuten voel ik dat ik ga komen. Ik stop met likken, sluit mijn ogen en geniet van dit gevoel. Mijn kutje knijpt samen, Lyn likt de druppel weg en elke keer als haar tong naar binnen gaat knijp ik mijn kutje dicht. Ik zit er tegenaan, heel lang, maar dan met een lange kreun kom ik klaar. Lyn heeft haar mond open tegen mijn kutje gedrukt, zo lijkt het. Maar alles voelt zo heftig dat ik niets echt voel. Alleen maar dat geweldige orgasme. Mijn benen trillen en ik laat me op m’n zij vallen. Lyn’s mond is helemaal nat, ze likt er langs en lacht. “Lekker is dit hè”, zegt ze met enorme grijns.
”Je had het moeten zien, zoals jij klaarkomt”. Het druipt eruit!
Zullen we jou filmen als jij klaarkomt?
Jaaah, dat is een goed idee!
Ik pak de webcam en ga op mijn rug liggen. Lyn gaat met haar benen wijd over mij heen zitten en laat zicht voorzichtig zakken totdat ze met haar spleetje mijn mond raakt. Lyn houd de webcam vast, ik kan het beeldscherm niet zien, maar heb natuurlijk zelf al een prima uitzicht. Het likken is wel wat lastiger nu. Ik kan me bijna niet bewegen, maar Lyn des te beter. Ze maakt kleine bewegingen heen en weer over mijn tong en lippen. Dan houdt ze de webcam boven mijn neus, volgens mij gaan haar schaamhaartjes langs de lens, zo dicht zit ze er op. Ik zie nu niks, maar kijk straks wel op de pc. Ik hoop wel dat ze snel klaarkomt, want ik krijg langzaamaan kramp in mijn tong. Aan het kreunen te horen gaat het niet lang meer duren. Ook gaat ze steeds sneller bewegen en net als ik het eigenlijk niet meer redt komt ze klaar. De webcam duwt ze op mijn neus, tegelijk gaat ze ook iets overeind, want ik kan niet meer bij haar kutje. Dan voel ik druppels op mijn lippen. Ik lik ze weg, net voordat ze naar mijn wangen lopen. Met mijn mond open vang ik de rest op. Dan laat ze zich weer iets zakken, dat ik er net weer bij kan. Met mijn tong ga ik tussen haar lippen door, ze is kleddernat en het smaakt super geil. Ze schokt kort als ik haar klitje even raak. Mmmmmmm, te gek, hoor ik haar zeggen. Ze laat zich achterover vallen, de webcam valt naast mij. Erg benieuwd naar wat we hebben gefilmd. Ik kruip ik van bed en ga achter de pc zitten. Het is een enorm bestand geworden. Als ik het begin bekijk komt Lyn er ook bij. Op het scherm sta ik in mijn ondergoed op om de deur voor Lyn te openen. Ze komt snel binnen en ik doe de deur weer op slot, trek gelijk haar broek en slipje uit, duw haar op bed en begin te likken. Mijn kont groot in beeld en in de verte ligt Lyn met haar benen wijd. Even snel naar verderop in de film liggen we elkaar tegelijk te beffen, niet zo veel aan te zien, dus nog wat verderop kijken. En daar kijken we vanaf het puntje van mijn neus naar hoe mijn tong door Lyn’s schaamlippen kroelt. Nog wat verder, Lyn schuift sneller van voor naar achter over mijn mond. Mijn tong zie je bijna niet meer. Het beeld wordt steeds moeilijker scherp te houden. Balen, maar als Lyn klaarkomt gaat ze iets overeind en houd ze zich stil boven mijn mond. Je ziet het kutnat eruit komen, het druppelt op mijn lippen en in mijn mond. “Lekker hè”, zegt Lyn naast mij. “Ik ben zo benieuwd of sperma net zo lekker is”. Ik denk precies hetzelfde en zit me meteen af te vragen hoe ik daar snel achter kan komen, zonder dat ik voor slet uitgemaakt ga worden.
Als Lyn even later naar huis gaat belooft ze de volgende keer de andere camera mee te nemen. En ook de vibrator van mijn zus, sms’t ze een paar minuten later. Ik grinnik bij de gedachte alleen al. Straks eerst mijn broertje de stuipen op het lijf jagen en dan onder de douche nog even mezelf op een massagestraal trakteren.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners