Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een hete vakantie in Spanje - 13056 keer gelezen
Het is alweer een jaartje of drie geleden dat mijn twee zonen, voor hun werk, naar het zonnige Spanje vertrokken. Ben is de oudste van de twee en is pas 20 geworden, en de jongste telg is Björn en die is 18. Allebei werkten ze bij hetzelfde bedrijf waar ze de kans kregen om in Spanje een filiaal op te zetten. Dat is ze uiteindelijk gelukt en ze hebben het prima voor elkaar.
We hebben een goed contact samen maar ik heb helaas nog geen kans gezien om eens naar ze toe te gaan. Zat zelf in deze periode in een moeilijke scheiding. Na een lang huwelijk meende mijn man dat hij het bij een andere vrouw het beter zou hebben. En dus vertrok hij op 42 jarige leeftijd naar z'n vriendinnetje van amper 25 jaar. Dat ik me zwaar klote voelde sprak natuurlijk voor zich. Had dit zelf nooit zien aankomen, maar het bleek dat hij al heel lang een relatie had met haar. En als vrouw zijnde ga je je dan toch afvragen waarom je man bij je weggaat. Je gaat dan twijfelen aan jezelf. Je vraagt je dan af of je nog wel aantrekkelijk genoeg bent en of je er lichamelijk nog wel goed uitziet. Of zou het aan de sex gelegen hebben? Hadden wij misschien te weinig sex? Of was het geheel iets anders dat hem deed beslissen om bij me weg te gaan?

Ik ben zelf inmiddels ook 40 maar als ik vrienden en familie en zo mag geloven mag ik er best nog wel wezen. Ben ook best wel trots op mijn lichaam, lekker slank en strak in het vel. Volle ronde borsten en een strak kontje. Heb korte blonde haren een grijsblauwe ogen. Soms ben ik een stil type en kijk ik graag de kat uit de boom, maar ik kan ook helemaal los gaan. En ook met de sex laat ik me helemaal gaan en geniet van elk moment. En vooral als de partner alle tijd voor me neemt en me lekker 'voorverwarmt' om daarna helemaal los te gaan en zich volop kan geven. En op het begin van mijn relatie met mijn ex was dat ook zo en nam hij alle tijd voor me. Maar na er jaren verstreken werd dat steeds minder en dacht hij alleen nog aan zichzelf.

En nu keek ik uit naar mijn vakantie in Spanje. Ik was er aan toe zodat ik even tot rust kon komen en even mijn hoofd leeg kon maken. Ik was er weer aan toe om mijn eigen zoons weer eens te zien. Regelmatig ontving ik wel foto's van hen via de mail, en ik stuurde foto's van mezelf weer terug, maar straks zou ik ze eindelijk weer eens in de armen kunnen sluiten.
In deze 3 jaar zijn ze niet erg veel veranderd. Zijn allebei knappe gozers om te zien. Ben is een stoer type en is een echte sportman. Echt een atletisch gebouwd lichaam. Heeft korte donkerblonde haren en bruine ogen. Ben is het voorbeeld voor Björn. Die heeft altijd naar hem opgekeken. Björn is een echte charmeur en kan volgens mij elke vrouw versieren die hij maar wil. Ook echt een leuke knappe knul om te zien. Pienter en altijd wetend waar hij mee bezig is. Doet zelden dingen die hij vooraf niet gepland heeft. Kort gemillimeterd bruin haar en net als ik grijsblauwe ogen.
Laatste kreeg ik een foto toegestuurd waarop ze allebei in een net pak op stonden. Echt keurig om te zien alsof ze grote directeuren waren.

Het was maar een paar uurtjes vliegen en op het vliegveld stonden mijn jongens me al op te wachten. Allebei een big-smile op hun gezicht toen ze me aan zagen komen. Ik kreeg dan ook een lieve omhelzing van beiden gevolgd door een dikke pakkerd op de wangen. Je groeit als vrouw zijnde als je dan ook nog leuke gemeende complimentjes krijgt dat je er zo goed uitziet. Het was nog in het voorjaar maar toch al een heerlijke temperatuur daar. En dus droeg ik een witte, met rode bloemetjes, bedrukte zomerrok met daarop een rood shirt. Lekker luchtig en toch ook best mooi om te zien. De jongens droegen allebei een short met een t-shirt.

Ze hadden het inderdaad heel goed voor elkaar mijn twee jongens. En hoewel je het misschien niet zou verwachten van twee jongens, hadden ze hun appartement heel leuk ingericht. Een vrij groot woongedeelte en een mooie badkamer met bad en douche. Daarnaast 2 grote slaapkamers en een kleine slaapkamer. Björn zou speciaal voor mij naar de kleine slaapkamer verhuizen en dan mocht ik in zijn kamer.
Na mijn bagage te hebben uitgepakt en me wat te hebben opgefrist zaten we even later samen in de tuin met een koel glas drinken.
Natuurlijk moest ik alles vertellen over de laatste tijd van mijn scheiding met hun vader. Want zij hadden daar nog lang niet alles van gehoord. Soms werd het wat emotioneel en werd er weer eens een traantje weggepinkt. En doordat Björn direct naast me zat was hij degene die me steeds naar zich toetrok om een arm om me heen te slaan. Dan streelde hij over mijn armen en soms dan gaf hij een zoentje in mijn nek. Ik vond het zo lekker dat hij zo lief deed. En regelmatig gleed zijn hand over mijn been en knie. Ik zocht daar niks achter en genoot er zelfs van.Na een hoop gepraat namen ze me mee uit eten naar een knus restaurantje. Was er sfeervol en gezellig en we hadden heerlijk gegeten. Ook nu zat Björn weer naast me en soms dan voelde ik weer zijn hand op mijn been. Soms dan keek hij me aan met die lieve onschuldige blik en breed glimlachend. Ook nu vond ik het niet erg dat hij dit deed. Voor mij kwam het over alsof hij me wilde steunen en er voor mij wilde zijn, en dat vond ik erg lief.
Na het eten liepen we samen, met ons drietjes, over de boulevard richting het appartement van mijn jongens. Ik liep tussen hen in en voelde me alsof ik een zeer belangrijke vrouw was die beschermd werd door twee bodyguards. Het viel me dus ook op dat er weinig mannen me recht in de ogen durfden te kijken. Bang voor mijn 'bodyguards' natuurlijk.
Toen we thuis waren ben ik vroeg naar bed gegaan want was best wel moe geworden. En ik viel bijna meteen als een blok in slaap.

Björn en Ben waren al wakker en zaten al buiten in de morgenzon. Een zwoel briesje waaide over het terrasje. Ben en Björn droegen alleen een short en verders een ontbloot bovenlijf. Nu weer viel het me op dat ze allebei aardig gespierd waren en een mooi lichaam hadden. Dat deze jongens nog geen van beiden een “Spaanse Schone' aan de haak hadden geslagen. Dat moest toch volgens mij geen probleem zijn voor hen.
Na het ontbijtje wilde ik lekker een paar uurtjes zonnen. Mijn lichaam een beetje bij laten kleuren. Aan de achterkant van hun appartement lag op een paar meter afstand al de zee. Met een soort van privé strandje dat aan twee kanten was afgesloten. Dus geen last van de buren en geen last dat je geen plaatsje gevonden kon krijgen want het was er groot genoeg.
Ik had een witte bikini aangedaan waarvan het bovenstukje strak om mijn ronde volle borsten zat gespannen. Wel met een lekker en sexy decolleté. Het bikinibroekje was ook niet al te groot en bedekte aan de achterkant net niet helemaal mijn billen en de voorkant was laag uitgesneden. Het stond me goed en ik zag er echt vrouwelijk en ook sexy uit. Ik kon, als het ware, zo op mannenjacht. Ook de jongens gingen mee naar het strandje. Na een grote badhanddoek op de grond te hebben gelegd ging ik op mijn rug op de handdoek liggen. Bjorn links van me en Ben rechts, mijn voorbeeld volgend. Toen we ongeveer een kwartiertje daar lagen vroeg Bjorn of hij me moest insmeren tegen de zon. Dat wilde ik natuurlijk wel, want ik wilde niet verbranden en een paar dagen er uitzien als een kreeft.

Ik draaide me op mijn buik en voelde even later de handen van Bjorn, met daarop de zonnebrandolie, over mijn rug glijden. Hij masseerde me meer dan dat hij me insmeerde. Voelde wel lekker natuurlijk. Zijn handen gleden vanaf mijn rug naar mijn schouders en weer terug. Dit was rustgevend. Ineens voelde ik nog een paar handen op mijn lijf, ter hoogte van mijn benen. Met z'n tweetjes waren ze me nu aan het insmeren. Het ene paar handen gleed vanaf mijn enkels richting mijn billen en het andere paar nog steeds over mijn rug. Daar voelde ik plots hoe de sluiting van mijn bovenstukje werd losgemaakt. Er was nog niks te zien omdat ik nog op mijn buik lag. Zou het ook niet zo erg vinden als ze mijn tieten zouden zien. Ik zal heus niet de enige vrouw zijn van wie ze de borsten zien. Nu was mijn bovenstukje los en voelde ik ineens dat de ander paar handen, van Ben, ook steeds verder via de binnenkant van mijn benen, naar boven gleden. Die kwamen steeds wel heel dicht bij het kruisje van mijn broekje. Ik werd er best een beetje geil en hitsig van. Het hoort misschien wel niet, maar ik zou het niet eens erg vinden als hij wel mijn kruisje zou raken.

Toen moest ik me omdraaien en zag hoe de jongens elkaar aankeken alsof ze iets van plan waren. Ik bedekte mijn tieten niet en deed alsof het heel gewoon was. Mijn tepels waren wel hard en dik geworden en best gevoelig. Ik lag nu op mijn rug en weer gingen twee paar handen aan de slag. De handen van Ben weer over mijn benen en de handen van Bjorn begonnen bij mijn nek en gleden stapje voor stapje omlaag. Eerst werden er wat rondjes gedraaid om mijn borsten heen, precies met de contouren mee. Ik lag echt te wachten tot hij ze beet zou pakken en er in zou gaan kneden. Lang hoefde ik daar niet meer op te wachten want daar gleden, heel voorzichtig, zijn handen over mijn tieten. Mijn tepels rolden heen en weer onder zijn handpalmen. Het bracht een geil gevoel in mijn buikje teweeg. En zelfs mijn tepels leken nog harder te worden. Ook op dat moment voelde ik de handen van mijn zoon Ben over mijn benen glijden. Hij begon weer vanaf mijn kuiten en ging via mijn knieën omhoog. En weer kwam hij vervaarlijk dicht in de buurt van het kruisje van mijn bikinibroekje. De kriebels liepen over mijn rug, maar wel de fijne kriebels. Apart dat ze dit deden maar vond het best wel lekker. Ik begon al zachtjes te hijgen want mijn tieten werden heerlijk gekneed door mijn zoon Bjorn. Maar het zachtjes kreunen sloeg al snel over in harder gehijg en gekreun. Want ineens voelde ik de handen van Ben via de binnenkant van mijn benen omhoog glijden en voor ik het wist raakte hij nu wel het kruisje van mijn broekje. Ik kreeg er een brok van in mijn keel. Waar waren die twee zonen van mij mee bezig?Ik moest even naar adem happen toen ik de duim van Ben over mijn kruisje voelde glijden. Mijn god, ze maakten me bloedjegeil zo. Zijn duim maakte draaiende bewegingen over het zachte dunne stof van mijn kruisje. Mijn schaamlippen reageerden direct door te tintelen en zeer gevoelig te worden. Hij durfde nogal, ik ben anders wel z'n moeder. Maar toch vond deze moeder het geil en verschrikkelijk lekker wat hij deed. Ik voelde dat ik steeds vochtiger begon te worden en dat voelde Ben volgens mij ook wel want mijn geil maakte mijn kruisje daardoor steeds natter. Ik draaide wat met mijn lichaam heen en weer en genoot van de wrijvende bewegingen van de duim van Ben, waarmee hij over mijn kruisje wreef. Ik merkte ook dat ik mijn benen wat verder uit elkaar deed. Maar Ben ging nog verder, want ineens voelde ik hoe zijn vingers aan de zijkanten van mijn broekje haakten. Nog voor ik iets kon zeggen of kon doen trok hij mijn bikinibroekje omlaag tot op mijn enkels. Ik had me er zelfs op betrapt dat ik met mijn billen omhoog wipte toen hij mijn bikinibroekje omlaag stroopte. Het ging allemaal zo vlug, maar het feit was wel dat ik hier nu helemaal naakt bij mijn beiden zonen lag. Kreeg trouwens ook geen gelegenheid om erop te reageren want Bjorn had zijn hoofd naar me toe gebogen en kuste me ineens vol op de mond. Ik vermoedde dat hij daarover wat twijfelde of hij het wel of niet zou doen. Vol passie begon hij me te zoenen en zonder na te denken zoende ik hem terug. Wat gebeurde er hier toch met me? En waarom verweerde ik me niet? Ik denk dat ik het te geil en te spannend vond om dit te doen stoppen.

Daar schoof Bjorn zijn tong diep in mijn mond en als twee echte geliefden begonnen we elkaar innig en vurig te tongen. Heerlijk zoals zijn tong in mijn mond ronddraaide en steeds over en langs mijn tong glipte. Ik werd er geil en heet van.
Maar ook Ben liet zich niet onbetuigd. Ik voelde hoe hij z'n hoofd tussen mijn benen stak en hij ineens zoentjes op mijn blote buik gaf. Wel raar natuurlijk want hij was degene die mijn kutje in vol ornaat kon zien, want dat had hij zelf al bloot gemaakt. Een lekker kaal geschoren spleetje met een heel dun streepje schaamhaar op mijn venusheuveltje. Iets wat ik al heb sinds ik getrouwd was, want mijn (ex) man hield daar zo van. En nu was mijn zoon Ben, met zijn neus en mond, vlakbij mijn kutje. Maar blijkbaar vond Ben dat niet raar want nog geen tel later voelde ik zijn warme adem over mijn kutlipjes blazen en meteen daarop drukte hij zijn lippen tegen mijn schaamlipjes. Een rilling trok door me heen want dit had ik nooit verwacht toen ik vanmorgen uit mijn bed stapte. En dat hij dit deed bij z'n eigen moeder. En terwijl ik innig lag te tongen met Bjorn, begon Ben mijn kutje te likken. Ondanks dat het mijn zoon was die mijn kutje begon te likken, en dat eigenlijk toch niet hoorde, vond ik het wel enorm geil. Met vlugge op en neergaande bewegingen gleed zijn tong tussen mijn schaamlipjes door en proefde hij van mijn geil dat nu steeds overvloediger begon te stromen. Ik kreunde en hijgde fors en mijn onderlichaam begon te schokken. Zo nu en dan raakte hij daarbij ook mijn klit, die hard en zeer gevoelig was geworden. En telkens als mijn klitje geraakt werd door zijn tong, dan trok er een heerlijke rilling door me heen. Het deed heel mijn lichaam sidderen. Wat een genot zoals mijn zoon me befte, dat was lang geleden dat ik dat nog mee had gemaakt.

Bjorn was ineens opgehouden met zoenen en toen ik naar hem keek zag ik dat hij zich ontdeed van zijn short. Daar kwam zijn pik tevoorschijn, behoorlijk dik en groot, en recht vooruit stekend. Wat zou hij van plan zijn? Dat antwoord kreeg ik bijna direct toen hij z'n pik richting mijn mond duwde. Mijn twee zonen hadden dit wel goed gepland samen. Maar ik genoot en daarop opende ik meteen mijn mond waarop Bjorn niet langer treuzelde en hij z'n pik naar binnen duwde. Ik omsloot meteen, met mijn lippen, die harde staaf. Dat deed ik ook met mijn hand en zo begon ik de voorhuid op en neer te stropen wat ik daarna herhaalde met mijn lippen. Ik draaide mijn hoofd zo zodat ik zijn pik tot bijna aan z'n ballen toe in mijn mond voelde glijden. En terwijl ik Bjorn begon te pijpen voelde ik ineens iets tegen mijn kutje gedrukt worden. Voelde ik dat goed? Mijn benen werden opgetild en over de benen van Ben geschoven. Ik had een klein beetje zicht naar beneden en zag dat ook Ben zich had ontdaan van zijn short. Hij drukte zijn eikel tegen mijn schaamlipjes, zich een weg zoekend naar mijn kokendhete natte grotje. En dat vond tie snel. Ik voelde hoe hij eerst z'n eikel voorzichtig bij me naar binnen schoof. En beetje bij beetje volgde nu ook de rest. Mijn God, terwijl ik mijn ene zoon aan het pijpen was, werd ik tegelijk geneukt door mijn andere zoon. Dit was toch wel heel extreem, maar wel lekker. Ik kreeg sterk het vermoeden dat mijn twee jongens dit allang van tevoren hadden gepland. Maar het was verdomde geil wat me hier nu gebeurde. Langzaam gleed de harde dikke kloppende staaf van Ben bij me naar binnen. Ook hij bleek fors geschapen te zijn, dat voelde ik wel. Vervolgens begon hij in een rustig tempo zijn pik op en neer te schuiven. Dit deed hij voortreffelijk en telkens voelde ik zijn ballen tegen mijn kutje klotsen als hij z'n pik helemaal diep in me stootte. Ik kreunde dat het een lieve lust was. Wat was dit heerlijk om zo met ons drietjes bezig te zijn, dit had ik op voorhand nooit durven denken dat me dit zou overkomen.

Nog steeds had ik de pik van Bjorn strak omsloten met mijn lippen om zo de voorhuid op en neer te rollen. Tot bijna achterin mijn keel gleed zijn pik in mijn mondje. Ik had nog nooit een triootje gedaan, maar dit met mijn zonen was toch verdomde lekker. Daar droomt volgens mij elke moeder toch wel van? Toch maar weer goed dat ik naar Spanje ben gegaan. Ik vond het ook heerlijk om mijn jongens zo te zien genieten. Toch raar eigenlijk dat ze allebei hun moeder willen verwennen in plaats van een meisje van hun eigen leeftijd?
Mijn klit was uiterst gevoelig en bij elke stoot, die Ben maakte, gleed zijn pik over mijn klitje. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam voor de eerste keer klaar. Ik kon maar amper luid hijgen en kreunen omdat de pik van Bjorn mijn mondje vulde. Schokkend, met heel mijn lichaam, onderging ik mijn orgasme, bewerkstelligd door mijn zoon Ben. Het was hemels om zijn dikke pik zo diep in me te voelen glijden. In de 3 jaar dat ik gescheiden ben had ik nog nauwelijks sex gehad maar nu wist ik weer wat ik al die tijd gemist had. Alleen herbeleefde ik het door toedoen van mijn zonen.
Nadat mijn orgasme was weggeëbd stopte ook Ben met neuken en ook Bjorn stopte. Vragend keek ik hen aan. Ze hadden toch niet ineens spijt gekregen dat ze hun eigen moeder aan het verwennen waren? Maar ik zag hoe Ben met knikkend hoofd naar Bjorn keek. Gelukkig wilden ze alleen maar dat ik een ander standje aannam. Bjorn gebood me dat ik op handen en knieën moest gaan zitten wat ik gewillig deed natuurlijk. Nog maar amper in deze pose zitten was Ben alweer achter me gaan staan, beetje gehurkt, en Bjorn was voor me gaan zitten op de knieën. Ben ging me nu neuken op z'n hondjes en Bjorn had z'n dikke stijve leuter alweer in mijn mond gedrukt. In deze pose gingen we weer door waarmee we al bezig waren. Nu voelde ik nog beter die dikke pik in mijn hete natte kutje glijden. Met een flink tempo begon hij zijn pik in me te stoten. Het was dan ook een beetje moeilijk om goed in deze pose te blijven zitten. Want ondertussen was ik ook weer bezig met de pik van Bjorn te verwennen met mijn tong en lippen.Het tweede orgasme liet niet lang op zich wachten. Alles trilde, alles schokte en tintelde en ik kon maar met moeite mezelf in bedwang houden. Ik voelde twee handen mijn heupen vasthouden en ook hoe Ben nu nog harder ging stoten. Ineens hoorde ik hem een grommend geluid maken en steeds zwaarder ademen. Het teken dat hij ook ging klaar komen. Ik wist niet wat hij nu zou gaan doen. Zijn pik uit me trekken en zijn zaad op mijn billen deponeren? Het antwoord kreeg ik al meteen. Een beetje wild bleef hij door stoten tot hij klaar kwam. Daar voelde ik hoe hij z'n warme zaad diep in mijn kutje spoot. Wow, geneukt door mijn zoon en ook meteen volgespoten met zijn warme sperma. Wel vijf dikke stralen zaad spoot hij met kracht in mijn kokende liefdesgrotje. Een flinke lading zaad die hij produceerde. Ik voelde gewoon hoe zijn pulserende pik explodeerde diep in mijn kutje. Ondanks dat ik dit niet verwachte vond ik het supergeil om het zaad van mijn eigen zoon in me te voelen stromen.
Ik kreeg niet veel tijd om daar bij stil te staan want het begon er sterk op te lijken dat mijn andere zoon, Bjorn, nu ook ging komen. Bij hem kon ik zien wat er ging gebeuren. Zijn ogen werden groter en zijn ademhaling onrustiger. Ik zag dat hij in twijfel was over wat hij moest doen. Maar ik maakte hem duidelijk dat ik al zijn zaad in mijn mondje wilde hebben. Ik was nu toch al zover gegaan dat ik me had laten volspuiten door mijn ene zoon, dus vond ik het niet erg om ook een lading in mijn mond te krijgen. Wow, en wat voor lading. Dikke slierten warm zaad spoot hij in mijn opengesperde mond met uitgestoken tong. Het warme goedje bedekte mijn tong helemaal. Golf na golf kwam er uit zijn pik gespoten en ving ik behendig op met mijn mond. En toen ik er zeker van was dat ik de laatste druppels had binnen gekregen, slikte ik alles gulzig door. En het smaakte heerlijk, ietwat ziltig maar toch heerlijk.

Dit was echt geil om mee te maken. Nu had ik van allebei mijn zonen hun sperma ontvangen. Van de ene in mijn kutje en van de andere in mijn mond. Lang geleden dat ik nog zo genoten had. En ik had nu wel door dat het veel fijner is om verwend te worden door je eigen zoons dan door een andere man.
Het was bijna niet te geloven maar bij allebei mijn jongens bleven de pikken stijf en hard. Die hadden volgens mij goed getraind of ze waren, net als ik, supergeil. Dus tijd om bij te komen kreeg ik niet want nu werd er gewisseld. Bjorn nam plaats achter me en aan de voorkant kreeg ik de pik van Ben in mijn mond geduwd. Ik proefde nog van zijn sperma en mijn geil, wat nog aan zijn pik kleefde. Lustig begon ik nu aan Ben z'n pik te likken en sabbelen. En aan de achterkant voelde ik hoe de dikke leuter van Bjorn in mijn kutje gleed. En die begon me nu met volle kracht te neuken. Het voelde toch weer net iets anders dan bij Ben, maar wel heel lekker. Met twee handen hield ook hij mijn heupen nu vast zodat hij diep in me kon stoten. Ik was zo geil en heet dat ik alweer meteen klaar kwam. Alles schokte weer en moest toch weer even naar adem happen. Ik kon bijna niet meer, dit was zo intens lekker. Dit was hemels. En dit kon hier allemaal op dit privé strandje want niemand die ons zag. Alleen vanuit de zee, vanaf een boot of dergelijke, zou ons schouwspel te zien zijn maar verders niet. Als een gek was ik Ben aan het pijpen. Ook zijn pik nam ik tot achterin mijn keel in mijn mond. Ook hij genoot hiervan.
En Bjorn hing half over me heen zodat hij tegelijkertijd in mijn tieten kon kneden. Soms dan plaagde hij me een beetje door zijn pik helemaal uit mijn kutje te laten glijden of door heel langzaam zijn pik op en neer te schuiven. Hij genoot ervan als ik telkens moest roepen dat hij moest doorgaan.

En daar was dan het ultieme van deze dag. Ik voelde hoe mijn zonen Ben en Bjorn tegelijk klaar kwamen. Mijn kutje, waarin nog een hele lading sperma aanwezig was, werd opnieuw gevuld met ditmaal het zaad van Bjorn. En ook hij produceerde veel. Niet vier maar wel zes dikke stralen spoot hij diep in mijn hete grotje. Zoveel sperma had ik nog nooit in mijn kutje gehad, met dat van Ben meegeteld. En ook Ben kwam klaar en hij spoot mijn mond vol met zijn zaad. Ik had er niet echt op gerekend en de eerste golf kwam op mijn wang terecht. De rest ving ik behendig op met mijn mond en slikte ik gulzig door. Dit was iets zoetiger van smaak en ook heel lekker. Ik genoot echt met volle teugen. Iets mooiers als dit kon ik me, als moeder zijnde, niet wensen. Wat was dit hemels om tegelijk een lading zaad in je kutje te voelen spuiten en ook in je mondje. Ik werd helemaal uitgewoond door mijn twee zonen. Ik was echt helemaal uitgeput en ging nu languit, op mijn rug, op de handdoek liggen. Bjorn en Ben volgden mijn voorbeeld. Tevreden lachend keek ik mijn jongens aan. Ze vonden het top dat ik dit had gedaan met hen. En het bleek dus dat mijn vermoedens juist waren. Want ik vernam dat ze dit al samen hadden afgesproken. Ze hadden alleen wel op tegenstand gerekend in plaats van dat ik het zomaar toe zou laten. Maar ik bekende dan ook meteen dat ik dit supergeil vond. Bjorn vertelde dat het zijn idee was omdat hij al heel lang de fantasie had om eens met mij te vrijen, om mij eens te neuken. En deze fantasie was nu werkelijkheid geworden, gelukkig.
Moe maar zeer voldaan bleven we zo nog liggen en het geil dreef langzaam uit mijn kutje. Dit was de eerste keer in deze vakantie, maar ik was er van overtuigd dat er nog meerdere keren zouden volgen. Want wat is er nou lekkerder dan in de openlucht, vlak aan zee, geneukt te worden door je eigen zonen? En deze nacht stapte ik bij Bjorn in bed en heeft hij me weer lekker gelikt en geneukt en heb ik hem weer gepijpt. En weer veel sperma tot me gekregen.
Dit werd de vakantie van mijn leven dat stond vast.

Ben uiteindelijk ook naar Spanje geëmigreerd en in eerste instantie bij Bjorn en Ben ingetrokken. Omdat Bjorn eigenlijk verliefd op me was hebben wij samen een eigen huisje gezocht en zijn daar gaan wonen. Ben heeft inmiddels al een leuk meisje ontmoet en is ook gaan samenwonen. Soms doen we nog wel eens een lekker triootje, als de vriendin van Ben niet thuis is.
Ikzelf heb nu een baan in de zaak van mijn zonen en dat is heerlijk om te doen. Dit had ik jaren eerder al moeten doen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners