Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een aardje naar zijn vaartje - 11667 keer gelezen
Mijn vriend, Leo en ik, Tina wonen niet samen, maar hoe geiler we zijn hoe vaker we elkaar zien. Mijn vriend heeft een zoon, Andree, van begin 20 die momenteel door een verbroken relatie weer bij hem thuis woont.
Leo en ik hebben een open relatie, we zijn niet eenkenning. Dus als wij een ander tegen het lijf lopen waar het mee klikt dan doen we daar naar elkaar toe niet moeilijk over. We genieten dus volop van sex. Wij neuken dan ook wel eens als er een slaapkamerdeur openstaat. Wat zoonlief doet roepen, “gaan jullie lekker?” En ook onze sexgeluiden zijn volgens zoonlief in het hele huis te horen.
Het is ook al een paar keer gebeurd dat Leo en ik ons uitleefden in de badkamer. Ik stond voorover en hij nam mij heerlijk van achteren. Lekker langzaam dat vind ik zalig bij dat standje. Ik voel zijn lekkere dikke pik langzaam naar binnen schuiven in mijn natte grotje. Leo heeft een normale pik maar wel lekker een dikke, ik schat een doorsnee van 6 cm. En dat voelt heerlijk. En zo is het een paar maal gebeurd dat zoonlief de badkamer binnenkwam terwijl Leo mij doggystijl een beurd gaf. Eén keer kwam hij zelfs op het hoogte punt binnen. Leo spoot en ik kwam echt gillend en kreunend klaar. Ik voelde het warme zaad van Leo langs mijn dijen loop, terwijl zoonlief riep, “Zo klaar komen, dat zou ik ook wel willen.” En hij deed de deur van de badkamer weer dicht.

Enige weken later was ik weer bij Leo. Hij was ’s morgens vroeg weg gegaan om een vriend bij een klus te helpen. Na een lekkere neukbeurt was zijn afscheid, “met de koffie ben ik terug.” Ik dacht dat Andree die nacht ergens anders had doorgebracht. Ik had hem in ieder geval niet thuis horen komen.
Ik stond naakt voorover gebogen over de wastafel in de badkamer, toen plotseling het licht uit en de deur open ging. En voor dat ik wat kon zeggen schoof er een heerlijke dikke lul diep in mijn altijd natte kutje. “Jaahh Leo dit is lekker ga door neuk me lekker langzaam jah.” Het voelde anders maar wel hartstikke lekker. Totdat ik me plotseling realiseerde dat Leo helemaal niet thuis was. Ik schrok me lam, werd ik geneukt door Andree? Ik vond het heerlijk. Hij had een langere pik dan zijn vader maar wel net zo dik. Ik werd dus heerlijk gevuld door zijn langzame stoten. En omdat zijn pik langer was voelde het langzame stoten als een eindeloze beweging. Ik werd heerlijk geneukt en de aanstormende orgasmes tintelden door mijn lichaam. Ik kneep mijn benen tegen elkaar zodat ik die zalig pik optimaal voelde. Zo masseerde ik zijn harde lul en hij de wanden van mijn natte kut. Ik voelde zijn harde lul zwellen. Plotseling gromde hij, hij stootte diep en voelde ik zijn zaad schoksgewijs in mijn kutje. Ik stond nog verdwaasd na te genieten, toen hij zijn pik uit mij terugtrok. Hij deed het licht weer aan en zei, “Ik heb een aartje naar mijn vaartje dat merk je zeker wel.” Zijn warme zaad droop langs mijn dijen. “Je hebt zeker lang niet geneukt, want je hebt volgens mij een ongelooflijke kwak zaad geproduceerd, mijn kutje blijft stromen. Maar je hebt een heerlijke pik.”

Ik ging even lekker dicht tegen hem aan staan. Ik voelde zijn half slappe jongeheer tegen mijn buik weer langzaam opzwellen. “Volgens mij wil hij nog een keer.” Zijn antwoord leek op, “maar ik ook” smoorde ik in een hartstochtelijke zoen. En zo lagen we even ater innig omstrengeld op zijn bed op zijn kamer, waar onze geile opwinding alle gelegenheid kreeg los te barsten. Want zoonlief was een geile potente knaap dat liet hij merken ook.
Hij kuste me overal, kneep me overal en beet me overal een beetje pijnlijk maar wel heerlijk en opwindend. Ik voelde zijn tong over mijn sterretje gaan. Hij probeerde zijn tong naar binnen te duwen. Een zalig gevoel. “Jahh Andree, dat is lekker ja lik mijn aars, heerlijk.” Hij masseerde mijn kontgaatje met zijn vinger en duwde hem af en toe naar binnen. Ik begon het vage vermoeden te krijgen dat hij me anaal wilde neuken. Ik schrok wel een beetje want hij heeft een dikke pik. Maar het wond mij ook wel op.

De gedachte dat zo’n pik mij zou vullen. Ik liet Andree zijn gang gaan. Hij masseerde mijn sterretje enthousiast. Plotseling voelde ik wat kouds. “oohh wat is dat?” Ik bewerk dat heerlijke kontje van jou met glijmiddel dan kan ik je straks even lekker verwennen.” “Wil je die dikke pik in mijn reet duwen dat gaat niet dat wil ik niet dat doet vast zeer.” “Kom Tina niet zo zeuren je hebt een heerlijke reet. Je kut is voor mijn vader, dus claim ik je andere opening.” Ik voelde het glijmiddel tussen mijn billen. Ik deed wel een beetje boos en angstig, maar inwendig kookte ik van opwinding en geilheid. Juist vanwege die dikke pik van mijn vriend was anale sex voor ons niet de eerste keus en mijn vriend vroeg er ook niet om. Gewoon lekker ouderwets neuken was zijn devies en dat kon hij prima. Ik werd door hem optimaal verwend. De gedachte aan die dikke pik van zijn zoon in mijn kontgaatje het wond we toch wel op. Met de gedachte, pijn is fijn, liet ik het over me heen komen.
Andree draaide mij op mijn buik en spreidde mijn benen een beetje. Hij masseerde nogmaals mijn anus en spoot wat glijmiddel in mijn kontgaatje. Hij smeerde zijn geweldige pik in en ging op mij liggen. Hij duwde zijn eikel tegen mij sterretje. Ik trilde van opwinding. Ik lag dood stil. Hij sloeg zijn armen om mij heen ik richtte mij een beetje op zodat hij mijn borsten kon pakken. Hij duwde zijn eikel voorzichtig tegen mijn sterretje. Hij duwde harder. Ik voelde hoe mijn kontgaatje open werd geduwd het leek wel of ik moest poepen. Hij duwde maar door. Het leek of ik scheurde. “Auwauwauw stop stop je gaat te snel en te hard stop.” Andree stopte onmiddellijk. De pijn trok langzaam weg. Hij ging met één hand onder mijn buik en masseerde mijn klitje. Dat voelde lekker. Ik begon langzaam klaar te komen, terwijl zijn eikel in mijn kontgaatje zat. Hij masseerde nog even en toen kwam ik klaar. Ik duwde onbewust mijn kont omhoog. “Auw Au wauw jaahhhhh.” Door die beweging schoof zijn dikke pik weer een stukje verder naar binnen. Het was verwarrend, de pijn in mijn kont en het zalige gevoel in mijn kutje en mijn onderbuik. Ik bleef ontspannen liggen. Andree fluisterde lieve en opwindende woordjes in mij oor. “Lekker sletje van me wat heb je een heerlijk kontje wat voelt dat lekker strak, ontspan ja ja, ontspan je.” En terwijl hij dat zei duwde hij zijn dikke pik in mijn warme anus. “Andree doe het voorzichtig en langzaam, dan vind ik het lekker. Wat heb je een lekkere dikke pik wat vul je me. Auwauw, voorzichtig, geil hengst.” Andree stopte en begon mijn klitje weer te masseren. Scheuten van genoot schoten door mijn onderlichaam. Ik voelde de spanning naar een orgasme opbouwen. Toen stopte Andree met het masseren van mijn klitje.

Weer duwde hij zijn dikke pik zacht naar binnen. De pijn was dragelijk en het genot zelfs begeerlijk. Inderdaad, pijn is soms fijn. Ik deed mijn kont een beetje omhoog en heel langzaam schoof die superpaal van Andree bij mij naar binnen. “Jahh Tina ik zit helemaal in je wat lekker wat strak wat zalig, ik ga je neuken, zeg me als het pijn doet.” “Ik voel je diep in mij, net alsof moet poepen, het is zalig. Nu je er in zit is de pijn bijna weg. Heerlijk als je langzaam beweegt, neuk me, neuk me, lekker langzaam.”
Andree sloeg een arm om mij heen om mijn borst en mijn tepel te masseren en zijn andere hand ging langs mijn buik naar mijn klitje. Telkens trok hij zijn lange dikke pik tot aan de eikel naar buiten en duwde hem dan weer tergend langzaam naar binnen.
Hij bleef in dat langzame tempo neuken, maar ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij snel ging komen. Hij greep met beide handen mijn tieten. Ik ging mijn klitje masseren om klaar te komen. En ook ik werd steeds geiler. Toen plotseling gebeurde het. Andree kneep hard in mijn tieten en hij ramde zijn geile lul met volle kracht in mijn reet. “Auwauwauwauw jaahhh ik kommmmm.” Ik kneep keihard in mijn klitje om de pijn in mijn reet te overtreffen. Ik voelde de pulserende lul van Andree, ik voelde hoe het ene schot zaad na het andere diep in mijn darmen werd gepompt. Ik kreunde en hijgde van pijn en genot. Ik voelde hoe het lichaam van Andree kronkelde en trilde door het los geslagen orgasme. Hij kreunde en hijgde zacht, hij bewoog zijn bekken. Ik voelde zijn lul tussen mijn billen heen en weer gaan en schoksgewijs spoot hij zijn laatste druppels zaad in mijn sterretje.
Heel langzaam trok hij die heerlijke paal tussen mijn billen vandaan. Op het moment dat hij er uit wipte voelde ik een schot zaad langs mijn dijen lopen.
“Dit moeten we vaker doen,” zuchten we luidkeels. “Maar dan doe ik ook mee,” was de reactie van Leo die plotseling in de deur opening stond. “Nu begrijp ik waarom er geen koffie is. . . . ”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners