Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een bosritje - 23248 keer gelezen
Van mijn voornemen om een vriendinnetje voor mezelf te zoeken en mijn zus Jana met rust te laten komt natuurlijk geen donder terecht. Het spelen van vieze spelletjes is verslavend blijkbaar. In elk geval krijg ik het voorlopig niet voor elkaar om ermee op te houden. Het liefst zou ik Jana elke dag een beurt geven, wat tegenwoordig helaas nogal moeilijk gaat aangezien onze moeder thuis op de bank heel erg werkeloos zit te wezen. Het tijdelijke arbeidscontract dat ze had is namelijk niet verlengd. Behalve dat ze daar onuitstaanbaar chagrijnig van wordt, betekent het ook dat ik nooit meer eens een kwartiertje met mijn zus alleen ben. De hele week al heb ik nog niet de kans gehad om mijn zogeheten 'ontuchtige handelingen' met haar te plegen. Jana heeft vriendjes zat, dus die komt buitenshuis meer dan voldoende aan haar trekken, maar deze pechvogel heeft niemand en is gedoemd om met klotsende ballen te blijven rondsjokken. Geloof me, dat is niet gezond voor een oversekste puber als ik!Jana is in de badkamer voor de spiegel bezig haar tarwekleurige haar in een praktische paardenstaart bijeen te binden. Ik kom achter haar staan en wrijf mijn onderlijf hitsig tegen haar grote kont.

"Jezus Maria, ik heb zo'n zin," verzucht ik.

"Wanneer kan het nou weer eens? En waar!"

Jana's vingers gaan geroutineerd door met een plukje haar uit de staart rond het elastiekje te wikkelen. Daarna zet ze het elastiekje vast met een schuifspeldje. Pas als ze tevreden is met het resultaat draait ze zich om en bekijkt me met een half spottende half medelijdende blik. Ik pak haar hand en druk die tegen mijn kruis. Plagend knijpt ze in de schunnige bobbel, maar haar antwoord is onverbiddelijk:

"Niet als mama thuis is, sorry."

Snel maak ik mijn broek los en schuif hem een stukje omlaag. Smekend vouw ik haar vingers rond mijn staander en begin haar hand heen en weer te bewegen ten teken dat ik desnoods best genoegen wil nemen met een haastige aftrekbeurt. Een druppel voorvocht lekt van mijn eikel op haar zwarte ruiterbroek. Schichtig flitsen haar ogen naar de op een kier staande badkamerdeur en de overloop daarachter. Dan horen we onze moeder kuchen beneden en naar de wc gaan. Geschrokken berg ik mijn lul op en vlucht naar mijn slaapkamer. Ik vloek van frustratie.

Jana komt achter me aan gedrenteld. Met haar cap onder haar arm geklemd leunt ze tegen mijn bureau. Op gedempte toon stelt ze voor:

"Ik ga zodadelijk naar de manege. Kom anders over een uurtje ofzo ook daarheen, dan vinden we vast wel een oplossing voor jouw probleempje..." Ik staar naar de gulle rondingen in mijn zus haar lila sportshirt en ben haar intens dankbaar voor dit aanbod.Als ik halverwege de middag quasi nonchalant de stal binnenslenter, staat Jana te klessebessen met een slungelige jongen met rood haar en sproeten. Ze heeft geen oog voor mij, haar paard Slunko wel. Hij begroet me blij hinnikend en schraapt met een hoef over de vloer.

"Dag jochie," zeg ik en kroel door zijn manen. Zo bezeten als Jana zal ik nooit worden van paarden, maar het zijn prachtige, lieve en intelligente dieren, dat valt niet te ontkenne. Ondertussen doe ik of ik niet zie hoe die sproetenkop mijn zus even tegen zich aantrekt en zijn klauw bezitterig over een tiet laat dwalen.

"Naait hij je," vraag ik botweg wanneer hij is doorgelopen? Uitdagend steekt Jana haar tong tegen me uit en zegt:

"Wist je dat de huid van roodharige mannen heel speciaal ruikt? Zoet, muskusachtig, erg geil word ik daarvan."

Met rustige gebaren pakt mijn zus Slunko's hoofdstel op. Eerst legt ze de teugels over zijn hals, vervolgens het bit in zijn mond. Het kopstuk woordt voorzichtig achter zijn oren langs op zijn plaats getrokken. Door er twee vingers achter te steken controleert Jana of de neusriem niet te strak zit. Het opzadelen doet ze al net zo behendig: dek goed glad en ietwat te ver naar voren op zijn rug leggen, zadel erop en alles naar achteren schuiven tot het op de juiste plaats ligt en de singel vastmaken. Hem kalmerend toesprekend leidt ze het paard uit zijn box.

Buiten is een waterig zonnetje beginnen te schijnen.

"Ben je op de fiets," vraagt ze? Ik knik. Verlekkerd loer ik naar Jana's brede achterwerk, terwijl ze met een soepele zwaai van haar rechterbeen opstijgt, waarna ze de singel nog wat verder aantrekt.

"OK, let's go," knipoogt ze en drukt de hak van haar rijlaars zachtjes in de paardenbuik. Gedwee zet Slunko zich in beweging.

Zonder veel te zeggen rijden we naast elkaar het bos in, eerst stapvoets, wat later in een rustig drafje. Gefascineerd kijk ik toe hoe mijn zus steeds even in de beugels gaat staan en beheerst weer in het zadel ploft, op en neer en op en neer, in het ritme van haar paard.

Het fietspad en ruiterpad lopen hier parallel. Verderop echter buigt Jana af, terwijl ik alleen maar rechtdoor kan. Ze gebaart:

"Ik doe het rondje via de heuvel. Ken je de route? Als je nou naar de andere kant komt, weet ik daar wel een beschut plekje..." In een rustige galop gaat ze er vandoor.

Mijn zus is echt geen schoonheid, maar ik heb al vaker gemerkt dat een meisje of vrouw helemaal niet mooi hoeft te zijn om toch een geile uitstraling te hebben. Dikke Jana is zo iemand. Er hangt een aura van slonzige, seksuele energie om haar heen, iets onfatsoenlijks en vunzigs, waardoor je als man intuÔtief aanvoelt dat ze heel gemakkelijk te krijgen is. Precies benoemen wat haar zo aantrekkelijk maakt kan ik niet, maar het heeft te maken met de manier waarop ze beweegt, lacht en kijkt, alsof ze er stiekem om vraagt om als zaadbak gebruikt en misbruikt te worden.Voor mijn gevoel sta ik al uren te wachten als ik paard en ruiter eindelijk zie aankomen tussen de bomen. Ik heb hard gefietst, maar Jana heeft kennelijk rustig aan gedaan, of misschien een extra lusje gereden.

Vol ongeduld hol ik haar tegemoet over het smalle zandpad. Een paar meter wandel ik naast haar mee, een hand al op haar dij. Ze houdt in en glijdt uit het zadel, steekt de beugels op en kort de teugels in door er een losse knoop in te leggen. Er groeit wat gras langs het pad, waar Slunko dadelijk van begint te knabbelen.

"Die loopt vorlopig niet weg," zegt ze en streelt haar lieveling over zijn neus.

Een tak fungeert als kapstok voor Jana's cap. Krakend door het kreupelhout gaat ze me voor een eindje het bos in. Achter een omvangrijke kastanje, in de diepe schaduw van de brede bladerkroon, blijven we tegenover elkaar staan. Hier zijn we min of meer onzichtbaar voor eventuele passanten. Rillend van geilheid beginnen we elkaars broek omlaag te sjorren.

"Heb je goed veel sperma voor me opgespaard in die spuit van je," vraagt Jana met begerige ogen, terwijl ze met twee handen tegelijk mijn paal betast en beknijpt?

"Een emmervol," schat ik en graai ongegeneerd Naar haar harige kut. Zodra ik haar schaamlippen zachtjes begin te kneden, lekt haar vocht over mijn vingers.

"Je bent zo nat als een otter," merk ik op.

"Hmmm, tuurlijk," zegt ze.

"Als ik even paardrijd krijg ik vanzelf zin in seks."

"Is dat zo," vraag ik toch een beetje verbaasd? Jana stroopt mijn voorhuid naar achteren en gniffelt:

"Een paard is een levend fallussymbool, dat snap je toch wel, sufferd! Je zou eens moeten weten wat voor een kick het me geeft om met mijn benen wijd op Slunko te zitten en hem te berijden!"

Met die woorden keert ze me haar rug toe en buigt voorover. Ik moet een tiental centimeters doormijn knieŽn zakken om erbij te kunnen, maar dan glijd ik moeiteloos Jana's geurende pruim binnen.

"Kalm aan," puft ze, omdat de kop van mijn pik haar baarmoedermond raakt. Dat voelt niet al te prettig voor haar. Het is even manoeuvreren met haar bekken tot ze de juiste hoek gevonden heeft om mijn aanval te kunnen opvangen. Wanneer ik serieus met neuken begin, waarbij ik haar stevig bij haar heupen vasthoudt, moet ze steun zoeken tegen de boomstam om niet voorover te kukelen.Hoe ik het hem flik weet ik niet, maar het lukt me om met spuiten te wachten tot Jana ook zover is. Eerst voel ik haar onderkant helemaal open gaan, alsof de wanden van haar kut uitzetten tot een partytent voor mijn feestvierende pik. Vanaf dat moment kan ik rammen wat ik wil zonder dat het haar pijn doet. Sterker nog, in dit stadium en in dit standje geniet ze juist van een ruige aanpak! Mijn magere, blote buik en haar vette, blote billen maken een petsend geluid telkens als ze op elkaar botsen. Voor haar klit zorgt Jana intussen zelf.

"Komt het al bij jou," vraag ik?

"Bijna," hyperventileert ze.

In het verleden heb ik heus wel verkering gehad met andere meisjes, maar die waren nooit zo lekker om te neuken als Jana, mijn eigen, lichtelijk ontspoorde zus. Rauwer genot dan dit bestaat niet voor mij. Met mijn vlakke hand geef ik een klap op haar kont. Dan trekt ze haar rug hol en een schorre oerkreet galmt door het stille bos. Het orgasme blaast haar zowat van haar sokken, maar ik blijf doorpompen, hard en diep. Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven dikke stralen zaad schieten uit mijn pulserende staaf, gevolgd door nog eens drie kortere samentrekkingen tot ik helemaal ben uitgedruppeld. Met een zompige plop trek ik terug.

Jana hurkt tussen de boomwortels en pist ruisend in de dorre bladeren. De straal vliegt rakelings langs haar rijlaarzen. Als ze klaar is veegt ze zich af met haar hand. Die hand veegt ze dan weer droog aan haar kont. HygiŽne is nou eenmaal niet haar sterkste kant.

Voordat ze haar broek kan ophijsen doe ik een stap naar voren en duw haar mijn leuter in het gezicht.

"Nog eens," daag ik haar uit?

"Je weet maar nooit wanneer we weer in de gelegenheid zijn."

Jana komt uit haar ongemakkelijke plashouding en laat zich op haar knieŽn vallen. Mijn ding bungelt tegen haar neus. Hij glimt van het zaad en haar eigen afscheiding.

"Bah, hij stinkt," grinnikt ze.

"Je ruikt jezelf," zeg ik.

Ik pak haar kin vast en tik dringend met mijn eikel tegen haar lippen. Ietwat onwillig hapt ze toe. Ik kreun goedkeurend en streel door haar haren. Zusje zou zusje niet zijn als ze hem niet in een mum van tijd weer stijf had. Gaandeweg met meer enthousiasme beweegt ze haar hoofd van voor naar achter en van achter naar voor. Haar mond verandert in een zuigend kutje, een kutje met een tong. Af en toe moet ze stoppen om haar kaakspieren te masseren."Dat apparaat van je bezorgt me kramp in mijn bek," moppert ze en krabbelt overeind.

Nadat ze tussen de bomen door heeft gezien dat de grazende Slunko nauwelijks van zijn plaats is gekomen,gaat mijn zus voor de tweede ronde uitnodigend voorover staan.

"Help jezelf," zegt ze.

Met een snelle beweging stop ik hem achterlangs in het verrukkelijke neukgat terug. Vervolgens begin ik mezelf opnieuw naar een hoogtepunt op te werken. Omdat ik net al ben klaargekomen, duurt dat een stuk langer dan de eerste keer. Even ben ik zelfs bang dat er helemaal niks meer zal komen.

"Lukt het," informeert Jana?

"Geduld," grom ik en gooi er nog een schepje bovenop. Ordinair raggen, dat is het wat hier gebeurt, in een gemiddeld dubsteptempo van 140 beats per minute.

Om mezelf versneld op te geilen spreid ik Jana's billen uit elkaar en graai in haar klamme poepkloof. Het topje van mijn rechterwijsvinger onderzoekt nieuwsgierig haar lichtbruine ster en dringt dan brutaal verder.

"Kun je het vinden," vraagt ze ironisch? Ten antwoord duw ik de vinger tot ver voorbij het tweede kootje naar binnen. In een reflex begint haar sluitspier hevig te knijpen.

"Aaah," hapt Jana naar adem. Op hetzelfde moment voel ik een slijmerige klodder uit haar zeiknatte muts glibberen en over mijn zak en dijen naar beneden druipen. Dat is net het laatste zetje wat ik nodig heb. Blaffend als een baviaan schiet ik me nogmaals in haar leeg

"Heerlijk," geeft ze toe.

"Maar haal die vinger nou toch maar uit mijn reet."

Tevreden en loom kleed ik me aan.

"Tof van je dat ik met je mocht wippen. Bedankt," zeg ik. Jana geeft me een kus op mijn wang en zegt:

"Niks te danken. Koop straks bij de manege maar een broodje kroket en een colaatje voor me in het restaurant, dan staan we weer quitte." Samen lopen we terug naar Slunko.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners