Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een pak op maat van moeder - 31990 keer gelezen
Ik ben een jongen van 28 en woon bij mijn ouders omdat mijn werk er voor zorgt dat ik vrijwel iedere dag ergens in het land moet zijn voor een opdracht. Ik "woon" eigenlijk over in het land, maar dan in hotels.

Mijn ouders zijn schatten van mensen en heel vrij in de omgang. Ze laten mij ook lekker mijn gang gaan als ze maar weten of ik wel of niet thuis kom. Zodat mijn moeder rekening kan houden met eten kopen en maken. Verder maakt het ze allemaal niets uit.

Mijn vader is 55 en is werkzaam voor een offshorebedrijf, hij is dus ook vrij regelmatig ergens waar dan ook terw wereld op zee te vinden. Meestal is hij bijna 5 weken weg en dan weer bijna 2 weken thuis. Nu komt hij deze week weer thuis dus dan begint de pret weer met mijn vader, want het moet gezegd hij blijft er een jonge vent onder.

Mijn moeder is 54 jaar en doet veel werk thuis. Ze heeft vroeger voor kledingzaken gewerkt als verkoopster maar ook als kledingversteller. Ze maakte op verzoek ook wel kleding op maat. Dit waren dat echte dure pakken, aangeschafte door meestal mensen met behoorlijk wat te besteden.

Ze is een vrouw met een gezellig karater en je weet wie de meest gezellige mensen zijn., meestal de wat dikkere mensen. Dat is ze dan ook wel, ze heeft een beetje een Rubensfiguur. Dat misstaat haar niet en ze maakt er zelf ook geen probleem van.

Ik ben door een goeie vriend van mij uitgenodigd om aanwezig te zijn op zijn huwelijk. Mark en ik gaan eigenlijk al sinds de Havo met elkaar om en dat zijn we altijd blijven doen. Als we beiden in de stad zijn, zijn we eigenlijk altijd wel meerdere keren samen op pad. Echt een goeie gozer en ik ben heel erg blij voor hem dat hij zijn geluk heeft gevonden bij een hele lieve meid. Ze ziet er goed uit en heeft een goeie baan en een eigen leventje zodat er voor Mark en mij ook genoeg tijd over blijft.

Ik had mijn kleding kast nagekeken en kwam tot de conclusie dat ik maar eens de stad in moest voor nieuwe nette kleding. Ik heb zat kleding, maar niet voor het huwelijk van mijn beste maat. Ik slenterde al meerdere winkels af naar iets dat mij zinde, maar niets wat voor het huwelijk voldoende was. Ik bedacht me toen dat ik mijn moeder zou vragen om een pak voor me te maken. Zo gezegd, zo gedaan.

Mijn moeder ging stof halen en zou een pak maken waarvan ze wist dat die mij goed zou staan en waarvan het in combinatie met de kleur en de stof "oogverblindend" zou zijn volgens haar woorden.

Een paar dagen later lag ik lekker in een korte broek in de tuin te genieten van een heerlijke zomerse dag. Mijn moeder lag ook lekker in haar bikini in de tuin een boekje te lezen en vroeg of ik straks even tijd had om de broek te passen van het nieuwe pak, dan kon ze die even afspelden. Dat was goed, maar eerst nog even lekker van de zon genieten. Mijn moeder ging even naar binnen om wat drinken voor ons in te schenken, toen de telefoon ging. Mijn moeder had opgenomen en riep dat het voor mij was. Mark belde vanuit een hotel, herkenbaar riep ik lachend. Ik stond even later in de woonkamer even met Mark te praten, hij zou over twee dagen thuis zijn of we nog wat gingen doen.. Natuurlijk gingen we wat doen. We spraken nog even verder en mijn oog viel op een hele mooie vrouw in de straat. Ik keek even naar haar. Ze was gekleed in een kort rokje, had mooie benen en een heerlijk figuur met door de kleding te zien vrij stevige borsten, niet groot maar wel stevig.

Mark zei nog iets maar ik hoorde het niet precies. " Hey luister je wel?" Schreeuwde Mark lachend door de telefoon. Ik kwam weer bij en zei dat ik er weer was. Ik zei tegen Mark dat er een mooie vrouw door de straat liep en dat ik even afwezig was daardoor. Ik keek opzij en zag ineens mijn moeder in de kamer staan, ze keek naar de vrouw en keek me vervolgens glimlachend aan. Mark en ik spraken af dat we elkaar binnenkort zouden bellen als hij weer in de stad was.

Ik ging weer buiten zitten en zag mijn moeder weer lekker in de stoel liggen, genietend van de zon. Ik ging weer verder met lezen. Mijn moeder vroeg ineens plagend: "Was die mooie vrouw niet een beetje te oud voor je?" Het klopte dat de vrouw ouder was. Ze was een jaar of 50 schat ik. Dat maakt toch niet uit, daarom kan een vrouw er wel lekker of goed uitzien, zei ik.
Mijn moeder dronk haar drinken op en vroeg of ik dan zo even kwam voor de broek en ze ging naar binnen, lachend achterom kijkend.

Ik hoorde haar even later roepen en ik ging naar boven om de broek te passen. Ik kwam de kledingkamer binnenlopen, daar waar mijn moeder al haar naaispullen heeft staan. Ik zag dat mijn moeder op de stoel de broek vast hield. Ik trok de broek aan over mijn korte broek en wilde gaan staan. "Ja sorry lieverd, maar je zult toch even die korte broek moeten uittrekken. Anders veranderd het model bovenin en dat is niet zoals de broek is bedoelt."

Ik trok mijn korte broek uit en wilde de nieuwe broek aantrekken. Ik keek even naar mijn onderbroek of alles goed zat en zag tot mijn verbazing dat ik nog steeds met een lichte spanning in mijn broek zat over de vrouw in de straat. Ik draaide snel een beetje bij en trok de broek aan. Mijn moeder kon een glimlach niet overdrukken en zoals ze dan ook is, moest ze er iets over zeggen. " Zo jongen dat die vrouw dat bij jou doet, nou ja dan doet hij het in ieder geval goed." Ik stond met een schaamrode kop voor mijn moeder en wist even niets te zeggen. Mijn moeder kwam van de stoel en ging op haar knieŽn voor me zitten. Ze was bezig de broekspijpen op maat te maken en deed er een paar spelden in. Ze streek nog even een paar keer over de broek van boven naar beneden om te kijken of alles goed zat. Ik voelde de handen van mijn moeder over mijn benen gaan en over mijn kont. Toen ze voor me zat deed ze haar handen over de voorkant en ik voelde haar handen over mijn lul. Die vond dit heerlijk en groeide onder haar aanraking. Ik genoot er wel van maar wist even geen raad.

" Nou zei ze, die zit volgens mij wel goed, dus je mag hem wel uittrekken hoor. Dan zal ik hem straks of vanavond afmaken voor je."
Ik deed de broek los en voelde gelijk een enorme bobbel in mijn broek. Ik wilde me omdraaien waarop mijn moeder zei dat ik me niet zo moest schamen voor dingen die zij al eerder had gezien.

Ik was nu een beetje terug gekomen in mijn gevoel en zei tegen mijn moeder dat ze nog niet alles van mij had gezien. Ze zat met grote ogen voor me op haar knieŽn en zei dat het weinig was was zei niet van mij kende. Ik deed de broek iets naar beneden en mijn moeder keek vol bewondering naar mijn bobbel. " Oh okay, ja daar zie ik je niet dagelijks mee."
"Nee zie je wel dat je niet alles van mij hebt gezien?"

Ik deed de broek nu helemaal uit en ik zag dat mijn moeder bleef kijken. "jongen toch dat doet toch zeer als hij zo is en in zo'n klein broekje zit?"
"Ja daar heb je gelijk in maar ik kan moeilijk mijn broekje hier op de grond gooien en vervolgens weer lekker in de zon gaan liggen."
Ik keek naar mijn moeder en zag dat de tepels bij haar iets aan het verraden waren.
"Kijk jij kunt met die stijve tepels nog wel naar buiten lopen en lekker gaan liggen, bij mij wordt dat wel iets anders in deze toestand."

Mijn moeder keek naar haar tepels en voelde zich bijna betrapt. Ik moest lachen, zie je nou wel dat jij er ook last van hebt.
Daar zat me moeder dan, op haar knieŽn in een lekkere houding en een licht opgewonden gevoel. Ik bleef even in haar ogen kijken en ik voelde dat mijn lul nog stijver werd. Zo wordt het er niet minder van jongen, zei ze.

Zo duurde het een paar tellen, ik met een lul die stijver en stijver werd en mijn moeder in een geile houding met een opwinding die groter en groter werd.
Ik raakte als in een trance en liep iets naar voren. Ik maakte het bikini-topje los en zag hoe haar borsten vrij kwamen en hoe ze niets deed om dit te verhullen.
Ik ging op mijn knieŽn voor haar zitten en pakte haar volle borsten vast. Ik liet mijn handen afglijden naar naar stevige ronde kont. Mijn moeder sloot haar ogen en genoot van dit moment.

"Ohh jongen wat heb ik hier zin in, maar is het wel goed wat we doen?" Ik gaf geen antwoord en gleed met mijn ene hand over haar kont en met de andere tussen haar benen door. Ik ging weer een beetje staan en mijn moeder hield haar ogen dicht. Ik deed mijn broekje uit en mijn lul sprong de vrijheid tegemoet. Ik pakte mijn lul beet en trok er zachtjes aan, de mond van mijn moeder zat nu op zo'n 10 centimeter van mijn mond.
Mijn moeder opende haar ogen en wat er toen gebeurde heb ik nooit eerder meegemaakt. Mijn moeder kwam door de spanning en het zicht op mijn stijve lul klaar, ze kreunde en opende haar mond en ik zag dit als een kans. Ik deed mijn lul in haar half open mond. Ze keek geschrokken omhoog. Ik pakte met twee handen haar hoofd beet en neukte zachtjes haar mond. Mijn moeder begon langzaam met haar tong te spelen en te zuigen op mijn harde lul.

Hier stond ik dan de mond van mijn moeder te neuken en het voelde echt heerlijk. Ik speelde ondertussen met haar borsten en ze keek me verheerlijkt aan. Hier was ze aan toe dat kon je zien, maar ik ook.

Ik tilde haar op en zette haar tegen haar naaitafel. Ik deed haar broekje uit en spreidde haar benen. Dit is geil zeg, mijn moeder is gewoon geschoren en heeft een heel klein streepje.. Vind je het mooi zo jongen, vroeg moeder. Dit is mooi en geil mam!!

Ik pakte mijn moeder stevig bij haar billen en drukte haar natte kut in mijn gezicht. Ik likte eerste speels met haar klitje en toen meer gericht. Ik stopte een vinger in haar natte kut en streek met een andere vinger over haar kontje. Moeder begon te kreunen en licht te gillen. Ze kon zich net aan staande houden op haar naaitafel.

Ik bleef haar likken en voelde een volgend orgasme komen, jemig zeg wat komt ze makkelijk klaar.
Ohhh jongen ahhhh ik kom weer hoor ahhhhhhhhhh dit is te veel voor me jongen ahhhhhhh. Ik voelde haar klaarkomen in mijn mond.. Ik kan niet meer blijven staan hoor. Ik draaide haar om en legde haar bovenlichaam op de tafel. Zo stond haar kontje mooi naar achteren. Mag ik door gaan mam, vroeg ik.. "Alsjeblieft jongen, ik had nooit verwacht dit ooit te zeggen tegen jou(!) maar gebruik me jongen.. doe maar wat je wilt."

"Weet je t zeker, wat ik wil?" "Toe maar jongen het maakt me nu niets meer uit"
Ik ging even door mijn knieŽn en begon mijn moeder der kont te likken en tegelijk met haar borsten te spelen. Die heerlijke tepels stonden zo hard vooruit. Ik stopte een paar vingers in haar kont. " Wat doe je nou joh?" Vroeg me moeder verontwaardigd. " Ik mocht toch alles doen wat ik wilde? Nou ik wil je straks in je kont neuken."

Nu wilde me moeder weg zien te komen, hier had ze niet op gerekend. "Oh nee mam, dit zei je, dit krijg je."
Ik duwde haar stevig voorover en plaatste mijn harde lul voor haar kont. "Doe normaal klootzak, je gaat toch verdomme je moeder niet in der reet neuken, gek. Laat me los."
Ik stootte eerst mijn lul in haar natte kut en voelde dat ze dit lekker vond, maar ze bleef proberen los te komen. Ik stopte weer een paar vingers in haar kont. Ze keek nu achterom en zei: "Neuk me gewoon zoals je het nu doet jongen, maar niet in mijn reet."

Ik had nu haar handen op haar rug en pakte met mijn andere hand mijn lul. Ik bracht deze tegen haar kont aan en drukte langzaam door. Beetje bij beetje ging mijn lul in de kont van mijn moeder. Dit was goed. Ze spartelde flink tegen, maar toen ik een ritme had was dit wonderwel vrij snel over. Ik vroeg of ze zich niet moest verzetten, waarop ze zei dat ze nooit geweten had dat pijn en genot zo dicht bij elkaar lagen.

"Ohhh kom op jongen, neuk die dikke reet van je moeder maar eens flink ahhhh. Die moet nog flink wat keren worden gepakt hmmmmmmmmmm. Ohhh god jongen als ik dit had geweten had ik nooit tegen gestrubbeld, wat heerlijk."

"Ik vond het wel geil dat je tegen stribbelde mam, dat geeft het een nog geiler gevoel. "
Ik stootte flink door en voelde dat mijn moeder weer klaar kwam. Ze schreeuwde nu en gaf de opdracht door te rammen. Wat was mijn moeder een heerlijk geil beest zeg. Ik voelde dat ik klaar zou komen. Ik trok mijn lul uit haar mond en zette haar op haar knieen. Ik trok me af voor mijn moeders gezicht en zei dat ze haar mond ietsjes open moest doen. Ik kwam klaar en spoot mijn moeders gezicht en borsten vol met mijn zaad. Mijn moeder pakte mijn lul en likte echt mijn hele lul schoon en haalde gewoon de laatste druppels er nog uit.

Ik trok mijn broekje aan en liep naar beneden. Ik ging weer gewoon in de tuin zitten en las het boekje dat ik daarvoor ook deed. Even later hoorde ik mijn moeder ook de tuin inkomen. Ze zei in mijn oor dat ze door het slaapkamer raam had gezien dat de buren in de tuin zaten. Ik vroeg haar wat dit uitmaakte dan en toen liep ze om me heen. Ik zag toen pas dat ze nog naakt was en trok mijn broek weer omlaag. Ze pakte mijn lul beet en zei ik wil nog een keer maar dan lekker buiten. Ze sloot haar lippen om mijn lul en begon een pijp beurt die ik mijn leven niet zal vergeten. Wat was dit geil zeg. Ik keek naar beneden en zag alleen al mijn moeders kop op en neer gaan. Wat enorm geil zeg. Ze maakte hem keihard en ging ineens achterste voren op mijn lul zitten. Hij gleed heel diep in haar natte kut en na een minuut of tien haalde ze me lul uit haar kut, ze ging iets opzitten en plaatste zelf mijn lul voor haar kont. Hij gleed zonder al te veel moeite terug in haar kont waar ik zo'n 20 minuten geleden ook nog inzat. Tijdens de hele lekkere neukpartij werd er geen geluid gemaakt. Mijn moeder was al zeker vier keer klaar gekomen, kon ik merken aan het ongecontroleerde gevoel. Ik had het meest geweldige uitzicht op de dikke kont van mijn moeder op deze manier. Ik hield het niet lang meer en gaf dit aan door een tikje op mijn moeders kont. Ze stapte van me af en kwam met haar natte kut boven mijn gezicht zitten. Zelf nam ze mijn lul diep in haar mond en weer werd mijn lul op de meest heerlijke manier gezogen.

Ik voelde dat mijn moeder wederom klaarkwam en dit was voor mij net iets te veel. Ik keek boven me en zag de kont die ik net minuten lang had liggen neuken en de kut die voor de zoveelste keer was klaar gekomen. Ik keek tussen mijn moeders benen door naar beneden en zag twee heerlijke grote borsten op en neer gaan. tussen die borsten door zag ik iedere keer mijn harde lul mijn moeders mond in verdwijnen. Ik kwam op een manier zoals ik nog nooit eerder ben gekomen. Ik zag mijn moeder slikken om alles in haar mond te houden. Na een paar minuten kwam ze van me af en zei dat zit voor haar het meest mooie zomerse dag was in jaren en ze hoopte dat het weer mooi zou blijven, met een knipoog naar mij toe..

Gelukkig ben ik helemaal verliefd op sex met mijn moeder dus haar zomerse weer bleef goed.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners