Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een moeder uit duizenden 1 - 16299 keer gelezen
Hoofdstuk 1: Onrust

Anette lag rusteloos in bed te woelen. Het was een plakkerige, zwoele warme nacht, maar dat was niet de reden van haar rusteloosheid. Het chronische gebrek aan mannelijke aandacht was de oorzaak. Sinds haar scheiding nu drie jaar geleden was haar enige gezelschap haar nu 16 jaar oude zoon Mark, haar vingers en een heimelijk gekochte dildo. Na de smerige scheiding had ze de mannen afgezworen. De eerste tijd had ze daar vrede mee gehad al werd het gemis steeds meer voelbaar. Ze werd humeurig en was constant rusteloos. Toch wilde ze geen vriend of minnaar, althans niet zolang Mark thuis woonde.

Ze glimlachte even toen ze aan Mark dacht. Hij was een leuke wat verlegen knul geworden. Morgen was hij jarig en ondanks dat ze het financieel niet breed hadden had ze een jaar gespaard om hem een goede digitale camera te geven. Ze was benieuwd hoe hij zou reageren. Zo denkend viel ze uiteindelijk in een rusteloze slaap.

De volgende ochtend was ze vroeg wakker. Ze nam een douche, trok haar ochtend jas aan en liep gewapend met het cadeau voor Mark naar zijn slaapkamer. Ze opende zachtjes zijn deur en stapte geruisloos naar binnen. Rustig draaide ze zich naar hem toe. Ze verstarde en bracht met een gesmoord kreetje haar hand naar haar mond.

Mark lag slechts gekleed in zijn onderbroek op zijn rug boven de dekens. Een enorme bobbel in zijn onderbroek verried zijn ochtend erectie. Anette wilde zich omdraaien en weglopen maar haar lichaam leek niet te willen reageren. Als gebiologeerd keek ze star naar het kruis van haar zoon. Ze had in heel haar leven maar een man naakt gezien en wel Mark zijn vader. Ze wist dat hij niet groot geschapen was met zijn 14 cm maar nu ze dit gevaarte zag was de gedachte aan de pik van haar man lachwekkend. Ze voelde haar kutje samen trekken en drijfnat worden. Minuten bleef ze staan eer ze in staat was om zich te bewegen. Als een schichtig dier vluchtte ze zijn kamer uit. Ze rende verward en met een rode blos op haar wangen de keuken in.

’Waar ben ik verdomme mee bezig,’ dacht ze. ’Hij is je zoon Annet! Maar Jezus dat ding moet ruim 20cm zijn. Shit kappen Annet. Je mag dat zelfs niet denken’.

Minuten lang tolde haar gedachten alle kanten op. Plotseling hoorde ze Mark de trap afkomen. Ze draaide zich, om zich een houding te geven, naar het aanrecht toe en deed net of ze druk bezig was.

”Morgen ma,’ klonk het vrolijk.

Anette draaide zich om en gaf hem een paar zoenen op zijn wangen.

”Gefeliciteerd schat,’ sprak ze zacht terwijl ze hem het pakje in zijn handen drukte.

Mark nam het pakje aan en ging aan de keukentafel zitten. Opgewonden scheurde hij het papier weg.

”Yesssss,” klonk ineens zijn vreugde volle kreet.

Hij stond op en liep naar zijn moeder toe. Hij gaf haar een zoen en trok haar onschuldig tegen zich aan. Anette voelde hoe hij haar tieten in de omhelzing tegen zijn borstkast aan plat drukte.

”Dank je wel ma. Waanzinnig!” klonk het enthousiast.

”Het is al goed jongen,” reageerde ze onzeker terwijl ze zich snel van hem losmaakte.

Toen hij haar tegen zich aandrukte had ze het gevoel dat ze onder stroom stond. Ogenblikkelijk had ze het beeld van zijn lul verborgen achter zijn onderbroek weer voor zich en voelde ze meteen het sap uit haar kut lekken.

Anette maakte het ontbijt klaar terwijl hij zijn camera uit pakte. Terwijl hij zijn ontbijt als een uitgehongerde wolf verorberde ging Anette tegenover hem zitten. Mark richtte de camera op zijn moeder en drukte af.

”Waanzinnig ma! Die camera maakt waanzinnige foto’s zelfs je sproetjes zijn scherp,’ sprak hij terwijl hij opstond om haar de foto te laten zien.

Ze bloosde licht. Ze had wat sproetjes die haar, ondanks haar 38 jaar, een jeugdige bijna meisjesachtige uiterlijk gaven maar ze was daar zo vaak mee geplaagd dat ze de schoonheid niet van zag. Buiten dat Anette zich verbaasde over de scherpte van de foto was ze zich te goed bewust van het feit dat hij erg dicht bij haar stond. Ze voelde de warmte van zijn lichaam op haar huid. Zich niet bewust van de toestand van zijn moeder ging hij weer zitten en speelde wat met de zoomlens. Terwijl hij foto’s nam veranderde langzaam maar zeker het spelen in iets serieus. Glurend door de lens zag hij voor het eerst zijn moeder als vrouw. Haar slanke gestalte haar sensuele rondingen. Met de lens streelde hij haar slanke gestalte. Hij zoomde iets in op haar volle bijna perfect ronde tieten en drukte af.Anette bespeurde de subtiele verandering in het gedrag van haar zoon. Ze volgde de beweging van de lens. Ze verstarde een fractie van een seconde toen ze zag dat hij op haar borsten inzoomde.

’Dit kan niet,’ dacht ze in eerste instantie.

Ze wilde iets zeggen maar kom de juiste woorden niet vinden. Haar korte aarzeling was voor haar lichaam precies genoeg om het rationele verstand opzij te schuiven.

’Eigenlijk kan dit geen kwaad,’ ging haar gedachten verder. ’Zolang ik mijn verstand erbij hou is er niets aan de hand. Misschien moet ik het wat spannender maken. Eigenlijk is het een compliment dat zo jonge jongen opgewonden raakt van mij.’

Anette voelde hoe haar slipje steeds natter werd en hoe haar tepels steeds harder tegen het dunne katoen van de duster aandrukte. Ze ging bewust iets verzitten waardoor het gewicht van haar borsten naar voren bewoog en haar ochtendjas iets verder open ging staan.

Mark slikte zijn moeder was gaan verzitten waardoor haar duster open viel en hij haar tieten bijna tot aan haar tepels kon bewonderen. Hij voelde hoe zijn pik licht schokkend zich begon op te richten. Haar tieten leken ondanks hun grote amper te zakken en haar net niet zichtbare tepels drukte zichtbaar tegen de stof aan. Hij drukte snel een paar maal af.

”Hoe is de zoomlens lieverd?” vroeg ze zwoel.

”Euh… g… goed ma,” stamelde hij met een betrapt gevoel. ”Ik ga meteen even douchen,” sprak hij daarmee een uitweg vindend om aan de situatie te ontsnappen.

Anette keek hem glimlachend na toen hij de keuken uit vluchtte. Ze was drijfnat en bloedgeil. Mark was amper de keuken uit of ze strekte, onder tafel haar benen en spreidde ze wijd open. Haar elegante hand schoof onmiddellijk haar slipje in. Met haar vingers spreidde ze haar schaamlippen open. Ze liet haar vinger een paar maal haar druipende grotje inglijden om uiteindelijk opzoek te gaan naar haar klitje. Trefzeker vond haar wijsvinger het super gevoelige knopje die opgezwollen van lust onder het kapje vandaan was gekomen. Als een gek begon ze het knopje te bewerken. Ze kneep er zacht in en trok er licht aan om er vervolgens met een snel draaiende beweging van haar vinger over heen te glijden. Haar volle D cup tieten gingen zwoegend op en neer. Haar linkerhand gleed haar duster in op jacht naar haar volle ronde tieten. Kreunend versnelde haar ademhaling.

Mark die naar boven was gerent zag dat hij de USB kabel van de camera was vergeten. Hij liep weer naar beneden en net voor hij de keuken inliep verstarde hij. Een kreunend hijgend geluid vulde zijn oren. Nieuwsgierig spitste hij zijn oren. Ze zou zich toch niet in de keuken…

”Ohhh… jaaaa… neuk me, neuk me Mark!” klonk het.

Mark spitste zijn oren, zat zijn moeder zich in de keuken te vingeren en riep ze zijn naam? Hij schoof iets dichterbij. Zijn hand ging bijna automatisch naar zijn lul. Met lange halen trok hij zich af. Nog nooit van zijn leven had hij zo iets geils gehoort.

Anette was zich niet van Mark aan de andere kant van de muur bewust. Het genot dat ze zichzelf gaf had een deel van haar zintuigen uitgeschakeld. Haar vinger vloog over het gevoelige knopje heen en bracht haar steeds dichter naar het ultieme genot. Ineens leek het genot in haar onderlichaam te exploderen.

”Jaahaaaaa… neuk je geile moeder Mark! Neuk meeee… ik kommmmm…. Jezussssss…” snikte ze terwijl ze schokkend klaarkwam.

In gedachte voelde Anette de grote paal van haar zoon in haar kut stampen. Het beeld van zijn zwoegende lichaam was zo sterk dat ze zijn lul bijna kon voelen.

Buiten, de keuken leunend tegen de muur, voelde Mark hoe zijn ballen het kookpunt naderde. Net toen hij op het punt stond om klaar te komen realiseerde hij zich dat als hij de gang vol spoot hij zichzelf zou verraden. Met tegenzin stopte hij en rende naar boven.

Haar orgasme leek eindeloos te duren. Schokkend en kreunend reed ze met een vurige blos op haar wangen het genot uit. Toen ze eindelijk tot rust kwam voelde ze zich door haar gedachten aan haar zoon onmiddellijk schuldig. Ze borg haar hoofd in haar handen en begon te huilen.

’Wat voor moeder ben ik?’ dacht ze.

Anette was zich op dat moment niet bewust dat haar zoon kreunend in de badkamer als een bezetenen aan zijn pik stond te sjorren.

”Ohhh… ja, mama! Zuig maar op me pik… oh, God,” kreunde hij hard.

Zijn voorhuid gleed soepel over zijn lekkende eikel heen. Met zijn vrije hand masseerde hij zijn ballen. Mark voelde ineens dat er geen weg meer terug was. Zijn ballen trokken samen en perste zijn zaad onder hoge druk omhoog.

”Ja ma, zuig me pik leeg geile slet jaaaaa… komt het! Zuig hem leeg aarrrcccchhhhh…,” brieste hij terwijl hij straal na straal in de toiletpot spoot.

Zijn knieën knikte en het zweet parelde op zijn voorhoofd door de kracht van zijn orgasme. Toen zijn pik tot rust kwam zuchtte hij verlekkerd. Hij rechte zijn rug, trok door en schoof zijn lul in zijn broek. Terwijl hij dat deed gleed er een sluwe glimlach over zijn gezicht.

’Zo dus jij geilt op mij, ma. Eens kijken hoe je vanavond reageert als ik je wat wijn heb laten drinken,’ dacht hij.

Anette had zich beneden in de keuken ondertussen weer herpakt. Terwijl ze in de keuken rommelde dacht ze na.

’Het mag niet maar ik heb niets verkeerde gedaan. Het was puur een fantasie meer niet. Zolang ik dit zo onder controle weet te houden is er niets mis mee,’ probeerde ze het te rechtvaardigen.

De dag verliep voor moeder en zoon vrij normaal al waren ze alle twee met hun eigen gedachten bezig. Ondanks het intense orgasme van vanmorgen was het onrustige gevoel bij Anette weer net zo snel terug gekomen als anders.

”Ma?” klonk ineens de stem van Mark achter haar.

Anette verdwaald in haar gedachten schrok zich rot. Verschikt draaide ze zich naar Mark, die in de deuropening stond, om.

”W… wat is er schat?” vroeg ze

”Euh… nou… ik ben jarig en vandaag komt de visite niet. Kunnen we het vanavond vast een beetje samen vieren?” vroeg hij wat onzeker.

”Hoe bedoel je lieverd?” vroeg ze wat verwart verder.

”Ik heb nog een goede Dvd liggen, kleed je mooi aan net alsof je uit ga en dan kijken we samen die film,” antwoordde hij onzeker.

Anette glimlachte,” mmmm, en wat moet ik dan aantrekken, jonge man?” plaagde ze.

”Dat zwarte cocktailjurkje die je met oud en nieuw aanhad!” reageerde hij hoopvol.

Anette verschoot licht van kleur. Het jurkje wat hij bedoelde was ooit in een opwelling gekocht en droeg ze eigenlijk nooit omdat het behoorlijk gewaagd was. Het was een ultra kort strapless strak jurkje. Ze keek hem bedenkelijk aan.

”Mmmm… ik weet het niet hij is eigenlijk te!” aarzelde ze.”Hoe kom je daar nu bij ma! Hij staat je waanzinnig. Doe het alsjeblieft voor mij. Ik ben tenslotte jarig,” slijmde hij.

Anette aarzelde, door wat er vanmorgen was gebeurt, maar ze genoot tegelijkertijd van zijn compliment. Uiteindelijk knikte ze.

”Oké, maar dan trek jij ook iets fatsoenlijks aan!” instrueerde ze hem.

”Afgesproken!” reageerde hij verheugd.

Hij rende net zo plotseling als hij gekomen was weer weg. Anette keek hem, ondanks dat ze glimlachte, weifelachtig na. Met een zucht liep ze naar boven naar haar slaapkamer. Eigenlijk vond ze zijn verzoek wel leuk. Des te meer ze er aan dacht des te meer kwam ze in de stemming.

Ze liep de douche in en douchte zich snel. Als laatste schoor ze haar kutje die ze, ondanks dat er jaren lang geen man naar had gekeken, bijna dagelijks schoor. Gehuld in haar badlaken liep ze terug haar slaapkamer in. Ze rommelde door haar lingerie la heen om zorgvuldig een tanga slipje te kiezen die haar een verleidelijk gevoel gaf. Ineens realiseerde ze zich dat ze geen strapless BH meer had. Onder het jurkje zou een normale BH niet staan. BH bandjes zouden het effect van de strapless jurk bederven. Ze twijfelde maar ze wilde Mark ook niet teleur stellen.

’Shit,’ dacht ze. ’Al is het ook wel weer leuk om hem daar mee te plagen,’ glimlachte ze ondeugend.

Na zich zorgvuldig te hebben opgemaakt bekeek ze zich weer in de spiegel. Ogenblikkelijk sloeg de twijfel toe. Het silhouetje dat haar aanstaarde ademde seks uit. Toch voelde ze ook iets wat ze jarenlang niet meer had gevoeld, namelijk de behoefte om gezien te worden en in deze outfit kon niemand om haar heen.

Mark had een fles wijn opengetrokken en de film in de Dvd speler gedaan. Het was een romantische film met een licht erotische ondertoon. Hij draaide zich om toen hij een geluid achter zich hoorde.

”Jezus,” hijgde hij happend naar adem toen hij zijn moeder zag.

Anette draaide zich, met wijd gespreide armen, glimlachend als een model rond. Mark zag aan haar grote vrij deinende tieten dat ze geen BH droeg.

”Wat is er Mark?” vroeg ze met een ondeugende twinkeling in haar ogen.

”Je ziet er oogverblindend uit, ma,” antwoordde hij.

”Dank je wel jongen. Jij ziet er ook leuk uit zo,” sprak ze terwijl ze hem goedkeurend opnam.

Mark gaf haar een glas wijn taan oen ze ging zitten en zette de film aan. Nippend aan haar glas keek ze tevreden naar de film, zich goed bewust van zijn steelse blikken. Ze had amper haar glas leeg of Mark vulde haar glas weer bij. Ze ging zo op in de film dat ze volledig ontspannen haar voeten onder haar kont schoof. Haar jurkje kroop verder op haar licht gebruinde dijen omhoog waardoor haar dijen bijna volledig ontbloot waren. De film had een sterk verhaal met een overduidelijke erotische inslag die de toch al kwetsbare moeder niet onberoerd liet.

Mark keek zijn ogen uit. Hij kon zo ver onder haar jurkje kijken dat hij dacht dat hij haar slipje zag. Terwijl Anette een slok van haar ondertussen derde glas wijn nam pakte Mark zijn camera op. Ondanks de film was ze zich de hele avond goed bewust van zijn blikken die de film een extra spannende lading gaven. Inwendig glimlachte ze.

’Mmmm… misschien moet ik hem iets meegeven om vannacht over te dromen,’ dacht ze.

Ze schoof in een gemaakt ontspannen beweging nog iets onderuit. Ze spreidde haar benen iets waardoor het rokje verder opkroop en ze zeker wist dat hij haar transparante slipje kon zien.

Mark richtte zijn camera op zijn moeder en drukte af. Hij liep steeds afdrukkend rond waardoor Anette de aandacht voor de TV verloor. De manier waarop haar zoon foto’s van haar nam wond haar op. Haar toch al natte kutje leek alleen maar natter te worden. Toen hij half liggend op de grond zijn camera op haar kruis richtte trok er een golf van genot door haar lichaam. Ondanks dat ze genoot wist ze dat ze moest reageren.

”Mark ben je gek,” sprak ze zonder zich te bewegen. ” Waar ben je mee bezig? Stop ermee!”

”Ah ma, ik ben mijn camera aan het testen. En trouwens waar vind ik zo mooi model als jij?” slijmde hij.

Hij zag haar aarzelen. Hij wist dat dit cruciaal was, als ze nee zou zeggen dan kon hij zijn plannetje verbeten. Hij haalde opgelucht adem toen hij iets van berusting zag. Anette worstelde met haar gedachten maar op de één of andere manier kon ze hem niet weigeren.

”Euh, nou goed maar de foto’s moet je wegdoen! Afgesproken?” vroeg ze.

Mark had haar alles beloofd. Gretig knikte hij ja. Hij zoomde op haar tieten in. De lens was perfect hij zag duidelijk de contouren van haar harde tepels in de stof drukken. Mark voelde hoe zijn lul schokkend omhoog komen.

’Wat doe ik? Hij is mijn zoon dit kan en mag niet, maar waarom wind dit me dan zo op? Eigenlijk kan het geen kwaad ik ben de volwassenen hier en ik bepaal. Nog heel even en dan stoppen,’ gingen haar verwarde gedachten.

Hij kroop iets dichter naar haar toe. Zijn camera schoof naar beneden tot hij weer onder haar rok gericht was. Hij zag ineens de donkere plek in haar slipje.

’Jezus, ze is bloedgeil, ze is zeiknat,’ grijnsde hij inwendig

”Ma? Kan je je benen iets wijder doen zodat ik kan proberen hoe de flitser op een blote huid reflecteert?” vroeg hij.

Anette voelde haar hart in haar keel kloppen Ze was vastbesloten nu te stoppen, maar eer ze wat kon zeggen spreidde ze haar benen verder open.”Ma je zou een fantastisch erotisch model zijn. Zou je je hand bij je kutje kunnen neerleggen?”vroeg hij terwijl hij zijn spijkerharde lul wat verschoof.

Alle remmingen leken te zijn weggevallen ze reageerde op zijn stem als een automatische piloot. Gehoorzaam deed ze wat hij vroeg. Ze voelde haar kut samentrekken toen haar hand haar string naderde. Toen ze haar kutje raakte zag Mark haar huiveren. Mark drukte snel een paar keer af. Anette lag haar hoofd op de rugleuning en sloot haar ogen

’Verdomme ik ben nog nooit zo geil geweest. Maar dit kan niet hoe geil het ook is,’ dacht ze.

”Schuif je hand in je slipje en doe voor de foto net alsof je jezelf streel,” commandeerde hij.

Gedwee volgde ze zijn aanwijzingen op. Anette dacht dat ze klaarkwam toen haar vingers de naakte huid van haar druipende spleet raakte. Ze hoorde ergens in de verte het geklik van de camera.

”Wouw ma, je lijkt nu op zo porno actrice in een film,” sprak hij.

Anette rilde, het idee dat ze in een pornofilm speelde en dat iedereen haar zou kunnen zien wond haar enorm op. Bijna instinctief gleden haar vingers door haar spleetje heen. Mark voelde de pijnlijke druk van zijn broek op zijn lul. Langzaam opende hij zijn broek en liet hem zakken.

Anette was zich van dit alles niet bewust. De drank en de bijna ontembare lust die haar lichaam domineerde hadden haar naar een andere werkelijkheid gebracht. Weg was de camera, vergeten was de film. Ze tilde onbewust haar kontje op toen ze voelde hoe er aan haar slipje werd getrokken.

Mark had zijn camera weg gelegd. Hij wist dat ze te ver in haar eigen wereld zat om iets te merken. Hij had totaal geen ervaring, dit was het eerste echte kutje dat hij zag. Hij had echter al zoveel porno gezien dat hij erop vertrouwde dat hij de theorie onder de knie had. Hij trok aan haar slipje en langzaam maar zeker zag hij haar kale kut. Ze tilde haar voet op toen hij bij haar enkels was. Mark trok haar iets onderuit zodat haar kont op de rand van de bank rustte. Anette liet alles willoos over zich heengaan alsof ze er niet was.

Mark bekeek aandachtig haar opgezwollen kutje. Het sap leek er vrijelijk uit te druppen. Haar opgezwollen schaamlippen waren naar buiten gevouwen zodat het hete roze vlees van haar kut duidelijk zichtbaar was. Mark maakte net zoals hij in films had gezien zijn eikel nat met wat speeksel.

Met een trillende hand pakte hij zijn lul beet en richtte zijn enorme paal op zijn moeders kut. Toen hij zijn eikel tegen haar kutje drukte schoten Anette’s ogen open.

”W… wat ga je doen Markkkk…,” reageerde ze geschrokken.

”Ik ga je neuken!” gromde hij terwijl hij doordrukte.

Anette slaakte een kreet als protest maar was verloren toen zijn enorme eikel in haar verwaarloosde kut gleed.

”Neeee… ik ben je moedeerrrr… ohhhhh… Mark niet doeennnn…,” jammerde ze.

Mark had het gevoel dat hij zijn lul in een hete oven schoof. Hij wist dat haar protest symbolisch was haar kut schreeuwde namelijk ja.

”Mama, moet ik hem eruit halen of moet ik je neuken?” vroeg hij.

Toen ze niet reageerde herhaalde hij zijn vraag,”ja? Wat wil je?”

”Doe het,” fluisterde ze met het schaamrood op haar kaken.

Ze kon niet geloven dat ze aan haar zoon vroeg om haar te neuken. Een ding wist ze zeker, ze was een verdorven moeder! Haar lichaam was echter sterker dan haar gezonde verstand.

”Wat moet ik doen? Ik hoor je amper, ma. Wees duidelijk!” drong hij aan.

”Neuk me, neuk verdomme je geile moeder met die lul van je. Ram hem in mijn geile natte kut,” schreeuwde ze het uit.

Terwijl ze het uitschreeuwde haakte ze haar benen achter zijn rug en trok hem hard naar zich toe. Langzaam schoof hij naar binnen. Anette kreunde hard toen de enorme vlees paal van haar zoon haar verwaarloosde kut oprekte. Zo vol had ze zich nog nooit gevoeld. Zijn pik raakte haar op plaatsen aan waar ze het bestaan niet van kon. Mark trok zich iets terug en stootte naar voren. Centimeter voor centimeter voerde hij zijn lul aan zijn moeder. Anette dacht dat ze gek werd. Ze had niet veel meer nodig. Het sap liep, terwijl ze het uitgilde, uit haar kut haar bilnaad in.

”Jaaaa… Markkkk… neuk die slet van een moeder van je. Rag die paal helemaal in mijn kut. Ja… jaa… jaaa…,” snikte ze vol overgave.

Vergeten was het dat het haar zoons lul was die haar kut neukte. Het enige dat telde was het genot in haar onderlichaam de brandende hitte in haar kruis dat alleen geblust kon worden met een lading heet zaad.

Mark trok zijn lul terug tot alleen het puntje van zijn eikel nog in haar zat en ramde toen met al zijn kracht de volle lengte van zijn pijnlijk harde lul in zijn moeders zuigende kut. Zijn ballen sloegen met een obsceen kletsend geluid tegen de kont van zijn schreeuwende moeder aan. Hij voelde hoe eerst haar kut zich als een bankschroef hard om zijn lul knelde en toen hoe ze met een gil ongecontroleerd begon te schokken.

”Aarrccchhhh… ik kom klaarrrrrr… neuk die kut verdommeeeee…. ohhowwwww….,” gilde ze het uit.

Het orgasme van Anette was extreem lang en intens. Terwijl ze schokkend op haar zoons lul klaarkwam bleef Mark stil zitten. Hij genoot van de manier waarop zijn moeders kut zich rond zijn pik spande en weer loste. Hij was ook blij en trots dat hij zijn moeder kon laten klaarkomen zonder dat hij haar echt neukte. Uiteindelijk voelde hij haar kutje tot rust komen. Uitgeput viel ze zwaar hijgend achterover in de bank. Mark pakte nu met twee handen haar heupen beet en begon haar met lange halen te neuken.

”Nu gaan we echt neuken, ma,” hijgde hij.

Anette opende haar ogen, met een hete blik in haar ogen keek ze naar het van lust vertrokken gezicht van haar jarige zestien jaar oude zoon.

”Jaaa, gebruik je moeders kut maar! Neuk me schat, vul me kut met die hete paal van je,” zweepte ze hem nodeloos op.

Mark begon haar harder en sneller te neuken. Hij wist dat het niet lang meer zou duren eer hij zich zou moeten overgeven aan zijn eigen genot. Anette genoot weer met volle teugen van zijn pompende lul. Als hij het nog even zou volhouden kon ze voor de tweede keer klaarkomen.

”Harder Mark, neuk die geile hoerige moeder van je harder en sneller woon mijn kut uit oohhhh… goed zooooo…,” kermde ze.

Mark voerde het tempo op. Hij was er bijna. Nog heel even! Wanhopig probeerde hij zijn orgasme uit te stellen maar de obscene taal die ze uitsloeg werd hem te veel. Anette voelde zijn kloppende en bonkende lul opzwellen en zo mogelijk nog dikker en langer worden. Met een paar laatste korte felle stoten kwam Mark diep in de onderbuik van zijn moeder klaar.

”Ik kom ma, ik kom in je kut klaar aaahhhhh…” brieste Mark.

Toen de eerste krachtige straal heet zaad haar baarmoeder overspoelde kwam Anette voor de tweede keer die avond klaar.

”Jaaaa… ik kom ook weerrrrrr… spuit me geile kut vol, Markkkk… Aahhhhh… jaaaaa… toe, toe oohhhhh… Spuit je moeder vol met je zaadddd…,” gilde ze het uit.

Straal na straal pompte Mark ik zijn schokkende moeder. De hoeveelheid was enorm, pas na zes of zeven hete stralen heet zaad kwam zijn schokkende pik tot rust. Hijgend viel hij voorover tegen zijn moeder aan. Nog eer hij zich herstelt had duwde Anette hem met een schrille kreet van zich af. Nu haar lusten bevredigd waren sloeg de schuld ongenadig hard toe.

”Wat hebben we gedaan,” gilde ze terwijl ze overeind vloog. ”Je hebt je eigen moeder geneukt! Dat is incest. Jezus, wat hebben we gedaan,” riep ze terwijl ze huilend de kamer uit rende en Mark verbouwereerd achter liet.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners