Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een Groot Verschil - 14603 keer gelezen
Het gebeurde op een zondagochtend. Tommy had net de douchekraan dicht gedaan en pakte een handdoek om zich af te drogen. Hij had een ontzettende stijve pik omdat hij tijdens het douchen over zijn 35 jarige buurvrouw had gefantaseerd. Tommy had een grote pik, hij had er wel eens een duimstok bijgehouden en kwam tot 22 centimeter lang en 5 centimeter dik. Hij wist dat het groot was, dat had hij wel gezien tijdens de gezamelijke douches na afloop van een voetbalwedstrijd. Ook als hij slap hing had hij verreweg de grootste van allemaal en ondanks de grappen daarover van zijn teamgenoten hoorde hij vaak enige afgunst in hun stemmen. Nee, Tommy was trots op zijn grote pik.

Toen hij zich had afgedroogd en zijn gedachten nog steeds bij zijn lekkere buurvrouw waren, een brok van een wijf met blond haar en goddelijke benen en billen, en zijn pik ook dus nog steeds stijf was, besloot hij het op zijn slaapkamer verder af te maken. Daar zou zijn fantasie verder gaan en zou hij zich kreunend aftrekken met de zuigende mond van zijn buurvrouw op zijn netvlies. Dat vond hij het geilst, zich laten pijpen. Een vrouwenmond vullen met zijn zaad, en dan het liefst van zijn buurvrouw. Hij dacht al aan hoor volle lippen toen hij de deur van de douche opende. Tommy vond het niet nodig iets aan te trekken, het was maar twee meter van de douche naar zijn slaapkamer en volgens hem sliepen zijn ouders nog.

Maar die zondagochtend niet. Op het moment dat Tommy de douche verliet was de slaapkamerdeur van zijn ouders ook net geopend en stonden zijn ouders, in nachtkleding, in de deuropening. Ze keken onthutst naar hun naakte zoon en toen naar zijn grote lul die nog steeds fier overeind stond in afwachting op wat komen zou. Tommy wist zich even met zich even geen raad met zijn houding en bleef staan terwijl zijn ouders vol ongeloof naar zijn erecte penis staarden. Het was Tommy die het eerst reageerde, hij had iets van 'wat kan mij het schelen' Hij draaide zich een kwart om zodat hij zijn ouders recht aankeek. Met zijn onderbuik maakte hij wat roterende bewegingen zodat zijn knuppel goed heen en weer zwaaide.

"Wat is ie groot he?"

Vroeg hij wat plagerig aan zijn ouders die met de mond vol tanden stonden. Tommy was enigst kind in het gezinnetje en kon altijd al tamelijk ver gaan met zijn geintjes en grapjes. Zijn ouders vonden vaak alles wel goed, ook al omdat Tommy vaak het meest adrem was en veel van humor hield. Ze waren dol op hun zoon die goed kon leren, goed kon voetballen en er ook nog eens goed uitzag. Groot en sterk. Moeder Sonja was vooral dol op zijn lichaam, ze volgde zijn lichamelijk ontwikkeling met ontzag en was best trots dat andere vrouwen hem op zijn achttiende, een stuk vonden. Ze wilde niet toegeven aan het feit dat ze heimelijk wat verliefd op haar zoon was maar nu ze hem opeens naakt zag was ze diep onder de indruk. Ze dacht opeens niet meer aan haar dorre sexleven, ze zag Tommy opeens als een man en niet als haar zoon, ook al omdat ze meteen zag dat de pik van haar zoon vele malen groter was dan die van haar man; dat scheelde ruim 10 centimeter, een groot verschil.

Zijn vader, Thomas, voelde zich daarentegen in elkaar schrompelen. Ook hij was diep onder de indruk van de grote massieve vleesboom van zijn zoon maar dan op een andere manier. Zijn eigen pik was erect zeker de helft kleiner als die van zijn zoon, dat zag hij in één oogopslag. Hij voelde opeens de superieuriteit van zijn zoon, zijn jeugdigheid, zijn viriliteit. Thomas voelde zich opeens oud, hij was zich plotseling bewust van zijn klein piemeltje, zijn falende erecties, zijn bierbuikje, zijn al wat kalende kop en zijn steeds vaker terugkomende rugpijntjes, zijn hoge bloeddruk. Toch bleef ook hij gebiologeerd kijken naar de grote paal van zijn zoon.

Tommy voelde alles naadloos aan, hij zag hoe zijn vader nietig werd maar zag ook de wellust in de ogen van zijn moeder. Zijn moeder, de bron van al zijn trekpartijen. Hij viel op oudere vrouwen, vrouwen in de leeftijd van zijn moeder, zo rond de veertig. Heel vaak had hij gemasturbeerd dat hij aan z'n moeder dacht, of de vriendinnen van zijn moeder, of, zoals deze zondag, aan de buurvrouw. Meisjes van zijn eigen leeftijd vond hij maar niets. Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak. Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte. Tommy vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar. Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!!

Het echte neuken had hij geleerd van Alida, de moeder van één van z'n vrienden, een vrouw waarvan hij het niet had verwacht, ze was nog nooit in zijn fantasieën voorgekomen. Gewoon en alledaags type die niet opviel. Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk. Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had. Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek. Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Tommy een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen. Alida had Tommy van alles geleerd. Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar. Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Tommy in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot. Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Tommy bleef treurend achter maar hij had veel geleerd.

Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen. Tommy marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter. Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen. Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Tommy begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn. Tommy besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan.

Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen. Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen. Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren.De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond. Dat was inderdaad het geval want Tommy zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde. Tijdens het avondeten kreeg Tommy het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Tommy er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was. Na afloop hielp Tommy zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep. Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg.

Na de afwas ging Tommy naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Tommy dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Tommy op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven.

Tommy was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam. Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan.

"Wil je mijn grote pik weer zien? Ben je daarom gekomen?"

Vroeg Tommy zonder enige inleiding, hij voelde zijn pik groeien naar een stijfheid die hij nog nooit had gevoeld. Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot. Tommy stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader. Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!!

"Raak hem maar aan, pak hem maar." Moedigde Tommy zijn moeder aan.

Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste. Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen.

"Ruk er maar een beetje aan, ja toe maar, hij wil zo graag spuiten, hij is gek op jou."

Sonja werd steeds heter van zijn woorden, ze kon haar ogen niet van zijn pik afhouden.

"Zuig er maar een beetje aan, dat vindt hij erg lekker, dat vindt jij vast ook lekker. Toe maar, neem hem maar in je mond."
Sonja deed alles wat haar zoon tegen haar zei. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Tommy begon een beetje te steigeren van genot. Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland. Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat. Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad. Ze deed alles geheel op het gevoel, haar man had ze nog nooit gepijpt, die wilde dat niet. Ja, vroeger, haar vader, als ze alleen met hem thuis was, maar dat had ze verdrongen, daar dacht ze eigenlijk nooit meer aan. Tommy wilde verder haar mond binnen dringen, hij stootte verder en begon haar toen wat onbeheerst in haar mond te neuken. Sonja klemde haar lippen wat op elkaar zodat het net voelde of hij in een nauw kutje stond te raggen. Ze voelde dat hij het tempo verhoogde en wist instinctief dat haar zoon klaar zou komen, de paal wordt nog dikker in haar mond, ze kon hem bijna niet meer bevatten en kwam wat adem tekort. Ze liet zijn eikel uit haar mond floepen, net op het moment dat hij zijn jongenszaad met een luide brul, die tot in de huiskamer was te horen, naar buiten spoot. Het zaad kwakte tegen haar neus en ogen, een tweede stroom belandde op haar keel en Tommy viel achterover in zijn bureaustoel. Zo lekker was hij nog nooit klaargekomen.

Thomas wist wat er zou gaan gebeuren toen zijn vrouw met dat kopje koffie naar boven ging, hij kon en wilde er niets aan veranderen. Zijn eigen pik was ook kneiterhard en hij zette het geluid van de televisie uit. Hij spitste zijn oren want eigenlijk wilde hij er niets van missen. Toen hij zijn zoon van genot hoorde brullen liep hij zo vlug als hij kon op z'n tenen naar boven en opende een kiertje van de slaapkamerdeur. Hij zag dat Tommy inmiddels weer bij zijn positieven was gekomen en op een haastige manier de kleren bijna letterlijk van zijn moeders lijf trok. Hij zag het sperma nog van het gezicht van zijn vrouw druipen en een slijmerige draad aan de nu half stijve lul van zijn zoon hangen. God, wat werd Thomas daar geil van. Hij ritste zijn gulp omlaag, haalde zijn kleine maar harde lul naar buiten en begon ermee te spelen. Natuurlijk bleef hij wel kijken.

Moeder en zoon waren nu helemaal naakt en kusten elkaar wild. Hun tongen zochten elkaar hunkerend op en Tommy duwde zijn moeder vervolgens achterover op het bed waar Sonja automatisch haar volslanke dijen wijd uit elkaar deed. Tommy gaf haar eerst weer een heftige tongzoen en zakte toen af naar haar grote volle borsten. Hij veslond één voor één haar stijve tepels waardoor Sonja begon te kreunen. Tommy had zijn rechterhand al tussen haar benen laten zakken en een vingerkootje in haar dampende kut gestoken. Thomas hoorde zijn vrouw tekeer gaan en werd zelf ook bijna gek van geiligheid. Tommy verving zijn wijsvinger voor zijn duim en tongde verder omlaag, eerst haar naveltje die hij uitlikte en toen lager naar die harige moederkut, daar waar hij achttien jaar geleden was uitgekomen. Maar daar dacht Tommy niet aan. Hij vond het kleine puntje van haar clitoris en bewerkte dat met zijn tong terwijl hij zijn duim nu in haar kut heen en weer ragde. Met zijn wijsvinger wreef hij over haar poepgaatje heen en stak hem er vervolgens in. Sonja schoot sidderend in een kramp en kwam voor de eerste keer klaar. Ze jammerde de naam van haar zoon terwijl de speeksel uit haar mond en de sappen uit haar kut vloeiden.

Thomas spoot op dat moment zijn zaad op de vloer van de overloop en was even van de kaart. Hij kwam echter weer bij zijn positieven toen hij de twee in de slaapkamer met elkaar hoorde praten, nou ja, praten…..

"Ah Sonja, lekker geil moedertje van me, ik wil je neuken. Zie je mijn pik? Hij is alweer helemaal stijf geworden, speciaal voor jou. MMMMMM ik ga je neuken!!!

"Jaaaa jaaa Tommy, dat wil ik ook, ik wil dat je me neukt, ik wil die grote knoert helemaal in me hebben, neuk me alsjeblieft, steek hem er in. Neuk me. NEUK ME!!!

Haastig keerde Thomas weer terug naar de kier van de deur en zag hoe zijn zoon zijn grote kanjer centimeter voor centimeter in de kut van zijn moeder stak. Hij was stomverbaasd dat die hele paal bij zijn vrouw naar binnen ging en nog verbaasder dat hij bij zichzelf weer een erectie ontwaarde. Zijn hand ging als vanzelf weer naar zijn piemel toe. Moeder en zoon begonnen nu langzaam te neuken, de kut van Sonja was nu gewend aan de grote omvang van zijn pik en haar sappen deden de rest. Even later lagen ze als wilden te paren, het zweet droop van hum lichaam af. Tommy stak al zijn energie in de wilde neukorgie, hij ramde zijn pik hard in de warme kut van zijn moeder, met zijn handen kneep hij haar borsten bijna fijn en zijn tong likte haar gezicht af. Dat hij daarbij zijn eigen zaad proefde kon hem niets schelen, hij was door de dolle heen. Eerst kwam Sonja klaar: ze klampte zich helemaal aan haar zoon vast om hem zo diep mogelijk in haar lijf te voelen, daarna begon haar machtig lijf ongecontroleerd te schudden.

"AAAAAIIIEE, ja ja ja ja JA JAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH."

Hoorde Thomas. Huiverend zag hij hoe zijn zoon nog harder in de kut van zijn vrouw ramde en even later zijn hoofd achterover hield.

"JAAAhhh grote god, kut kut kut!!!OEMF!!"

Sonja had haar handen inmiddels op de zwoegende billen van haar zoon gelegd om hem zo diep mogelijk in haar te voelen. Ze leefde zo met hem mee dat ze zelf ook weer klaar kwam toen hij zijn zaad regelrecht haar baarmoeder binnenspoot. Op de overloop beleefde vader Thomas zijn tweede orgasme en kwam op hetzelfde moment als zijn zoon klaar. Duizelig liep hij daarna naar beneden om in zijn televisiestoel in slaap te vallen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners