Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eline Bij Oom En Tante - 17888 keer gelezen
Eline verheugde zich op het weekend. Ze ging logeren bij oom Wouter en tante Leanne in Laren. Hun dochter, het nichtje van Sharon, was even oud als zij, veertien jaar en ze kon het goed met haar vinden. Haar oom en tante waren behoorlijk rijk en woonden in een riant huis met een zwembad in de tuin. Het zou mooi weer worden en Eline keek er naar uit om lekker te zwemmen en lol te hebben met haar nichtje. Ze kon nu nog niet vermoeden dat het allemaal wat anders zou uitpakken.Zaterdagochtend zette de moeder van Eline haar af bij haar oom en tante. Ze gaf haar oom en tante allebei drie zoenen en vloog daarna Sharon, die de trap af kwam rennen, om de hals. De twee meiden renden daarna snel weer naar boven, naar de kamer van Sharon, waar al een matras klaar lag.
“Je hebt geluk,” zei Sharon opgewonden tegen haar nichtje. “Papa en mamma krijgen vanavond vrienden op bezoek.”
“Gaaf! Mogen wij dan lekker films kijken op jouw kamer?”
“Nee, joh, gekkie. Wij mogen lekker drankjes inschenken en zo. Maar dat is nog niet eens het leukste.”
“Oh nee, wat is dan het leukste?”
“Dat zeg ik lekker niet. Maar het is echt super vet. Je ziet het vanzelf.”

Eline vond het maar niks dat haar nichtje haar geheimen niet wilde blootgeven. Ze wilde weten wat er zo leuk zou worden vanavond. Maar hoe ze ook zeurde, haar nichtje gaf geen antwoord op haar vragen.

Tijdens het avondeten praatte iedereen weer bij. Het was een tijdje geleden dat Eline hier had gelogeerd en haar oom en tante wilden graag weten hoe het met haar ging. Vrolijk vertelde de tiener hoe het op school ging en dat ze tegenwoordig een verzorgpony had op de manege. Sharon was meteen jaloers en de meisjes spraken af dat Sharon snel een keer bij Eline zou gaan logeren en dat ze dan naar de manege zouden gaan.

Na het eten hielpen de meisjes met afruimen. Toen Eline de borden naar de keuken bracht, zei haar tante: “Heeft Sharon je al verteld dat we vanavond bezoek krijgen?”
“Ja, vanmiddag meteen,” zei Eline en zette de borden op het aanrecht.
“Mooi zo. Heeft ze je ook uitgelegd dat jullie samen de drankjes mogen serveren?”
“Ja, ook dat.”
Eline snapte niet wat er zo leuk was aan drankjes serveren voor volwassenen. Haar tante had het ook al over ‘mogen’, maar voor haar klonk het meer als ‘moeten’. Aan de andere kant was haar nichtje zo enthousiast geweest, dat er vast iets leuks aan vast zat.
“Heel goed. Het zijn een aantal goede vrienden van ons die langskomen en we maken er altijd een speciaal feestje van als ze komen. Dat betekent dat we ons allemaal extra leuk aankleden en dat jullie ook wat speciaals aankrijgen, zodat jullie er hetzelfde uit zien. Sharon zal het je zo meteen wel laten zien. Als je het leuk vindt, mag je de kleding morgen mee naar huis nemen.”Eline snapte er allemaal weinig van, maar het idee dat ze nieuwe kleren kreeg, was een leuk vooruitzicht. Nieuwsgierig liep ze even later achter haar nichtje aan de trap op. Sharon nam haar eerst mee naar de badkamer, waar ze onder de douche stapte. Ze zei dat Eline zich ook moest douchen omdat dat er allemaal bij hoorde.
“Eigenlijk is het een soort spel dat we spelen vanavond,” legde ze uit. “Er zijn allemaal regeltjes en wij zijn de serveersters. Het is echt super leuk!”

Eigenlijk had Eline gehoopt dat het na het eten allemaal wat duidelijker zou worden wat er die avond ging gebeuren, maar ze snapte er steeds minder van. De uitgelaten stemming van haar nichtje deed haar echter vermoeden dat het wel een hele leuke avond zou worden, dus daar moest ze dan maar op vertrouwen.

Na het douchen pakte Sharon de kleding die ze aan moesten. Het bestond uit een zwart minirokje, een wit bloesje met korte mouwtjes, zwarte laarzen en een aantal accessoires. Aan alles was gedacht, zelfs het zwarte kanten slipje dat ze zouden dragen was hetzelfde.
“Ik hoop dat de laarzen passen,” zei Sharon. “Vorige keer hadden we dezelfde maat, dus we hebben maar gegokt dat dat nu nog steeds zo zou zijn.”
“We zullen zien,” zei Eline, die de laarzen erg mooi vond en ze direct aanpaste. Gelukkig zaten ze als gegoten en ze bewonderde het elegante, zwarte leer dat tot net onder haar knieën kwam. Over haar rokje was ze wat minder te spreken. Hij was erg minuscuul en kwam nauwelijks over haar billen heen. Niet dat er iets te zien viel, maar hij was wel erg gewaagd.
“Hadden ze niet wat langere rokjes kunnen geven?”
“Nee, joh. Deze zijn prima.”
“Nou, ik vind ze anders behoorlijk kort.”
“Alsof je nog nooit een minirokje aan gehad hebt,” lachte Sharon. “Kom, je bent jong en je kunt het hebben. Het ziet er toch leuk uit?”
“Nou ja, op zich wel. Maar ik weet niet. Met al die vreemde mensen vanavond.”
“Ach, joh, het went zo. Over tien minuten ben je vergeten dat hij zo kort is.”
“Hmmm… dat zal wel. Maar goed, kun je me mijn BH even geven?”
“Oh, je hoeft geen BH aan, hoor, vanavond.”
“Wat?”
“Gewoon, dat hoeft niet. Het staat niet zo bij dit bloesje.”
“Hoe bedoel je?”
“Nou, dit is erg dunne stof, dus als je daar een BH onder draagt dan zie je dat meteen en dat ziet er niet uit. Geloof me, ik heb het met mamma geprobeerd.”
“Dus ik moet hem gewoon zo aantrekken?”
“Ja. Wees blij dat je een keertje niet zo’n irritant ding aan moet.”
“Tja, ik weet niet. Ik ben er net aan gewend.”Eline haar lichaam was nog volop in ontwikkeling. De transformatie naar een volwassen vrouw was al een flink eind gevorderd en sinds een jaar droeg ze een BH. In het begin was dat natuurlijk erg leuk geweest, maar het was toch ook wel raar en behoorlijk wennen geweest. En net nu ze het normaal vond om zo’n ding te dragen, kreeg ze te horen dat ze hem vanavond niet aan hoefde. Ze snapte er weinig van. Maar eigenlijk snapte ze van de hele gang van zaken niks, de hele avond was nog een mysterie. En dus legde ze zich er maar bij neer en trok het witte bloesje aan.

De accessoires bestonden uit een soort van wit kanten rushes, die ze om hun polsen droegen en een dun, zwart, leren bandje voor om hun hals. Toen de meisjes allebei waren aangekleed, bekeek Eline het resultaat. Ze kon niet ontkennen dat ze er wat apart, maar leuk uitzag. Sexy? Jazeker. Ze moest bekennen dat haar prille vrouwelijke figuren, waar ze zo trots op was, wel erg goed naar voren kwamen zo en stiekem vond ze het wel een leuk idee dat ze daar vanavond mee kon pronken.

Voorzichtig liep het tweetal de trap af. De laarzen hadden hoge hakken en alhoewel het niet de eerste keer was dat ze daarop liep, moest Eline er wel weer even aan wennen.

In de keuken slaakte tante Leanne een gil van verassing.
“Wat zien jullie er enig uit! Geweldig!”
Zelf had ze zich ook omgekleed en droeg ze nu een rokje en een bloesje met een diep decolleté. Het was overduidelijk dat ze en push-up BH droeg, waardoor haar boezem ongeveer uit haar bloes werd gedrukt. Ze had zich prachtig opgemaakt en haar lange, bruine haren in een paardenstaart gebonden. Haar oren werden gesierd door twee grote gouden ringen. Eline vond de kleding van haar tante behoorlijk gewaagd, maar moest toegeven dat ze er prachtig uitzag.

Om half negen ging de bel.
“Kom,” zei Sharon en trok haar nichtje mee naar de voordeur.
Voor de deur stond een echtpaar dat ongeveer even oud was als de oom en tante van Eline. Ze werden hartelijk begroet door Sharon en daarna maakten ze kennis met Eline. De vrouw heette Manuela en de man stelde zich voor als Dick.

De meisjes namen hun jas aan en namen de gasten mee naar de woonkamer. Manuela was al even mooi en sexy gekleed als tante Leanne. Het was een knappe vrouw met halflang, goudblond haar en ze had duidelijk aandacht besteed aan haar make-up, waardoor haar blauwe ogen straalden. Ze droeg een roze plooirokje en een bloesje met bloemetjes erop. Dick droeg een maatkostuum met een krijtstreep, net als de oom van Eline, alhoewel zijn pak effen was.

De volwassenen begroetten elkaar uitgebreid en de vrouwen kregen complimentjes over hun uiterlijk van de mannen. Het ging er allemaal wat anders aan toe dan bij Eline thuis, maar Sharon scheen het allemaal normaal te vinden.
“Wat zien de meisjes er geweldig uit,” hoorde Eline Manuela tegen haar tante zeggen. “Heerlijk gewoon. En je nichtje is echt een snoepje. Beeldschoon.”
Het verwonderde Eline dat er zo over haar werd gepraat waar ze bijstond, maar tijd om er over na te denken had ze niet, want Sharon trok haar alweer mee naar de keuken, om drankjes in te schenken.Net toen ze iedereen van een drankje hadden voorzien, ging de bel opnieuw. De meisjes liepen naar de voordeur en lieten het tweede stel binnen. Eline stelde zich keurig netjes voor en maakte zo kennis met Maurice en Minke. De vrouw verraste haar door haar spontaan drie zoenen te geven. Maar Eline werd nog meer verrast toen ze haar jas uit trok. Niet zozeer door het feit dat ze een zeer kort, zwart rokje droeg en zwarte laarzen tot over haar knieën, als wel door wat ze boven haar rokje droeg. Haar bovenlijf was gevat in een dun, zwart truitje met lange mouwen. Alhoewel het niet echt een truitje was, want het was van een soort elastische stof die strak om haar lijf sloot en zo haar grote borsten accentueerde. Wat Eline echter met stomheid sloeg, was dat de stof behoorlijk doorschijnend was. Ze kon de borsten van de vrouw zo ongeveer zien, want die droeg geen BH. Eline moest toegeven dat het haar goed stond, de elegante vrouw zag er mooi uit, maar ze stond er wel versteld van dat iemand zo bij een ander op bezoek ging. Maurice droeg een maatpak, net als de andere heren, maar dat viel Eline nauwelijks op. Ze viel hier van de ene verbazing in de andere en vroeg zich af wat er nog meer stond te gebeuren die avond.

De meisjes schonken het pas gearriveerde stel wat te drinken in en gingen toen naar de keuken om hapjes te maken. Ze vulden selderij stengels met monchou, sneden kaas en worst en maakten nog wat lekkere dingetjes. Eline werd tussendoor nog weggeroepen om nog een rondje drinken in te schenken. Ze was al aardig gewend aan haar kleding, maar terwijl ze de drankjes op de salontafel zette, lette ze er wel op dat ze geen inkijk had onder haar korte rokje.

Toen de hapjes waren geserveerd en de meisjes voor een derde ronde drankjes hadden gezorgd, werden de meisjes naar de woonkamer geroepen.
“Nu gaat het beginnen,” zei Sharon glunderend tegen haar nichtje.
“Wat? Wat gaat beginnen?”
“Wacht maar. Zie je vanzelf,” zei ze mysterieus en liep voor Eline uit de woonkamer binnen.
Eline wilde weten wat er nu weer ging gebeuren, maar voor ze de kans kreeg het aan haar nichtje te vragen, waren ze al in de woonkamer.

In het midden van de kamer stond Minke. Ze zag er een beetje streng uit, maar keek toch ook heel vriendelijk.
“Kom maar eens hier,” zei ze.
Eline zag dat ze iets in haar handen had, maar kon niet helemaal thuisbrengen wat het was. Ze kwam er echter snel genoeg achter, want de vrouw pakte een maskertje en deed het om bij Sharon, die zich zo zonder tegenwerking liet blinddoeken. Hierna wilde de vrouw Eline ook blinddoeken, maar die deed een stap naar achter.
“Kom, meisje, je hoeft niet bang te zijn,” zei Minke vriendelijk. “Er gaat niks vervelends gebeuren.”
“Nee,” zei Sharon vrolijk, “je moet gewoon meedoen, dat is echt super leuk.”
Eline dacht na. Wat was hier de bedoeling van? Gingen ze een soort spelletje spelen? Ze had vandaag al zoveel vragen gesteld, zonder er antwoord op te krijgen, dat ze wist dat het geen zin had om er nu nog meer te stellen. Ze liet zich wederom overtuigen door het enthousiasme van haar nichtje en deed een stap naar voren, waarna Minke haar direct blinddoekte.

Duisternis omsloot haar nu en haar andere zintuigen spitsten zich. Ze hoorde dat Minke wegliep en weer terugkwam.
“Handen naar voren,” was het korte bevel.
Eline stak haar handen naar voren. Het had weinig zin om bij elke nieuwe verassing weer te gaan bedenken wat het doel daarvan was en ze besloot alles maar gewoon over zich heen te laten komen. Ze wilde geen zeikerd zijn.Eerst gebeurde er niks. Wel hoorde ze dat Minke naast haar iets bij haar nichtje deed. Al snel kwam Eline er achter wat ze had gehoord, want er werden twee leren polsbanden om haar polsen gegespt, die vervolgens aan elkaar werden geklikt. Lichtelijk nerveus deed Eline op aanwijzing van Minke een paar stappen naar voren. Daar wachtte ze tot Minke klaar was met de andere voorbereidingen. Ze schrok even toen de vrouw haar weer aanraakte en iets aan haar polsbanden klikte. Maar toen haar armen vervolgens de lucht in werden getakeld kreeg ze het pas echt benauwd.
“Sharon?” zei ze angstig.
“Gewoon doen wat ze zeggen,” zei haar nichtje. “Het is allemaal een spelletje. Als je gewoon doet wat ze zeggen, is het echt heel leuk.”
“Zeker weten?”
“Ja, echt.”

De woorden van haar nichtje stelden Eline niet echt meer gerust. Ze stond vastgebonden en geblinddoekt in de woonkamer van haar oom en tante en had geen idee wat daar de bedoeling van was. Bloednerveus wachtte ze af wat er ging gebeuren.

“Hmmm, wat een heerlijk schatje is dat nichtje van je,” hoorde Eline Minke tegen haar tante zeggen. “Je hebt niet gelogen.”
“Is het geen plaatje? Je wilt niet weten hoe vaak mijn lief en ik het hier al over gehad hebben.”
“Ja, dat geloof ik graag,” lachte Minke, die nu achter Eline stond.
“Rustig maar, schatje,” fluisterde de vrouw nu in Eline haar oor. “Je zult het vast geweldig vinden.”
Eline had nog steeds geen idee wat ze nou precies geweldig moest vinden, maar kreeg al snel een hint, toen ze voelde hoe de vrouw haar handen om haar borsten liet glijden.
“Hé!” riep ze uit.
“Stil maar, hoe eerder je je overgeeft, hoe beter.”
Slanke vrouwenhanden gleden over het lijf van Eline. Zonder er iets tegen te kunnen doen, werden haar billen en haar borsten betast. Eline was hier totaal niet van gediend en probeerde aan de handen te ontkomen. Dit tot ongenoegen van Minke, die ineens fel uit de hoek kwam. Ze trok Eline aan haar haren en zei: “Ophouden! Het kan vanavond een leuke avond voor je worden, maar als je moeilijk gaat doen, dan kan het nog wel eens behoorlijk vervelend worden. Sta stil en werk mee!”
“Ja, niet tegenwerken, hoor,” zei Sharon.
“Stil jij!” snauwde Minke naar het andere meisje.
“Dus? Wat gaat het worden? Ga je braaf zijn?”
Eline was overweldigd door de felle reactie van de vrouw. Daarnaast was ze gewend om volwassenen te gehoorzamen en zag ze zelf ook wel in dat tegenwerken niet zo’n zin had, of ze het nou leuk vond wat ze met haar deden of niet. En dus antwoordde ze bevestigend.

De andere volwassenen zaten genietend toe te kijken vanaf de bank. Ze wisten dat Minke uitermate bedreven was in het verkrijgen van medewerking van tienermeisjes. Maurice keek tevreden toe hoe zijn vrouw haar handen onder het korte rokje van het opstandige pubertje stak en haar slipje naar beneden trok. Het meisje stapte zonder problemen uit het textiel en Minke gaaf haar een zoentje als beloning. Daarna liep ze naar het andere tienertje dat met haar handen boven haar hoofd stond vastgebonden. Ook bij dit meisje liet ze haar handen langzaam over haar hele lijf glijden. Zachtjes en sensueel kneedde ze de borsten van het meisje, alvorens ze haar bloesje met een plotselinge ruk open trok, waardoor de knoopjes door de kamer vlogen.Het viel Dick op dat de borsten van Sharon alweer waren gegroeid sinds de laatste keer dat hij haar had gezien. Ze waren al heerlijk vol en rond. Hij had de hele week uitgekeken naar deze avond en zijn lid roerde zich in zijn broek bij de aanblik van al dat lekkers. Met zijn arm om Leanne geslagen, keek hij hoe toe Minke nu ook het slipje van Sharon uittrok.

Sharon wist wat er van haar verwacht werd en zette haar voeten uit elkaar. Minke stak haar hand uit en aaide zachtjes over het kaalgeschoren kutje van het meisje. Ze boog voorover en zoog op de jonge borsten van het tienertje, terwijl haar hand het klitje van het meisje beroerde. Al snel voelde ze nattigheid en liet ze haar wijsvinger tussen de glibberige lippen door heen en weer glijden. Ze kon zien dat het meisje genoot van haar handelingen, want deze opende haar mond en begon zwaarder te ademen.

Nadat ze een tijdje met Sharon had gespeeld, haakte ze het jonge ding los en begeleidde haar voorzichtig door de kamer. Ze zorgde ervoor dat het geblinddoekte meisje nergens over kon struikelen en liet haar plaatsnemen op de bank. Dick en Maurice schoven wat uit elkaar en lieten het meisje tussen hen in plaatsnemen. Leanne maakte de broek van Dick los en haalde zijn erectie tevoorschijn. Daarna pakte ze de hand van haar dochter en legde deze om het forse apparaat. Aan de andere kant van het meisje maakte Maurice zelf zijn broek los en legde even later de andere hand van Sharon om zijn harde pik. Met een gelukzalige lach om haar mond begon het tienersletje de twee mannen af te trekken.

Minke was ondertussen weer naar Eline gelopen, die geen idee had wat er verder allemaal in de kamer gebeurde en angstig stond af te wachten. Minke streelde de ranke nek van het tienertje en gaf haar een zoentje op haar mond. Daarna begon ze de bloes van het meisje los te knopen, zodat de aanwezigen even later haar prille borsten konden zien. Eline liet haar in eerste instantie begaan, maar toen Minke haar blote borsten begon te strelen, zei ze resoluut: “Nee.”
Daarbij draaide ze haar bovenlijf zo goed als het kon weg.

De volwassen vrouw gaf het jonge meisje direct een klap in haar gezicht.
“Niet tegenwerken, kutje. Hebben je ouders je niet geleerd dat je moet doen wat volwassenen zeggen?” zei ze streng.
Eline was totaal onthutst door de klap. Het werd haar nu pas echt duidelijk dat ze niks in te brengen had en alles diende te doen wat deze mensen wilden of ze dat nou leuk vond of niet.
“Ja, maar…” begon ze te stamelen, zonder te weten wat ze eigenlijk wilde gaan zeggen.
“Niks te maren,” viel Minke haar streng in de reden. “Gewoon doen wat je wordt opgedragen. Okay?”
Eline knikte.
“Goed zo, schatje. Dat is beter.”
Ten teken van goedkeuring drukte Minke haar lippen op die van Eline en zoende haar. Direct daarop volgde nog een zoentje en nu drong ze met haar tong de mond van het tienertje binnen. Deze besefte maar al te goed wat er net tegen haar was gezegd en werkte mee. Eline opende haar mond en zoende terug. Haar tong streelde die van de volwassen vrouw, die ineens verassend teder was. Het was zeker niet de eerste keer dat Eline tongzoende, zo onschuldig was ze niet. Ze had zelfs al wel eens met een ander meisje gezoend. Nieuwsgierig als ze was, had ze een paar maanden geleden op haar kamer wat zitten experimenteren met haar vriendinnetje. Met rode blosjes op hun wangen van opwinding hadden de twee meisje op bed elkaar gezoend. Meer dan twintig minuten hadden de twee pubertjes met elkaar liggen vrijen. Toen waren ze ruw gestoord door een telefoontje en daar was het verder bij gebleven.

Nu stond Eline met een volwassen vrouw te tongen, maar ze moest toegeven dat die vrouw erg lekker zoende en toen Minke haar borsten opnieuw begon te strelen, liet ze de vrouw begaan. Sterker nog, tot haar eigen verbazing gaf ze een licht kreuntje van opwinding.Op de bank zat Sharon nog steeds tussen de twee mannen in. Voor haar was dit niet nieuw. Ze was wel vaker het middelpunt van de belangstelling op dit soort feestjes en bedreven trok ze de twee kerels af. Het was jammer dat ze niet kon zien wat er allemaal met haar nichtje gebeurde, die wilde blijkbaar niet meewerken. Dat had ze niet verwacht, het was toch leuk en spannend om met seks bezig te zijn. Dat hadden haar ouders haar al van jongs af aan ingegeven en ze genoot dan ook van de twee heerlijke harde lullen in haar hand. Verder was het niet meer dan normaal dat jonge meisjes zoals Eline en zij deden wat hen werd opgedragen. Ook daar waren haar ouders altijd zeer duidelijk in geweest, dus waarom deed Eline niet gewoon wat er van haar werd verwacht?

De volwassenen keken genietend toe hoe Minke met het blonde sletje stond te vrijen. Leanne stond op van de bank en liep naar haar nichtje toe. Minke snapte wat ze wilde en maakte plaats en ging achter Eline staan. Ze liet haar handen over de ronde billen van het meisje glijden, terwijl de tante van het meisje haar gezicht in haar handen nam en haar een zoen op haar mond gaf. Eline zoende terug, zonder te weten wie ze zoende. Toen Leanne haar tong uitstak, deed de dochter van haar zus dat ook en teder begonnen ze te tongen.

Minke liet ondertussen haar handen van achter tussen de benen van het vastgeketende tienertje glijden en merkte tevreden op dat het meisje al enigszins nat was geworden. Ze streelde het zachte kutje en wederom gaf Eline een kreun.
“Zie je wel dat het lekker is?” zei Minke. “Als je gewoon meewerkt, zul je zelf ook heerlijk genieten vandaag. Dus doe maar gewoon wat je gezegd wordt.”
Eline wist niet wat ze er van moest denken. Natuurlijk werd ze nat van deze aanrakingen, dat was een normale lichamelijke reactie. Maar dat betekende niet dat ze dit allemaal zelf wilde. Technisch gesproken was dit aanranding. Of was het alleen aanranding als ze niet vrijwillig meewerkte? Ze wist het allemaal niet en besloot er ook niet langer bij stil te staan. Het was duidelijk dat ze geen keus had en diende te doen wat haar werd opgedragen, er was geen ontkomen aan en dus liet ze Minke met haar kutje spelen, terwijl de vrouw voor haar, die haar tante kon zijn of die andere vrouw, met haar borsten speelde.

Na een tijdje maakte Minke het vastgeketende meisje los. Ze deed haar polsbanden nog niet af, want ze was er nog niet gerust op dat het sletje volledig mee zou werken.
“Knielen,” zei ze kortaf.
Eline knielde neer.
“Op handen en knieën en meekomen.”
Wederom gehoorzaamde het meisje, alhoewel ze het wel behoorlijk vernederend vond. Want Minke had haar bij haar lange, blonde haren vastgepakt en leidde haar zo door de kamer.
“Wat denk je er van, Manuela? Zullen we eens kijken of dit sletje een beetje kan likken?”
“Graag,” zei de vrouw vanaf de bank. Ze schoof wat onderuit en tilde haar rokje op, waaronder ze geen slipje droeg.

Er schoten meteen twee gedachten door het hoofd van Eline. Ten eerste dat ze blijkbaar een vrouw moest gaan beffen, iets wat ze nou niet echt een geweldig idee vond. Maar daarnaast zat Manuela blijkbaar nog op de bank en dat betekende dat… ze net met haar tante had staan tongen. Dat besef was behoorlijk verwarrend, want eigenlijk was het best lekker geweest. Maar met haar eigen tante? Dat hoorde toch niet?

Erg veel tijd om daar bij stil te staan, kreeg Eline echter niet. Ze werd kruipend naar de bank geleid, waar Minke haar hoofd met beide handen vastpakte en tussen de benen van Manuela leidde. Wouter, die naast Manuela zat, keek genietend toe hoe Minke het gezicht van zijn nichtje recht tegen de natte pruim van de mooie vrouw drukte.Eline voelde de hete, vochtige schaamlippen van Manuela tegen haar gezicht drukken. Minke duwde haar stevig aan, waardoor het jonge tienertje werd gesmoord en geen adem kon halen. Gelukkig werd Eline al snel weer aan haar haren naar achteren getrokken. Ze hapte naar adem, terwijl het kutgeil haar neus en wangen deed glinsteren.
“Zo, en nu ga je eens goed die kut likken, sletje,” zei Minke, die Eline nog steeds stevig bij haar haren vasthield en haar weer wat naar voren duwde.

Onzeker stak Eline haar tong uit en proefde voor het eerst in haar leven de vagina van een andere vrouw. Het was een rare gewaarwording. Manuela was geil als boter geworden door de aanblik van het verrukkelijke jonge meisje in de kettingen en nu moest Eline de witte sappen tussen haar schaamlippen oplikken. Het smaakte naar niks anders dat ze ooit had geproefd. Niet geweldig, maar ook niet vies. Aangemoedigd door Minke begon ze de kut te likken. Met lange halen liet ze haar tong tussen de schaamlippen door glijden en al snel begon de vrouw, die ze verder niet kon zien, te kreunen van genot.

Op de andere bank greep Dick Sharon in haar nek en duwde haar hoofd in de richting van zijn paal.
“Zo, ga jij maar eens lekker op mijn pik zuigen, sletje,” zei hij.
Sharon giechelde en liet zich gewillig naar zijn harde paal leiden. Ze opende haar mond en liet het warme vlees naar binnen glijden. Het jonge tienertje was dol op pijpen en begon vlijtig op de harde lul te zuigen. Haar tong masseerde de gevoelige tip, waarna ze haar hoofd op en neer bewoog en haar mond zachtjes over de schacht heen en weer liet glijden. Ze vond het elke keer weer reuze spannend om zo’n fors apparaat in haar mond te hebben. Het was heerlijk om te merken hoezeer mannen ervan genoten als zij hen pijpte en het leuke was bovendien dat er altijd de kans bestond dat ze klaar kwamen, zodat ze haar mondje ineens vol sperma had.

Maurice stond op van de bank en trok het onderlijf van Sharon op de grond, zodat ze in een geknielde houding, zuigend tussen de benen van Dick kwam te zitten. Maurice was bloedgeil en zijn pik stond rechtop uit de gulp van zijn pantalon, als een vlaggenmast aan een gebouw. Hij knielde achter het pubertje neer en keek verlekkerd naar de sappige vrucht tussen haar benen. De lipjes rood gezwollen van opwinding, kaalgeschoren en uitnodigend, bijna smekend om geneukt te worden. Een wens die snel in vervulling zou gaan, want de volwassen man duwde zijn harde pik tegen het zachte kutje aan en wreef er teder over heen. Met zijn rechterhand trok hij haar kutje open en met zijn linker dirigeerde hij zijn zware lans bij haar naar binnen.

Onderwijl had Sharon’s moeder niet stil gezeten. Zodra Maurice was opgestaan, was ze op zijn plek neergestreken en nu zoog ze op de pik van Dick, terwijl haar dochter gelukzalig op zijn ballen sabbelde. Dick keek tevreden toe hoe moeder en dochter samen zijn pik verwenden. Sharon kwam wat omhoog en nu gleden hun tongen samen over zijn glanzende eikel. Het tweetal leek goed op elkaar ingespeeld en pijpten de man samen de zevende hemel in.Maurice was ook in de zevende hemel. Zijn pik gleed ritmisch in en uit de nauwe, natte schede van het geile pubertje, totaal besmeurd met haar geil. God wat neukte dat krengetje toch lekker. Alhoewel niemand zo lekker neukte als zijn eigen dochter, was dit toch een goede tweede.

Twee meter naar rechts bereikte Manuela haar hoogtepunt. Minke had Eline continu instructies gegeven over hoe ze moest beffen en nu zoog ze onafgebroken op de klit van de volwassen vrouw, die kermend van genot klaarkwam. Na dit behaalde resultaat kreeg Eline geen seconde rust, want ze werd meteen tussen de benen van Wouter geleid.
“Zo, ga nu de pik van je oom maar eens lekker verwennen,” zei Minke.

Volledig geïndoctrineerd door alles wat er was gebeurd, liet Eline zich als een braaf gebruikssletje leiden. Het drong nog wel tot haar door dat het haar oom was die ze moest gaan pijpen, een familielid en een man die ze al van jongs af aan kende, maar ze werkte niet tegen en even later greep ze een dikke paal vast, die ze niet kon zien, maar die van haar oom moest zijn. Ze had al wel een paar keer een jongen afgetrokken en was ook geen maagd meer, maar eerlijk gezegd had ze nog nooit een man gepijpt. Zenuwachtig begon ze aan de vette paal te likken. Natuurlijk had ze wel eens pornofilmpjes op internet gezien en ze probeerde zich nu te herinneren hoe die vrouwen dat daar hadden gedaan. Ze ontblootte de eikel door haar hand naar beneden te bewegen en draaide met haar tong voorzichtig een rondje over de strak gespannen eikel. Daarna opende ze haar mond en sloot die om de dikke paal. Veel meer dan de top kreeg ze in eerste instantie niet naar binnen. Jezus, wat was hij groot!

Minke keek tevreden toe hoe het jonge sletje zonder verdere tegenwerpingen haar oom begon te pijpen. Ze genoot van de aanblik van het knappe, jonge meisje dat op de enorme, volwassen lul van haar oom zoog. Maar waar ze echt zin in had, was om dat heerlijke kutje van het pubertje te proeven. Ze knielde achter het nichtje van Wouter neer en trok het meisje wat omhoog, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten. Daarop boog Minke zich voorover en snoof de geur op van de jonge vrucht tussen haar benen. Ze stak haar tong uit en likte over de schaamlippen van het getemde sletje. Ze was zelf inmiddels geil als boter en wilde het liefst hard genomen worden, maar de heren hadden al hun aandacht gericht op de twee jonge tienertjes en dat kon ze hen niet kwalijk nemen. Zelf deed ze dat trouwens ook, want vol genot befte ze Eline’s kutje.

Het geblinddoekte sletje deed haar best om haar oom zo goed mogelijk te verwennen. Ze had geen idee waarom, want ze deed het niet vrijwillig. Die Minke had haar gedwongen. Het was wel wennen om een pik in haar mond te hebben. Hij smaakte apart. Niet vies, maar wel apart en hij was een stuk groter dan ze verwacht had. Ondertussen was er ook nog iemand bezig haar kutje te likken, wat ze, ondanks dat ze het niet toe wilde geven, stiekem wel lekker vond. Ze vermoedde dat het die teef van een Minke was die haar zo verwende, maar zeker weten wist ze het niet.

Wouter had lang uitgekeken naar dit moment. Hij had al vaak met een verlekkerde blik naar zijn knappe nichtje gekeken en erover gefantaseerd hoe het zou zijn om door die prachtige tiener gepijpt te worden. En nu was zijn fantasie werkelijkheid geworden. Het was duidelijk dat ze nog niet zoveel ervaring had, maar god, wat was het een geil gezicht om te zien hoe de volle lippen van het pubertje over zijn pik op en neer gleden. Het was zelfs zo opwindend dat hij zijn ballen voelde overkoken.
“Oh, Jezus, ja. Ik ga je mond volspuiten!” kermde hij.
Manuela schoot snel te hulp, ze greep het hoofd van het sletje vast en duwde het krachtig naar beneden om te voorkomen dat het jonge meisje zich terug zou trekken.
“Kom maar, schat,” zei ze tegen Wouter. “Geef dat geile sletje maar eens een lekker mondje vol zaad. Kom, spuit haar vol met je hete sperma.”

Minke tilde nu ook haar hoofd op om te kijken wat er allemaal gebeurde. Ze zag hoe Manuela een ruk aan het haar van Eline gaf en haar toebeet: “En al dat lekkers niet meteen doorslikken, sletje!”Voor Eline was deze laatste opmerking wat overbodig, want ze was geenszins van plan om te gaan slikken. Angstig wachtte ze af wat er ging komen. Ze kon weinig beginnen en vol walging voelde ze hoe haar oom zijn smerige goedje in haar mond spoot. Het was warm en ranzig en veel meer dan ze had verwacht. Toen haar oom was uitgespoten en hijgend achterover zakte op de bank, trok Manuela haar hoofd achterover, drukte haar mond op de hare en begon haar te tongen. Eline snapte niet waarom de vrouw dit vrijwillig deed, want zelf vond ze het te smerig voor woorden om het sperma in haar mond nog eens extra goed te roeren met hun tongen. Maar Manuele scheen er van te genieten om het sperma van Wouter in haar mond te krijgen, want ze kreunde van genot.

Terwijl Eline met Manuela vree, werd haar nichtje hard geneukt. Maurice ramde zijn pik met volle kracht in het drijfnatte kutje van het jonge meisje. Na een tijdje wilde Dick echter ook neuken. Hij stond op van de bank en liep naar Eline. Leanne nam snel zijn plek in en ging wijdbeens voor haar dochter liggen, die nog steeds een harde pik in haar jonge kutje geramd kreeg.
“Kom, lik je moeder maar eens, schatje,” zei Leanne en trok het hoofd van haar dochter tussen haar benen.
Als een braaf sletje, stak Sharon haar tong uit en liet hem door de drijfnatte gleuf van haar moeder door glijden. Ze was goed getraind en likte de romige kut van haar moeder beter dan menig volwassen kerel.

Op de andere bank was Eline inmiddels op haar rug op de bank gelegd. Na Manuele had ook Minke haar nog een spermazoen gegeven. De dames hadden het meeste zaad uit haar mond geslurpt en de restjes die over waren gebleven had ze kokhalzend doorgeslikt. Nu lag ze klaar voor gebruik en trok iemand haar benen uit elkaar. Ze was nog steeds geblinddoekt en kon niet zien wie. Een donkere mannenstem zei:
“Zo, dan zullen we dit sletje nu eens even lekker gaan neuken. God, wat een prachtig poesje heeft ze.”
“Ja, beeldschoon,” zei iemand, van wie Eline vermoedde dat het Manuela was.
“En die tietjes. Zijn ze niet geweldig, schat? Die beloven net zo lekker te worden als die van je dochter.”
“Hmmm… ja. Super lekker.”
Eline voelde hoe twee ruwe handen haar jonge borsten beetpakten en ze ruw begonnen te kneden. Een harde paal drukte tegen haar kutje zonder zich toegang te verschaffen. Het was een fors ding en ze vroeg zich angstig af of hij wel zou passen, want ze besefte maar al te goed dat ze door dat ding geneukt zou worden. Erg veel tijd om zich daar zorgen over te maken, kreeg ze echter niet, want opeens merkte ze dat er iemand over haar heen klom en boven haar gezicht ging zitten. Ze rook een bekende geur. Dezelfde weeïge geur die ze had geroken toen ze Manuela had moeten beffen.

“Zo, sletje en terwijl Dick je neukt, mag jij mijn kutje eens lekker gaan likken,” zei Minke, die boven het gezicht van Eline hing. Direct daarop liet ze zich zakken en drukte haar natte schaamlippen in het gezicht van het dertienjarige meisje. Ze bewoog haar heupen heen en weer en wreef haar druipende pruim over het hele gezicht van het knappe meisje, zodat haar wangen, neus en mond glinsterden van de kutsappen. Daarna liet ze haar kut op de mond van het meisje rusten en zei: “Likken, slet!”Eline stak haar tong uit en begon voor de tweede keer die avond een vrouw te beffen. Ze gleed tussen de kaalgeschoren schaamlippen door naar boven, beroerde het klitje van Minke even en gleed weer naar beneden. Dom was ze niet en ze was de lessen die ze bij Manuela had gekregen nog niet vergeten. Terwijl ze haar tong diep in de natte spleet van Minke stak, merkte Eline dat Dick haar kutje wat opentrok en direct daarop voelde ze hoe zijn harde pik zich toegaf verschafte tot haar heiligdom. Heel langzaam gleed de paal bij haar naar binnen. Jezus, wat een gevaarte! Ze had het gevoel dat hij haar totaal open spleet.

Genietend keek Dick toe hoe zijn lul in het nauwe kutje van het jonge meisje gleed. Gewild of niet, ze was lekker nat, waardoor hij haar zonder al teveel problemen kon penetreren. De aanblik van zijn grote lul, die tussen de roze, gezwollen schaamlippen van het tienertje naar binnen ging maakte hem nog geiler en harder dan hij al was. Hij trok een klein stukje terug en duwde zijn pik nog wat dieper in het tienerkutje. De jonge spleet sloot strak om zijn pik en stimuleerde zijn eikel zo hemels dat hij het genot door zijn hele lichaam voelde trekken, van zijn tenen tot zijn kruin. Zo strak waren alleen jonge tienerkutjes en hij kon het weten, want hij had al veel knappe pubersletjes geneukt in zijn leven. Nog geen maand geleden had hij het heerlijke vriendinnetje van zijn dochter ontmaagd. Het roodharige sletje was veertien, maar was onverzadigbaar en beleefde het ene orgasme na het andere terwijl ze door hem werd geneukt. Zijn vrouw had staan filmen hoe zijn dikke lul in en uit de druipende, roomblanke, kale kut van het meisje gleed. Besmeurd met haar geil. Tot slot had Manuela prachtig vastgelegd hoe hij zijn zaad in het beeldschone gezicht van het sletje had gespoten. Hij had haar bedolven onder zijn sperma en het geile kreng had zich voor een laatste keer klaar gevingerd, terwijl zijn geil nog van haar wangen en lippen droop.

Al snel voelde Dick zijn orgasme naderen. Hij stootte zijn heupen in sneltreinvaart heen en weer en ontplofte diep in de strakke spleet van het tienertje. Luid kreunend vulde hij haar kut met zijn sperma. Daarna trok hij zich voorzichtig terug. Minke riep snel Sharon erbij, die nog steeds door Maurice werd genomen. Behulpzaam als hij was, stopte Maurice, zodat het meisje aan de wensen van Minke kon voldoen. Sharon kwam er direct aan en ging op haar rug op de grond liggen met haar mond open. Daarna moest Eline boven haar gezicht hurken en even later droop het witte sperma uit haar jonge spleet, recht in de mond van haar nichtje. Minke stak een vinger bij Eline naar binnen en zorgde ervoor dat alle zaad in Sharon haar mond terecht kwam. Toen dat het geval was, moesten de meisjes elkaar een tongzoen geven. De zes volwassenen keken allemaal toe hoe de tienertjes met elkaar vreeën en het sperma van Dick zich mengde in hun monden.

De orgie die was ontstaan, duurde uren. De volwassenen waren onverzadigbaar en er was vrijwel geen moment waarop er geen harde lul in een tienerkutje gleed of de sletjes niet aan het pijpen of beffen waren. De seks werd behoorlijk pervers en op een gegeven moment kregen de meisjes, die inmiddels niet meer waren geblinddoekt, opdracht om voor de bank te knielen. Leanne ging wijdbeens voor haar nichtje zitten en Minke nam voor Sharon plaats. Eline dacht dat ze weer moest beffen, maar daarin vergiste ze zich. De meisjes kregen opdracht de rijpe vrouwen te vingeren. Eerst met hun middelvinger, maar al snel gleed Eline met drie vingers tegelijk de dampende pruim van haar tante binnen. Tante Leanne kronkelde van genot en zoog ondertussen heerlijk op de pik van Dick, die naast haar stond. De meisjes kregen opdracht ook hun pink bij de dames naar binnen te laten glijden en natuurlijk volgde al snel de vijfde en laatste vinger.
“Goed, zo. En duw nu maar eens lekker door, sletjes,” kreunde Minke, die de regie in handen had. Voor Sharon was dit niks nieuws en Eline zag hoe haar nichtje met enige moeite haar volledige hand bij Minke naar binnen liet glijden. Het onervaren tienertje wist niet eens dat dit mogelijk was, maar Minke kreunde dat ook zij door moest duwen. En dus duwde ze door. Ze voelde weerstand, maar net toen ze zich afvroeg of dit geen pijn zou doen bij haar tante, glipte haar hele hand naar binnen. Tot aan haar pols zat ze nu in de kut van haar tante, die nu nog harder kreunde en kronkelde.Wouter keek toe hoe zijn vrouw zich door hun nichtje liet fisten. Hij was al twee keer klaargekomen die avond, maar deze aanblik deed zijn lul weer steigeren en dus knielde hij achter zijn nichtje neer en trok haar onderlijf naar achteren, zodat ze op handen en knieën kwam te zitten, alhoewel Eline maar op één hand kon steunen, want de andere zat in de kut van zijn vrouw. Wouter pakte zijn stijve pik en dirigeerde hem in de gewenste richting. Het jonge kutje van Eline was die avond al zo veelvuldig geneukt, dat hij open stond en zonder veel moeite duwde hij zijn pik in de soppende tienerspleet.

Zo werd Eline op het einde van de avond door haar oom en tante tegelijk gebruikt. Het was allemaal zo overweldigend geweest die avond en ze was inmiddels zo geïndoctrineerd dat ze helemaal niet meer besefte dat ze hiertoe werd gedwongen. De vraag of ze dit wel wilde en of ze niet moest weigeren, was totaal niet relevant meer. Ze liet alles met zich doen en zoog op elke pik die haar werd aangeboden. Eigenlijk vond ze het allemaal ook niet zo erg meer. Sterker nog, ondanks het feit dat ze sommige dingen wel met stevige tegenzin deed, vond ze het wel lekker om geneukt te worden. En een half uur daarvoor had Manuela net zo lang haar kutje gelikt, tot ze tot haar schaamte nog was klaargekomen ook. En een man pijpen, zodat die keihard werd in haar mond en luid begon te kreunen, vond ze eigenlijk ook wel opwindend. Was ze dan veranderd in een slet? Normale meisjes vonden dit toch niet lekker? Was ze wel normaal? De volwassenen noemden haar continu een slet, dus dan zou ze het wel zijn. Ach, wat de hel, als ze dan zo nodig een slet moest zijn, dan was dat maar zo en kon ze er maar beter van genieten. En dus liet ze zich nog eens goed neuken door haar oom, terwijl ze haar tante met haar vuist neukte. Rond middernacht vingerde ze zich zelfs nog klaar ook, terwijl Maurice en oom Wouter zich boven haar gezicht aftrokken en hun laatste sperma van de avond in haar opengesperde mond spoten.

Later die week, toen ze weer op school zat, dacht Eline nog veel aan wat er allemaal gebeurd was dat weekend. Ze schaamde zich ervoor dat ze al die dingen met zich had laten doen en dat ze zich zo had laten misbruiken. Het was nauwelijks te geloven dat ze die dingen zomaar had gedaan, zonder tegen te spartelen. Ze durfde er met niemand over te praten en het gekke was, dat toen Sharon haar drie weken later weer uitnodigde om te komen logeren, ze direct en zonder twijfel ‘ja’ zei.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners