Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een vervelende zomerdag - 40688 keer gelezen
Een vervelende zomerdag….?

Jan verveelde zich. Het was vakantie en de zon stond hoog in de lucht maar zijn beste vrienden waren voor een week naar zee vertrokken.
“Mama , ik ga even tot bij Tante Leentje. Misschien zijn Elsie en Bram er.”
“OK jongen, zorg dat je op tijd terug bent voor het avondeten”, riep zijn mama van in de keuken.

Jan trok zijn sandalen aan en liep in short en bloot bovenlijf naar zijn Tantes huis, 100 m verder op. De voordeur was altijd los, dus liep Jan zo naar binnen. Tante lag in haar tuintje in een ligzetel wat te zonnen. Het tuintje was niet zo groot, 6 bij 5 meter, en helemaal afgesloten voor het zicht van de buren door een metershoge afsluiting. Tante genoot van de felle zonnestralen op haar forse lijf. Ze was de extra kilootjes na haar 2 bevallingen niet meer kwijt geraakt maar zag er toch nog heel sexy uit voor een 45-jarige vrouw. Ze had een zomerkleedje aan waar haar mooie decolleté in te bewonderen was.
“Hallo Tante, zijn Elsie en Bram er niet?”
“Hallo Jan, nee die zijn met hun papa naar het zwembad vertrokken. Ze zijn net weg. Jammer dat je niet wat vroeger gekomen bent dan had je kunnen meegaan.”
Jans gezicht stond op onweer. “Jammer ik had gehoopt monopoly te kunnen spelen met mijn neef en nicht.”
Tante had wat medelijden met haar neefje van 14 jaar. Hij was erg groot voor zijn leeftijd, wel 1m90, maar had wel nog een mager jongenslijf. “Kom maar even naast Tante liggen en geniet wat van het zonnetje”.
Jan nam ook een ligzetel en plaatste hem naast die van Tante.
“Je moet wel even je bovenlijf inwrijven hoor, anders verbrandt je”, zei Tante vermanend.
Jan nam wat zonnebrandolie en wreef zijn smalle borst en schouders in. “Doe jij mijn rug dan even , Tante?”
“OK jongen, zet je even naast me op de ligzetel.” Tante wreef de olie met haar zachte handen over de slanke rug van Jan. “Je moet wat meer boterhammen eten jongen, ik voel je ribben zo”. Terwijl ze dat zei, kittelde ze Jan tussen de ribben.
Jan gierde het uit van het lachen en duwde als reactie Tante terug op haar rug in de ligzetel. “Wrijf je Tante haar rug ook even in?” Ze draaide zich op haar buik en deed de schouderbandjes van haar kleedje omlaag. Jan zag dat ze geen BH droeg en dat haar mooie grote borsten alleen maar bedekt waren door het dunne stof van het zomerkleedje.
Zachtjes wreef hij de bovenrug in van Tante en kittelde haar vervolgens onder de oksels en gleed dan naar zijkant van haar borsten met zijn handen.
“Niet kittelen”, riep Tante “daar kan ik niet tegen”. “Poets wederom poets” lachte Jan “jij hebt me eerst gekitteld.”, en hij bleef verder kittelen. Tante kon er echt niet tegen en sprong recht waardoor haar kleedje gedeeltelijk over haar borsten zakte. Jan kon zowaar haar donkere tepels zien priemen boven het stof. “Zie nu wat je gedaan hebt”, zei Tante, maat ze deed geen moeite om haar borsten terug met het kleedje te bedekken.
Jan keek met grote ogen naar de bruine tepels die mooi afstaken tegen het melkwitte vlees van Tantes borsten.
“ Je hebt mooie borsten Tante”, zei hij bedeesd, zonder zijn blik van de grote tieten weg te houden.
“Vind je dat jongen?, je oom kan er ook niet genoeg van krijgen.”
“Wat doet hij dan, Tante?”
“Hij vindt het fijn er aan te sabbelen en af en toe in te bijten, hihi”
“Doet hij je dan niet pijn”, vroeg Jan.
“Nee hoor” lachte Tante, “ik vind dat juist erg fijn”.
Jan trok zijn stoute schoenen aan en mompelde “ik zou dat ook wel eens willen proberen”.
Tante twijfelde even, zou ze haar neefje dat plezier gunnen? Ach waarom niet, hij was toch zo ontgoocheld dat Elsie en Bram er niet waren, dus ….
“Daar ben je toch veel te jong voor, jongen” zei ze even later.
“Toe Tante…”
“OK” zei Tante, “maar je mag het wel tegen niemand vertellen he”
Jan schudde van nee en bukte zich naar Tante toe .Zachtjes nam hij een donkere tepel tussen zijn lippen, vervolgens beet hij er stilletjes op. Tante kreunde stilletjes.
“Oei, heb ik u pijn gedaan Tante?”, vroeg Jan.
“Nee jongen, Tante vindt het heel erg fijn, doe maar verder hoor.”
Jan werd nu wat vranker en trok het kleedje nog wat meer naar beneden zodat Tantes grote tieten helemaal bloot waren. Hij streelde met zijn linkerhand de rechter borst van Tante en kuste de linker tepel teder. Tante vond het heerlijk en trok Jan nog wat dichter tegen zich aan. Hierdoor voelde ze zijn stijve piemel in haar zij priemen. “Zo,” zei ze lachend “ik geloof dat je piemel het ook fijn vindt”. Haar vingers plooiden zich achter de boord van zijn short en trok ze plots naar beneden. De lul van Jan veerde recht tegen zijn buik aan.
“Jezus,” zei Tante verbaasd, “wat heb jij een lange lul zeg”. Jan was dan nog niet helemaal volgroeid maar zo een lange lul had Leentje nog nooit gezien. Hij was weliswaar niet zo dik maar zeker 20 cm lang. Langzaam nam ze hem vast en trok de voorhuid over zijn eikel.
“Oh Tante, wat doet u nu? ,stotterde Jan, haast zonder adem.
“Vind je dat niet fijn jongen, dan stopt Tante er wel mee hoor”.
Jan kon niet snel genoeg antwoorden “Neenee, doet u maar verder hoor, ik vind het heerlijk. Maar mijn piemel kriebelt wel heel erg.”
“Heb je al ooit sperma gespoten?” , vroeg Tante.
Een beetje beschaamd, schudde Peter van nee. Sommige van zijn vrienden op school hadden tegen hem al gepocht dat ze klaar gekomen waren, en hij had stoer gezegd dat het hem ook al gebeurd was, maar dat was eigenlijk een leugentje om bestwil.
“Zal ik je wat helpen misschien?”, vroeg Tante.
Jan knikte enthousiast van ja.
“Ik ga wel even de deur sluiten” , zei Tante, “want we hebben geen pottenkijkers nodig, he?”
Even later kwam Tante terug de afgesloten tuin in; Ze had haar zomerjurkje inmiddels uitgedaan en had enkel nog een minuscule string aan. Haar zware blanke tieten hingen ietsje naar beneden maar haar donkere tepels priemden toch nog mooi omhoog.
Ze deed Jans short uit en ging lachend naast hem op het ligbed zitten.
“Leg je maar even op je rug Jan, dan zal Tante je wat helpen.”
Een beetje nerveus deed Jan wat Tante zei. Zijn lange lul stak als een vlaggetje omhoog. Tante nam de slanke piemel in haar hand en bewoog weer zachtjes de voorhuid op en neer. Jan kreunde van genot en kneep intussen de dikke tieten van Tante. Na enkele minuten voelde Jan iets dat hij nog nooit ervaren had. Vanuit zijn hele onderbuik kwam er een heerlijk gevoel naar boven “Oh Tante, wat gebeurt er?” Hij had zijn verbazing nog maar net uitgeroepen of hij kwam als een vulkaan tot uitbarsting. Zijn jonge sperma vloog wel een meter hoog en kwam dan op Tantes mooie tieten terecht.
Tante wreef het zoute sperma over haar tepels en rilde ook van genot maar was natuurlijk nog niet verzadigd. Intussen was Jan wat tot zijn positieven gekomen en nam hij zijn Tante vast in een innige omhelzing waarbij haar borsten tegen zijn smalle ribbenkast geplet werden.
“Oh Tante, dit heb ik nog nooit meegemaakt, zo’n heerlijk gevoel” ,zei hij ademloos.
“Dat is nu klaarkomen” zei Tante met pretoogjes. “ Tante zou ook wel eens willen klaarkomen met jou, zou dat lukken, denk je?”
“ik weet het niet” zei Jan, “wat moet ik dan met je doen”.
“Maak je geen zorgen, dat zal Tante je wel tonen. Sta op en laat Tante even liggen.”
Leentje legde zich neer en trok haar string meteen uit. Jan keek met grote ogen naar haar kut met erboven een mooi streepje zwart schaamhaar.
Leentje nam zijn trillende hand en leidde hem naar haar kut. “Voel hier eens met je vinger” , zei ze zachtjes en drukte Jans middenvinger tegen haar clitje. Jan streelde het genotsknopje van zijn Tante die luid begon te kreunen. “Goed Jan, daar moet je wrijven ja, dat vindt Tante heerlijk. Voel ook eens wat lager hoe nat ik ben.”
Jan ging met zijn vinger tussen Tantes schaamlippen en drong langzaam haar kutje binnen. Het was lekker warm en nat in haar kutje en ze kreunde “dieper jongen, dieper.” Jan luisterde als een slaafje en stak meteen een vinger erbij. Hij ging nu in en uit de kut van Leentje die ondertussen zelf met haar dikke tepels speelde.
“Kom even op Tante liggen Jan”. Jan twijfelde geen seconde en ging op Tante liggen, hij voelde de zachte tieten onder zich en zijn lange lul was weer op volle oorlogssterkte… Tante nam de harde jongenspik in haar hand en leidde hem haar gulzige kut in. “Duw maar jongen”, Jan duwde zijn lul tot aan zijn ballen bij Tante binnen. “Oh Jantje zo diep is er nog nooit iemand in Tantes kutje geweest, het voelt heerlijk.” Jan glom van trots en pompte met nog meer overgave zijn lange lul in Tantes kut op en neer. Tante klemde haar benen samen om de lul nog beter te voelen en begon plots te rillen van genot “Oh Jan , nog even ik kom klaar jongen jaaaaa.” Tante kneep zo hevig met haar kutspieren dat Jan ook met een diepe kreun klaarkwam en zijn sperma diep in de kut van Tante spoot.
“Vind je het nu nog een vervelende zomerdag?” knipoogde Tante naar Jan. “Nee hoor Tante” lachte Jan “dit is zeker de mooiste dag in mijn leven, ik hoop dat er nog zo mooie dagen zullen komen. “Reken maar van wel Jan, als Tante alleen is mag je haar zeker nog eens een bezoekje brengen, maar vergeet je lekkere lul dan niet mee te brengen he”


Alle Leentjes of andere dames met mooie grote tieten mogen altijd reageren voor een persoonlijk verhaaltje op langejan1955@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners