Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Esme en haar pa 1 - 14795 keer gelezen
Ik Esme 22 jaar woon nog bij mijn ouders thuis met mijn twee zusjes Natasja 18 en Madelon 16.
Mijn vader Rene 52 is boekhouder en Mamma Erna 47 werk op dit moment als ZZP (er)in Amsterdam.Wij zijn een doorsnee gemiddelt gezin te noemen. Geen spannende of schokkende dingen tot voor een paar maanden terug over ons gezin te melden.Feitelijk gewoon saai te noemen.

Gelukkig voor mij heb mijn moeder zonder dat zij het zelf weet tot nu toe,zelf door broken.
Wat is er gebeurt! Zonder dat iemand hier weet van had in ons gezin bleek mijn moeder op internet te spelen met andere mannen.Mijn vader ontdekte dit een paar maanden geleden en nam mij in vertrouwen hier over.Esme ik heb sterke aanwijzingen dat je moeder een geheime minaar heeft.Ik geloofde mijn vader in eerste instantie niet, mijn moeder is hier helemaal het type niet voor.Hoe kom u daarbij vroeg ik?
Haar gedrag is de laatste maanden veranderd tegen over mij,sinds een paar maanden zit zij tot diep in de nacht achter de computer,is dat je bewijs vroeg ik verbaasd dat mamma vreemd zou gaan. Nee dat niet alleen zei mijn vader,een paar maanden geleden had zij ook ineens haar onderkant geschoren,iets wat zij in ons 27 jarig huwelijk nog nooit heb gedaan.

Ik schoot in de lach van mijn vaders woorden, ja wat lach je nou dom zei hij. Ja sorry hoor pap,maar uw woorden haar onderkant geschoren,u bedoel gewoon te zeggen dat mamma haar kutje heeft geschoren,ja dat bedoel ik en nog wel helemaal glad zei hij vrij ernstig.Dat doe ik al jaren pa maar dat is toch geen vreemd gaan.Nog nooit had ik een dergelijk gesprek gehad met mijn vader,over seks werd nooit bij ons thuis gesproken en ik kan mij zelfs niet herinneren of ik mijn vader ooit wel eens naakt had gezien,mijn moeder wel maar dan per ongeluk in de badkamer of zo.Zelf heb ik tot nu toe twee vriendjes gehad waar ik ook mee naar bed ben geweest,maar echt veel seksuele ervaring had ik ook niet met jongens,wel deelde in met mijn zus Natasja een geheim.Ik zag en merkte goed aan pappa dat hij moeite had met dit gesprek maar vond het toch apart dat hij dit met mij besprak.Ons gesprek viel stil en ik pakte het weer op,oke mamma scheert haar kutje kaal en wat is er dan verder wat u er op breng dat zij een minaar heeft.Nou uh zij wil steeds meer seks met mij,ik hield mijn lach nu maar even in.Ik werd wel steeds nieuwsgierige maar het irriteerde mij ook dat hij zo oppervlakkig bleef en de dingen niet bij naam durfde te noemen,maar ja zo ken ik mijn vader wel,hij is altijd een vrij gesloten bijna saaie man geweest en eigenlijk altijd correct en stijf in de plooi gebleven. Nu vond ik hem een beetje aandoenlijk naast mij op de bank zitten.
Mijn ogen dwaalde wat af en keken naar het kruis van zijn broek toen er weer een stilte viel, ik zag duidelijk dat hij nu een grote bobbel in zijn broek had.Ik voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen,kreeg het bloed heet en voelde mij opgelaten door wat ik zag in zijn pantalon.Je moeder wil nu dingen in bed doen wat wij nog nooit hebben gedaan ging pappa verder,zoals wat vroeg ik brutaal, ik moest nu door zetten anders kwamen er weinig details vreesde ik van zijn kant.

Ja god Esme wat moet ik daar nu nog meer over zeggen, nou gewoon noem de dingen bij naam en zeg wat u wil zeggen,anders hoef u net zo goed niets te zeggen en begrijp ik het allemaal niet meer.Nou ja je moeder wil dat ik haar meer met mijn mond bevredig en zij wil mij dan ook langer met haar mond verwennen, pijpen een likken bedoel u, ja dat bedoel ik.Nou dat is toch lekker lachte ik nerveus, ja dat wel maar het hoord niet bij je moeder. Ook heb zij de laatste tijd vaak geen slipje aan in huis als zij een rokje draag heb ik gemerkt. Nou sorry hoor pa maar ik begrijp echt niet wat u mij allemaal wil zeggen en nogmaals dit noem ik ook geen vreemd gaan zei ik.Het lijkt er meer op dat mamma u meer uitdaagd zei ik. Ik had hier nu ik over de woorden van mijn vader na dacht ook wel iets van gemerkt de laatste maanden,door de geluiden die uit hun slaapkamer kwamen.Samen met mijn zus Natasja had ik dit besproken en pret om gehad,die zijn gewoon aan hun tweede jeugd bezig had Natasja gezegd.Met mijn zus heb ik zelf sinds het begin van dit jaar seks,maar daar later meer over hoe dit is ontstaan tussen ons.Ik heb zelf een grote D.cup ik zag de ogen van pappa over mijn tieten gaan.Heel raar misschien omdat het mijn eigen vader is en mede ook door zijn verhaal,maar ik voelde mijn kutje samen trekken en ik begon opgewonden te raken.

In deze voor mij vreemde combinatie van gevoelens zei ik misschien daarom wel tegen mijn vader,dat ik het wel geil en spannend vond overkomen wat hij over mamma vertelde.Hij keek mij verschrikt aan,hoe kan je nu deze woorden gebruiken Esme vroeg hij. Pap doe niet zo hypocriet zei ik, u zit hier zelf met een stijve in je broek en zit naar mijn tieten te gluren. ja dat wil ik niet ontkennen zei hij eerlijk,maar jou borsten zijn ook zo stuk groter als die slappe tietjes van je moeder.Na deze woorden van mijn vader voelde ik echt wat vocht in mijn slipje komen.Maar wat is nou je bewijs dat mamma een minaar zou hebben vroeg ik om deze geile spanning in mij een beetje af te wenden.Hij stond op en starten de computer op,via een hotmail adres zag ik dat hij de laatste email opende toen ik naast hem was gaan staan.

MEESTER ZOALS U MIJ HEB OPGEDRAGEN HEB IK GISTEREN MIJN MAAGDELIJKE KONTGAATJE GEVINGERT TEGELIJK MET MIJN GEILE NATTE KUTJE. IK VOND HET EERST ENG MAAR DIT VERANDERDE SNEL IN EEN HEEL GEIL GEVOEL.IK WIL NU ZEKER GAAN PROBEREN OF U MIJ IN MIJN KONTJE KAN NEUKEN.
MEESTER IK WIL NOG MEER DOOR U VERNEDERD EN OPGELEIDT WORDEN, UW SLAVIN ERNA.

Ik las de email twee keer,dat dit woorden waren van mijn moeder was gewoon ongelooflijk.
Mijn vader keek mij aan,geloof je mij nu Esme vroeg hij,maar ik kan je nog veel meer laten lezen en zien zij hij. Nog voor ik iets kon zeggen opende pappa een twee email waar foto,s te zien waren van de geschoren kale kut van mijn moeder,die had zij verzonden naar haar Meester Ronald. Wie is die man dan vroeg ik, ja daar ben ik zelf nog niet achter zei pappa.

Ik zag nu toch wel veel opwinding in de ogen van mijn vader,de foto,s van het kale kutje van mijn moeder stonden nog in het scherm toen pappa zijn hand onder mijn rokje stak en in mijn kutje kneep.Ik verloor alle contole over mijzelf door wat pappa mij had vertelt en laten zien over mamma,nu ook nog zijn hand onder mijn rokje friemelde ging ik naast hem op mijn knieen en maakte zijn gulp open.

Als u interesse toon voor mijn verhaal zal ik snel weer voor u verder schrijven. Samen met pappa ontdekte wij nog veel meer over mijn moeder,maar ik werd vanaf nu ook het bed hoertje van mijn eigen vader.......Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners