Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Echte vaderliefde - 52005 keer gelezen
Ik ben Karin, 26 jaar, woon samen met mijn vader in Amsterdam. 14 jaar geleden overleed mijn moeder tijdens een auto ongeluk waardoor mijn vader en ik op elkaar waren aangewezen. Gelukkig ging dat erg goed en was hij erg zorgzaam voor mij. Zonder zorgen kon ik leven en ik vond mijzelf best gelukkig ondanks het overlijden van mijn moeder.

Mijn vader had echter steeds meer moeite met het overlijden van mijn moeder. Dat lag volgens hem vooral aan het feit dat ik erg op mijn moeder leek en dat werd alleen maar meer doordat ik in de puberteit kwam. Ik had dezelfde grijze ogen, krullend blond haar, slank postuur en vrouwelijke vormen als mijn moeder. Dat was mij ook al opgevallen, maar het zorgde er wel voor dat de band tussen mijn vader en mij wel steeds hechter werd.

Toen ik 14 was verklaarde mijn vader voor het eerst de liefde aan mij, maar ik wist echt niet wat ik ermee aanmoest. Ik durfde het alleen te vertellen aan mijn mentrix en ik had dan ook uitgebreide gesprekken met haar. Langzaam maar zeker werd het voor mijzelf duidelijk dat ik eigenlijk helemaal geen nieuwe moeder wou, maar dat het ook niet goed was als ik met hem een relatie aan zou gaan. Dan zouden we in ieder geval problemen krijgen met familie en vrienden.Ik verzamelde al mijn moed en ging het gesprek aan met mijn vader. Hij begreep dat het een moeilijk gesprek ging worden en gaf mij een wijntje en zichzelf een wodka. Na bijna 3 uur praten kwamen we tot de conclusie dat we ons niets gingen aantrekken en gingen verhuizen uit ons kleine dorpje. We verhuisden naar Amsterdam want daar was een leeftijdsverschil, mijn vader was toen 37, ook meer normaal.

We dronken nog een glas en gingen vervolgens naar bed, voor het eerst in dezelfde kamer. Ik begon me uit te kleden met mijn rug naar mijn vader terwijl ik hij tegen mij praatte. Hij vroeg of ik er problemen mee had dat hij naakt sliep, ik reageerde dat ik normaal ook naakt sliep. Ik wou vervolgen dat ik dat nu niet durfde, maar dat gebeurde niet want mijn vader reageerde al met het verzoek ook nu naakt te slapen.

Eenmaal naakt draaide ik mij om naar mijn vader die direct op mij afstapte. Zijn warme naakte lichaam stond tegen mij aan en ik voelde zijn lul langzaam tegen mijn geschoren onderbuik stijf worden. Ik voelde hoe zijn grote handen mijn billen uit elkaar trokken terwijl mijn borsten door zijn borsthaar schuurde. Ook mijn handen gleden over zijn rug en langs zijn gezicht.

Hij bracht zijn mond naar die van mij en gaf me een kus op mijn mond. Dat deed hij een paar keer maar het liefst zou ik zijn tong voelen met mijn tong. Ik pakte zijn hoofd met mijn beide handen vast en duwde mijn tong zijn mond in. Heerlijk gleden onze tongen over elkaar en mijn vader tilde, met zijn handen onder mijn kont, me op.

Zijn vingers trokken mijn schaamlipjes iets uit elkaar en ik voelde mijn geil uit mijn poesje sijpelen. Mijn vader bracht me naar het bed en legde me op de rand van het bed neer. Hij ging op de grond zitten en zijn handen gleden over mijn onderbuik. Langzaam gleden er twee vingers mijn kletsnatte geschoren kutje in, wat gaf dat een heerlijk gevoel!

Terwijl mijn vader me begon te beffen begon ik mijn borsten te kneden, mijn lichaam begon steeds meer te trillen. Voor het eerst in mijn jonge leven werd ik gebeft en nog wel door mijn eigen vader. Steeds sneller gleed zijn 37 jarige tong tussen mijn 23 jaar jongere schaamlipjes, heerlijk drukkend op mijn clitje. Zelfs zelf vingeren was niet zo heerlijk als dit!

Mijn vader stond op, legde me recht in bed en kwam vervolgens boven op mij liggen. Hij begon me opnieuw te tongen en zijn lul stootte zachtjes tegen mijn tempeltje. Zachtjes fluisterde hij in mijn oor of ik al ontmaagd was. Ik was al meerdere keren gevingerd maar nog nooit had ik een jongens pik in mijn poesje gelaten. Hij gaf me een zoen in mijn hals en beloofde zachtjes te doen.

Hij begon me opnieuw te tongen, streelde mijn borstjes en duwde zachtjes zijn lul tussen mijn natte schaamlipjes. Ik slaakte een kreun en mijn vader vroeg direct bezorgd of hij me pijn deed. Zonder te antwoorden trok ik zijn lijf weer op me waarna zijn lul dieper mijn nauwe spleetje inging. Zachtjes begon hij het tempo op te voeren waardoor ik er steeds meer van genoot.

Steeds wilder begon hij zijn dochter te neuken, zijn boven bovenlijf bleef maar schuren over mijn borstjes. Ik gooide mijn benen over zijn rug zodat zijn lul iets dieper naar binnen schoof. Precies genoeg om me met een luide gil klaar te laten komen. Eventjes bleef mijn vader liggen en ging vervolgens weer verder met het neuken.

Mijn kutje trok strak om zijn machtige vader paal. Met een zware kreun perste hij zijn zaad in mijn jonge spleetje en liet zich op mij vallen. Langzaam werd zijn pik weer slap en gleed uit mijn lichaam, vervolgens kwam mijn vader weer naast mij liggen en legde ik mijn hoofd op zijn borst. Zo vielen we gearmd in slaap na mijn heerlijke ontmaagding.De weken erna neukten we bijna dagelijks, de eerste maand alleen niet tijdens mijn menstruatie. Daarna slikte ik de pil door zodat ik mijn vader iedere dag kon verwennen. We deden het steeds vaker en het werd ook alleen maar lekkerder. Ook toen we na drie maanden eindelijk naar Amsterdam verhuisden bleven we regelmatig neuken.

Toen ik bijna 18 was merkte ik dat mijn menstruatie uitbleef. Ik besloot het voor me te houden omdat ik zeker wou weten dat het gezond was. Na drie maanden viel het een vriendin op dat ik een buikje begon te krijgen, hoogste tijd dus om mijn vader het goede nieuws te vertellen dat hij opnieuw papa zou worden.

Die avond was hij laat thuis van werk en ik lag op bed in kanten lingerie omringd door kaarsjes op hem te wachten. Eenmaal thuis kwam hij meteen naar de slaapkamer en vroeg me verbaasd wat er aan de hand was. Ik liet hem de zwangerschapstest zien, verbaasd vroeg hij wie de vader was. ĎJij pap, je wordt opnieuw vader en nu ook opa, gaaf hŤ!í. Hij wist niet goed hoe hij moest reageren dus trok ik hem naar me toe en gaf hem een lange tongzoen.

De maanden erna groeide mijn buik in hoog tempo en werd de seks ook steeds onhandiger. Op internet ging ik opzoek naar oplossingen voor de seks, doggystyle was volgens velen de oplossing. Terwijl ik op handen en knieŽn zat liet mijn vriend zijn pik tussen mijn natte schaamlipjes glijden. Hij zette zijn handen op mijn heupen en begon stevig te stoten. Nog nooit had ik zijn neukpaal zo diep in mijn zwangere tempel gevoeld.

Hevig schokkend kwam ik klaar en liet ik me vallen in het kussen. Kreunend genoot ik van mijn vader terwijl hij stevig mijn kont begon te kneden. Zachtjes gleden zijn vingers door mijn bilspleet en langzaam verdween zijn pink in mijn kontje. Mijn maagdelijke sterretje werd bewerkt met steeds een grotere vinger.

Het gaf best wel een bijzonder gevoel om anaal ontmaagd te worden, maar het werd nog specialer. De vleespaal verliet mijn kutje maar ik voelde hoe mijn vader mijn aarsje in kwam. Dat was toch wel erg groot voor mijn poepgaatje, gelukkig deed het geen pijn. Ik voelde duidelijk zijn eikel in mijn darmen heen en weer schuren maar het werd steeds fijner. Zachtjes begon ik te kreunen terwijl mijn vader steeds sneller mijn aarsje neukte. Met een bries kwam hij klaar in mijn krapste gaatje, zijn zaad spoot diep in mijn darmen.

Vervolgens trok hij zich terug en boog voor over. Zijn tong gleed vanaf mijn spleetje rechtstreeks naar mijn open sterretje, ik werd heerlijk gebaft door mijn eigen paps. Tegen het eind van mijn zwangerschap hadden we bijna dagelijks seks en altijd in mijn kontje. Mijn laatste orgasme zorgde er zelfs voor dat de weeŽn begonnen.

De verloskundige kwam mij helpen en zag ook mijn openstaande ster. Ze maakte wat grapjes dat mijn vagina straks wel verder open zou staan. Gelukkig verliep de bevalling snel en binnen een uur zette ik onze kerngezonde dochter op de wereld. Dol gelukkig lag ik als 18 jarige moeder met mijn kersverse dochter op bed.

Inmiddels heb ik samen met mijn vader een echt gezinnetje opgebouwd. We hebben vijf kinderen maar ik ben inmiddels weer zwanger. Ook ben ik getrouwd met mijn vader, hij is dus nu echt mijn man.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners