Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een Heerlijke Tante - 29714 keer gelezen
Ik weet niet waarom ik nooit een leuke relatie met een meisje heb kunnen krijgen. Het is niet omdat ik lelijk ben of er lelijk uitzie of zo. Om eerlijk te zijn ben ik een normaal uitziende jongen, met gevoel voor humor. Maar ik kom uit een gezin dat je conservatief zou kunnen noemen, want we hebben een sterk gevoel voor fatsoen en de mannen in onze familie zijn altijd heel beleefd tegen vrouwen. Misschien verklaart dat wel waarom ik het moeilijk vond om meisjes van mijn eigen leeftijd te versieren.

Maar nu dus over mijn tante, zij is getrouwd met de broer van mijn moeder. Mijn moeder vertelde mij dat mijn oom haar heeft ontmoet tijdens het huwelijk van haar jongste zus. Mijn oom werd toen meteen verliefd op haar en ze waren binnen een jaar getrouwd. Momenteel werkt mijn oom vaak in het buitenland, voor periodes van twee tot soms wel zes maanden.

Ik was al dol op mijn tante sinds ik een jaar of tien, elf was. Eigenlijk is het allemaal begonnen met mijn neefje Tim, die twee jaar ouder is dan ik. Mijn neefje is namelijk degene die mij heeft geleerd hoe ik moest masturberen en hij vertelde me ook van alles over seks. De eerste keer dat ik met andere ogen begon te kijken naar mijn tante, was in een zomervakantie toen Tim me vertelde dat ik goed naar mijn tante's decolletť moest kijken. Vanaf die tijd lette ik daar voortdurend. Misschien had tante het idee dat wij nog maar kinderen waren en daarom lette ze nooit op als ze zich voorover boog om ons een kus te geven. Wij keken ook naar haar kont, die zo mooi schommelde als ze liep. Op een keer vroeg ze ons om haar te komen helpen om haar kamer schoon te maken. Die dag droeg ze geen beha want ze droeg een nachtjapon die haar grote borsten heel mooi deed uitkomen. Die nacht masturbeerde ik wel drie keer achter elkaar, wat best bijzonder is voor een elfjarige jongen.

Deze fantasieŽn gingen een paar jaar door en ik beleefde er vaak plezier aan. Bijvoorbeeld wanneer ik mijn tante mocht omhelzen, dan maakte ik van de gelegenheid gebruik om mezelf zo lekker mogelijk tegen haar heerlijke tieten aan te duwen. En als tante bij ons in huis logeerde, dan bracht ik zoveel mogelijk tijd met haar door en keek hoe haar borsten en billen wiebelden en schommelden. Bijvoorbeeld als we gingen eten en ze boog zich voorover om mijn eten op te scheppen, dan probeerde ik altijd een blik op haar tieten te werpen. En op een keer toen mijn tante in bad zat en ik naar de TV zat te kijken in de huiskamer, toen hoorde ik haar opeens in paniek roepen, dat er een kakkerlak op de muur zat. Ik moest die kakkerlak voor haar doodslaan en tante was mij heel dankbaar. Ik heb toen haar enorme tieten gezien, die half onder het badschuim verscholen waren.

Door zulke ervaringen was ik zo betrokken op mijn tante, dat ik mij nooit aangetrokken voelde tot meisjes van mijn eigen leeftijd. Mijn tante had een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Om eerlijk te zijn, mijn tante is een tamelijk gevulde vrouw, zoals je ze wel vaker ziet. Maar als mijn tante wat van die overtollige kilo's zou kunnen kwijtraken, dan zou ze gemakkelijk de hoofdrol kunnen spelen in een film als Marilyn Monroe. Haar tieten staken zo mooi vooruit dat je er wel een boek op had kunnen neerleggen. En als je mij zou vragen wat mijn laatste wens was als ik doodging, dan zou ik hebben gevraagd dat ik de blote tieten van mijn tante een keertje mocht zien. Maar ook haar kont was perfect en bolde helemaal naar buiten, vanaf haar heupen. Ze droeg vaak een ruime japon, dus meestal kon ik een goede blik werpen op haar wiebelende billen, als ze van me weg liep. Zij is wat korter dan ik, net de perfecte lengte voor mij. Ik hou niet van kleine meisjes, maar ik wil ook geen meisje dat groter is dan ik zelf. Haar benen waren mooi van vorm, dat had ik al gezien toen ik twaalf was. Haar ogen waren groot en rond en ze heeft een verleidelijke oogopslag. Ze heeft ook mooie wangen maar het beste deel van haar gezicht zijn toch haar lippen. Breed en vol zoals die van Sofia Loren, of eigenlijk meer zoals die van Serena Williams. Je ziet meteen dat ze daarmee goed kan kussen, de hele dag en de hele nacht lang, zoals ik later te weten zou komen. Ze houdt ervan om dunne bloesjes te dragen en ik verdenk haar ervan dat ze doelbewust haar bloesjes zo uitkiest, dat het lijkt alsof haar tieten ieder moment uit haar bloesje zullen barsten en haar schatten zullen gaan ontbloten. Ze besteedde veel tijd en geld aan haar uiterlijk en ik had gehoord dat mijn oom daar wel een beetje genoeg van had.Maar terugkomend op mijn verhaal. Eťn ding was positief, namelijk dat ik een goede en vriendelijke relatie had opgebouwd met mijn tante, ook al zag ik haar bijna nooit meer. Maar na een paar jaar kwam de tijd dat ik ging logeren bij mijn tante, want ik was gezakt voor het eindexamen. Ik gezakt was voor vier vakken, en ik zou na de vakantie een herkansing krijgen. Ik vertelde tegen iedereen dat ik thuis niet goed kon studeren, want daar was veel te veel drukte en ik had nog maar een paar weken. Ik vertelde het ook aan mijn moeder want ik wist dat ze veel gaf om mijn studie en het ging precies zoals ik had verwacht.

"Ok Steven, Ik weet wel een oplossing voor jouw probleem. Waarom ga je niet bij je tante logeren tot je herexamen? Haar man is weg en ze is helemaal alleen in haar grote huis. Als jij daar logeert, dan zul je in staat zijn om je helemaal te concentreren op je studie en je tante kan voor je eten zorgen." Ze was duidelijk blij toen ik toestemde en ik zag de opluchting op mijn gezicht. Nu zou ik dus een hele maand alleen zijn met mijn tante.

De volgende dag pakte ik mijn spullen in en moest mijn moeder beloven dat ik mij goed gedragen bij mijn tante en alle kleine klusjes in haar huis op mij zou nemen. Ik kon mooi studeren in mijn oom zijn studeerkamer, en mijn moeder was overtuigd dat ze de juiste beslissing had genomen door mijn tante te bellen.

Eigenlijk verwachtte ik dat mijn tante oud en dik zou zijn geworden, maar dat viel reuze mee. Toen ik haar zag, stond mijn hart stil en ik voelde meteen weer kriebels in mijn buik komen. Tante leek helemaal niet oud geworden, haar figuur was nog steeds hetzelfde, iets meer gevuld misschien maar lekker stevig, vol en natuurlijk. Toen ik haar omhelsde, voelde ik meteen weer diezelfde zachtheid van haar tieten en haar heerlijke geur was er ook nog steeds.

Ik gaf haar de bloemen, die ik voor haar had meegenomen en ze was dankbaar en blij. Ik herinnerde me nog levendig de dagen dat zij veel tijd bij ons had doorgebracht en ik voelde mij ook optimistisch en blij. Ook tante herinnerde zich nog allerlei kleine details uit het verleden en ze vertelde mij ook van alles over mijn oom en zo. De dagen gingen snel voorbij en ik studeerde flink voor mijn herexamen. Vaak had ik een lange gesprekken met haar, met andere woorden, ik begon wat te flirten met mijn tante, zonder het zelf te beseffen. Na een paar dagen werd mijn tante steeds vertrouwelijker met mij en ze vertelde mij dat ze mijn oom vaak miste en ze begon meer ontspannen te praten over haar gevoelens.

Soms ging ik met mijn tante te winkelen en dan droeg ik voor haar de boodschappen. Na een tijdje hadden we een ongedwongen relatie ontwikkeld. Soms vroeg ze aan mij, welke kleren ze zou dragen en dan zocht ik een jurk voor haar uit die ze daarna aandeed. Maar ik moest ervoor zorgen dat bezoekers, buren en familieleden niets in de gaten kregen, dus als er iemand op bezoek kwam, dan zat ik altijd te studeren en concentreerde me op mijn huiswerk en vermeed mijn tante zoveel mogelijk. Op een dag was ik voetbal aan het kijken, toen mijn tante binnenkwam en haar kamerjas uittrok, voordat ze naar de badkamer liep. Ik zag heel even haar blote dijen, maar ik wist te voorkomen dat ze merkte dat ik naar haar zat te kijken.

Mijn volgende stap was om onze relatie wat intiemer te maken. Ik had al iets in gedachten. Ik slaagde erin om een kakkerlak te vangen en deed hem in een doosje en ik bewaarde hem in mijn zak. Mijn tante ging naar boven toen ze klaar was met het huishouden, om haar nachthemd aan te doen. Ik wachtte twintig seconden en liet de kakkerlak los uit het doosje, onder haar slaapkamerdeur door, en binnen een paar minuten begon tante hevig te gillen. Nu was het tijd voor actie! Ik stapte snel haar slaapkamer binnen en vroeg wat er aan de hand was. Ik kon haast niet geloven dat het echt was wat ik zag, ik dacht dat ik droomde. Tante stond daar, alleen maar in haar slipje en haar grote meloenen bungelden helemaal vrij in de lucht! Ze was zo bang voor die kakkerlak, dat ze mijn aanwezigheid helemaal niet erg vond, ze bedekte zelfs niet eens haar enorme tieten!

Ik ging op zoek naar de kakkerlak en trapte hem dood. Mijn tante stond nog steeds stijf bevroren. Toen ik de dode kakkerlak in mijn hand pakte, schreeuwde ze het uit van angst, maar ik verzekerde haar dat hij echt dood was en toen besefte ze pas, dat ze totaal topless voor haar kleine neefje stond en ze bedekte snel haar borsten, terwijl ik wegliep om de kakkerlak weg te gooien. Even later kwam ze in haar nachtjapon naar de huis kamer en we moesten allebei lachen om wat er gebeurd was en daarna gingen we slapen. Ik sliep in de logeerkamer, terwijl zij in haar eigen slaapkamer sliep.

Intussen was mijn vakantie al half om en was er geen verdere voortgang meer in onze relatie en ik raakte een beetje gefrustreerd. Ik wist dat je een goed plan moet hebben als je iets wilt bereiken in het leven, en dat je het heel zorgvuldig moet uitvoeren en ervoor moet zorgen dat het je meteen de eerste keer lukt, want meestal krijgt je geen tweede kans.

Op een avond kwam tante uit de badkamer en ze had haast want er stond iets aan te branden op het fornuis en ze struikelde en ze bezeerde haar been. Ik hielp haar overeind en bracht haar naar haar bed. Het bleek dat tante pijn had in haar rug en in haar been. Ze vroeg me om haar wat zalf geven en ik pakte het voor haar. Ik bood aan om de zalf erop te smeren, maar dat weigerde ze."Nee Steven, het is goed zo. Ik kan het er zelf wel op doen."

"Maar U kunt toch niet goed bij? Laat mij het maar doen!"

Ik bleef aandringen en uiteindelijk gaf ze toe.

"Ga maar even voorover op bed liggen en til uw kamerjas op."

Ze deed het en ik kreeg een mooi uitzicht over haar dijen. Ik begon zachtjes de zalf over haar benen te smeren. Ik gaf haar benen een goede massage en ze ontspande zich helemaal. Toen probeerde ze om op te staan, maar de pijn in haar rug maakte dat ze weer moest gaan liggen. Mijn hart sloeg over en mijn keel werd droog en ik stotterde: "Tante, zal ik uw rug ook even insmeren?"

"Nee, dat is niet nodig. Het is genoeg zo."

"Maar tante, als uw rug niet goed wordt verzorgd, dan kan het later een groot probleem worden."

Het horen van deze woorden ontspande ze zich en ze deed iets vreemds. Terwijl ze nog steeds op haar buik lag, tilde ze haar kont een beetje op en knoopte haar kamerjas open. Ik schoof haar kamerjas verder omhoog en smeerde de zalf op haar onderrug en begon te masseren. De gevoelens die de aanrakingen van haar lichaam bij mij opriepen waren moeilijk te weerstaan, maar ik bleef haar rustig masseren en ik merkte dat ze zich diep ontspande en haar ogen bleven gesloten. Dus daalde ik heel voorzichtig af naar dat slipje dat deels in haar bilspleet was getrokken en meer dan de helft van haar ronde billen onthulde. Ik bewoog mijn handen heel geleidelijk naar beneden, en masseerde haar billen.

Ik masseerde een blauwe plek op haar linkerbil en ze gaf zachte kreuntjes van de pijn. Ik bleef die bil masseren maar na een tijdje vertelde ze mij dat het nu wel genoeg was. Ze draaide zich om en kwam op haar rug te liggen, waardoor haar kamerjas open viel en in een flits zag ik haar beide blote borsten. Vlug trok ze haar kamerjas dicht en bond de ceintuur weer vast. Ze bedankte me en ging eten maken. Na het eten ging ik naar mijn kamer om te studeren. Zoals gebruikelijk kwam ze de studeerkamer binnen, toen ze klaar was met het schoonmaken van het huis en ze vroeg mij wat ze aan zou trekken. Ik koos een mooie witte japon, vanwege een plannetje dat ik in gedachten had. Toen ze klaar was met omkleden ging ze naar beneden om haar nagels te lakken. Na een tijdje kwam ik ook beneden en vertelde haar dat ik chocolademelk had gemaakt. Tante had haar nagels gelakt en zat met haar handen omhoog om ze te laten drogen.

Toen ze me zag vroeg ze: "En, hoe vind je mijn nagels?"

"Ze zijn prachtig, tante. Als ik ooit ga trouwen, mag jij de nagels lakken van mijn bruid!"

Ze was gevleid en bedankte me voor het compliment. Ik stond nu in zo'n positie dat bijna over tante heen gebogen stond. Ik had de beker chocolademelk in mijn hand en terwijl ik deed alsof ik struikelde, liet ik doelbewust de beker op tante's witte japon vallen, op zodanige wijze dat de chocolademelk tussen tante's borsten droop.

"Hť Steven, wat doe je nu in hemelsnaam!!!?" riep ze verwijtend.

"Het spijt me tante, het ging echt per ongeluk, ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren."

"Kijk nu toch eens, wat je hebt gedaan!" zei ze en ze keek maar haar besmeurde jurk.

"Tante, die chocolade vlekken moeten we meteen in de week zetten want anders wordt uw hele jurk verpest. Kom vlug mee naar boven!"

Tante zich naar boven en ik vertelde haar dat ze haar japon in de week moest zetten. Maar tante stond zo dom te kijken. "Hoe kan ik hem nu uit doen?" zei ze, zwaaiend met haar handen waar nog natte nagellak op zat.

"OK tante, ik zal u wel helpen om hem uit te trekken."

"Wat? Hoe kan ik jou nou mijn japon uit laten trekken? Dan was ik liever eerst mijn handen!"

"Nee!" riep ik, "Nee tante, niet uw handen wassen. Die nagellak zit juist zo mooi! Het is echt niet de eerste keer dat ik u zonder uw japon zal zien. Ik ben toch gewoon uw eigen neef?" Ik weet niet of het door dit argument was of door haar zorg voor de natte nagellak, maar tante zei: "OK dan, maar dan moet je mijn japon ook uitspoelen, want dat kan ik niet doen."

"Dat is OK, tante. Kom maar vlug."

Daarop kwam ze naar me toe en ze tilde haar armen hoog op. Ik pakte de onderkant van haar japon tussen mijn wijsvinger en mijn duim op zo'n manier, dat mijn andere vingers over tante's lichaam konden glijden. Toen begon ik voorzichtig haar japon omhoog te trekken. Terwijl ik dat deed, voelde ik haar blote huid en toen ik verder ging voelde ik ook haar beha en ik raakte even haar tieten aan. Ik pakte de japon in mijn beide handen en rook de geur van haar deodorant vermengd met zweet en ik kreeg een prima uitzicht op haar grote borsten. Vervolgens trok ik langzaam haar beide armen eruit en toen stond tante in alleen nog maar een beha en een slipje. Ik liep snel naar de badkamer met de japon, terwijl tante mij nariep om een schone japon mee te nemen, die ze kon aantrekken. Ik deed het en toen die nieuwe japon om haar gezicht zat, kreeg ik werkelijk een groots uitzicht op haar gedeeltelijk bedekte tieten. Ik nam meer tijd dan nodig was, door te doen alsof ik die schone japon heel voorzichtig over haar lichaam moest laten zakken, terwijl ik de hele tijd staarde ik naar die twee ongelofelijke meloenen van mijn tante. Na een tijdje liet ik de japon helemaal zakken en ging terug naar de badkamer om de vuile japon in de week te zetten.Daarna vroeg ik tante of ze met mij samen een film wilde kijken na het eten, want ik was echt moe van het studeren en zo en tante stemde toe. Ik zocht een horrorfilm uit, die mij heel interessant leek en legde hem klaar. Tante ging eerst naar boven om zoals gewoonlijk haar nachtjapon aan te trekken, voordat ze TV ging kijken.

Plotseling ging de telefoon en zij riep vanuit haar slaapkamer: "Wie is het, Steven?"

Ik nam de telefoon op en riep: "Het is Oom!"

"OK, breng de telefoon maar hier."

Ik opende haar slaapkamerdeur en ging naar binnen. Tante stond achter een kamerscherm en ze stak haar hand er boven uit om de telefoon van mij over te nemen. Ze had mij zelf gevraagd om binnen te komen dus ik dacht dat dit wel een goede gelegenheid was, en ik deed alsof ik haar hand niet zag en liep snel om het kamerscherm heen. Tante stond met haar blote rug naar mij toe, met haar rechterhand boven het kamerscherm uit en haar nachtjapon in haar linkerhand. Ik was nerveus, want ik dacht dat ik misschien de hele zaak ging verknallen. Maar toen riep ik tante en ze draaide zich om. En ik kreeg een ongelofelijke blik op haar grote blote meloenen, voordat ze die kon bedekken met haar nachtjapon en daarna griste ze snel de telefoon uit mijn hand. Ik voelde me betrapt en stapte snel de slaapkamer uit naar de hal. Zij beantwoordde eerst de telefoon en toen ze klaar was met het gesprek en met het omkleden, kwam ze naar beneden en vroeg:

"Zag je mijn hand dan niet, die ik opstak?"

"Nee tante. Het spijt me. Maar toen u me riep, rende ik meteen naar binnen want ik weet hoe dringend het altijd is als oom belt!" Ik denk dat mijn uitleg geloofwaardig genoeg was, om haar boosheid te kalmeren en ze schonk me een glimlach en knikte alsof ik een dom kind was en ik werd zo opgewonden toen ik haar zag glimlachen dat ik op mijn lippen moest bijten om mij in te houden.

We begonnen naar de film te kijken, maar zodra tante besefte dat het een horrorfilm was, vertelde ze me dat ik haar had moeten waarschuwen, omdat ze altijd vreselijk bang werd na het kijken van zo'n film. Ik stelde haar gerust door te zeggen dat deze film helemaal niet eng was en heel goed afliep, dus was er niets om bang voor te zijn. Maar tante was wel degelijk bang als ze moest wel drie keer die avond naar het toilet en eerlijk gezegd was het verhaal van die film ook best griezelig. Toen de film afgelopen was zette ik de TV aan en zoals ik had gehoopt zei tante:

"Steven, wil je alsjeblieft vanavond in mijn slaapkamer komen slapen, want ik ben echt heel bang, na het bekijken van die enge film!"

Ik voelde me alsof de vis al aan de haak zat en ik was blij dat mijn plannetje werkte. Dus sliep ik die avond in dezelfde kamer als mijn tante, op een divan. Eerst kon ik niet slapen, omdat ik steeds maar gluurde hoe tante haar lichaam van positie veranderde tijdens haar slaap. Een keer kwamen haar benen onder de deken uit en haar nachthemd viel open zodat haar dijen zichtbaar waren. Een andere keer kon ik zelfs een stukje van haar ronde billen zien, gedeeltelijk bedekt door haar slipje dat vast was komen te zitten tussen haar bilspleet. Die nacht masturbeerde ik misschien wel vier of vijf keer voordat ik eindelijk in slaap viel.

De volgende ochtend stond ik laat op, vanwege mijn avonturen van de vorige avond en ik zag dat tante de slaapkamer aan het schoonmaken was. Ze had het bed afgehaald om de lakens in de was te doen. Zoals gewoonlijk at ik mijn ontbijt, tante deed het huishouden en ik ging naar boven om te studeren. Zoals altijd kwam tante naar boven en vroeg mij wat ze aan zou trekken. Ik ging naar haar klerenkast en vroeg haar of ze een zomerjurk had, want ik had haar nog nooit gezien in een zomerjurk. Ze trok een paarse zomerjurk aan en liet zich aan mij zien en ik zei dat het haar perfect stond.

Ik ging naar buiten en na een uurtje keerde ik terug van mijn middagwandeling. Tegen die tijd was tante helemaal opgemaakt. Ze zag er letterlijk uit als een dame, rijp en volwassen, met grote borsten en een lieve onschuldige blik op haar gezicht. Ik schonk haar een brede glimlach en bewonderde haar lichaam van boven tot onder. De manier waarop haar kont uit haar zomerjurk puilde was perfect en haar tieten zagen er zo vol uit, alsof tante net een baby had gekregen. Ik gaf haar een compliment en ze was gevleid en bedankte me. We aten samen en de avond begon te vallen.

Die avond keek ik naar een voetbalwedstrijd toen ze de binnenkwam en zei dat ze naar bed wilde gaan. Zonder erbij na te denken begon ze haar jurk open te knopen en dat gaf mij een blik op haar mooie kanten beha. Toen stopte ze even en ik zag dat ze een beetje in de war was, want ze had het kamerscherm nog niet klaargezet. Ze keek me aan en ik deed alsof ik totaal geboeid was door de wedstrijd. Ik weet niet wat ze dacht, misschien dacht ze dat ik haar lichaam nu al zo vaak had gezien, dat het geen probleem meer was om zich om te kleden in mijn aanwezigheid, in elk geval zag ik door mijn ooghoeken dat ze zich vlak naast mij begon uit te kleden.

Ze draaide zich van me weg en opende de knopen van haar paarse zomerjurk en deed hem uit. Ik kreeg een goede blik op haar blote rug en mijn erectie begon te groeien. Ze nam haar nachtjapon van de hanger, deed hem aan en liet hem tot aan haar heupen naar beneden zakken. Vervolgens verwijderde ze haar beha en liet toen haar nachtjapon verder naar beneden vallen. Wat een prachtig gezicht was dat voor mij! Tante vond dit kennelijk geen probleem meer en ze deed geen moeite om me aan te kijken. Zij bleef terloops tegen mij praten, terwijl ze zich aan het omkleden was. En de volgende ochtend deed ze gewoon haar nachtjapon uit en liep naar de badkamerdeur in haar blootje. Pas toen ze na het douchen haar ondergoed weer aan ging doen, ging ze achter het kamerscherm staan. Om eerlijk te zijn had ik nooit verwacht dat mijn tante zo vrij zou worden en het helemaal niet erg meer zou vinden om vrijwel mnaakt voor mij te lopen, maar ik werd er wel heel opgewonden van, telkens als ze naakt was.

Ik kreeg een idee en ineens klopte mijn hart klopte zo snel als het kon. Na enkele ogenblikken kwam tante naar buiten, gekleed in haar nachtjapon en ze leek een beetje verbaasd dat ik zo droevig keek. Ze kwam naast me zitten en vroeg:

"Steven, gaat alles wel goed met je?""Ja tante, hoezo?"

"Nou, ik zie dat er iets niet goed met je is, want je bent ineens zo somber geworden, nadat ik me omgekleed heb."

"Het spijt me tante, maar ik kan het u echt niet uitleggen. U zou het niet begrijpen. Het is iets raars en u zou misschien slecht over mij gaan denken."

"In ieder geval zou je het kunnen proberen. Misschien kan ik wel een goede hulp voor je zijn? Vertel het mij te alsjeblieft." Ze legde haar hand op mijn dijen en toen wist ik zeker dat ik haar nieuwsgierig had gemaakt.

"Het gaat om mijn vriendin, tante. Ik had een afspraak met haar, gisteren. Toen ik haar ontmoette, voor het eerst in 10 dagen, was ze een beetje kwaad." Ik zei het met wat tegenzin.

"Kwaad? Hoe bedoelt je, waarover dan?"

"Eigenlijk eh ... Ik bedoel, ik heb nog nooit met haar gevreeŽn, maar deze keer deed ze heel raar. Ze probeerde om mij te zoenen en ik weet het niet, maar ik had er gewoon geen zin in, want we hadden afgesproken om het pas te doen nadat getrouwd zijn en toen ik trok mijn hoofd weg. Maar zij werd heel boos en liep weg."

"Nou, een zoentje lijkt me iets wat je wel zou moeten toestaan. Begrijp me niet verkeerd, maar ik denk dat ze gewoon probeert om haar gevoelens voor jou te uiten en dat is heel normaal."

"Ik weet het niet, tante, misschien ben ik er nog niet klaar voor. En eerlijk gezegd weet ik niet eens, hoe ik een meisje moet kussen. Ik ben nog nooit intiem geweest met een meisje!" Ik wist zelfs een verlegen glimlach te produceren.

"Oh, dus dat is jouw probleem! Je wilt wel reageren, maar je weet alleen niet hoe!"

"Ik weet het niet. Ik vind vrijen gewoon walgelijk."

Toen zij dit hoorde, trok tante een brede glimlach.

"Nou, je kunt niet weten of het walgelijk is of juist heel lekker, tenzij je het een keertje probeert."

"Ja, maar bij wie moet ik het dan uitproberen, voordat ik het doe met mijn vriendin? Met u soms?"

"Ben je gek geworden? Hoe kan ik jou met gaan zoenen?" giechelde ze een beetje opgewonden.

"Nee, dat bedoel ik niet, maar misschien kunt u me wel vertellen waar ik op moet letten als ik een meisje ga kussen? Dan durf ik het misschien te doen met mijn vriendin."

"Maar waarom vraag je dat aan mij, kun je niemand anders vinden?"

"Nee Tante, u bent echt de enige die zo dicht bij mij staat en die ik kan vertrouwen. Wie anders kan ik vragen?" Terwijl ik dit zei keek ik diep in de mooie ogen van mijn tante.

"OK dan, maar alleen voor deze ene keer!" En ze kwam dichter bij mij zitten. Ik week geen duimbreed van mijn plaats en in plaats daarvan liet ik haar naar mij toe komen. Mijn hart begon te bonzen toen haar lippen voor de eerste keer de mijne raakten. Het was alsof mijn stoutste dromen waarheid werden. Maar ik moest doen alsof ik een beginner was, dus deed ik mijn uiterste best om helemaal niet te reageren. Dit merkend, stopte tante en zei: "Kus mij eens terug, jij idioot. Doe maar precies na, wat ik bij jou doe!"

Dat deed ik en ik kuste haar terug en er begon een uitwisseling van kussen tot stand te komen. Ik schoof steeds iets verder weg om te controleren of tante al opgewonden werd en tante schoof dan meteen weer dichter bij mij en beet op mijn lippen en begon aan mijn tong te zuigen, dus ging ik ook met mijn tong in haar mond. We begonnen elkaar hartstochtelijk te zoenen. Intussen pakte mijn rechterhand tante's hoofd vast en ik streelde haar haren terwijl mijn linkerhand over haar rug gleed en toen was ik er meteen zeker van dat ze geen beha droeg, want ik kon het bandje niet voelen. Ze legde haar beide handen op mijn schouders en kuste me hartstochtelijk. Ik wilde nog verder gaan en ik begon voorzichtig naar haar borsten te tasten, maar toen ze dat merkte, verbrak ze onze kus. Ik verwijderde mijn handen van haar lichaam en hield mijn ogen op de hare gericht terwijl ze tegen me zei:

"Zie je Steven, dit is nou, hoe je een meisje meeslepend moet kussen. Je besefte niet eens meer wie je kuste, zů opgewonden was je." En ze begon te lachen en ik ook. Ik vertelde haar dat het een goede les voor mij was geweest en dat ik het best leuk zou vinden om het nog eens te doen.

"Nou alleen maar, als je jezelf weet te beheersen, want je kunt nooit weten waar een kus allemaal toe kan leiden," zei tante lachend en liep naar de badkamer.

Ik riep haar na: "Tante!" en ze draaide zich om. Wat ik toen deed, was iets dat ik nooit eerder had gedaan en het zou de deuren naar tante's hart voor altijd voor mij kunnen hebben dichtgeslagen, maar ik můest het gewoon proberen en ik had een goed excuus ervoor bedacht.

Ik stond snel op en pakte tante bij haar heupen en begon haar te kussen, niet al te wild maar wel hartstochtelijk. Eerst was tante heel verbaasd door mijn actie, maar al snel begon zij te reageren op mijn aanrakingen. Mijn handen begonnen te over tante's rug te wrijven en kwamen tot rust op haar grote kont en na een beetje strelen begon ik zachtjes te knijpen in die heerlijke billen. Zoals ik had verwacht, had tante geen slipje aan, wat ik kon het voelen door de manier waarop mijn vingers zo gemakkelijk haar grote billen konden verkennen. Ik weet niet of tante dit allemaal wel besefte, want ze raakte heel erg opgewonden van de innige kussen die ik haar gaf, met mijn gezicht stevig tegen het hare geperst.

De hele scŤne werd nu zo intens dat het helemaal uit de hand dreigde te lopen en ik besefte dat tante mij uiteindelijk alles zou toestaan wat ik wilde, maar het was nu nog niet het juiste moment, want ik wilde dat tante er zelf om zou vragen en bovendien wilde ik niet dat ze mij als haar verkrachter zou zien. Dus beŽindigde ik tenslotte onze kus en keek haar diep in de ogen en zei:

"Zie je wel, tante, ik heb mezelf wel controle. Ik ben niet zo impulsief als jij denkt!"Tante's hand lag nog steeds op mijn schouders en de mijne lagen nog steeds op haar heupen. "Nou, ik moet toegeven dat je je driften goed de baas bent," zei ze en we gingen slapen.

De volgende ochtend deed tante zo lief tegen mij, dat ik ervan overtuigd was dat ik erin geslaagd was om een vonkje in mijn tante's hart te laten ontvlammen en dat ik het vuurtje alleen nog maar voorzichtig hoefde aan te wakkeren. De dag ging voorbij en tante was de hele tijd erg aardig tegen me. Maar ik zat ongeduldig te wachten tot de avond zou komen, want ik had het gevoel dat ik al heel dichtbij mijn doel was gekomen.

Die avond kwam tante de huiskamer binnen, ik en deed alsof ik bezig was met mijn telefoon. Ik had het grote licht uitgedaan en alleen een schemerlamp naast de sofa was aan. Tante kwam trok meteen haar japon uit en vervolgens keek ze even naar mij, maar toen ze zag dat ik druk bezig was met mijn telefoon, opende ze haar beha en deed hem uit, terwijl ik door mijn ooghoeken stiekem toekeek. Ik zag haar van opzij en kon duidelijk zien hoe haar gigantische borsten uit de beha floepten waarin ze gevangen zaten, en ze wiebelden zo vrij in de lucht, alsof het vogels waren die uit hun kooi waren gelaten. Ik kon heel duidelijk zien hoe groot en zwaar die borsten van mijn tante waren!

Vervolgens begon ze haar slipje naar beneden te trekken. Dat was zo opwindend dat ik dacht dat ik ter plekke klaar zou komen. Heel eventjes kon ik haar blote kont en dijen zien, toen haar slipje naar beneden gleed, maar toen deed ze haar nachtjapon aan en ze schopte het slipje uit, dat op haar enkels was gegleden. Toen hing tante haar kleren op de hanger en kwam naast me zitten. Ik moest met haar praten want ik wilde iets weten wat ik haar al jaren had willen vragen.

"Tante, mag ik u wat vragen?"

"Ja, wat is het?"

"Eigenlijk heb ik die vraag al jaren in mijn gedachten, misschien hoorde ik mijn ouders er ooit over praten. Maar ik ben er niet zeker van dat u erover wilt praten."

"Waarom maak je altijd zo veel problemen, Steven? Ik zal je wel vertellen of ik het wil of niet, en nu jij je intieme problemen met mij hebt gedeeld, waarom zou ik dan een vraag van jou niet willen beantwoorden?"

"Tante, eh, is het waar dat u niet zwanger kunt worden? Ik bedoel, dat u geen kinderen kunt krijgen?" Tante's gezicht werd ineens heel ernstig en ik voelde me vreselijk dom om zo'n intieme vraag te stellen op dit moment.

"Ja Steven, dat is waar. We hebben het laten laten testen en het zaad van je oom heeft niet voldoende kwaliteit."

Ze leunde met haar hoofd achterover en ik zag tranen twinkelen in haar ogen. Ik voelde me zo slecht dat ik haar aan het huilen had gemaakt met mijn stomme vraag, dat ik mezelf wel een schop kon geven. Maar ik beheerste me en probeerde fatsoenlijk te zijn en ik pakte een tissue en begon de tranen van tante's gezicht te vegen.

"Het spijt me, tante, als ik je heb gekwetst. Ik zou het nooit hebben moeten vragen."

"Nee Steven, het is niet jouw fout. Ik huil alleen maar om mijn eigen ellende."

"Nee tante, dat moet u niet doen. U bent zo mooi en knap, dat iedere man graag zijn leven met u zou willen delen, zelfs zonder kinderen."

"Ik denk niet dat je oom daar ook zo over denkt."

"Hoe komt u daar bij? Oom houdt net zoveel van u als wij allemaal!"

Tante keek naar me en ik keek diep in haar ogen en ik kon aan de uitdrukking in haar ogen zien dat ik niet langer hoefde te wachten. Ik kuste haar en aan de manier waarop ze reageerde, voelde ik dat ze mij nu aanvaardde als haar minnaar. We kusten langzaam in het begin, zoals minnaars doen en ik kon duidelijk de liefde voor mij zien gloeien in haar stralende ogen. We zoenden hartstochtelijk en mijn handen begonnen met het verkennen van haar kont. Zij ging zo op in de kus dat ze niet eens protesteerde toen ik mijn hand tussen haar dijbenen liet glijden en voelde hoe zacht ze waren. Ik had nog wel willen kunnen gaan maar ik besloot om wachten totdat ik tante het ultieme genot zou kunnen laten ervaren en uiteindelijk verbrak ik onze kus en omhelsde haar een laatste keer, voordat ik naar mijn kamer ging.

De volgende ochtend was tante al vroeg wakker en bezig met de huishoudelijke taken. Het eerste wat in me opkwam toen ik mijn tante zag, was dat ik vanavond koste wat kost moest proberen om mijn plan uit te voeren, want morgen zou ik weer naar huis gaan. Ik hoopte dat mijn taak eenvoudig zou zijn, maar zelfs na al een paar keer heel intiem met haar te zijn geweest, behandelde tante mij nog steeds als haar neef en daardoor deed ik ook zo tegen haar. Maar onze gesprekken waren wel meer ontspannen geworden, en ik kon haar vastpakken en haar wangen kussen en dan zou ze over mijn haar strelen en zo genoten we van elkaars gezelschap. Vandaag ging dat zoals gewoonlijk en toen de avond viel wist ik dat dit de laatste kans was om tante in mijn bed te krijgen.

Na het opruimen van de eettafel wachtte ik met opzet tot tante naar boven was gegaan. Ik deed eerst de buitendeur op slot en ging toen naar mijn slaapkamer, maar ik liet de deur wijd open staan. Tante was net klaar met het aantrekken van haar nachtjapon en liep naar de badkamer. Ik kleedde me snel helemaal uit, opende mijn klerenkast en ging zogenaamd op zoek naar een onderbroek. Toen tante uit de badkamer kwam, deed ik alsof ik haar niet had opgemerkt en in plaats daarvan bleef ik zoeken naar mijn onderbroek. Toen draaide ik me om en mijn tante zag mij in mijn blootje staan, en deed ik alsof ik van haar schrok. Ik verontschuldigde mij tegenover mijn tante, terwijl ik haastig draag mijn handen voor mijn bungelende piemel hield.

"Het spijt me, tante, maar ik dacht dat u kamer al in uw slaapkamer was, omdat het licht al aan was." Tante lachte bij het zien van mijn verlegenheid en antwoordde:

"Ontspan je, Steven. Jij hebt mij al zo vaak zonder kleren aan gezien. Dus hoef jij ook niets te verbergen." En ze kwam mijn slaapkamer binnen en ging naast me zitten op mijn bed.

"Maar toch voelde ik me erg ongemakkelijk.""Je bent gewoon een beetje verlegen, Steven. Zoals ik zei, dit is nu heel gewoon geworden tussen ons en er is geen enkele noodzaak om je ergens schuldig over te voelen."

"Bedoelt u dat u het niet erg vindt als ik naakt ben?"

"Ja, dat vind ik niet erg, tenminste nu niet meer, nu we zo dicht tot elkaar zijn gekomen dat we al onze geheimen aan elkaar vertellen."

"U praat alsof u zich zou uitkleden, als ik u zou vragen om dat te doen?"

"Oh nee, dat zou ik niet doen, maar als het toevallig gebeurt, dan zou ik er niet hysterisch van worden."

"Oh. Maar ik voel me wel verlegen omdat ik bloot ben en u niet."

"Oh Steven toch ... OK dan, prima jij krijgt je zin, omdat je je anders niet op je gemak voelt," en ze stond op en trok haar nachtjapon over haar hoofd. Ik telde mijn zegeningen en voelde me de gelukkigste man op aarde. Mijn tante was al zo vertrouwd met mij, dat ze het geen enkel probleem vond om in haar ondergoed op mijn bed te zitten! Maar ik beheerste mijn emoties, voor wat nog komen ging.

"Goed, maar u zit nog in uw ondergoed en ik heb al mijn kleren uit."

"Oh, kom op Steven, dat kan ik echt niet doen, ik ben toch een getrouwde vrouw?"

"Maar op deze manier kan ik niet lekker ontspannen zitten."

"Ik weet het niet, Steven, je doet zo verlegen alsof je een meisje bent, maar vooruit, omdat je zo moeilijk te overtuigen bent," en ze trok haar beha bandjes van haar schouders en gooide haar beha op de hoek van het bed en liet haar goddelijke tieten vrij bungelen onder de invloed van de zwaartekracht. Ik kon mijn ogen niet geloven, het was alsof ik aan het dromen was. Het was de eerste keer dat ik die heerlijke borsten van mijn tante van zo dichtbij kon bewonderen. Haar lichtbruine tepelhoven waren groot en rond en de donkere, vingerdikke tepels in het midden ervan leken wel van chocolade en ik wilde er op zuigen. Ik bleef naar haar borsten staren en gedachteloos vroeg ik aan tante, "Zeg tante, hoe groot zijn uw borsten eigenlijk?"

"Waarom vraag je dat, Steven?"

Met een verlegen glimlach antwoordde ik: "Ik weet het niet, tante, maar ze zijn gewoon zo mooi ..." en toen raakte ik tante's tieten voor de eerste keer aan. Tante had dit niet verwacht van mij, want dit had ik nog nooit gedaan en ze zei: "Steven, ik denk niet dat je dat moet doen!" Maar ik begon erop te drukken en tante deed steeds verbaasder. Ik nam haar tieten in mijn beide handen en begon ermee te spelen. "Zeg Steven, wat doe je nu, waarom luister je helemaal niet naar mij?"

Ik keek haar aan en zonder te antwoorden op haar vraag, stelde ik de mijne: "Tante, mag ik alsjeblieft heel even zuigen aan jouw lekkere tieten?" Ik schrok zelf van mijn laatste twee woorden.

"Wat zeg je nu toch, ben je soms gťk geworden?"

"Alsjeblieft tante. Waarom niet?"

"Ik weet het niet, het hoort gewoon niet.""Kom nou, tante! Toen je mij kuste, heb je ook nooit gezegd dat het niet hoorde, dus waarom nu wel?" Dat was genoeg om haar aan het twijfelen te brengen en zonder te wachten op haar toestemming ging op mijn knieŽn voor het bed en nam haar rechter tepel in mijn mond. Tante gaf een diepe zucht. Ik begon langzaam aan haar tepel zuigen en smakte alsof ik een baby was. Mijn handen waren in de tussentijd druk aan het spelen met haar heerlijke warme borsten en ik kneep er in en tante gaf meer kreunende geluiden. Ik duwde tante opzij zodat ze op het bed kwam te liggen en kroop op haar en begon aan haar andere borst te zuigen. Ondertussen streelde ik tante's lange haren en voelde aan haar gezicht en plotseling tante pakte mijn hand en begon op mijn wijsvinger te zuigen. Ik keek daar naar, wat een geil gezicht was dat!

Minuten lang bleef ik spelen met tante's borsten. Mijn tong draaide rondjes om haar tepels en beet er zachtjes in en tante slaakte zachte gilletjes. Toen kuste ik haar nek en tante begon echt te genieten van al mijn aanrakingen Ik wist nu zeker dat ik haar kon aanraken waar ik maar wilde. Ik keek in haar ogen en ze wilde me zoenen, dus kwam ze tegen mij aan liggen, maar om haar te plagen bewoog ik mijn gezicht weg van haar lippen.

De volgende keer dat ze het probeerde, kuste ik de toppen van haar lippen eventjes en weer trok ik mijn hoofd snel terug. Tante werd nu echt wanhopig en ze pakte mijn hoofd vast en trok het naar zich toe en begon mij wild te kussen, dat was de eerste keer dat ik merkte dat ik een dierlijke lust in haar had weten op te wekken. We vermengden ons speeksel de hele tijd en ik moest toegeven dat tante een professional is, als het gaat om zoenen. Ze kuste mijn lippen en mijn tong op zodanige wijze dat ik gewoon dorst begon te krijgen. Minutenlang kusten we hevig en toen begon ik te vertragen met kleine kusjes in haar nek en vervolgens op haar borsten. Mijn tong bleef een tijdje heen en weer glibberen over de twee heerlijke meloenen van mijn tante en toen vervolgde ik mijn reis naar beneden, naar tante's buik. Ik omcirkelde haar navel en uiteindelijk zakte ik verder naar beneden af en kwam terecht bij tante's kut. Ze had haar slipje nog aan, maar tante spreidde heel gemakkelijk haar benen en ik masseerde haar kutje een beetje met mijn vinger en probeerde om haar liefdesgaatje te vinden.

Tante was nog niet helemaal uitgekleed en ik had twee manieren om het te doen. De eerst manier was om haar slipje helemaal uit te trekken en de tweede was om gewoon haar kutje te ontbloten door haar slipje wat zijwaarts te schuiven. De tweede manier leek me veiliger en een beter idee om uit te proberen of voorspel misschien alles was, wat tante mij wenste toe te staan. Dus pakte ik de stof van haar slipje en schoof het opzij. Er was geen enkel teken van weerstand en in plaats daarvan begon tante steeds geiler te kreunen.

Toen gebeurde het, toen zag ik mijn tante's kut voor de eerste keer na zoveel dagen van geduld! Ik was niet zeker van of ik droomde, dus ik gaf snel een zachte kus op haar roze schaamlippen om te voelen of het daadwerkelijk echt was. Ik had nog nooit een kut gezien. Haar kutje was een van de mooiste dingen die ik ooit had gezien. Het was een gleuf, een beetje langer als mijn vinger en het was zo roze zoals de rozen die we zomers in de tuin hebben. Haar schaamlippen waren als gekrulde rozenblaadjes en ik begon zacht te zuigen aan die lippen. Ik deed dit een paar minuten en vervolgens trok ik mijn mond eraf. Serieus, het voelde alsof mijn mond van ijzer was en tante's kut een sterke magneet die mijn mond aantrok. Ik tilde mijn hoofd op en keek naar tante en ze keek naar mij en ze gaf mij een bemoedigende glimlach. En terwijl tante glimlachte deed ik iets wat tante misschien niet had verwacht: ik stak mijn vinger in tante's vochtige vagina en tante slaakte een diepe zucht.

Ik glimlachte en begon haar voorzichtig te vingeren. Langzaam gleed mijn vinger erin en eruit en tante begon met haar heupen te wriemelen van genot. Tante's kut werd steeds vochtiger naarmate ik haar langer bleef vingeren. De hele tijd dat ik haar vingerde, keek ik in haar ogen en zag dat ze steeds meer extatisch werd. Intussen speelde mijn linkerhand met haar tieten en tante klemde mijn rechterhand soms even tussen haar benen vast. Vervolgens gleed ik met een tweede vinger naar binnen en ik was het al bijna vergeten toen het me opeens te binnen schoot, haar klitje! Haar klitje was als een zachte rozenknop die je kunt vinden voordat ze ontluiken. Ik deed mijn linkerhand naar beneden en streelde haar klitje en tante trilde en schudde plotseling van plezier. Haar kutje begon erg nat te worden en ik begreep dat het nu tijd werd om het laatste kledingstuk van haar lichaam te verwijderen. Dus haalde ik mijn vingers uit haar kutje en trok ik tante's slipje naar beneden en ze was volledig naakt.Ik werd heel geil en ik kon mijn verlangens bijna niet meer beheersen, maar toch begon ik tante's kut weer te likken alsof het een appeltaartje was of zoiets. Ik begon voorzichtig te zuigen haar klitje en legde mijn andere handen onder tante's kont en tilde hem een beetje op, terwijl tante begon te strelen over mijn haar met haar beide handen en het was zo intens! Tante's gekreun werd steeds heftiger, evenals mijn bewegingen. Tante ademde zwaar, maar ik bleef steeds haar kutje likken en soms gleed mijn tong even in haar liefdesgaatje en ik proefde de smaak van haar liefdessappen. Ik was zo intens bezig dat ik niet eens merkte dat tante haar eerste orgasme bereikte. Ik voelde de kut van tante lichtjes spuiten en ik zag hem bewegen als een vis die op het droge ligt, en ze bleef maar hijgen en kreunen tot ze uiteindelijk gekalmeerde. Ik keek haar aan en zij keek naar mij en ik ging bij haar liggen en gaf haar een zeer gepassioneerde kus. Toen stond ze op en duwde me op mijn rug en kwam naast me zitten.

Ze kuste me zachtjes op mijn lippen en ging door met kussen in mijn nek, op mijn borst, mijn buik en eindelijk pakte ze mijn keiharde erectie en nam hem in haar hand. Ik zag haar ogen oplichten van wellust, terwijl ze mijn voorhuid naar achteren trok en zonder tijd te verspillen opende ze haar mond en likte aan mijn eikel alsof het een ijsje was. Terwijl ze dit deed, rilde mijn hele lichaam alsof het werd getroffen door een vlaag van koude wind. Niets is meer exotisch dan als je pik wordt gelikt door je eigen tante. Ze smulde letterlijk van mijn lul. Ik was in de zevende hemel. Toen ik tante aan mijn gereedschap voelde likken werd het genot zo hevig dat ik voelde dat ik ging klaarkomen, zonder dat ik het wilde, maar ik kon gewoon geen woord uitbrengen.

Gelukkig nam tante mijn lul uit haar mond en hield hem stevig vast zodat mijn drang om klaar te komen weer verminderde, Ik denk dat ze heel goed besefte wat ze deed en dat ze mijn zaad niet wilde morsen, want wat ze toen fluisterde, dat klonk echt als een geschenk uit de hemel voor mij.

"Hou je sperma nog even in, Steven, want ik weet een beter plekje ervoor," fluisterde ze en haar gezicht glimlachte en ik voelde me alsof ik Casanova was. Tante kroop op haar knieŽn over mijn bed en sloeg een been over mijn dijen. Toen hurkte ze boven mijn lul, alsof ze wilde gaan zitten op een krukje en ze gaf mij een knipoog en ik toen begreep ik pas wat er ging gebeuren. Langzaam ging tante zitten en met haar hand greep ze mijn lul beet en duwde hem tegen haar liefdesgaatje, als een trein voor een tunnel. Ik slaakte een diepe zucht en met een enkele machtige stoot ging tante zitten en haar kutje slurpte mijn hele lul naar binnen, in ťťn enkele beweging. Ze was zo nat en warm daar van binnen, dat mijn lul er heel gemakkelijk in kon schuiven. Toen begon tante me te berijden. Soms begon ze te schokken en te schudden en daar tussendoor bleef ze soms gewoon zitten en liet haar heupen draaien om mijn lul. Ik hield haar bij haar heupen vast en genoot intens van het ongelofelijke genot dat zij mij gaf.

Mijn ogen ontmoetten de hare en ze gaf me een brede glimlach en ik kon nog steeds niet geloven: ik was mijn eigen tante aan het neuken!

Terwijl ze op en neer bewoog, stuiterden haar zware tieten op een manier die me deed denken aan twee kleine kinderen die wild op een trampoline springen. En wanneer tante even stopte nam ik de leiding over en bewoog mijn lul op en neer in haar kutje. Ik weet niet hoe ik erin slaagde om het nog zo lang in te houden, maar telkens als ik mijn hoogtepunt voelde naderen, stopte ik met mijn bewegingen en omdat tante veel ervaring had, merkte ze dat en dan begon ze mij weer sneller te berijden. Tenslotte hield ik het echt niet meer en ik sloot mijn ogen en kreeg het grootste orgasme van mijn hele leven, terwijl tante schokkende bewegingen maakte en haar kutje in mijn lul kneep. Mijn zaad kwam omhoog als een straal hete lava in een vulkaankrater en het stroomde in haar vagina. Ik spoot straal na straal en tante bleef maar stuiteren op mijn langzaam slap wordende penis. Ze hield haar handen op haar hoofd en gilde van plezier met haar mond wijd open gesperd en haar ogen dicht, en ze voelde de warme golf van mijn miljoenen zaadcellen in haar buik. Toen was het over en tante liet zich op mij vallen. Ik omarmde haar en kuste haar gezicht en we vielen samen in slaap.

De volgende dag ging ik naar huis en ik een paar dagen later slaagde ik met glans voor mijn herexamen. Nog twee maanden later vertelde mijn moeder mij, dat tante en oom heel erg blij waren! Tante was eindelijk zwanger geworden! Maar nog steeds kan ik niet bevatten dat ik dit heb kunnen bereiken, iets waar ik al zo lang naar verlangd had, sinds ik nog maar een klein kind was.

Eind goed al goed...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners