Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ellen En Nathalie - 17041 keer gelezen
Al drie jaar getrouwd met mijn mooie, lieve en heerlijke vrouw Ellen. Nadat mijn vorige huwelijk op de klippen is gelopen ben ik na twee rustige jaren Ellen letterlijk tegen het lijf gelopen.

Ellen kwam de supermarkt uit en ik wilde net naar binnen. We botsen tegen elkaar en de vonken vlogen over. Na anderhalf jaar zijn we getrouwd en dat is nu dus drie jaar geleden.

Ellen is een brunette met lang donkerbruin golvend haar. Goed slank figuur met de juiste rondingen op de juiste plaatsen. Met name haar voorgevel mag er wezen. Uit een eerder huwelijk heeft ze Nathalie te vroeg gekregen die nu 31 jaar is terwijl Ellen net de 47jaar is gepasseerd en ik de 48jaar. Nathalie ziet er net als haar moeder zeer goed uit. Net een jongere tweelingzus van haar moeder. Ze hebben onderling een hechte band door de ellende die ze in het vorige huwelijk van Ellen hadden. Waarschijnlijk door dit gaan de dames geregeld stappen en bij het winkelen mag ik mee. Meer om te betalen en te sjouwen dan om het advies wat ze zogenaamd willen weten maar ik laat ze in hun waan.

Nathalie woont op zichzelf in een appartement in het centrum maar komt ook geregeld langs om gelijk mee te eten. Vanuit haar werk als filiaalleidster bij een groot warenhuis komt ze bij ons langs en eet ze gelijk mee. Lekker makkelijk zo en wij vinden het niet erg. Al zou ze bij ons komen wonen!

In het kort. Ik ben erg blij met Ellen maar ook met haar dochter en mijn stiefdochter, Nathalie.

De laatste tijden komt Nathalie vaker bij ons alleen omdat ze steeds vaker hoofdpijn heeft. Als ze dan bij ons is wil ze een beroep op mij doen.

Op de een of andere manier schijn ik zowel Ellen als Nathalie maar ook andere van hun hoofdpijn af te kunnen helpen. Ellen en Nathalie komen dan even voor me zitten op de grond of tussen mijn benen op de rand van de zitting. Na een klein half uurtje en soms een uurtje zijn we bekaf. Ik van het wrijven en kneden en zij van de ‘kuur’.

Het is donderdagavond en over de lange muur van onze woonkamer zie ik de schijnsel van autolichten glijden. De autolichten van Nathalie die na de koopavond bij ons langskomt.

“Komt Nat aan schat, zeg ik terwijl ik achter Ellen vandaan opsta!” “Eindelijk, zucht Ellen en goed gaat zitten terwijl ik een bord met eten erop in de magnetron schuif. Ik vind het maar niets in dit donker!” “Het is net zo donker als andere dagen, glimlach ik en van Nathalie een knuffel krijg!” “Waar hebben jullie het over, vraagt ze en haar moeder een knuffel geeft!” “Dat ik het niets vind als jij zo in dit donker rijd, zucht Ellen weer!” “Ach mam, zucht Nathalie gemaakt. Ik ben een grote meid hoor!” “Een hele grote meid met een gezond verstand, glimlach ik en een eetkamer stoel achteruit trek. Het eten staat in de magnetron!” “Lekker! Wat is het eigenlijk?!” “Macaroni, zegt Ellen terwijl ze een hand over de schouder van haar dochter laat glijden als ze achterdoor richting het koffieapparaat loopt. Frank heeft het gemaakt!” “Nou of het dan zo lekker is, plaagt Nathalie glimlachend en mij aankijkt!” “Ik.., zeg ik maar niet mijn zin afmaak en Nathalie beetpak alsof ik haar wurg!” “Auw! Kan je zo…, schrikt Nathalie en wegdraait. Ik heb weer zo pijn in mijn hoofd en nek!” “Weer wrijven, glimlach ik zacht in de nek van Nathalie kneed?!” “JA Auww Jaa daar hmm Lekker!” “Eerst eten, glimlacht Ellen naar mij met een knipoog en een dampende boord voor Nathalie op de tafel zet! Koffie schat?!” “Lekker, antwoordde Nathalie en ik bijna gelijk!”Ellen schenkt de koffie in terwijl ik weer verder ga met tv kijken. Castle komt zo wat Ellen volgt. Ze vindt Nathan Fillion een leuke man terwijl ik stiekem Stana Katic leuk vindt. Samen kijken we dan vanaf de bank met een glaasje wijn of net als nu met Nathalie erbij een kopje koffie.

“Ehm Mam?! Mag ik Frank even lenen, vraagt Nathalie terwijl ze naast mij op de rand van de bank plaats neemt. Daarna mag jij hem weer!” “Oh dat mag wel, glimlacht Ellen terwijl ze opstaat om in de stoel schuin tegenover de bank te gaan zitten!” “Nou ma! Die paar minuten?!” “Ja! Ja, glimlacht Ellen en mij een knipoog geeft. Een paar minuten is geen half uur! Jonge dame!”

Terwijl de dames zo aan het kibbelen zijn sla ik mijn been om Nathalie heen die dus al kibbelend tussen mij benen komt. Ze trekt haar jasje uit en maakt de bovenste knopen van haar blouse open. Rustig duw ik de blouse over haar schouders op haar armen en begin met mijn ‘massage’.

In de serie hebben Castle en Beckett eindelijk een relatie gekregen en zo laten ze ons doen geloven dat het er wild aan toe gaat. Eigenlijk is het een beetje een zoetsappige serie maar toch kijk ik naar Ellen en haal mijn wenkbrauwen op. Ellen weet donders goed wat ik wil en zij wil dit ook. Ongemerkt knikt ze in de richting van Nathalie ten teken dat dit nu niet gaat. Ik laat een sip gezicht zien waarop Ellen bijna in de lach schiet. Ellen laat op haar beurt weer ongemerkt aan Nathalie een flinke decolleté zien samen met een flink stuk blote been. Dit had ze beter niet kunnen doen. Van het naar Castle kijken komt niet meer terecht net als het masseren van Nathalie.

Onderaan mijn buik voel ik iets groeien. Om dit voor Nathalie te verbergen schuif ik iets naar achteren maar Nathalie schuift mee. Ik moet me even goed concentreren om zo ervoor te zorgen dat ik niet met een stijve tegen Nathalie zit te duwen. Of Nathalie het nu wel of niet voelt weet ik niet. Las ze het voelt dan laat ze niets merken van dit. Het zweet breekt me uit en op dat moment gooit Nathalie haar bovenlijk tegen mij aan.

“Zou je mijn voorhoofd ook willen doen, zegt ze omhoogkijkend?!” “Ehm, zucht ik kijkend in haar donkerbruine ogen en een beetje terugkrabbel. Ik ehh..” “Stel je niet zo aan Frank, glimlacht Ellen vals. Dat kan je makkelijk even doen!” “Nou je hebt toestemming van mams, glimlacht Nathalie!”

Zuchtend in de hoop dat Nathalie niets merk wrijf ik even haar voorhoofd. Nathalie laat zich helemaal tegen me aanzakken. Met een ietwat ingehouden buik laat ik Nathalie tegen mij borst aanrusten. Even lijkt ze me door te hebben als ze met haar billen iets schuift en dan met een oog mij aankijkt en glimlacht. Ik zal het wel mis hebben. Hoop ik?!”

Uiteindelijk is Castle afgelopen en heb ik geen flauw idee hoe het verder is gegaan. Alles heb ik uit de kast moeten halen samen met een goede concentratie om Nathalie niet in haar rug te porren met de dikke bobbel in mijn broek. Gelijk nadat Castle afgelopen is staat Nathalie ook op en bedankt me voor het wrijven. Ze trekt haar blouse goed en geeft haar moeder een kus om dan te vertrekken.

“Zo, zegt Ellen nadat ik de deur op slot heb gedaan en achter haar ga staan om Nathalie gedag te zwaaien. Mag ik zo meteen ook even bij je komen!” Gelijk duwt ze haar billen naar achteren tegen de nog aanwezige bobbel. “Ja dus, glimlacht ze en omdraait als Nathalie wegrijdt!”

Kussend en knedend loopt ze met me mee naar de kamerdeur. Tongend staan we tegen elkaar aan te rijden en waarbij Ellen mijn blouse opentrekt en mijn bijna gelijk mijn broek.

Haar hand verdwijnt bijna gelijk in mijn broek waar de bobbel onder haar hand snel groeit tot een harde paal. Kneden, trekkend en kussend sta ik tegen de deurpost met Ellen voor me.“Naar boven, zucht ze tussen het kussen door en mijn stijve paal me trust laat?!” “Ja kom, hijg ik!” “De gordijnen?!” “Doe ik zo meteen wel, zucht ik en een aanval op de hals van Ellen doe!” “Zo meteen, zucht Ellen en haar hoofd opzij draait en mij aan mijn haren verder haar hals induw. Wie zegt dat je zo meteen weer naar beneden mag?!”

Ik til Ellen op en draag haar de trap naar onze slaapkamer. Voor het bed zet ik haar weer neer. Ellen zakt gelijk door haar knieën en trekt mijn broek omlaag waarbij ze gelijk mijn stijve weer beetpakt. Staand voor het bed verdwijnt mijn eikel in de mond van mijn schat terwijl ze mijn paal trekt en haar andere hand in mijn billen begraaft. Zuigend en smakend schud ze met haar hoofd heen en weer. Af en toe kijkt ze me aan waarbij ze duidelijk het puntje van tong om mijn eikel laat draaien. De lol en plezier om mij te laten kreunen en steunen is duidelijk in haar ogen te zien. Ik voel mijn hoogtepunt naderen terwijl Ellen juist hierdoor nog sneller begint te pijpen en te trekken. Ik voel de explosie naderen en Ellen stopt net op het moment dat de kracht te groot is om het nog op te houden. Met een geopende mond probeert ze alles op te vangen waarna ze het doorslikt en mijn eikel schoon zuigt.

“Lekker schatje, zucht ze en mijn blouse verder openmaakt?!” “Heerlijk, hijg ik nog na!” Met mijn broek op mijn enkels waar ik snel uitstap en mijn blouse langs mijn armen omlaag glijdt pak ik Ellen beet.

Knedend, wrijvend en kussend draait ze zich om tegen mij aan. Haar billen in de lange jurk duwen tegen mijn natte en glimmende eikel. Haar armen duwt ze omhoog langs mijn gezicht en pakken mij hoofd van achteren beet. Ik pak haar tieten terwijl ze mijn hoofd langzaam omlaag in haar nek trekt. Kussend in haar nek laat ze snel haar handen achter haar billen zakken. Ze streelt langs mijn zak en lul terwijl ik de jurk van haar schouders schuif en een tiet gevangen in het zwart van haar bh kneed. Ze zucht en kreunt zacht terwijl ze tegen mijn weer ontblote eikel begint te rijden. De jurk glijdt over haar armen en rug omlaag tot op haar middel. De sluiting van haar bh is gemakkelijk los ondanks de drie kleine rot haakjes waarvan er een is verbogen. Ze duwt haar billen met een kort stootje weer naar achteren terwijl ik voel hoe het gewicht van haar tiet in mijn hand toeneemt als haar bh los is. Heerlijk zwaar en stevig voelen haar tieten. Met twee handen kneed ik haar tieten en zoek met mijn wijsvingers en duimen de harde tepels die ik net ook in mijn handpalm voelde.

“HMMM, zucht Ellen zwaar als ik de donkerroze speentje heb en duwt haar jurk verder omlaag. Kom!” Rijdend met mijn lul tegen haar met kant bewerkte hipster en knedend in haar tieten kruipen we het bed op.

Ellen blijft stil op handen en knieën wachten op wat ik ga doen. Rijdend tegen haar bedekte bilspleet en knedend in haar tiet zoek ik met mijn andere hand over haar buik naar de voorkant van haar slip. Snel genoeg en met ervaring glijdt mijn hand haar slip in. Het bekende plukje korte haar boven haar kutje voel ik en gelijk een vochtige warmte aan mijn vingertoppen. Een kreuntje van Ellen met een korte beweging van mijn hand glijd mijn hand over haar klitje op haar natte kutje. Wrijvend en knedend masseer ik haar kut terwijl ik doorblijf rijden tegen haar bilspleet en haar tieten kneed.

Ellen wil meer en trekt haar rug hol waardoor ik niet meer haar kut kan kneden. Gelijk voel ik hoe ze haar benen sluit en haar slip omlaag duwt waarbij ze mijn stijve tussen haar billen klemt. Ik draai iets bij en voel mijn hand over haar klitje draaien terwijl mijn paal tussen haar billen omlaag drukt. Ellen begint zacht te kreunen en pakt tussen haar weer gespreide benen door mijn stijve en trekt hem omlaag. Ik moet haar klitje loslaten en plaats gelijk beide handen op haar heupen waarbij ik voel hoe mijn eikel tussen haar kutlippen inschuift. Ellen laat me niet gelijk toe en begint zacht te rijden. Steeds iets verder voel ik mijn eikel haar kutje inschuiven. Ellen holt haar rug nog verder en duwt haar tieten plat op het bed terwijl mijn stijve ineens diep in haar doordringt.

“OHH JAAAHH FRANK, gilt ze in de lakens van ons bed. OHH JAAHH DIEPER SCHAT! DIEPER!” Zacht stotend en draaiend met mijn middel drijf ik mijn stijve haar kutje in.

“Kom ik schat, hijg ik zwaar half gehurkt en steunend op haar heupen en mijn lul terugtrek Kom ik aan schat!” “OHHHHHH JAHHHHHH, gilt Ellen als ik mijn paal met een stoot tot aan mijn zak in haar zuigende kut stoot!”

Ik zet mijn voeten voor de knieën van Ellen. Ik deze houding zit Ellen als het ware geklemd met haar benen tussen mij en mijn voeten. Met lange rustige halen en dan korte snelle stootjes draai ik ons langzaam om. Ellen komt op mij te zitten en neemt gelijk het roer over. Met mijn benen omklemt waarbij mijn knieën net onder haar tieten zit begint ze als een ruiter op mijn paal op en neer te hobbelen. Onder haar langs haar billen zie ik steeds een stukje van mijn glimmende paal en weer verdwijnen. De vochtdruppels lopen over haar rug die in het licht van de lamp glimt door het nat. Bezweet en zwaar hijgend stopt ze draait ze zich om. Haar zware tieten schudden lichtjes heen en weer als ze weer de juiste positie zoekt.

“OHH FRANK, kreunt Ellen weer als ze over mijn paal glijdt. OHH FRANK SCHAT OHH NEUK ME OHHH KLAAR. IK OHH WIL OHHH KOMEN!!”

Ik draai ons om zonder dat mijn lul uit haar natte kut glijdt. Rustig trek ik haar benen op mijn onderarmen en stoot dan diep in haar door.

“OH JAH OH OH OH JAAH IK OH GA OHH JAHH OH OH OH JAHHH IK OHH I OHHHHH!” Met een laatste zware kreun zacht Ellen pompend met haar kutje om mijn paal ineen. Een vloed van vocht perst met een hoop slurpgeluiden langs mijn paal uit haar kut. “HMMM FRANK, kreunt Ellen met nog een paar kronkelingen in haar onderlichaam. Ben je ook weer..?!” “HMM NEE maar OHH NU WEL!” “HMM JAAh ik voel je komen!”

Puffend en hijgend draai ik van Ellen af die gelijk haar been over mij heen slaat. Kriebelend en krabbelend kust ze mijn borst en aait over mijn hoofd.

“Ik hou van je Frank, glimlacht ze lodderig kijkend. Heel veel!” “Ik ook van jou!” En zo zijn we in slaap gevallen.

Twee weken later is het als Nathalie mij op belt met de vraag of ik morgen met haar mee wil naar de stad. Ellen kan niet want die moet werken. Nathalie vindt dat geen probleem ‘dan kunnen we eens als vader en dochter stappen’ had ze lachend toegevoegd.De volgende ochtend, de zaterdag breng ik eerst Ellen weg naar werk en vervolgens rij ik door naar Nathalie. Daar aangekomen drinken we eerst een kopje koffie en doe ik gelijk de kleine klusjes. Nathalie woont alleen en als ik bij haar thuis kom doe ik de klusjes die nodig zijn. Na een tweede bak koffie vertrekken we richting het centrum. Vanaf haar huis is het tien minuten lopen en dan sta je middenin het winkelgebied.

Van de ene winkel naar de andere, van schoenen naar kleding en als laatste een lingeriewinkel. Op de een of andere manier lopen we altijd als laatste een lingeriewinkel binnen. Schoeisel, kleding en weet ik veel wat maar als laatste dus de lingerie.

Nathalie laat het ene setje naar het andere zien. Past een paar verschillende maten en setjes waarbij ik bij sommige mijn mening mag geven. Uit de vele soorten, kleuren en combinaties pluk ik ook een paar voor Ellen mee. Heb ik weer wat leuks om naar uit te kijken als Ellen gaat passen.

Aan het eind van de middag lopen we terug waarna ik Ellen ophaal om vervolgens weer naar het huis van Nathalie te rijden. Nathalie wil dat we eens bij haar thuis eten en een kop koffie drinken. Het gebeurt niet zo heel vaak en het is al een tijdje geleden dat we bij haar hebben gegeten.

Tijdens het terugrijden vertel ik Ellen wat ik allemaal heb gekocht en wat wij aan Nathalie hebben gegeven. Ellen vind het leuk maar vind wel dat ik Nathalie te veel verwen.

Weer bij Nathalie thuis besluit ik Chinees te halen terwijl de dames de tafel dekken en wat bijpraten over de dingen waar ik geen verstand van heb en misschien niet eens wil hebben. Even een vrouwe praatje!

Als ik terugkom staat Nathalie in een bh die ze heeft gekocht te showen aan Ellen die op haar beurt net een trui uittrekt.

“Zo, lach ik en fluit als een bouwvakker. Dat is nog eens een binnenkomer!” “Nou hou op, sist Nathalie en gelijk haar dikke tieten bedekt. Wat zeg jij ma!” “Ik zeg niets, lacht Ellen!” “Mag hij mij zo bekijken dan, glimlacht Nathalie om haar opgezette grapje!” “Van mij wel hoor, glimlacht Ellen en mij een zoen geeft. Als het maar geen andere vrouwen zijn dan jij of ik!” Zowel Nathalie als ik kijken elkaar even vragend aan waarop Ellen moet lachen. “Kom op zeg, glimlacht ze. Jij bent mijn dochter en jij mijn man! Jullie mogen elkaar toch wel zien. Jij Frank! Jij masseert haar toch ook?!” “Ja maar..!” “Nou! Dan zit en kijk je toch ook naar haar?! En jij Nat! Jij heb van de zomer Frank toch ook gezien in zijn zwembroek?!” “Zwembroekje, schiet Nathalie in de lach!” “Nou Ja, schiet Ellen ook in de lach. Zwembroekje dan!” “Meer was het ook niet, lach Nathalie waarop ik ook moet lachen!”

In de tijd dat Ellen haar woordje doet heb ik het eten op de borden gelegd en kunnen we eten. Nog even doorpratend over het eigenlijk te kleine zwembroekje gaan we eten.

Ik moest van de zomer van Ellen zo speedozwembroek aan. ‘Dat is helemaal in’ had Ellen uitgelegd. Wetend dat ik die broekje helemaal niets vindt! Net toen ik dus eindelijk met het stukje stof,.want meer is het niet, beneden kwam was Nathalie ook net binnengestapt. Eerst schrokken we beide heel even maar gelijk was de schrik verdwenen bij het showen van de kloottrekker, zoals ik die speedozwembroek vaak noem.

Lachend bijna gierend zaten we met zijn drieën in de tuin bij het zwembad. Al snel liep het uit op een stoeipartij waar ik door de twee dames het onderspit moest delven. Ellen had een bikini aan, ik mijn super zwembroek en Nathalie een korte broek en een T-shirt. Mijn zwembroekje werd heel snel nog kleiner toen ik Ellen op mijn kruis had zitten en tegen de harde knoppen in het T-shirt van Nathalie aankeek. Ellen merkte dit en leidde Nathalie even af. Hierdoor kon ik zogenaamd vluchten en gelijk een andere zwembroek aantrekken.

Om dit alles en de opmerking van Nathalie met de uitleg van Ellen moet ik nu weer lachen. Ellen en Nathalie vragen waarom ik ineens weer moet lachen en vertel dus waar ik aan moest denken. Ellen moet ook lachend en Nathalie kijkt mij met een roodhoofd aan. Niet wetend of ze nu moet lachen of juist niet. Ik heb net bekend een harde te hebben gekregen van haar en haar moeder.

Na het eten krijgen we een kop koffie en vraagt Nathalie weer of ik haar kan masseren. Aankomende woensdag heeft ze een afspraak met de huisarts over deze vreemde pijn.

Tijdens het masseren komt Nathalie weer met haar billen tegen mijn kruis aanzitten. Zachtjes voel ik haar duwen en zogenaamd en juiste zithouding zoeken. Lulkoek natuurlijk maar ik speel even mee. Ellen zit rustig naar het vakantieprogramma te kijken terwijl ik steeds meer voel hoe krap het tussen Nathalie en mij wordt.

“Mijn voorhoofd ook alsjeblieft?! Frank, zucht Nathalie en gelijk onderuit schuift!” Ze kijkt me aan en draait haar rug heen en weer. Ze kan niet anders dan mijn zwellende paal voelen die, nu ze zo ligt nog harder wordt. Haar shirt heeft ze dan wel uitgetrokken en over haar tieten gelegd maar nu heb ik toch nog een goed zicht op haar tieten. Roomblanke tieten met roze tepels die door het kant van haar bh heen willen prikken.

“We gaan naar huis, zeg ik na een half uurtje zo gemasseerd te hebben!” Ellen kijkt me even aan maar gelukkig is ze het ook zat en stemt mee in.

“Oh ehh Frank?! Mijn auto is woensdag naar de garage, zegt Nathalie waarop ze haar shirt pas aantrekt. Zou jij… Misschien met mij mee willen rijden naar de dokter?!” “EHh JAh oke, zeg ik en vragend naar Ellen kijk. Ik ben vrij toch!” “Ehm ja, antwoordt Ellen nadenkend over de hoeveelste het woensdag is. Ja! Je bent dan volgens wel vrij!” “Zou je dan met me mee willen gaan, vraagt Nathalie weer?!” “Prima hoe laat?!” “Als je hier dan rond elf uur kan zijn?! Ik moet om half twaalf bij de dokter zijn!” “Elf uur ben ik hier!” “Dag schat, glimlacht Ellen en Nathalie een zoen geeft. Spreek je nog!”Thuisgekomen blijkt Ellen ineens helemaal niet zo moe en showt ze graag de rest van haar kleding met als klapstuk een uitdagend lingeriesetje. Hoe dit afloopt hoef je niet te vragen natuurlijk.

Het is woensdag geworden en het is iets voor elf uur als ik bij Nathalie aanbel. Direct komt ze naar beneden en rijden we richting de huisarts.

Bij de huisarts krijgt Nathalie te horen dat ze naar een neuroloog moet en in die tussentijd naar een masseur. Hierop wijst Nathalie naar mij en verteld ze dat ze al een masseur heeft. De huisarts glimlacht en vindt het best als het maar wel werkt. Zo niet moet Nathalie alsnog een afspraak maken met een professioneel masseur. Nathalie lacht en verteld de huisarts dat ze zo direct van mijn diensten weer gebruik gaat maken.

Als we weer bij Nathalie thuis zijn is de bedoeling duidelijk en zo zitten we weer op de bank. Nathalie voor mij tussen mijn benen.

“Zeg Frank, zucht ze na een kwartier. Wat ik me steeds afvraag hé?! Is dit niet makkelijker als ik lig?!” “Ja natuurlijk, antwoordt ik zacht. Dat is altijd beter dan zo als nu. Maar ehh..! Hoe had jij dat dan in gedachten?!” “Gewoon hier!” “Ja! Of bij ons thuis, moet ik lachen om haar directe antwoordt. Ik bedoel. Waarop wil jij dan liggen?! Ik heb geen massagebed of zoiets! Jij wel soms!” “HMm! Nee, glimlacht Nathalie en opstaat. Weer wat voor je verjaardag volgende week!” “Inderdaad, lach ik!” “Wil je misschien thee?!” “Eh ja lekker!”

Nathalie loopt naar de keuken terwijl ik even mijn overhemd uittrek. Ik heb er toch een shirt onderaan en het is erg warm hier bij Nathalie thuis. “Warm, glimlacht Nathalie als ze met twee kopjes weer teruggelopen komt?!” “Ja erg warm, glimlach ik!” Nathalie heeft haar shirt op de stoel gegooid en staat nu in haar bh voor mijn neus. Haar tieten zijn weer prachtig aanwezig en deinen zacht op en neer als ze beweegt. “Frank kan jij ook eens naar mijn been kijken, zegt Nathalie en haar voet tussen mijn knieën zet terwijl ze naar haar kuit wijst. Hier zit zo vreemd gevoel!” “Ik kan erna kijken, glimlach ik en naar haar vinger kijk. Zo klaar!” “Nou plaagbeest!” “Ik kijk er zo even naar! Maar ik beloof je niets hé!” “Prima, glimlacht Nathalie en terwijl ze weer voor gaat zitten trekt ze de legging onder haar rokje vandaan. Wil je eerst nog even mijn voorhoofd doen?!” “Eerst even thee drinken!”

Na de thee trek ik Nathalie tegen me aan en masseer zacht haar voorhoofd. Vanaf haar voorhoofd neem ik gelijk haar hele gezicht mee wat ze duidelijk zichtbaar en hoorbaar heerlijk vindt. Nadat ik het genoeg vindt draait ze zich tegen de armleuning en legt haar been over mijn been.

“Daar op dat ohhh jaahh dat plekje, zucht Nathalie en nog wat onderuit zakt. Zeg Frank?! Wat kan jij eigenlijk allemaal masseren?!” “Hoe bedoel je, vraag ik na even te hebben nagedacht?!” “Gewoon! Alleen rug, nek en benen? Of het hele lichaam? Heb jij mama ook weleens over gemasseerd?!” “EHm ja voorkant achterkant is geen probleem!” “Ook haar….Je weet wel, is het na een tijdje stilte?!” “Wat zijn dat voor vragen joh, lach ik?!” “Nou gewoon of je ook….Nou je weet toch wel wat ik bedoel?!”

Natuurlijk weet ik donders goed wat Nathalie bedoeld alleen wil ik het haar weleens horen noemen. Ongemerkt en misschien nu ook samen met het gewrijf bij Nathalie die languit in haar rokje en bh mij aanblijft staren begin ik een stijve te krijgen. Normaal gesproken zou je hier als je goed ben in masseren geen last van krijgen. Lijkt mij! Een prof zo dan constant met een harde lopen en ik ben natuurlijk geen prof. Maar zowel bij Ellen als nu weer voor de zoveelste keer bij Nathalie gebeurt het mij toch.

“Eerlijk gezegd niet nee, ga ik verder met het spelletje!” “Ik bedoel.. ehh. Heb jij mama weleens in haar tieten gemasseerd?!” “Schat, zeg ik na even gewacht te hebben. Jouw ex-vriendje heeft jou toch ook wel eens bij je tieten gepakt?! Of bij je doos?!” “Nou! Ehh Ja!” “Nou dan?!” “Maar dat is gewoon seks, glimlacht Nathalie. Ik bedoel heb jij mama weleens haar… Kut gemasseerd?!” Even moet ik denken en in mezelf lachen. “Natuurlijk, glimlach ik en even iets gemakkelijker moet gaan zitten. Dat hoort erbij!” “HMM, glimlacht Nathalie!” “Hoezo eigenlijk, vraag ik op mijn beurt nu echt nieuwsgierig wat ze nu bedoeld met haar ‘HMM’. Heb jij nog nooit van je vriendjes een kut-massage gehad?!” Het is stil en Nathalie ligt met haar ogen dicht.

Rustig masseer ik haar been en pak de andere been zonder te vragen ook mee. Nathalie geniet van dit en weet ik veel wat ze achter haar oogleden ziet.

“Nat, zeg ik zacht. Ben je nog wakker?!” “Hmm Ja, zucht ze. Wil je misschien mijn hele rug doen?!” “Ga maar eens op de eettafel liggen!” Gelijk opent ze haar ogen en staat ze op. “Gewoon op de tafel?!” “Ja waarom niet! Hier met de kleed van de stoel!”

Nathalie heeft over een oude stoel altijd een kleed liggen. Nu pak ik het kleed mee en spreidt het over de eettafel uit. Daarna vouw ik het dubbel en vraag ik of Nathalie erop wil gaan liggen.

“Als proefmodel op de echte massagetafel, glimlach ik!” “Nou meneer de masseur, glimlacht Nathalie. Graag mijn hele rug dan!”

Gelijk maakt ze haar bh los en half zakkend gaat ze voorover op de tafel liggen. Met een beetje olie wat ik wel altijd gebruik begin ik haar hele rug te masseren. Van de ene kant naar de andere kant. Nathalie ligt zacht te kreunen onder mijn stevige wrijfbewegingen. Helaas samen met het beeld van mijn mooie stiefdochter krijg ik weer last van een harde. Nathalie draait wat en haar arm glijdt van de tafel rand tegen de harde bult in mijn broek. Ze laat niets merken dat ze volop tegen mijn harde paal duwde. Maar in haar rug en schouderspieren voelde ik toch een kleine rilling.

“Slaap je Nat, vraag ik zacht en haar hand terug legt?!” Geen antwoordt maar wel ineens een zacht snurkgeluidje. “Ze slaapt, zeg ik expres nog wat zachter om haar niet uit de zogenaamde slaap te halen!”

Rustig wrijf ik haar verder en neem na een poosje steeds meer van haar benen mee. Met mijn handen onder haar rokje tot aan de knik van haar benen naar haar billen. Snel over haar rokje over haar rug en weer terug. Nathalie slaapt nog steeds. Zogenaamd!

Haar benen spreidde zich langzaam steeds iets verder waar ik het spel op mee speel. Steeds iets verder tussen haar benen tot ik het moedervlekje hoog in haar lies voel. Het moedervlekje zit op ongeveer een centimeter of drie vanaf haar kruis. Een kleine beweging met mijn vingers en ik zit tegen haar kutje.

Zover ga ik niet. ik speel het spel mee maar niet zo ver als nu de waarschijnlijke uitnodiging is. Na een tijdje heeft Nathalie dit ook door en is het spel voor haar ook over. Na nog een kwartiertje slaapt ze echt. Ik leg mijn overhemd en haar shirt over haar rug en verdwijn zachtjes richting mijn eigen huis.

In de avond vertel ik tegen Ellen wat er precies is gebeurt en Ellen moet er zowaar om lachen. Vreemd vindt ik dit natuurlijk waarna Ellen uitlegt dat Nathalie wel meer met mij zou willen dan alleen wrijven en knuffel. Nu sta ik echt op klappen en Ellen verteld met tranen van het lachen wat ze heeft ontdekt. Ellen ging een keer op visite bij Nathalie en omdat wij de sleutel hebben van haar huis kon Ellen zo naar binnen. Net voordat Ellen de woonkamer in wilde lopen hoorde ze Nathalie daar vandaan zacht kreunen. Eerst wilde ze weg lopen maar bleef toch stil staan luisteren naar wat er nog meer ging komen.De vraag van mij was gelijk waarom dan? Ellen hoorde hoe Nathalie mijn naam kreunde en toen ze verder wilde lopen zag ze nog net op tijd dat Nathalie met een vibrator bezig was. Hierop begon het bij Ellen ook te kriebelen en stapte ze de woonkamer binnen waar Nathalie zich natuurlijk wezenloos schrok. Samen hebben Ellen en Nathalie zitten praten waarom ze mijn naam lag te kreunen. En zo kwamen zowel Ellen als Nathalie erachter dat ze een vreemde fantasie hebben.

Nieuwsgierig als ik ben wil ik dat natuurlijk ook weten.

Mijn oren klapperen als ik hoor hoe moeder, mijn Ellen en haar dochter Nathalie fantaseren om met mij een trio te hebben. Mijn paal was vandaag al vaak hard geweest en na het nodige trekwerk, waarbij ik moet toegeven aan Nathalie te hebben gedacht, krijg ik nu weer een spontane paal.

Gelukkig helpt Ellen mij met een flinke pijpbeurt vanaf. Deze week zit een wipje er niet in gezien de maandelijkse periode. Volgende week is het mijn verjaardag waar Ellen rekening mee heeft gehouden op een mooie start van de dag. Tenminste dat is tot nu toe ieder jaar zo geweest. Wakker worden met een vrouw waar je heel veel van houd en die dan ook nog eens bloedje geil is.

De week vliegt voorbij en morgen is het mijn verjaardag. Ik ben benieuwd hoe het morgen is en val na veel denken pas laat in slaap.

De volgende ochtend wordt ik inderdaad wakker gemaakt door Ellen die bovenop mij zit te rijden. Ik voel hoe mij paal groter wordt tussen de kutlippen van Ellen die glimlachend door blijft rijden.

“Lekker geslapen schat, vraagt ze terwijl ze de beweging met haar middel veranderd?!” “Hmm maar niet zo lekker als het wakker worden, zucht ik half kreunend!” “Zo wil je iedere ochtend wel wakker worden he?!” “HMM mmm! Zeker weten!” “Zal ik maar stoppen dan?! Anders wordt je zo verwend mannetje!” “Hmm Ohh nee! Niet hmmm stoppen!” “Doe ik ook niet schat,kreunt Ellen zacht en haar heupen draait waarbij ik mijn paal in haar voel doordringen. Ik GAHH je eens lekker laten OHH komen!”

Rustig rijdend voel ik hoe mijn paal verder en verder in haar nog strakke kutje doordringt. Rijdend en knijpend voel ik hoe ze haar best doet om me te laten komen. Inderdaad lukt het haar ook nog en ben ik niet meer te stoppen.

“Hmm OHH ELLEN ik ohh ga zo ohh komen, kreun ik en de spanning voel op komen!” “JAhhh Goed zo schatje, kreunt Ellen. Goed zo! Spuit me maar vol schat! OHH JAAH! KOM MAAR! Kom! OHH JAAAHH GOED OHHH ZO SCHAT!” Rustig laat Ellen zich voorover zakken terwijl mijn lul diep in haar aan het pompen is. “Gefeliciteerd lieverd, zucht Ellen en het puntje van haar tong tussen mij lippen perst!”

Tongend liggen we te draaien en te stoeien totdat het tijd wordt om bed uit te gaan. Samen douchen we en als ik erna aangekleed ben loop ik naar beneden om een ontbijtje te maken. Het is al half tien als ik het laatste broodje open snij en de telefoon gaat. Het is Nathalie die mij vanaf haar werk feliciteert. Vanavond komt ze zoals vaak naar ons en gaat ze na het eten even douchen en zich omkleden. Ik vindt alles prima als ze maar langskomt.

Het is een gezellige dag waarbij de familie mee eet. Na het eten gaat Nathalie douchen zoals ze had gezegd en Ellen gaat zich gelijk ook even omkleden. Op deze dag liep ze lekker makkelijk in een spijkerbroek en een truitje. Nu de avond aanbreekt waar vrienden en waarschijnlijk een paar collega’s komen wil Ellen er netjes uitzien. Als ik de douche hoor komt Ellen weer beneden.

Ze ziet er schitterend uit in een zwart cocktailjurkje met een dunne zwarte panty en lage hakjes. Haar lange donker haren heeft ze losjes opgestoken en de make-up is vrij neutraal. Als ik niet van haar zou houden en zoals vaker tegen haar zeg nog verliefd te zijn dan wordt ik het nu wel. Een plaatje! Nathalie komt na een drie kwartier ook weer beneden. Vanuit de garage sleept ze een grote doos mee.

“Nou alsjeblieft Frank, roept ze puffend van het slepen. Het was te groot om in te pakken!” “Dank je lieverd, glimlach ik en op de doos zie ik al dat het een massagetafel is. Het is niet alleen voor mij zie ik!” “Nou ja! Niet helemaal nee!” “Vindt je het erg als ik het vast boven neerzet?!” “Nee hoor, glimlacht Nathalie. Maar ik ga nu nog niet liggen hoor!”

Lachend, pratend en vooral feestend begint de visitestroom te lopen. De een na de andere komt binnen waaronder inderdaad twee collega’s.

“Nou Frank, zegt een collega die Ellen nog nooit heeft gezien. Ik vraag me af waar je vrouw is?! En dat je twee van die mooie dochters heb?! Dat heb je ook nooit verteld!” “Charmeur, lacht Ellen die naast me staat en Tom mijn collega een hand geeft. Heeft hij nog nooit een foto van ons laten zien!” “Jawel, lacht Tom maar ik had niet gezien dat je zo mooi ben!” De complimentjes kunnen de avond van Ellen niet meer kapot maken en ik ga steeds verder naast mijn schoenen lopen. Maar aan dit komt een eind net als de gezellige avond. Het is al rond twaalven als de laatste weg gaat.

“Waar is Nat, vraag ik aan Ellen terwijl we wat opruimen. Is ze al weg?!” “Ja, glimlacht Ellen. Ze reed met Jeffrey mee. Hij zette haar thuis af! Zo de rest is voor morgen!” “Nog even deze glazen, glimlach ik naar Ellen. Nog een wijntje of…?!” “Nee een wijntje is lekker, glimlacht Ellen. Ik ga even naar boven! Even ehhh..!” “Zie je zo, glimlach ik!” Ik weet dat ze wat anders aan gaat trekken of misschien helemaal niets. Ook dat zou leuk zijn!

Wachtend met een glaasje wijn in mijn hand hoor ik na een tien minuten de trap lichtjes kraken. Zoals altijd kijk ik om en zie ik Ellen binnenkomen waarbij ik mijn broek gelijk kleiner voel worden.

In een zwartkanten lingeriesetje met hold-ups eronder komt ze naar me toegelopen. Tergend langzaam en expres meer heupwiegend dan ze anders doet. Het effect is duidelijk als ze naar de bult in mijn broek kijkt en glimlacht.“Nog gefeliciteerd schat, zegt ze zacht bij mijn gezicht en een dikke zoen op mijn wang geeft!” “Dat had je vanochtend toch ook al gedaan, zeg ik en haar op mijn knieën trek. Je ziet er weer erg opwindend uit lief!” ‘Dat had ik al door ja, glimlacht ze en een slokje wijn neemt waarna ze over de dikke bult in mijn broek wrijft! Je heb voor mij ook nog wat extra’s voel ik!” “Hmmm altijd schat, zucht ik onder het gekneed van Ellen. Dit is lekker liefje!” “Ik weet nog wel wat anders, glimlacht ze en nog een slok wijn neemt terwijl ze mijn broek openmaakt!” “Oh ja?!” “Oh Ja! Zeker weten, glimlacht ze en gelijk van mijn knieën tussen mijn benen glijdt!”

Mijn rits wordt verder opengetrokken en gelijk trekt ze mijn lul uit mijn broek. Met twee vingers stroopt ze mijn eikel bloot en draait gelijk met haar duim over het kleine gaatje. Ze kijkt me glimlachend aan en draait met haar duim en vinger om mijn eikel omlaag richting mijn zak. Zacht kneed ze mijn zak en ik voel hoe ze mijn ballen beetpakt terwijl ze met haar andere hand mijn broek verder opentrekt. Met een klein hopje van mijn billen trekt ze mijn broek verder omlaag.

Met mijn broek op mijn enkels zit ik te kijken hoe Ellen mijn zak en ballen kneed alsof het een zak knikkers is. Haar andere hand wrijft ze aaiend over mijn stijve op en neer waarbij ze steeds even om mijn eikel draait en weer verder gaat. Het lijkt wel of mijn lul nog stijver en harder wordt van haar gewrijf en gekneed. Een is zeker en dat is dat dit heerlijk is.

Haar gewrijf over mijn paal wordt langzaam steeds meer trekken terwijl ze mijn zak en ballen maar doorblijft kneden. Mij aankijkend likt ze langs mijn eikel waarbij ik moet rillen. Rillend van het heerlijke gevoel moet ik ook zachte kreunen. Ellen glimlacht terwijl ze doorblijft trekken en mij aankijkt als ze weer langs mijn eikel likt. Het likken wordt meer en het trekken harder en steviger. Nog een keer kijkt ze me glimlachend aan waarna ze mijn eikel in haar mond neemt.

“Hmm lekker, hijg ik zacht en Ellen bij haar hoofd beetpak. Ohh Jaah schat pijp me!” Gelijk zakt Ellen met haar mond om mijn paal omlaag terwijl ze me trekt en mijn zak kneed. Steeds als ze op mijn eikel komt draait ze erom en erover heen om dan weer mijn eikel diep in haar mond te laten glijden. Steeds sneller en harder pijpt ze terwijl ze door blijft trekken en kneden. Ik voel mijn hoogtepunt opkomen en gelijk stopt Ellen met pijpen waarbij ze in mijn zak en kruis knijpt. Een rot gevoel maar het effect is goed. Mijn hoogtepunt zakt onmiddellijk.

“Gaan we boven verder liefje, puft Ellen terwijl ze het laatste slokje wijn achterover slaat?!” “Graag, zucht ik. maar ik heb liever dat je hier doorgaat!” “Nee schat boven, glimlacht Ellen en opstaat. Boven maak ik alles goed! Kom!”

Zuchtend sta ik op en maak alleen de knoop van mijn broek vast terwijl Ellen de lichten dooft. Lekkerbekkend op haar benen en billen loop ik achter Ellen aan de trap op. Ik kan mijn handen niet thuishouden en wrijvend langs haar benen en knedend in haar billen trek ik Ellen op de overloop tegen me aan. Ellen begint mij gelijk te zoenen waarbij ze mij aan mijn haren in haar hals trekt. Kussend, likkend en knedend stuiteren we al rijdend tegen elkaar van de ene muur naar de andere richting de slaapkamer. Met een duw van mijn billen slaat de slaapkamerdeur open waarbij ik gelijk Ellen naar binnentrek.

“Zo eindelijk, hoor ik geschrokken de lachende stem van Nathalie!” “Wat doe jij…, hijg ik half?!” “Surprise, roept Ellen terwijl ze mij mee naar Nathalie sleurt die op de massagetafel ligt!” “Wat is dit, zeg ik nog steeds niet wetend wat ik moet doen of zeggen?!” “Ik wilde jou verrassen met een massage. Daarom staat de massagetafel hier. Alleen zijn de plannen iets gewijzigd!” “Oh ja, vraag ik half bekomen van de verbazing?!” “Ja, glimlacht Ellen kijkend naar Nathalie. Wij willen eigenlijk dat je…?! Met… ons.. ehh?! Allebei...!” “Jesus ma, valt Nathalie in. We willen een trio met jou! Is dat nou zo moeilijk ma?!” “Ja! Nee, zucht Ellen en mij aankijkt. Wat wil jij eigenlijk?!”

Ik geef Ellen een kus waarna ik gelijk Nathalie van de tafel aftrek en ook een kus geef. “Wat denk jij, glimlach ik naar Ellen terwijl ik Nathalie de blouse openmaak?!” Lachend komt Ellen naast me staan en geeft me een zoen terwijl ze de broek van Nathalie optrekt. Kussend van de ene naar de andere wordt Nathalie uitgekleed tot aan haar slip. Ik kijk naar Ellen die glimlacht en mijn broek weer losmaakt waarbij ze zich laat zakken. Nathalie kust mij en wrijft over mijn rug naar mijn billen terwijl ze mijn stijve beetpakt. Ellen zuigt op mijn eikel terwijl Nathalie begint te trekken terwijl ik haar kus en haar tiet kneed. Mijn paal verdwijnt in de mond van Ellen terwijl Nathalie al knedend in mijn billen en wrijvend over mijn buik langs mijn zij ook omlaag zakt. Trekkend door Nathalie en gepijpt door Ellen zie ik hoe Nathalie een tiet van Ellen pakt en begint te kneden. Ellen stopt even en gelijk neemt Nathalie het pijpen over. Met lange diepe halen verdwijnt mijn paal in haar mond terwijl Ellen langzaam kussend weer omhoog komt. Nathalie stopt met pijpen en al trekkend aan mijn paal draait ze met haar hoofd richting Ellen. Ellen spreidt haar benen iets door een voet op het bed te zetten. Gelijk zie ik hoe Nathalie haar moeder begint te kussen op haar broekje terwijl ze mij blijft trekken. Ellen laat Nathalie stoppen en duwt haar hoofd weer richting mijn stijve paal. Gelijk verdwijnt hij weer diep in de mond van Nathalie die bijna kokhalzend mij weer verder pijpt. Ik zie hoe Ellen haar slip uittrekt en op het bed gaat liggen. Tot mijn verbazing zie ik dat Ellen haar vierkantje boven haar kut heeft weggeschoren. Een helemaal kaal kutje spreidt ze en begint zichzelf te vingeren. Ik laat Nathalie even stoppen waarbij ik gevolgd door Nathalie ook op het bed gaat liggen.

Tussen de benen van Ellen begin ik Ellen te kussen richting haar kut die ze soppend vingert. Nathalie heeft inmiddels haar eigen slip ook uitgetrokken en is naast Ellen gaan liggen. Met een hand knedend in de tieten van haar moeder die mij verder tussen haar benen trekt begint ze mij met haar andere hand te trekken. Ellen draait iets bij en duwt een been van Nathalie omhoog en begint Nathalie te beffen terwijl ik haar bef. Kreunend laat Nathalie zich beffen door haar moeder die ik laat komen met mijn vingers en mijn tong. Ik voel mij ook gaan komen terwijl Ellen in haar kut mijn vingers begint te melken en haar geil naar buiten perst.

“OHH Ik OHH ga zo OHH komen, hijg ik en Ellen doorblijf beffen en vingeren!” “Nat OHH JAHHH OHH Frank, kreunt Ellen terwijl ze ligt te rillen. Nathalie OHH Pijp Frank OHhh klaar!” Als een duvel uit een doosje duikt Nathalie op mijn kruis en neemt gelijk mijn kloppende paal in haar mond. Trekkend en zuigend voel ik mijn lul opzwellen terwijl Ellen ligt te shaken op mijn vingers en Nathalie ook begint te kreunen. Kreunend zuigt Nathalie mijn eikel diep in haar mond terwijl ik met Ellen stop.“OHH NAT! ELLEN! Ik OHH JAHH OHH JAAH OHH!” Hijgend zie ik dikke klodders uit mijn eikel spuwen die Nathalie met openmond probeert op te vangen. De laatste druppel likt ze van mijn eikel af waarna ze over haar moeder heen draait. Tongend zie ik moeder en dochter mijn zaad overnemen terwijl ze elkaar liggen te vingeren. Hijgend en kreunend zakt Nathalie over haar moeder omlaag terwijl Ellen mij glimlachend en dromerig aankijkt. Nathalie draait zich om en spreidt een been omhoog en begint zichzelf te vinger terwijl ze haar moeder weer begint te beffen.

Met een half slappe kruip ik omlaag tussen de benen van Nathalie die opkijkt en naar mij glimlacht. Likkend van de ene been naar de andere been kruip ik verder tussen haar benen. Van voor naar achter is Nathalie kaal. Haar kutje glimt van het vocht als ik een vinger in haar duw. “HMMM OHHH, kreunt Nathalie en weer naar mij omkijkt waarbij Ellen onder haar wegrolt. OHH Lik mijn OHHH Poesje Frank! OHH JAAH OHH JAAH Lekker!”

In mijn ooghoek zie ik Ellen richting de badkamer waggelen terwijl ik Nathalie om wil draaien. Nathalie laat zich niet draaien maar komt langzaam omhoog op haar knieën. Het beffen wordt vingeren terwijl Nathalie haar billen spreidt. “HMMM OHH Frank, hijg ze en een vinger langs haar kontgaatje laat glijden. HMM OHHH Lekker!” “JA Vindt je dit lekker?!” “HMM JAHH, kreunt Nathalie en een vinger in haar kontgaatje duwt. Heerlijk Frank!”

Terwijl ik haar kutje vinger likt Nathalie haar vinger en duwt hem erna in haar kontgaatje. Voorzichtig trek ik Nathalie richting de rand van het bed waarna ik kan gaan staan. Langzaam neem ik het over en na een paar tellen vinger ik haar kut en kont.

“HMM OHH Lekker, hijg Nathalie terwijl ik haar harder en sneller begin te vingeren!” Ellen komt weer binnen gelopen en gaat in de stoel bij de kast zitten terwijl ze naar ons blijft kijken. Glimlachend kijkt ze me aan en begint zich zelf overal te strelen. Met haar benen over de armleuningen kijkt ze hoe ik haar dochter in haar kontgat sta te vingeren en mijn pik hard trek. “OHH Frank, hijgt Nathalie terwijl ik twee vingers in haar kontgat op en neer duw. Neuk me! Neuk me in mijn reet!”

Al trekkend ga ik achter Nathalie staan en stuur ik mijn eikel richting haar openstaande kontgaatje. Nog net iets te krap voor mijn paal duw ik mijn eikel rustig stukje voor stukje dieper in haar kontgaatje. Nathalie kreunt dat het goed gaat en begint zichzelf in haar tepels te knijpen. Mijn eikel zit er helemaal in waarna ik langzaam stotend mijn paal verder in haar drijf. “OHH Frank, kreunt Nathalie uit als ik terugtrek en gelijk weer in haar stoot. OHHH JAAHH! GOED OHH ZO Frank! OHH JAAH GOED OHH JAAH!”

Trekkend aan haar schouders duw ik mijn paal snel en harder in haar kont. Steeds sneller en sneller neuk ik mijn stiefdochter in haar kont terwijl mijn vrouw, haar moeder toekijkt en zichzelf vingert. Nog harder stoot ik mijn paal in haar kontgaatje om hem dan helemaal eruit te halen. Haar gaatje blijft open waarna ik zonder tegendruk weer diep in haar kan stoten. Nog een paar keer doe ik dit waarna ik wil liggen.

Nathalie komt boven me staan met haar voeten naar voren en haar handen op mijn borst. Langzaam laat ze zich zakken waarbij ik mijn paal voor haar kontgaatje stuur. Mijn eikel glijdt weer haar poeperd in en gelijk laat ze zich zakken. Rijdend op mij neukt ze zich in haar kont waarna ik begin te stoten als ze even ademhaalt en rust neemt.

“OHOHOHOH Frank, gilt Nathalie terwijl ik al liggend onder haar snel en hard in haar kontje stoot. OHOOHHH Frank ik OHOHOH GA OHHH Zo OHOHOHO Komen!” “IK OOK, hijg ik stotend!” “Niet in mijn OHOOHHOH kontje Frank! IK OHOHHOH KOMM OHOHOH KLAAAR!” Gelijk duw ik de hijgende Nathalie van me af en draai ik van het bed af. Nathalie komt voor me zitten en al trekkend spuit ik voor de tweede keer haar gezicht en mond vol. Ellen komt erbij en likt de mondhoeken van Nathalie schoon terwijl ze haar achterover het bed opduwt.

Ik loop nu op mijn beurt naar de badkamer op me op te frissen. Ik ben echt suf geneukt, bedenk ik me als ik mijn rode eikel bekijk. En nog wel door mijn stiefdochter ook. Zo hard als ik Nathalie heb genomen heb ik bij Ellen nog nooit gedaan. Nathalie wilde dit zelf en Ellen is meer van het rustige seks. Een flinke plens koud water in mijn gezicht doet wonderen en een slokje water nog meer.

Terug in de slaapkamer zie ik Ellen en Nathalie in standje 69 liggen. Ellen nog steeds met haar zwarte plakkousen aan en Nathalie helemaal bloot onderop. Wat een geilgezicht is dit terwijl ik mijn paal weer harder voel worden. Niet zo super hard nog maar hij wil wel. Rustig spelend met mijn lul ga ik nu in de stoel zitten kijken hoe de dames zich vermaken.

Beffend, knedend, likkend en kussend rollen ze al rijdend om en om. Nathalie draait boven op Ellen en laat me een opengesperd kutje van Ellen zien. Ellen ligt Nathalie in haar kont en kut te vingeren terwijl ze langs haar vingers over de kut van Nathalie likt. Ellen komt weer bovenop en ligt op het gezicht van Nathalie te rijden die likkend en knedend haar moeder tevreden houdt. Mijn pik is weer hard genoeg voor weer een rondje met een van de twee of liever allebei.

Ellen ligt weer bovenop als ik trekkend bij het bed ga staan. Nathalie kijkt vanonder haar moeder naar mij en glimlacht. Likkend over het kutje van haar moeder trekt ze de billen van haar moeder uiteen en wrijft zachtjes over het kontgaatje van Ellen. Ellen kreunt zacht en rilt iets als Nathalie haar vingertopje in het strakke gaatje duwt. Ik neem het vingeren van Nathalie over die nu vol overgave de kut van Ellen uitlikt als of het een ijsje is. Mijn vingers glijden steeds makkelijker het strakke gaatje van Ellen in die alleen nog maar ligt te kreunen en te hijgen dat het lekker is en dat we door moeten gaan. Nathalie ligt haar moeder te beffen en trekt mijn paal harder terwijl ik Ellen in haar kontgaatje sta te vingeren.Mijn paal is weer keihard als Nathalie onder Ellen uitdraait en weer terug rolt in de missionarishouding. Nog steeds Ellen vingerend zie ik de kale kut van Nathalie bij die van Ellen komen. Twee lekkere kutjes alleen voor mij.

Met mijn vrije hand begin ik Nathalie te vingeren terwijl ik Ellen ook in haar kutje begin te vingeren. Met mijn duim wrijf ik langs het kontgaatje van Ellen terwijl mijn middelvinger en wijsvinger in haar natte kut glijden. Net als Ellen pak ik Nathalie ook met mijn andere hand. Mijn paal duw ik zachtjes om en om in de slurpende kutjes die met een gil of zwaar gehijg wordt ontvangen. Zowel Ellen als Nathalie beginnen weer te komen. Het nat loopt langs mijn handen en drupt op het bed waar snel een donkere vlek ontstaat.

“OHOHOO Frank, kreunt Ellen ineens en naast Nathalie op haar rug gaat liggen. Kom! Neuk ons met die dikke lul van je!” “OH JAAH, kreunt Nathalie ook en net als Ellen haar knieen optrekt. Hard en diep!”

Naast elkaar liggen ze met hun knieen opgetrokken op hun dikke tieten. Ik stuur mijn eikel richting Ellen en stoot diep in haar. “OOHHH JAAAH, gilt Ellen waarop ik gelijk terugtrek!” “AHHH JAAHH, gilt Nathalie als ik gelijk bij haar weer diep in haar stoot. OHH!” “HMMM OHH, kreun ik als ik mijn lul weer in Ellen ram. Lekker?!” “OHH JAAH, gilt Ellen en haar gezicht naar haar dochter draait die nu weer aan de beurt is!”

Om en om stoot ik mijn keiharde paal in de druipend kutjes van mijn liefjes. Zo als nu zo ik wel uren door willen gaan. Zo geil en zo lekker. Helaas gaat dit niet en voel ik mijn hoogtepunt naderen.

“Kom, hijg ik trekkend aan mijn glimmende lul. Likken!” Gelijk draaien Ellen en Nathalie om waarbij ze samen het trekken overnemen. Nathalie zuigt mijn eikel haar mond in terwijl Ellen langs mijn paal likt. Dan draaien ze om en zie ik hoe mijn lul verdwijnt in de mond van Ellen.

“OHh IK OHh GAHH OHH KOMEN, kreun ik en Ellen en Nathalie bij hun hoofden beetpak. Zuig me OHH JAAHHHH OHH IKK OOHHH KOOOMMM”OHH JAHHH!!”

Nadat ik weer ben gekomen ga ik tussen Ellen en Nathalie op het bed liggen. Ellen trekt de lakens over ons heen en kussend en wrijvend liggen we uit te puffen.

De volgende ochtend wordt ik wakker en kijk ik naar de glimlachende Ellen. Aan de andere kant ligt Nathalie ook meteen glimlach.

“Ik zal jullie even alleen laten, glimlacht Nathalie. Ik ga een ontbijtje maken voor ons!” “Dank je schat, glimlacht Ellen en Nathalie een zoen geeft!” Nathalie stapt gelijk erna het bed uit en loopt naakt de slaapkamerdeur uit. “En, vraagt Ellen. Hoe vond je het?!” “Super schat, glimlach ik. Ik had dit echt nooit kunnen dromen! Nou wel dromen! Ik had dit nooit verwacht is een betere woordkeuze!” “Zou Nathalie misschien het weekend weer hier willen zijn, zegt Ellen half vragend en mij glimlachend aankijkt?!” “Misschien wel vaker, glimlach ik en Ellen een zoen geef!” “We zien wel, glimlacht Ellen en mij een zoen teruggeeft. We hebben toch nog de hele dag……..?!”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners