Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Echt Per Ongeluk - 41079 keer gelezen
De stroom was uitgevallen en onze CV deed het ook niet, dus besloot mijn vrouw dat onze dochter tussen ons in mocht slapen in ons grote bed. Er loeide een ongelooflijke storm buiten, en hoewel mijn dochter al bijna 16 was, maakte ze toch dankbaar gebruik van het aanbod van mijn vrouw.

Ik leunde over mijn dochter heen en gaf mijn vrouw een nachtzoen, en ging op mijn rug liggen. Mijn dochter legde haar arm tegen de mijne en ik voelde haar zachte en warme hand tegen mijn onderarm. Ze had een vreemde, dromerige blik in haar ogen en ze zei welterusten waarna ik het licht uitdeed en met de rug naar hen tweeŽn toe ging liggen. Zoals gewoonlijk sliep ik alleen in mijn onderbroek, want ik had niet verwacht dat onze dochter tussen ons in zou komen liggen, maar gelukkig had zij wel haat lange nachtjapon aan.Al snel hoorde ik het zachte snurken van mijn vrouw, maar ik heb vaak problemen om in slaap te vallen en vanavond was het geen uitzondering. Met mijn ogen open lag ik in de duisternis te staren, en ik hoorde de storm over ons huis razen, en bij elke windvlaag schoof mijn dochter's lichaam iets dichter naar mij toe. Ik voelde de warme, ronde delen van haar lichaam tegen mijn schouders en mijn dijen. Het bed begon nu lekker warm te worden, en ik begon net weg te dommelen, toen ik ineens een vlaag van koude lucht voelde. Het was mijn dochter die haar warme lichaam van mij wegtrok en rechtop ging zitten. Ik hoorde zacht geritsel van haar kleren, en iets dat neerviel op de vloer in een ander deel van de kamer, en toen ging ze weer liggen en het geluid stopte.

Even later voelde ik tot mijn verbazing het blote vlees van haar stevige, blote dijbeen tegen mij aankomen. Het voelde satijnachtig, zijdeacht, en stevig en ik voelde me meteen heel schuldig want in plaats van haar tegen te houden, lag ik onbeweeglijk te wachten, totdat eindelijk haar ademhaling weer met regelmatige tussenpozen begon te komen.

Even later flitste een felle bliksemstraal boven het huis, en toen het gedonder wegstierf, hoorde ik een ander geluid: mijn dochter kreunde in haar slaap. Ik lag met mijn rug naar haar toe en spande me in om de verzuchtingen, die uit haar mond kwamen te verstaan. Terwijl ze kreunde, trilde het bed lichtjes en ik voelde haar achter me wriemelen, haar been gleed tegen het mijne en ze maakte kleine bewegingen. Het leek alsof ze het niet kon helpen, maar ze bewoog en maakte zachte hijgende geluiden.

Eindelijk ving ik op wat ze zei:

"Oh papa, papa..."

Die woorden werden heel zachtjes gefluisterd, en mijn totale schrik voelde ik plotselinge haar twee blote tieten tegen mijn rug. Ik voelde twee stijve dingen tegen mijn rug prikken. Het waren de harde tepels van mijn dochter! Ik voelde haar even rillen, en toen drukte ze haar gladde, strakke buikje tegen mijn billen. Ik kon een diepe kreun voelen komen uit de diepten van haar buik. Tegelijkertijd begon haar zijdezachte been zijn weg te zoeken in de ruimte tussen mijn gestrekte benen. Ik voelde mijn hart overslaan en mijn benen begonnen te tintelen. In een opwelling van schuldgevoel schoof ik bij haar weg, om te proberen mezelf naar de rand van het bed te duwen, uit de buurt van mijn hardop dromende dochter. Dit leek te lukken, en hoewel ze nog kreunende geluidjes bleef maken, voelde ik dat ze weer wegzakte in een diepe slaap. Ze hield haar lenige lichaam tegen mij aan en haar arm over mij heen, maar dat liet ik maar zo want ik wilde niet dat mijn vrouw wakker zou worden en zou merken dat haar dochter haar nachtjapon had uitgedaan. Eindelijk slaagde ik erin om ook in slaap te vallen.

Toen begon ik te dromen.

Een wulpse, sensuele vrouw kwam naast me liggen op het gras. Ze had mooie rechtopstaande borsten die opvallend soepel waren en werden bekroond met donkerbruine tepels. Ze had de meest vloeiende en sexy benen die ik ooit had gezien. Haar lichaam was licht gebruind en stevig, en ik keek naar haar toen ze plotseling haar mond opendeed van verbazing. Ik zag hoe haar tong een klein beetje speeksel weglikte, dat zich onwillekeurig had gevormd in de hoek van haar pruilende mondje. Ze tuitte haar lippen van verbazing, haar ogen werden groot van opwinding. Ik zag haar pupillen wijd worden, en haar ademhaling verdiepte zich, en tot mijn eigen verbazing begon ik een erectie te krijgen die steeds harder werd en het leek alsof hij helemaal uit de hand ging lopen. Haar kleine bruine tepels groeiden ook, totdat ze parmantig vooruit stonden op haar stevige tieten. Haar oogleden knipperden net zo ongecontroleerd als haar ademhaling, haar lichaam begon te kronkelen en te draaien, haar rug was gebogen, haar hoofd lag achterover en haar mond was open.

Op handen en knieŽn kroop ze langzaam naar me toe. Ik keek naar haar borsten die bungelden onder haar. Ik voelde haar heupen tegen me aan komen, en haar scherpe nagels trokken aan mijn bovenarm. Ze probeerde me om te draaien naar haar toe. Tenslotte moest ik me wel omdraaien en ze wierp haar lichaam tussen mijn armen en probeerde verwoed om me boven op zich te trekken. Ik pakte haar beide polsen beet en duwde ze op de grond, en verhief mijn lichaam hoog boven het hare, zodat ze mij niet bovenop zich kon krijgen. Maar in mijn poging om haar van me af te houden, maakte ik een verschrikkelijke fout, want haar lichaam begon ineens omhoog te bokken en te schokken. En toen zag zij het! Haar ogen ontdekten mijn enorme erectie en zij gaf een ongelooflijke kreet van verbazing en haar benen kwamen omhoog en voor ik het wist, kon ik de ongelooflijke zachtheid van haar binnenste dijen voelen. Met een kracht die ongelooflijk was, kromde ze haar rug, en trok mij erectie in haar vagina, met haar benen om mij heen geslagen.Ik werd ontzettend opgewonden van dit geile schepsel, dat op en neer bewoog als een gek. Ik probeerde wanhopig om niet te bewegen, maar haar benen om mijn lichaam gaven mij een enorm plezier, waardoor ik haar vagina steeds opnieuw doorboorde. En zij trilde van vervoering en blijdschap, doordat ze zichzelf op mijn enorme erectie had gespietst.

Toen begon het groene gras van mijn droom langzaam te vervagen, en de hemel begon te verduisteren en maakte plaats voor de donkere schaduwen van het slaapkamerbehang. Tegelijkertijd werd ik me bewust van heel zachte kreetjes: "Oh, papa, oh wat doe je nu? Oh papsie!" En ik keek recht in het verbaasde en opgewonden gezicht van mijn dochter!

Ze spreidde haar benen wijd, om mij dieper in haar te laten doordringen en ze slaakte een zachte kreet. Terwijl ik worstelde om van haar af te komen, bewoog ze steeds sneller onder me op en neer. Ik deed nog een laatste wanhopige poging om van haar af te rollen.

Plotseling gaf ze een kreet en sloeg haar armen om mijn nek. Met haar benen en armen om me heen geklemd begon ze mij te neuken en ik besefte dat zij helemaal niet wilde stoppen. Ik zag haar met lust gevulde ogen en de hongerige blik in haar gezicht en ik besefte dat ze niet zou stoppen, totdat het helemaal gedaan en klaar was.

Ze begon te fluisteren met een hese stem: "Nee papa! Niet stoppen, Oh... sstt... Nu niet stoppen... Oh alsjeblieft, papa!"

Ik probeerde om niet te bewegen, maar haar plooibare, soepele lichaam trok me naar beneden en haar lichaam gleed op en neer, haar gezicht was vertrokken door oncontroleerbaar genot. Haar mond was open, haar tong trilde in haar mond. Ze begon steeds meer geluiden te maken, te zuchten en te kreunen. Ik kon zien dat ze wanhopig probeerde om mijn vrouw niet wakker te maken, maar het werd al snel te veel voor haar en ze kromde haar rug in een kramp van orgastisch genot, en ze slaakte een ongelooflijk harde gil!

Ik hoorde mijn vrouw overeind springen, en mijn dochter begon te schreeuwen: "Oh neuk me papa, oh ja toe nou, neuk me papa!"

Mijn vrouw sprong uit het bed en stond aan de grond genageld, haar ogen vol van ongeloof. En net toen het besef in haar begon te dagen dat ik bezig was om onze eigen dochter te neuken, begon mijn dochter klaar te komen. Ik probeerde nog wanhopig om het tot me door te laten dringen dat het ongelooflijk geile schepsel onder me, mijn eigen dochter was. Maar mijn visie was vertroebeld. Ik had nog nooit met iemand zo heerlijk geneukt, en ik ging bijna van mijn stokje van opwinding. Ik voelde mijn greep op de realiteit verdampen, en verloor alle hoop om nog te kunnen stoppen. Ik was mijn besef van wat goed en slecht kwijt en ik schreeuwde het uit, terwijl ik verwoed mijn eigen dochter begon te neuken.

Zowel mijn dochter als ik hadden nu alle controle verloren. Mijn vrouw probeerde uit alle macht om mij van haar af te trekken, maar we lagen als magneten tegen elkaar geklemd, in een stevige omhelzing en we lieten ons allebei gaan in een wilde en oncontroleerbare dierlijke razernij. Mijn lichaam beukte tegen het hare, terwijl ik mijn lul diep in haar krampende nauwe kutje stootte. Ik verloor alle controle en mijn lichaam begon uit eigen beweging mijn geile dochter onder mij te neuken, steeds sneller en sneller, en mijn dochter verloor ook alle controle en kromde haar rug en spreidde haar benen om me zo ver in zich te krijgen, als maar kon. Ze gilde onbedaarlijk, haar zweet en tranen stroomden over haar hoofd van plezier. Haar nagels krabden over mijn rug, terwijl mijn vrouw jammerend aan mijn benen stond te trekken.

Het bed begon wild te deinen en te schudden en te piepen en mijn vrouw begon hard te schreeuwen en sloeg me keihard op mijn billen, maar ik kon niet naar haar omkijken, want mijn orgasme begon. Ik vergat mijn vrouw helemaal, want de lusten van mijn dochter namen haar lichaam over en ze ging in een totaal orgasme. Haar lage kreet rees octaaf na octaaf omhoog, terwijl ze sneller en sneller werd geneukt, haar stijve tepels schraapten met de schokkende bewegingen over mijn borst. Ik greep haar bij haar heupen, en begroef mezelf tussen haar benen en spietste haar zo ver naar beneden als ik kon, en toen ik mijn zaad in haar spoot, bereikte haar gegil een volume waar de ramen van trilden en ik bezorgde haar zo'n immens orgasme, dat ze helemaal flauw viel.

Haar laatste woorden, voordat ze bewusteloos werd door haar ongelooflijke orgasme, waren: "Oh papa! Oh verdomme, neuk me, lieve papa!"

Mijn lieve vrouw liet zich snikkend op het bed naast ons vallen en ik streelde over haar hoofd en zei: "Sorry schat, ik kon er niets aan doen hoor, het ging echt per ongeluk!"

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners