Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een lastige jeugd 1 - 21975 keer gelezen
Gert
Op zaterdagochtend was ik redelijk vroeg opgestaan en zat om 9 uur in mijn onderbroek en t-shirt in de kleine woonkamer. Het was vannacht weer een hele tijd onrustig geweest en ik heb lang wakker gelegen. Papa was weer niet te houden en mama was weer de klos. Zo ging het nu al een hele tijd en als 15-jarige jongen word je daar niet vrolijk van.

Aan de ene kant is al die agressie heel beangstigend en aan de andere kant zijn de sexuele escapades van papa en mama ook heel opwindend. In ons kleine arbeiderswoninkje kan ik alles goed horen. De muren zijn van karton en de woning is klein, met 2 slaapkamertjes boven. Alle sex-activiteiten van pa en ma komen luid en duidelijk over. En luid was het regelmatig. Als mama eens weer tegen haar zin met de benen wijd moest, werd haar dit goed duidelijk gemaakt. Papa duldt geen tegenspraak! En mama is niet in staat zich daar tegen te verzetten. Keuze heeft ze dus niet. Als papa sex wil, gebeurt het precies zoals papa het voor ogen heeft.

Opeens gaat de kamerdeur open en komt mama in haar nachthemd de kamer binnen. Ze heeft een bundeltje kleren onder haar arm. Ik heb haar niets eens de trap af horen stommelen! Mama lijkt even te schrikken van mijn aanwezigheid en vraagt me dan of ik een beetje heb kunnen slapen vannacht. Ik antwoord dat ik wel een aantal keren wakker ben geweest. Mama draait zich van me weg en ik heb het gevoel dat het haar even te machtig wordt. Als ze zich weer omdraait, heeft ze zichzelf weer onder controle en zegt: “Ik kan het ook niet helpen jongen. Ik heb met je te doen. Maar je zult inmiddels wel in de gaten hebben dat papa’s wil wet is.”Mama draait zich weer met de rug naar me toe en zegt dat ze zich gaat aankleden. Ik heb mama nog nooit naakt gezien. Ik wist ook niet dat ze zich wel eens in de kamer aankleedt. Ik voel een opwinding, die ik nu niet zou verwachten. Ik besef me ineens dat ik het heel spannend zou vinden om mama’s borsten te kunnen zien. Dat zou voor het eerst zijn! Ik heb nog nooit borsten gezien in het echt. Wel eens op plaatjes of op tv natuurlijk. Vol spanning wacht ik af. Mama trekt haar nachthemd uit en is gelijk helemaal naakt. Ik vraag gelijk: “Heb je nooit een onderbroekje aan in bed?” Waarop mama antwoord: “Nee jongen, dat vindt je vader niet goed.” Ze pakt haar rokje van de stoel en trekt die aan. Dan hoor ik ineens dat ze huilt. Ik stap op haar toe om haar even te knuffelen. Op het moment dat ik haar wil omarmen, draait ze zich naar me toe zodat mijn hand vol op haar borst komt. Even laat ik mijn hand daar liggen en een sensatie schiet door me heen. Dan trek ik snel mijn hand terug.

Mama
Ik wordt wakker en zie dat het bijna 9 uur is. Wat een nacht hebben we weer beleefd. Ik voel me helemaal uitgewoond. ‘k Heb nauwelijks geslapen. Alleen maar geneukt. En nog tegen mijn zin ook. Hoe lang houd ik dit nog vol? Muisstil stap ik naast het bed en pak snel mijn rokje en hemdje. Laat ik me maar beneden aankleden, dan kan mijn man gewoon doorslapen. Zolang hij slaapt heb ik tenminste geen last van hem! Als ik de kamer binnen loop, zie ik Gert zitten. Zo, die is er vroeg bij voor zaterdagse begrippen. Ik leg mijn kleren op een stoel en vraag of hij nog wakker is geweest vannacht. Ik heb diep medelijden met hem. Een ventje van amper 15 jaar, dat al zoveel te verduren heeft gekregen. Maar ik kan er ook niets aan veranderen. Mijn man is een goede kerel zolang hij maar niet geil is. En de laatste jaren is hij dat wel, steeds vaker. En ik houd best van een lekkere beurt maar 4 keer per nacht houd ik niet vol. En dan ook nog onder dwang. Ik word nota bene gewoon verkracht! Maar als ik dan weer aan mijn zoon denk, wordt het me bijna te veel.

Ineens realiseer ik me dat ik me in het bijzijn van Gert moet aankleden. Dat ben ik niet gewend. Niet dat ik me schaam of zo, ik zie er goed uit, maar ik weet dat hij sinds kort altijd een handdoek onder zijn bed heeft liggen. En die gebruikt hij ook. Zouden de nachtelijke geluiden hem opwinden? Hoe vaak zou hij zich aftrekken? Ik betrap me erop dat ik nieuwsgierig ben naar mijn zoon. Dat kan toch niet? Dat kan ik toch niet maken? Snel draai ik me om en trek mijn nachthemd uit. Ik sta nu met mijn rug naar hem toe. In mijn blote billen. Ik zou toch zijn gezicht wel eens willen zien. Zou hij het in de gaten hebben of zou hij totaal niet geinteresseerd zijn? Het antwoord laat niet lang op zich wachten. “Heb je nooit een onderbroekje aan in bed?” “Nee jongen, dat vindt je vader niet goed,” is mijn antwoord. Waarom ik dit zo zeg weet ik niet. Het is net of ik nu maar eens open kaart moet spelen met mijn zoon. Ik pak mijn rokje om toch maar snel mijn billen en mijn kutje te bedekken en barst in tranen uit.Met dat ik me iets wil omdraaien om mijn hemdje te pakken, voel ik ineens een hand op mijn linker borst. Ik schrik ervan. De hand voelt zacht, blijft even liggen en trekt zich dan terug. “Wat doe je nu?” vraag ik verschrikt. “Zomaar je moeder aan haar borsten zitten?” Mijn zoon verontschuldigt zich en zegt dat hij me wilde troosten. Meteen begrijp ik datmijn reactie veel te fel is geweest. Ik verontschuldig me ook en vraag hem quasi nonchalant hoe het voelde. “Eigenlijk hoef ik het niet te vragen als ik naar je onderbroek kijk.” Gert geneert zich voor de enorme bult in zijn slip. ‘Schaam je niet jongen, het geeft niet. Het feit dat je een stijve krijgt is heel normaal als je op je 15e voor het eerst een blote vrouw ziet.” Ik stond nog steeds met de rug naar hem toe. “Natuurlijk is het niet de bedoeling om mama’s borsten te betasten maar per ongeluk is een ander verhaal. Voelde mijn borst fijn?” “Ja mam, heel fijn. Sorry dat ik mijn hand niet iets sneller terugtrok. Ik denk dat ik een beetje van de gelegenheid gebruik heb gemaakt. Sorry.” De eerlijkheid trof mij diep.

Ik pakte achterlangs zijn beide handen en legde ze, onder mijn oksels door, op mijn borsten. “Je mag ze allebei even voelen, lieverd. Voor deze ene keer. Geniet er maar even van, ik vind het niet erg. Ik kan me voorstellen dat mijn borsten een hele ervaring voor je zijn. Maar je moet me beloven dat het bij deze keer blijft. Beloofd?” “Ja mam, beloofd.” De tederheid van zijn aanraking was verre van onprettig. Ik voelde mijn tepels verstijven en pakte zijn handen weer weg. ‘Weet je Gert, ga even lekker naar je bedje, verwen jezelf en kom dan weer terug. Daar zul je vast veel zin in hebben nu.’ Gert knikte, drentelde wat en vroeg tenslotte: ‘Vind je het niet raar mam, dat ik geil word van jouw borsten?’ ‘Nee hoor jongen, dat vind ik niet raar. Als 15-jarige jongen moet je ook zoveel ontdekken …’ Voorzichtig legde Gert zijn handen op mijn schouders, om me vervolgens om te draaien. Hij wilde blijkbaar mijn tieten ook nog zien. Gelukkig had ik mijn rokje aan dus het zou bij mijn borsten blijven. Ik draaide me om en hij keek zijn ogen uit. Ik legde mijn handen in mijn nek zodat mijn tieten wat minder gingen hangen. En ik tilde ze op en duwde ze iets naar voren. ‘Wat vind je van mama’s titjes, jongen?’ Gert zuchtte een keer en zei: ’Mama, ik vind ze geweldig. Wat een heerlijke borsten! Wil je ze vaker aan me laten zien? Mag ik morgen weer kijken als je je aankleedt?’ Ik legde even voorzichtig mijn hand op zijn onderbroek en voelde een enorme stijfheid. ‘Ga lekker naar boven maar wees een beetje stil. Ik heb ging zin in je vader op dit moment.’ Gert ging de deur uit en ik voelde me verward. Ik had mijn eigen zoon mijn borsten aangeboden. En het voelde toch goed! Ik nam mezelf voor om hier toch even met Bart, mijn man, over te praten. En, hij mag me naakt zien maar niet meer aan me komen. Dan kan er niets misgaan. Aan de andere kant is het ook belangrijk om Gert te leren hoe je met vrouwen omgaat. Dat kan zijn vader niet en zijn opa was ook een groot drama. Aangezien het bewezen is dat sexuele mishandeling erfelijk is, is het mijn verantwoordelijkheid om Gert te wijzen op dit gevaar. Maar ja, waar ligt de gulden-middenweg?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners