Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een goede nachtrust - 3826 keer gelezen
Het was maandagavond half elf toen Lena haar man ten afscheid kuste. Hij vertrok naar zijn werk om een nachtdienst te gaan draaien en zou pas de volgende ochtend om half acht weer thuis komen. Ze draaide de voordeur achter hem op slot en liep naar de kamer van haar dochter Olga. Het meisje lag op haar buik op bed met een studieboek voor zich.

“Hoe laat moet je morgenochtend op school zijn ?” vroeg Lena.

“Half negen.” antwoordde Olga.

“Dus half acht op.” zei Lena.

Olga knikte.

“Ga je dan zo slapen, het is al half elf.” zei Lena.

“Nog even dit hoofdstuk doornemen, ik heb morgen tentamen.” zei Olga.

Lena ging op de rand van het bed van Olga zitten, en streelde over de spijkerbroek die strak om Olga’s slanke dijen en kontje zat. “Ach, je haalt heus wel een voldoende hoor, je haalt immers altijd voldoendes, en je bent al twee dagen ijverig aan het leren.”

“Een voldoende is niet genoeg. Ik wil minstens een acht halen. Dan zit ik veilig bij volgende tentamens, die waarschijnlijk een stuk moeilijker zijn.” zei Olga.

“Maar een goede nachtrust is ook belangrijk.” zei Lena, “Kom, kleed je uit. Dan zal ik je even masseren.”

“Ja, lekker.” zei Olga.Lena stond op en liep naar de slaapkamer om een flesje huidolie te pakken. Ze kleedde zich helemaal uit, en bekeek haar naakte lichaam in de spiegel. Ze moest nodig weer gaan lijnen. Ze had nu maat 40, en zou graag weer in haar kleren maat 38 passen. Haar man zei wel dat hij een paar pondjes meer best wel lekker vond, maar voor je het wist zou ze maat 42 hebben, en dat wilde ze toch echt niet. Ze was nu 41 jaar oud, en dan moest je echt wel op gaan passen voor je figuur, vond ze.

Ze trok een zwarte kimono aan, en liep met de huidolie terug naar de kamer van haar dochter. Olga lag nu geheel naakt op haar buik met het studieboek voor zich. Lena ging weer op de rand van het bed zitten, streek het lange blonde haar van het meisje opzij en smeerde haar rug in met huidolie.

Zacht begon ze de nek en schouders van het meisje te masseren.

Olga legde het studieboek opzij en genoot van de massage. Lena liet langzaam haar handen langs de rug van haar dochter naar beneden glijden en masseerde het slanke kontje. Ze trok de billen van het meisje van elkaar en bekeek de roze ster. Ze ging er even zacht met een nagel overheen.

Olga trok snel haar bilspieren samen en riep:”Dat kietelt.”

“Ga even lekker op je rug liggen, dan doe ik de voorkant ook even.” zei Lena.

Olga draaide draaide zich op haar rug, en Lena ging schrijlings over haar dochter heen zitten. Ze liet haar kimono van haar schouders glijden en smeerde haar grote borsten in met de huidolie. Ze goot ook een beetje tussen de kleine borsten van haar dochter, die nu ze op rug lag zo plat als een jongen was.

Lena boog zich voorover en wreef met haar borsten over de borst en buik van Olga.

“Oh, lekker mam.” zei Olga zacht.

Lena schoof omhoog en kuste haar dochter op de mond. Na nog een tijdlang haar dochter een body to body massage te hebben gegeven, stopte ze en zei:”Laten we nu even in de badkamer de olie van onze lijven gaan wassen.”

Lena stond op en liep naar de badkamer. Olga kwam achter haar aan. Lena draaide de kranen open, en toen het water op temperatuur was gekomen, maakte ze een spons nat en deed er een flinke scheut badschuim op. Ze sponste er haar eigen buik en borsten mee af en daarna de rug en billen van Olga. Toen Olga van achteren schoon was, sponste ze de voorzijde af. Ze liet de spons over de kleine, recht naar voren staande borstjes glijden en over de roze tepeltjes. Daarna over haar buik.

Ze duwde de spons tussen haar dochters dijen en wreef ermee over haar vagina.

Olga begon zacht te kreunen en zei:”Oh, mam, als je zo door gaat kom ik klaar.”

“Laat het maar lekker komen.” zei Lena.

Olga begon harder te kreunen en kwam tot een orgasme.

Lena omhelsde haar dochter en drukte haar lippen op de hare. Olga duwde haar tong tegen die van haar moeder en zo stonden ze lange tijd te tongzoenen,

Olga liet haar moeder los, en zei:”Mam, we staan te zoenen en te vrijen als een stel lesbo’s.”

“Ach, daar hoef je echt niet lesbisch voor te zijn.” zei Lena, “Ik ben dol op de seks met je vader, maar denk ook nog altijd met plezier terug aan de masturbatie spelletjes die ik vroeger met mijn vriendinnen speelde.”

Lena draaide de kranen dicht, en ze droogden elkaar af. Ze stonden naast elkaar hun tanden te poetsen, en toen ze klaar waren, zei Lena:”Je vader is er vannacht niet, dus kom lekker bij mij in bed.”

Ze liepen samen naar de slaapkamer en kropen naakt onder het dekbed. Ze lagen in elkaars armen en zoenden elkaar. Olga besloot dat haar moeder ook nog even lekker moest klaarkomen, en likte aan haar wijs en middelvinger, en wreef ermee over haar moeders schaamlippen.

“Schatje, dat is het domein van je vader.” riep Lena uit.

“Ja, maar als pappa er niet is zal ik het moeten doen.” zei Olga, en ze bleef met snelle bewegingen doorgaan met vingeren. Ze duwde haar twee vingers diep in haar moeders schede en voelde de baarmoedermond. Ze bewoog haar vingers op en neer en wreef met haar duim over de gezwollen clitoris.

Al snel kwam Lena luid kreunend klaar. Olga likte haar vingers af, en zei:”Je smaakt toch net even anders dan ik zelf.”

“Ja schatje, ieder kutje heeft zijn eigen smaak.” zei Lena.

Ze gaven elkaar nog een lange tongzoen en vielen in elkaars armen in een diepe slaap.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners